הנשיאה הכושית של הרווארד סירבה בקונגרס להתחייב להיאבק נגד קריאות להשמדת יהודים, ויש לה גיבוי מההנהלה, כי בארה"ב צריך שקט מכושים

מצב
הנושא נעול.

evglev1

Well-known member
מנהל
אתה מנסה להתחרות ב- stool pigeon1 ?
אם כן, היה עליך להשתמש במלה n****r ולא במלה "כֻּשִׁית"(*)

(*) הֲלוֹא כִבְנֵי כֻשִׁיִּים אַתֶּם לִי בְּנֵי יִשְׂרָאֵל... (עמוס ט ז)
כתוב גם כשמבני נוח כוש הוא צאצא של חם וישראל הוא צאצא של שם.

Permafrost

Well-known member
כתוב גם כשמבני נוח כוש הוא צאצא של חם וישראל הוא צאצא של שם.
מעשיית המבול נגנבה ממיתולוגיה מסופוטמית על ידי אברם המהגר לכנען.
המעשייות - זהות, להוציא שמות הדמויות.
על פני כדה"א מצוי כעת להלכה רק מין אחד של בני אדם - (*)homo sapiens sapiens - ברם בפורומנו נתגלו גם כמה homo neanderthalensis...

(*) כפל המלה sapiens אינו טעות

רוב הזמן נח

Well-known member
אתה מנסה להתחרות ב- stool pigeon1 ?
אם כן, היה עליך להשתמש במלה n****r ולא במלה "כֻּשִׁית"(*)

(*) הֲלוֹא כִבְנֵי כֻשִׁיִּים אַתֶּם לִי בְּנֵי יִשְׂרָאֵל... (עמוס ט ז)
כושי אסור לומר רק בישראל.
ניגר אסור לומר בשאר המקומות.

|בננה|

evglev1

Well-known member
מנהל
כושי אסור לומר רק בישראל.
ניגר אסור לומר בשאר המקומות.

|בננה|
בארה"ב אסור לומר גם ניגר וגם בלאק אלא אם כן זה שם משפחה אבל בלאקס ברבים אופן אסור להגיד בארה"ב. ובעידן שיש תוכנות שמתרגמות אם תסתכן ותאמר כושי ומישהו יפעיל מכונה שמתרגמת מעברית לאנגלית זה ייגמר רע.

אגב מזכיר את הטרול הכול שמחה על כך שקוראים לחולי סכיזופרניה סכיזופרנים וטען שזה כמו לקרוא לחולה סרטן סרטנון.

Permafrost

Well-known member
בארה"ב אסור לומר גם ניגר וגם בלאק אלא אם כן זה שם משפחה אבל בלאקס ברבים אופן אסור להגיד בארה"ב. ובעידן שיש תוכנות שמתרגמות אם תסתכן ותאמר כושי ומישהו יפעיל מכונה שמתרגמת מעברית לאנגלית זה ייגמר רע.

אגב מזכיר את הטרול הכול שמחה על כך שקוראים לחולי סכיזופרניה סכיזופרנים וטען שזה כמו לקרוא לחולה סרטן סרטנון.
נ**ר, ברור שאסור.
חשבתי שבלאק זה OK.
הרי הם עצמם הקימו תנועה Black Lives Matter.
אפריקן-אמריקן זה עבור האולטרא-מתנצלים...

חנן44

Well-known member
לא אומרים כושית אומרים צפופת פיגמנטים. או בשפת אימינו שוורצע חייה

אלפיני

Well-known member
אין שכל , אז גם אין דאגות. מזל שאף אחד לא ימצא לנכון לתרגם את לאנגלית. כי אני "בטוח" ששימוש במונחים גזעניים כמו כושים ממש משרת את המטרה לשכנע קהל שחורים וחברי ממשל וסנטורים שם להלחם בגזענות כנגד יהודים.

מילא ממנו אין לי שום ציפיות , אבל הגם אתה ברוטוס?

Zadig

Well-known member
אין שכל , אז גם אין דאגות. מזל שאף אחד לא ימצא לנכון לתרגם את לאנגלית. כי אני "בטוח" ששימוש במונחים גזעניים כמו כושים ממש משרת את המטרה לשכנע קהל שחורים וחברי ממשל וסנטורים שם להלחם בגזענות כנגד יהודים.
להגנתי אני טוען שחשבתי על כבוב שלנו. אתה רק יכול לשער מה היה קורה לערבים אילו באמת היו מבררים חשדות מרושעות על כבוב טרם מיניו לעליון.

נערך לאחרונה ב:

Permafrost

Well-known member
להגנתי אני טוען שחשבתי על כבוב שלנו. אתה רק יכול לשער מה היה קורה לערבים אילו באמת היו מבררים חשדות מרושעות על כבוב טרם מיניו לעליון.
לאילו חשדות מרושעים בכב' שופט בית המשפט העליון, דר' ח'אלד כבוב כוונתך, צדיק?

נערך לאחרונה ב:

חנן44

Well-known member

איך אמרת? מזל שאף אחד לא יקרא את זה. בגלל זה אני כותב את זה פה ולא במקום אחר

evglev1

Well-known member
מנהל
דווקא יש קשר השחורים חושבים שאנחנו מזוהים עם הקולוניאליזם והערבפדים מלשון ערבים ערפדים מזוהים עם המלחמה בקולוניאליזם ולכן רוב השחורים תומכים אוטמטית בערבים בלי לדעת בכלל על מה הסכסוך, אנחנו מראש עבורם הרעים והערבים מראש עבורם הטובים וזה נכון גם לגבי השחורים באפריקה וגם לגבי ה"אפרו-אמריקאים" בארה"ב.

ממילא השחורים בכיס של הפלסטינים, לולא ה-KKK היו שמים את היהודים והשחורים תחת קטגוריה אחת, השחורים האמריקאים היו האויבים המרים ביותר של היהודים האמריקאים במיוחד של הציונים מביניהם. למעשה קמפיין "ציונות זו גזענות" עובד הן על השחור האמריקאי והן על השחור האפריקאי יותר מאשר על הערבים, לכן נלסון מנדלה היה לצד הערבים ומזכירי המדינה קולין פאוול ז"ל וקונדוליסה רייס חיבבו מאוד את כל אנשי אש"ף חוץ מערפאת. חוץ מזה כושי זאת התגובה הכי הולמת לשחור שמאשים יהודי ציוני או/ו ישראלי בפאשיזם או/ו ברצח עם.

אלפיני

Well-known member
ממילא השחורים בכיס של הפלסטינים,

שוב אתה מכליל. לא תפטר מהמגפה הטיפשית הזו? כל השחורים כולם ללא יוצא מן הכלל חושבים כך?
אתה בטוח? שאלת אחד אחד?

למעשה קמפיין "ציונות זו גזענות" עובד הן על השחור האמריקאי והן על השחור האפריקאי יותר מאשר על הערבים,
דרושה אסמכתא .

מזכירי המדינה קולין פאוול ז"ל וקונדוליסה רייס חיבבו מאוד את כל אנשי אש"ף חוץ מערפאת.
קולין פאוול חיפש מנהיגים פלסטינים עמם יוכל לעבוד במקום ערפאת. לא זכור לי שמצא אחד שכזה. גם הוא וגם רייס רצו למצוא פתרון 2 מדינות שיוכל להחזיק מעמד. אין שם קשר לאוהב/ לא אוהב. המון אנשים לבנים לפניהם הציעו דברים דומים. אז מה, יש לך איזו מילת הכללה גם כלפי הגזע הלבן?

evglev1

Well-known member
מנהל
דווקא יש קשר השחורים חושבים שאנחנו מזוהים עם הקולוניאליזם והערבפדים מלשון ערבים ערפדים מזוהים עם המלחמה בקולוניאליזם ולכן רוב השחורים תומכים אוטמטית בערבים בלי לדעת בכלל על מה הסכסוך, אנחנו מראש עבורם הרעים והערבים מראש עבורם הטובים וזה נכון גם לגבי השחורים באפריקה וגם לגבי ה"אפרו-אמריקאים" בארה"ב.

lemner40

Well-known member
מה היה קורה אם היו שואלים ראשי אוניברסיטאות ישראליות אם הם יטפלו בכל הסטודנטים אצלהם שקראו לחסל את הפלסטינאים / ערבים / לגרש אותם / או כל דבר דומה,
מה היה קורה ?
חצי מהאנשים שכותבים כאן בפורום הם גזענים נאו נאצים גרועים מכל דומיהם השחורים או המוסלמים שקוראים נגד יהודים.
כל אלו שמזעקים נגד קולות כאלו הם גרועים בהרבה מהם.

סטילהוק1

Well-known member
עכשיו, גם מתברר שנשיאת הרווארד העתיקה חלקים מהדוקטוראט שלה ללא מתן קרדיט למקור (גניבה ספרותית):
הם איבדו ביליון דולאר בגלל, וזו רק ההתחלה... שלא לדבר בכלל על השם והמוניטין העולמי של הרווארד שהלך לפח ואף אחד נורמלי שמכבד את עצמו לא ישלח את ילדיו ללמוד שם. ובכלל, כל אוניברסיטאות היוקרה האמריקאיות התגלו כחממות של שנאה ואנטישמיות איסלאמיסטיות רדיקליות אנטי-מערביות שבקרוב מאוד משלמי המיסים יפסיקו לממן אותן.
מה היה קורה אם היו שואלים ראשי אוניברסיטאות ישראליות אם הם יטפלו בכל הסטודנטים אצלהם שקראו לחסל את הפלסטינאים / ערבים / לגרש אותם / או כל דבר דומה,
מה היה קורה ?
חצי מהאנשים שכותבים כאן בפורום הם גזענים נאו נאצים גרועים מכל דומיהם השחורים או המוסלמים שקוראים נגד יהודים.
כל אלו שמזעקים נגד קולות כאלו הם גרועים בהרבה מהם.
אמר האנטישמי או האוטו-אנטישמי שונא ישראל. רק שאצלנו לראשי האוניברסיטאות הישראליות ולמרצים שלהם איכפת יותר מזכויות מחבלים רצחניים שרוצחים יהודים מאשר מהנרצחים היהודים. או בקיצור אותו חארות מושחתים בדיוק כמו גיי, מק'גיל וקורנבלות'.

Permafrost

Well-known member
הם איבדו ביליון דולאר בגלל, וזו רק ההתחלה... שלא לדבר בכלל על השם והמוניטין העולמי של הרווארד שהלך לפח ואף אחד נורמלי שמכבד את עצמו לא ישלח את ילדיו ללמוד שם. ובכלל, כל אוניברסיטאות היוקרה האמריקאיות התגלו כחממות של שנאה ואנטישמיות איסלאמיסטיות רדיקליות אנטי-מערביות שבקרוב מאוד משלמי המיסים יפסיקו לממן אותן.

אמר האנטישמי או האוטו-אנטישמי שונא ישראל. רק שאצלנו לראשי האוניברסיטאות הישראליות ולמרצים שלהם איכפת יותר מזכויות מחבלים רצחניים שרוצחים יהודים מאשר מהנרצחים היהודים. או בקיצור אותו חארות מושחתים בדיוק כמו גיי, מק'גיל וקורנבלות'.
stool pigeon1, ידידי, איש מחוץ לבִּצָּה הרדודה שלנו מעולם לא שמע עליך ואינו מכירך, אולם אוניב' Harvard מדורגת זה שנים בעשירון העליון בסקר אוניברסיטאות העולם של Times Higher Education וב- score שלו...ואני משוכנע כי כל ספסליה תפוסים לשנה הבאה ואלה שתבׂאנה...

מצב
הנושא נעול.
למעלה