עכשיו, גם מתברר שנשיאת הרווארד העתיקה חלקים מהדוקטוראט שלה ללא מתן קרדיט למקור (גניבה ספרותית):הנשיאה הכושית של הרווארד סירבה בקונגרס להתחייב להיאבק נגד קריאות להשמדת יהודים, ויש לה גיבוי מההנהלה, כי בארה"ב צריך שקט מכושים
הם איבדו ביליון דולאר בגלל זה, וזו רק ההתחלה... שלא לדבר בכלל על השם והמוניטין העולמי של הרווארד שהלך לפח ואף אחד נורמלי שמכבד את עצמו לא ישלח את ילדיו ללמוד שם. ובכלל, כל אוניברסיטאות היוקרה האמריקאיות התגלו כחממות של שנאה ואנטישמיות איסלאמיסטיות רדיקליות אנטי-מערביות שבקרוב מאוד משלמי המיסים יפסיקו לממן אותן.עכשיו, גם מתברר שנשיאת הרווארד העתיקה חלקים מהדוקטוראט שלה ללא מתן קרדיט למקור (גניבה ספרותית):
הם איבדו ביליון דולאר בגלל זה, וזו רק ההתחלה... שלא לדבר בכלל על השם והמוניטין העולמי של הרווארד שהלך לפח ואף אחד נורמלי שמכבד את עצמו לא ישלח את ילדיו ללמוד שם. ובכלל, כל אוניברסיטאות היוקרה האמריקאיות התגלו כחממות של שנאה ואנטישמיות איסלאמיסטיות רדיקליות אנטי-מערביות שבקרוב מאוד משלמי המיסים יפסיקו לממן אותן.
גם צפרא כץ, מיליארדרית ההייטק הכי מתוגמלת בארה"ב, האישה שנחשבת לאחד המוחות המבריקים בעולם מספרת איך עצרה את התרומות להרווארד בגלל האנטישמיות ומתגאה בצוותים הישראליים שלה, שמגויסים למילואים ועדיין מגיעים להישגים. "ישראל תצא מהמשבר הזה חזקה מאוד לפני שתספיקו לשים לב. אתם תראו"הלחץ להתפטרות הנשיאה גובר: הרווארד הפסידה יותר ממיליארד דולר בתרומות | ישראל היום
המיליארדר ביל אקמן כתב מכתב לחבר המנהלים של האוניברסיטה שבו הוא קרא להדחתה של קלודין גיי, שחוללה סערה כשסירבה להצהיר שהמוסד יפעל נגד קריאות להשמדת יהודים • "היא גרמה יותר נזק למוסד שלנו מכל אחד אחר ב-500 שנות קיומו", כתב איש העסקיםwww.israelhayom.co.il
עתון "חדשות טובות", מה?!גם צפרא כץ, מיליארדרית ההייטק הכי מתוגמלת בארה"ב, האישה שנחשבת לאחד המוחות המבריקים בעולם מספרת איך עצרה את התרומות להרווארד בגלל האנטישמיות ומתגאה בצוותים הישראליים שלה, שמגויסים למילואים ועדיין מגיעים להישגים. "ישראל תצא מהמשבר הזה חזקה מאוד לפני שתספיקו לשים לב. אתם תראו"
"רק כשהגעתי לישראל, בפעם הראשונה אחרי 7 באוקטובר, חזרתי לחייך"
צפרא כץ, מיליארדרית ההייטק הכי מתוגמלת בארה"ב, האישה שנחשבת לאחד המוחות המבריקים בעולם - עדיין אופטימית לגבי העתיד שלנו פה. בראיון בזמן ביקור מולדת, מסבירה מנכ"לית "אורקל" העולמית, ילידת חולון, למה זו תהיה טעות מרה להפסיק את הלחימה עכשיו, מספרת איך עצרה את התרומות להרווארד בגלל האנטישמיות ומתגאה...www.ynet.co.il
ברור, הפספוס שלא סיים בגרות מגדיר את האישה שנחשבת לאחד המוחות המבריקים בעולם כטיפשה.עתון "חדשות טובות", מה?!
ישראל לא תצא מן המשבר עם ממשלה כושלת זו, אסופת בוזזים טפשים, nogoodniks, nincompoops, אלא תשקע עוד יותר...למעשה ישראל מצויה בסכנת התמוטטות ברורה...
פתי, החמצת משהו כבר אמרתי יותר מפעם אחת - נוח לי עם כל מה שסבורים אודותי ואני "מאשר" פרטים אודות עצמי ש"נכונותם" נקבעת רק על פי תוצאות הטלת מטבע ממוחשבת, לצורך בלבול ההמון וסכסוך דעתו.ברור, הפספוס שלא סיים בגרות מגדיר את האישה שנחשבת לאחד המוחות המבריקים בעולם כטיפשה.
עזוב, תמשיך לחיות בבועה שלך ולהיות החצר של כולנו,
כולי רחמים עליך
את המעשיות שלך תמכור למישהו אחר, לא לי.פתי, החמצת משהו כבר אמרתי יותר מפעם אחת - נוח לי עם כל מה שסבורים אודותי ואני "מאשר" פרטים אודות עצמי ש"נכונותם" נקבעת רק על פי תוצאות הטלת מטבע ממוחשבת, לצורך בלבול ההמון וסכסוך דעתו.
"מוקיון" הוא שמך האמצעי.
המבקש רחמים על חבירו נענה תחילה (בבא קמא צב א).
לא דברתי עליה.
השגיה מרשימים.
דברתי על `עתון "חדשות טובות"` הנאבק על קיומו העלוב מול חינמון עלוב יותר ומתגיֵס להעלאת המורל של אומה שמיליציה חמושה פוררה את יהירותה...ואגב, אני חולק על אופטימיותה.
ימים יגידו...It remains to be seen...
"ערבבתי" אותם ו"ערבבתי" גם אותך, אלא מה?!את המעשיות שלך תמכור למישהו אחר, לא לי.
נידבת את המידע הזה בפורום מתמטיקה.
תמשיך להיות פצלוח לא יוצלח ולגמד אישים בעלי מוניטין רב כמו צפרא כץ.
: תתחבר למאור, גם הוא חושב שהוא גאון יותר מאיינשטיין וליאונרדו דה וינצ'י
עירבבת אך ורק את עצמך, אף אחד לא קונה את הלוקשיין שלך."ערבבתי" אותם ו"ערבבתי" גם אותך, אלא מה?!
נוח לי עם כל מה שסבורים אודותי, מפני שאני יודע כי איש אינו יודע דבר.
על כך אני מקפיד ביותר.
אם מנחמת אותך המחשבה כי אתה יודע משהו אמיתי אודותי - לא אפריכך, שכן אין טעם לבטל השקפה מנחמת המקלה על יסורי סובל ואפילו היא שטות גמורה.
עם כל הכבוד לצפרא כץ - דעתי שונה ורק ימים יגידו...
הסיכום - נוח לי עם כל מה שאתה סבור שאתה יודע אודותי ואני כאן בשבילך כל העת לנחמך...עירבבת אך ורק את עצמך, אף אחד לא קונה את הלוקשיין שלך.
תמשיך לחשוב או שמא רק לשדר שאתה הכי חכם מכולם,
רק בריאות
מעניין איך נושא הדוקטורט המועתק התגלה רק עכשיו .עכשיו, גם מתברר שנשיאת הרווארד העתיקה חלקים מהדוקטוראט שלה ללא מתן קרדיט למקור (גניבה ספרותית):
מתאימה ליאיר לפידעכשיו, גם מתברר שנשיאת הרווארד העתיקה חלקים מהדוקטוראט שלה ללא מתן קרדיט למקור (גניבה ספרותית):
שקר גסמתאימה ליאיר לפיד
פרט ונמק, למה היכן את רואה את זה?שקר גס
יש לך דוגמא אחת של מקרה כזה?זה בדיוק השקר הגס.
צפה בקובץ המצורף 96799
את הויכוח תנהלי עם האוניברסיטה שאלו היו כלליה. ולעניין הבגרות, זה נסיון נוסף לחפור. אפי ארזי ז"ל מייסד סייטקס התקבל ל-MIT בלי בגרות. שלא לדבר על הדוסים מהישיבות אצלנו בארץ.יש לך דוגמא אחת של מקרה כזה?
עוד לא הבנת שתפרו את זה אך ורק עבורו?
סתם שאלה, למה לא הדגשת את המילים "ללא תואר ראשון כלל" שאין לו אפילו בגרות?
פה מדובר על תואר מתקדם ולא על קבלה לתואר ראשון.את הויכוח תנהלי עם האוניברסיטה שאלו היו כלליה. ולעניין הבגרות, זה נסיון נוסף לחפור. אפי ארזי ז"ל מייסד סייטקס התקבל ל-MIT בלי בגרות. שלא לדבר על הדוסים מהישיבות אצלנו בארץ.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.