צודק... אין לי מה עוד להוסיף... פשוט מאוכזבת מהסוף ... זה מה שקורה כשהעונה נמרחת 6 שנים היוצרים בעצמם לא ידעו איזה סוף לתת לסדרה אז הם בחרו את הסוף הכי דבילי...
וזה מהסיבה הפשוטה שכבר מזמן לא ציפיתי באמת לתשובות....ולכן אני כלל לא כועס מכיון שהכנתי את עצמי מזמן לזה שלא יהיו תשובות אמיתיות ואם יהיו זה לא הולך להיות משהו מיוחד לא ציפיתי אמנם שיזרקו את הדברים ככה אבל על כל פנים לא לקחתי ללב... ברם אני מסכים עם הטענות שנאמרו כאן בהחלט : קצר וקולע נסחו כאן "עשינו את הכסף שלנו וכו'" אי אפשר באמת לבוא ולהגיד שהסידרה עסקה בדמויות וזה נתן לה את הריטינט כמו שירצו להגיד חובבי הנשיקות ומשפטים חוזרים (שכחתי את השם הספרותי של זה) למיניהם כי אפילו אם נאמר ככה המהלך כולו יקרא בשם "תרמית" שאם רצונך לעשות סדרת דרמה העוסקת בדמויות למה לא במסגרת רגילה כמו שאר הסדרות הדומות? ואז כל מי שאוהב דרמה יצפה לרצונו... הכנסת אלמטים של "מפלצת עשן" "מסע בזמן" חבורות אנשים שעושים פעולות חטיפה רצח ומניעת חילוץ מטעמים מסתוריים ועוד ועוד...בהחלט באים בהדיא ללא כל ספק למשוך את הצופים הנמשכים לדברים האלה...אי אפשר בשום אופן לומר שהעלילה הכל כך חריגה הזאת....ושהרעיונות והמאורעות הכל כך מרעישים הללו הם דבר טפל בסדרה וזאת היא סדרת דרמה גרידא!!!! שהרי ברור כשמש ביום שרבי לוהט שכל אלו באו למשוך צופים שיסתקרנו ויתענינו דווקא בדברים אלו....והם הם שנתנו לסדרה פופולריות כה רבה שהעלתה את אבודים קצת מעבר לשאר סדרות הדרמה מצחיק ומשעשע לשמוע "קוראים לסדרה אבודים ולא האי כי היא עוסקת בדמויות" באמת הבה ונמחק את כל התוכן ואת כל מה ששודר כאילו לא היה בסדרה מעולם מכיון שקוראים לה "אבודים" "אבודים" דיקא ולא "האי".....איזו טענה משכנעת....באמת דומיה ושתיקה עמוקה על פי אחרי הראיה הזאת ומשל למה הדבר דומה: לבעל מסעדה שמפרסם "מבצע : שלש סלטים גדולים + סטייק לקינוח ב 25 ש"ח " וזה משתלם מאוד...וזה פונה לשני קהלי יעד....אלה שאוהבים סלטים וגם לאלה שרוצים בעיקר את הסטייק ולא אוהבים את החסה והביבי ושאר פיתומי עזים שיש שם (אכן ניכר מלשוני להיכן אני משתייך) ובא הלקוח וקונה הסלט...ולבסוף מבקש את הטסייק לקינוח...ואמור לו בעל הבית..איני נותן לך שום קינוח...והלה אומר לו אבל הוא המבצע...וזה משיב "אתה לא מתבייש? שלש סלטים במחיר כזה....אתה עוד רוצה סטייק? לא נהנת מספיק?" והרי אני לא אוהב סלטים כלל וכלל!!! כל מה ששלמתי הוא בשביל הבשר....ובעבור שבשר פירסמת באתי לקנות ממך...ובלי זה לא הייתי משלם לך גרוש!!! וכן הוא לעניננו...יופי טופי לכם אוהבי הדרמה שאתם מסופקים היטב מהסלט שלכם...אבל אנחנו אוהבים בשר!! דהיינו מתח ומסתורין\מדע בדיוני ואותנו רימו והונו ושיקרו לנו שיש תשובות (ואני אפילו זוכר שבתחילת הסדרה היינו שומעים מידי פעם שוב ושוב : "יש תשובות להכל" "התסריט כתוב מראש עם כל הפתרונות" וזה שיש מכם בעלי זכרון חלש זה לא בעיה שלי) כדי להשתמש בנו ולהגדיל את הריטינג של הסדרה....אז אל תבלבלו לנו את המח שאנחנו לא צודקים רק שגלל שאתם מרוצים....
לענין הטענה המגוכחת של "בוא נראה אותך עונה וכו'" משל למה הדבר דומה : לאדון שהלך לחייט והזמין אצלו חולצה ב 50 ש"ח אמר לו החייט שיחזור בעוד שבוע ובאמת לאחר שבוע סיים החייט מלאכתו והוא מצפה ללקוח שיקח את הסחורה ופתאום קבל טלפון מאשתו והיא ספרה לו שהעיפו את הילד שלו מבית הספר...כששמע זאת כעס כל כך והחל להשתולל ולהפיל דברים והוא גם קרע לגזרים את החולצה...פתאום הגיע הלקוח וביקש את החולצה שלו החייט לא ידע מה לעשות ועטף את החולצה הקרועה ונתן לאדון כמובן שהלקוח חזר אליו ואמר חולצה זו קרועה נתתי לי...אומר לו החייט תראה לי אותה אולי אפשר לתקן ...מסתכל ואומר מצטער אני לא יכול לתקן דבר כזה הכל קרוע לגזרים....אומר לו הלקוח מה זאת אומרת אתה לא יכול לתקן אני שלמתי ואני רוצה שתתקן לי...והוא משיב : "בוא נראה אותך מתקן חולצה כזאת שקרועה לגזרים" .....אבל אני הקונה - אתה הבאת לי את החולצה קרועה!!! הם נצלו אותנו כדי להגדיל את הריטינג ע"י שסבכו את העלילה אז שהם יפתרו אותה זה לא בעיה שלי שהם קרעו את הלילה לגזרים!
מטומטמות? פתאום עכשיו זה לא מטומטם? בפרק הזה עוד הגנתי על הסדרה וציפתי שבסוף נקבל תשובות ושפרק זה הוא לא סופי מבחינת ההסבר, אבל עכשיו אחרי הפרק האחרון שיניתי את דעתי.