הנשיאה הכושית של הרווארד סירבה בקונגרס להתחייב להיאבק נגד קריאות להשמדת יהודים, ויש לה גיבוי מההנהלה, כי בארה"ב צריך שקט מכושים

מצב
הנושא נעול.

Permafrost

Well-known member
ובמילים אחרות, אתה הסוס הדוהר ישר בלי יכולת להסתכל ימינה או שמאלה.
זכותך, לי אין מה לעשות עם קיבעון מחשבתי שכזה.
היית פקח או שוטר תנועה בעברך?
אין לי לפני אלא את מה שאמר.
אם אתה קורא מחשבותיו - הצג נא אותן...בציון אסמכתאות...

Permafrost

Well-known member
מי? השקרן חסר השכלה מינימלית של בגרות?
התבלבלת.
אפשר שתגובתך זו שייכת לדיון אחר, עם מישהו אחר.
אנו מדברים על ממלא-מקום זמני של נשיאוּת הרווארד.
הוא, כמו Claudine Gay, מחשיב חפש-בטוי.
בכלל, קראתי את התמליל של השמוע בו צלבו אותה.
45 נבחרי-קונגרס, אהבלים אוונגליסטיים(*), צלבו ארבע נשים נשיאוׂת אוניברסיטאות בעלות מוניטין, משך כחמש שעות.
הצלובות לא קבלו את השאלות לעיון מוקדם והיו צריכות להשיב תחת לחץ, זרקורים ומצלמות מזמזמות.
לא היית מתפקדת טוב מהן.
הן סך הכל סברו כי באוניברסיטות יש חשיבות לחפש-בטוי ומחשבה.

בינתיים, Bill Ackman, המליארדר שאיים להדיר את Harvard מתרומותיו, ואשר הוקיע את Claudine Gay גם על פלגיאריזם, הפך עורו לאחר שנתברר על ידי Business Insider כי גם אשתו חטאה בזאת, ומאיים לחקור את כל בכירי האוניברסיטאות לחטא דומה...

(*) חזון אחרית הימים, המשותף לכל האוונגליסטים, שגובש לאורך המאה ה–19, מבטיח למאמינים רצף אירועים ידוע מראש: תחילה היהודים צריכים להתקבץ בארץ הקודש; ולאחר מכן תפרוץ מלחמת עולם — גוג ומגוג — שבסופה ישוב ישו ארצה להשליט מלכות-שמים גם עלי-אדמות וימשול מהר הבית. הוא יציע ליהודים להמיר דתם, אך רובם יישארו קשי עורף וייהרגו. רק 144 אלף יהודים — מספר משמעותי בהגות, המורכב מ–12 אלף ניצולים מכל שבט — יראו את האור ויתנצרו. היתר, ושאר הכופרים, ימצאו את דרכם לגיהנום...

נערך לאחרונה ב:
התבלבלת.
אפשר שתגובתך זו שייכת לדיון אחר, עם מישהו אחר.
צודק, התבלבלתי עם תת דיון אחר בשרשור זה.
אנו מדברים על ממלא-מקום זמני של נשיאוּת הרווארד.
הוא, כמו Claudine Gay, מחשיב חפש-בטוי.
בכלל, קראתי את התמליל של השמוע בו צלבו אותה.
45 נבחרי-קונגרס, אהבלים אוונגליסטיים(*), צלבו ארבע נשים נשיאוׂת אוניברסיטאות בעלות מוניטין, משך כחמש שעות.
הצלובות לא קבלו את השאלות לעיון מוקדם והיו צריכות להשיב תחת לחץ, זרקורים ומצלמות מזמזמות.
לא היית מתפקדת טוב מהן.
הן סך הכל סברו כי באוניברסיטות יש חשיבות לחפש-בטוי ומחשבה.
לענייננו, כפי שכתבתי מעלה, הוא נתן תגובה לקונית של מה שרוצים לשמוע.
לעניין חופש-בטוי, האם היו משחררים את אותה הודעה אם הייתה מופנית אל אפרו-אמריקאים במקום ליהודים?
בינתיים, Bill Ackman, המליארדר שאיים להדיר את Harvard מתרומותיו, ואשר הוקיע את Claudine Gay גם על פלגיאריזם, הפך עורו לאחר שנתברר על ידי Business Insider כי גם אשתו חטאה בזאת, ומאיים לחקור את כל בכירי האוניברסיטאות לחטא דומה...

(*) חזון אחרית הימים, המשותף לכל האוונגליסטים, שגובש לאורך המאה ה–19, מבטיח למאמינים רצף אירועים ידוע מראש: תחילה היהודים צריכים להתקבץ בארץ הקודש; ולאחר מכן תפרוץ מלחמת עולם — גוג ומגוג — שבסופה ישוב ישו ארצה להשליט מלכות-שמים גם עלי-אדמות וימשול מהר הבית. הוא יציע ליהודים להמיר דתם, אך רובם יישארו קשי עורף וייהרגו. רק 144 אלף יהודים — מספר משמעותי בהגות, המורכב מ–12 אלף ניצולים מכל שבט — יראו את האור ויתנצרו. היתר, ושאר הכופרים, ימצאו את דרכם לגיהנום...
לעניין אשתו של אקמן, פתחתי שרשור נפרד :) שאשתו באותה סירה, ג"כ העתיקה ובכל סיטואציה נורמלית, הייתה אמורה לעוף מהאוניברסיטה, מזלה שבעלה תורם לאוניברסיטה.

Permafrost

Well-known member
צודק, התבלבלתי עם תת דיון אחר בשרשור זה.

לענייננו, כפי שכתבתי מעלה, הוא נתן תגובה לקונית של מה שרוצים לשמוע.
לעניין חופש-בטוי, ההיו מאם שחררים את אותה הודעה אם הייתה מופנית אל אפרו-אמריקאים במקום ליהודים?

לעניין אשתו של אקמן, פתחתי שרשור נפרד :) שאשתו באותה סירה, ג"כ העתיקה ובכל סיטואציה נורמלית, הייתה אמורה לעוף מהאוניברסיטה, מזלה שבעלה תורם לאוניברסיטה.
המחאה באוניברסיטאות הרי היתה נגד ישראל, לא נגד יהודים, פשוט מפני שסטודנטים אינם מעמיקים דיים בהסטורית סכסוכים אתניים, ומצדדים במי שנתפס כמדוכא או כ- underdog.
אלא שישראל דוחה כל בקורת על התנהלותה בנמוק שמדובר באנטישמיות, שעה שלמעשה מדובר באנטי-ישראליוּת.

לענין "האם היו משחררים את אותה הודעה אם הייתה מופנית אל אפרו-אמריקאים במקום ליהודים?"
כדי לבחון סוגיה זו צריך להגות מצב המקביל לסכסוך הישראלי-פלסטיני.
אילו למשל היתה קיימת מדינה אפרו-אמריקאית הנוגשׂת בהיספאנים, גוזלת אדמתם, מעינותיהם, אוצרות הטבע שלהם, מאיימת על ילדים רועים, מגרשת אותם ומניסה את צאנם, כורתת עציהם ושורפת מטעיהם, וההיספאנים היו מתנגדים התנגדות חמושה, אשר היתה מובילה לבסוף לנקמה דוגמת נקמת ישראל בעזה - אזי, כן, הסטודנטים היו מגנים אפרו-אמריקאים ומצדדים בהיספאנים...

נערך לאחרונה ב:
המחאה באוניברסיטאות הרי היתה נגד ישראל, לא נגד יהודים, פשוט מפני שסטודנטים אינם מעמיקים דיים בהסטורית סכסוכים אתניים, ומצדדים במי שנתפס כמדוכא או כ- underdog.
אלא שישראל דוחה כל בקורת על התנהלותה בנמוק שמדובר באנטישמיות, שעה שלמעשה מדובר באנטי-ישראליוּת.
לא, היא נגד יהודים, לכן מתנכלים ליהודים למרות שהם אמריקאים.
אתה תמים מאוד שאתה אוכל כל לוקש שמאכילים אותך.
לענין "האם היו משחררים את אותה הודעה אם הייתה מופנית אל אפרו-אמריקאים במקום ליהודים?"
כדי לבחון סוגיה זו צריך להגות מצב המקביל לסכסוך הישראלי-פלסטיני.
אילו למשל היתה קיימת מדינה אפרו-אמריקאית הנוגשׂת בהיספאנים, גוזלת אדמתם, מעינותיהם, אוצרות הטבע שלהם, מאיימת על ילדים רועים, מגרשת אותם ומניסה את צאנם, כורתת עציהם ושורפת מטעיהם, וההיספאנים היו מתנגדים התנגדות חמושה, אשר היתה מובילה לבסוף לנקמה דוגמת נקמת ישראל בעזה - אזי, כן, הסטודנטים היו מגנים אפרו-אמריקאים ומצדדים בהיספאנים...
פסקה זאת עונה לי על שאלתי בפסקה הקודמת, זה או שאתה ילד או שאתה לא יהודי שבא להרגיז.
צר לי, תאלץ לנסות מזלך עם אחרים,
אני פורשת מגועל!

Permafrost

Well-known member
לא, היא נגד יהודים, לכן מתנכלים ליהודים למרות שהם אמריקאים.
אתה תמים מאוד שאתה אוכל כל לוקש שמאכילים אותך.

פסקה זאת עונה לי על שאלתי בפסקה הקודמת, זה או שאתה ילד או שאתה לא יהודי שבא להרגיז.
צר לי, תאלץ לנסות מזלך עם אחרים,
אני פורשת מגועל!
לא, היא נגד ישראל, והיהודים מזוהים עם ישראל.

הדוגמה שהצגתי עם אפרו-אמריקאים המדכאים היספנים - טובה.

זו מדינה חפשית...בערך...ואת בת-חורין לפרוש משנסתתמו טענותיך...

Permafrost

Well-known member
כואב לך לראות איך העיפו אותה, הא? |נחמה|
היא התפטרה, לא פוטרה.
24 חברי קונגרס רפובליקניים פלוס 20 דמוקרטיים "צלבו" ארבע נשיאות אוניברסיטאות מובילות.
אינני יודע האם הוצגו השאלות ל"נחקרות" מבעוד מועד, לפני ה"זובור" הפומבי, או שמא הופתעו הנחקרות והיה עליהן לאלתר תשובות בלחץ זמן נוכח מצלמות מזמזמות.
לדעתי היתה זו הצגה מבישה.
ההמון האוונגליסטי האהבל היה צמא-דם ודם סופק.
השגתי תמליל ה"זובור", אקראהו במהלך סוף השבוע ואודיעך דבר...

נערך לאחרונה ב:

דיברגנט חדש

Well-known member
נהפוך הוא, השרשור הוציא אותך אהבל...
לא, אני הראיתי, שאתה לא יודע מהן שנות ה-80 והראיתי שאתה מנותק מהעולם, כי כ"א יודע מהן שירי שנות ה-80, כך שהאהבל הוא זה שאתה רואה כשאתה מסתכל במראה, רק שאתה חייב, כי אתה לא אוהב לראות את אשר אתה רואה |נחמה|
זוכר שהסברתי לך היטב את ההבדל בין 'עשור' לבין 'שנות' וטרם הפנמת זאת, למרות שהסברתי לך בפרוטרוט בתגובות #7 ו-#14? :rolleyes:

נערך לאחרונה ב:

Permafrost

Well-known member
לא אני הראיתי שלא יודע מהן שנות ה-80 והראה שאתה מנותק מהעולם, כי כ"א יודע מהם שירי שנות ה-80, כך שהאהבל הוא זה שאתה רואה כשאתה מסתכל במראה, רק שאתה חייב, כי אתה לא אוהב לראות את אשר אתה רואה |נחמה|
זוכר שהסברתי לך היטב את ההבדל בין 'עשור' לבין 'שנות' וטרם הפנמת זאת, למרות שהסברתי לך בפרוטרוט בתגובות #7 ו-#14? :rolleyes:
לחינם המאמץ - השרשור הוציאך אהבל...

מצב
הנושא נעול.
למעלה