הסוף?

הסוף?

אנחנו זוג נשוי, שני ילדים מדהימים. ביחד כמעט 14 שנה. שנינו עובדים, אני בתיווך דירות, הוא מנהל פרוייקטים הנדסיים. אני התחלתי דווקא ממדעי ההתנהגות, עבדתי כמה זמן בגיוס והשמת עובדים וכשנולדו הילדים חיפשתי משהו שיתן לי יותר גמישות ונכנסתי לתחום הזה ואחרי התחלה מדשדשת, היום אני מאד מצליחה. הבעייה שמאז שנולד הילד הראשון היחסים בינינו התחילו להתדרדר. הוא הפסיק לחזר אחריי, הפסיק להתעניין בי, הפסיק להיות מעורב במה שקשור בי. אני אדם מאד חברותי, חברת אנשים מאד חשובה לי. אם חברים מארחים או הולכים למסעדה ואני רוצה ללכת אז הוא פתאום עייף ואומר לי ללכת לבד. לפעמים אני כן הולכת אבל לא נעים להגיע תמיד לבד כשכולם זוגות. למסעדות כזוג אנחנו בקושי הולכים. רק כשיש איזה אירוע. ללכת לסרט הוא אומר לי תלכי עם עם חברה, בשביל זה יש לך חברות. ככה הוא עונה לי. לחו"ל נוסעים רק עם הילדים, חופשות משפחתיות כאלה. שזה נחמד אבל לא רומנטי. יש לי חלום לנסוע לניו יורק ביום הולדת שלי, שנהיה יחד בניו יורק שבוע. היום הולדת שלי נופל בדצמבר כשהכל שם מקושט. בא לי לצרוח כמה שאני רוצה את זה. והוא שנה אחרי שנה מתחמק. סקס אנחנו כבר עושים בקושי אחת לשבועיים, שלושה, וגם אז הוא ממש לא גורם לי להרגיש אהובה. בלי ליטופים, בלי דיבורים, בלי נשיקות. ישר לעניין, עושים את זה וזהו. ואני רוצה להדגיש שאני נראית מצויין. חזרתי מהר מאד למשקל ולגזרה שלי מלפני הלידות, תמיד מסתובבת מצודדת ומטופחת. לפני כמה חודשים בסתיו חזרתי מחופשה קצרה בפאריז, עשיתי שם תסרוקת חדשה וקניתי סט הלבשה תחתונה מאד סקסי ובאופן כללי הרגשתי נהדר עם עצמי והעולם נראה לי בורוד כזה. דאגתי שהילדים יהיו אצל אמא שלי וקיוויתי שיהיה לנו ערב רומנטי עם שמפניה ונרות. לא יודעת למה עוד קיוויותי למרות ניסיון העבר, אולי הייתי עדיין מסוחררת, באופוריה אחרי פאריז. הוא זרק איזה "יו, איזה סקסי" ועשינו את זה סתם וכשסיימנו הוא הלך לראות טלויזיה. בכיתי כל הלילה מאכזבה והוא אפילו לא שם לב שמשהו לא בסדר או שאני בוכה. אז הבנתי שאלה לא החיים שאני רוצה וכל דבר עדיף על להמשיך ככה. כבר עדיף לי להיות גרושה. מאז זה רק הלך והתחזק בי והיום אני יודעת שאני רוצה להתגרש ושזה הדבר הנכון עבורי אבל איכשהו קשה לי לעשות את המהלך. פוחדת לשבור ככה את הכלים, פוחדת לעשות איתו את השיחה המתבקשת. פוחדת לא מהתגובה שלו, הוא לא טיפוס של דרמה ובטח לא אלים חס וחלילה. יותר כי זה לשבור את האמון שלו. אז כל הזמן אני דוחה ודוחה את השיחה. בטיפול זוגי היינו כשנה. הוא בא בגישה שאצלו הכל בסדר וכשהמטפלת שמה לו מראה מול הפנים הוא אמר שהיא אשה ולוקחת את הצד שלי. אז החלפנו למטפל גבר שהיה טטלה כזה, בעיקר שתק. בקושי היה מוציא כמה משפטים בכל מפגש. אז הטיפול לא עזר בכלום והוא נורא מרוצה מזה, אומר נו, את רואה, שום דבר לא מקולקל ביחסים שלנו אז אין גם מה לתקן. המצב כרגע שאני מסודרת מבחינה כלכלית, יש לי דירה לעבור אליה גם מחר אם אני רוצה, יש לי עורך דין שרק מחכה לאוקיי ממני להיכנס לפעולה אבל למרות שאני יודעת שזה נכון וזה מתבקש, כאילו קול פנימי עוצר אותי. תוהה אם יש פה עוד אנשים, בעיקר נשים שהתגרשו וגם הן הרגישו ככה. תודה וסליחה על החפירה.

Too much information

1. נתת יותר מדי פרטים על עצמכם שמאפשרים לזהות אותכם. אולי לך זה לא מפריע אבל אולי לבעלך כן.

2. תצטרכי להתגבר על המחסום. האם כשעבד במשאבי אנוש פיטרת מישהו? זה לא נעים אף פעם ולאף אחד אבל אי אפשר לברוח מסיטואציות כאלה. אפשר לעשות זאת בצורה מכובדת. להיפגע הוא ייפגע בכל מקרה. לאור השתלשלות היחסים בינכם, אני מסופקת אם זה יבוא לו בהפתעה.

3. לפני שאת רצה לעו"ד ולבימ"ש, כדאי לבחון אופציה של גישור שהיא עדיפה מכל הבחינות על פני מהלך משפטי. ממילא אם תגשי לבימ"ש תצטרכו קודם להגיש בקשה ליישוב סכסוך ולעבור עד 4 פגישות בהן ינסו לשכנע אותכם לפנות לגישור.

בהצלחה.

alongrin

New member
המשפט שאני אומר לכולם

שווה שתבדקי אם אין לו מאהבת.
אם אין לו סבלנות אלייך יכול להיות שמישהי אחרת שואבת ממנו את כל תשומת הלב.
&nbsp
בכל מקרה המידע הזה יעזור לך לקבל החלטה טובה יותר לגבי ההמשך.

אני לא יכולה לשלול את זה ב 100% אבל לא נראה לי

הוא לא טיפוס של מתפרפר מאלה שעושים עיניים לכל בחורה. אפילו מעט ביישן.

סנדי120

New member
בעלי לימד אותי שלא "הטיפוס" הוא בדיוק הטיפוס

כשהבנות שלי סיפרו לי שבעלי בוגד בי מייד עניתי: אבא שלכם חננה מדי בשביל לבגוד.
התברר שמים שקטים חודרים עמוק (לצערי עמוק לגופן של לא מעט נשים)
יש לך כסף? שימי חוקר פרטי
אם אתם מתגרשים בעקבות בגידה את יכולה לממש את הכתובה שלך ובנוסף לתבוע אותו אחרי הגירושים על עוגמת הנפש.
מקווה שהוא לא בוגד כי זו אכזבה גדולה... אבל אם כן לפחות יהיה לך קל יותר לעשות את הצעד של להתגרש.
בהצלחה לך

dayoogla

New member
אם את אכלת אותה זה לא משליך על כל הזוגות בעולם

תתפלאי אבל רוב האנשים דווקא כן ישרים ונאמנים. אני מבין אותך שהיית מאד רוצה לראות הרבה זוגות כאלה כדי שתרגישי יותר טוב עם עצמך. אבל א' זה לא המצב וב' צרת רבים את יודעת נחמה של מי היא.

מציע לא למהר לשלהב את היצרים ללא סיבה ממשית. בעלה פשוט מותש מהשגרה, יש לו פחות צורך בחיי חברה מאשר לה. קורה הרבה מאד.

סנדי120

New member
מסכימה איתך: זה שבעלי לא היה נאמן לא אומר שכולם לא נאמנים.

צרת רבים לא מנחמת אותי וזה הדבר האחרון שיגרום לי להרגיש טוב.
אם בעלה פשוט נשחק מהשגרה/צריך פחות חברה אז החוקר הפרטי ידע להצביע על כך שהוא לא בוגד.
אתה מציע לא למהר לשלהב את היצרים ואני מציעה מנסיוני לא להיות אדישים... מפה זו בחירה שלה.

לא חושבת

זה גם לא שהוא נעלם בערבים ויש לו זמן לזה. מהעבודה חוזר הביתה ונשאר בבית. והוא עובד באתרי בניה, לא באיזה משרד מוקף פקידות יפות. כמובם שלא ניתן לומר בוודאות כי אני לא איתו 24x7, שומרת עליו, אבל הסיכוי נמוך מאד, מאד.

ואת יודעת מה, זורמת איתך. נניח שהוא כן מחזיק מישהי מהצד. מה אכפת לי למה הוא מרוחק? במבחן התוצאה הוא לא שם בשבילי כשאני צריכה אותו, למה זה כל משנה הסיבה?

סנדי120

New member
חשבתי על מה שכתבת ואת צודקת כנראה זה לא משנה בשלב הזה

בהתחלה חשבתי שזה יקל עלייך לעשות את הצעד מבחינת החששות שתיארת וגם שתוכלי לצאת עם ידך על העליונה בתהליך הגירושין (למשל הוא יהיה חייב לשלם לך את הכתובה אם תתגרשו ברבני). אך לאחר שענית אני מבינה שהסיבה לריחוק לא כל כך משנה לך - זו ההרגשה שלך והיא כמובן לגיטימית בעיניי.
בהצלחה בכל דרך שתבחרי

הכתובה שלנו על סכום קטן, זה שטויות

בכלל לא רצינו להתחתן ברבות אבל המשפחה לחצה.

ואגב, אם אני זוכרת טוב מהפגישה עם העו"ד, אז לא משנה לצורך הכתובה איפה מתגרשים כי ממילא בסוף מסיימים ברבני בשביל הגט ואז יש דיון גם בכתובה. החריג היחיד זה אם עושים הסכם מחוץ לבית משפט ושם האשה מוותרת על הכתובה, אז אין שום דיון ועוברים ישר לגט.

אם לא ניראה לך שהוא בוגד כניראה הוא לא. אני חושבת

שאישה מרגישה. כל הסיפורים על אלו שלא ידעו זה כמו הסיפורים ההזויים על נשים שהיו בהריון ולא ידעו עד רגע הלידה. אישה מרגישה שבעלה מתקרב למישהי אחרת.

סנדי120

New member
אין לך מושג כמה לא הרגשתי. הוא היה מדהים אלי לאורך כל הדרך

ובגד לפחות 5 שנים.
הבגידה התגלתה בוקר אחרי לילה של סקס אוהב מדהים וקרבה ואחרי שבועיים שהיינו בחול יחד וטיילנו יד ביד.
איך לא גליתי? איך לא הרגשתי?
פשוט ...
הוא תקשר איתן כל הזמן שאני לא הייתי שם. נניח נכנסתי להתקלח, הלכתי ללימודים, יצאתי לתלות כביסה...תקשר איתן מהשירותים, מהדרך באוטו בנסיעה לעבודה ו"יצא עם חברים" בערב לשתות אבל כשהחברים הלכו הוא המשיך לעוד שעתיים עם משהי (חכם נכון? אני יודעת שהוא עם חברים החברים יודעים שהוא איתם והוא פוגש אותה ב2 בלילה עד 4 נראה לך שחשבת בכלל לשאול את החברים מתי סיימו את הערב? לא! כי נתתי אמון.
תקשר איתם דרך תוכנת טלגרם שמוחקת אוטמטית את השיחות.
ופגש אותן בשעות שהוא אמור להיות בעבודה.
יוצא ב6 בבוקר חוזר בערב - הספיק ליסוע למפגשים גם עם נשים במרחק 3 שעות נסיעה.
ועכשיו תשאלי בטח: אז איך גילית בסוף?
זהו! שלא אני גיליתי הוא פשוט התרגל להתכתב שאני לא שם אבל שכח שהבנות שלו לאורך 5 שנים הופכות לנשים קטנות. נשים שמבינות עיניין.
הן קלטו אותו ועשו עליו "אמבוש" תפסו אותו וסיפרו לי.
כל הבית התפרק.
הקירות בבית שלי מדממים מאז.

מילא שאני לא מבינה אותו, כבר הזכירו שנשים מנגה וגברים ממאדים

אבל אני לא מבינה את הנשים האלה. איך מישהי יכולה להסכים ליחס כזה? שידברו איתה רק מהאוטו ומהשירותים. להיפגש רק לשעתיים בין החברים לאשה. לא מבינה אותן, לא מסוגלת להבין.

סנדי120

New member
הן כל כך בתחתית שאפילו המעט הזה מרים להן את האגו.

והאמ שזה נוח להן כי הרי אין להן הרבה זמן פנוי למפגשים. בכל זאת נשואות.
הגעתי אליהן במציאות: היו או דתיות מדי או מכוערות מדי או שמנות מדי... אף אחת לא הייתה איזו מציאה.
ועכשיו יקפצו המעליבים ויגידו: אם העדיף אותן על פנייך מה זה אומר עלייך?
ואני אקדים ואענה: זה לא אומר עלי כלום אני יודעת מי אני ומה אני שווה.
הוא אפס ולכן עשה לו טוב לקבל אהבה וסקס מאישה של מישהו אחר שביננו כנראה שמח מאוד שמישהו במקומו מספק את הגועל נפש שיש לו בבית.
לי זה לא היה מספיק לי מגיע משהו יותר טוב מזה.

alongrin

New member
את טועה לגמרי סנדי..

את מדברת על נשים שנמצאות בפורום מסויים.
הן נמצאות שם כי בחיים האמיתיים אף גבר לא היה יורק בכיוון שלהן.
במציאות של 1000 גברים על אשה אחת הפורום הזה הוא בשבילן חנות ממתקים. הן גם מקבלות חיזורים וגם סקס שבמקום אחר לא היו יכולות לקבל.
&nbsp
אני מכיר נשים בוגדות מסוג אחר לגמרי. חתיכות, יפות ומוצלחות. לא תמצאי אותן בפורום כי הן מקבלות מספיק הצעות ותשומת לב בחיים האמיתיים.
&nbsp
למה הן בוגדות? פחות או יותר אותן סיבות.
1. נמצאות בזוגיות לא מספקת
2. שיעמום
3. הגשמת פנטזיות וריגוש לשמו..
הן נשים בשיא פריחתן אז למה שהן ישימו את הוגינה שלהן בצינצנת שימורים?
&nbsp
הקטע האסור מכניס להן אקשן וטעם בחיים. אותן שיחות מהשירותים.
להסתמס עם המאהב ליד הבעל שלא שם לב לכלום.
אותו זיון גנוב בשירותים של בית הקפה או בחניון...
זה בדיוק מה שעושה להן את זה.
&nbsp

קשה לי להאמין שזה מתאר את כולן או אפילו את רובן

כאשר הסטטיסטיקות מדברות על כ 30% מהנשים הנשואות שבוגדות, אז מדובר על מאסות של נשים. כל אשה שלישית. לדעתי לא כולן מחפשות פנטזיות וריגושים, לא כולן סוכנות מוסד. לדעתי, אם הנתון הזה נכון בכלל, אז זה עונה על צורך הרבה יותר עמוק ונפוץ שנשים יהיו מוכנות לסכן את הכל בשבילו.

alongrin

New member
לדעתי זה הרבה יותר מאשר 30%

למעשה, עוד לא פגשתי אשה שלא השתעשעה ברעיון של בגידה לפחות פעם אחת בחיים שלה.
&nbsp
למה זה קורה?
כי הטבעת על האצבע היא לא נצרה על המוח שלנו...
&nbsp
אנחנו נמצאים כל הזמן במגע עם בני המין השני, בעבודה, בלימודים, עם חברים, ולהורמונים יש את ההגיון שלהם.
מכאן יש כאלה שהוציאו את זה לפועל, יש כאלו שלא...
כל אחת והשיקולים שלה, כל אחד והשיקולים שלו.
&nbsp
אם זה שווה את הסיכון או לא?
ברוב המקרים לא, אבל כשעושים את זה מי חושב על להתפס?
&nbsp

להשתעשע עם המחשבה זה דבר אחד ולממש זה כבר דבר אחר לגמרי

לא יודעת, זה סתם נתון שהתפרסם בעיתונות. אני מוכנה לשקול פרידה, כלומר גירושין, אבל לעולם לא הייתי מעלה על דעתי לבגוד. וככה כל החברות שלי. אין לי אפילו חברה אחת קרובה שבגדה בבעלה ולכולן יש בעיות כאלה ואחרות בזוגיות, כולן די שחוקות, מתוסכלות ומאוכזבות במידה כזאת ואחרת. ולא ידוע לי על אף אחת שבוגדת בפועל או אפילו קרוב לזה. להיפך, כששומעים על אחת שבגדה, מלכלכים עליה ואף אחת לא חושבת הלוואי הייתי במקומה.

alongrin

New member
אני מדבר על מימוש...

איך אומרים, אקדח שמוצג במערכה הראשונה, יירה לבסוף במערכה השלישית.
מי שמשתעשת עם המחשבה, בסופו של דבר גם תיישם.
רק צריך את ה"אירוע המכונן" שיגרום לכך.
&nbsp
אני מתערב איתך שבין כל החברות שלך שמלכלכות על אלה שבוגדים,
יש גם כאלה שבוגדות ואפילו בוגדות הרבה!!
&nbsp
מה את מצפה? שהן ילכו עם שלט על החזה "אני בוגדת"?
&nbsp
אני מציע לך גם להסתכל ימינה ושמאלה ולהבין את היקף התופעה.
אם זה התעשייה המשגשגת של חדרים לפי שעה, פורומים, קבוצות פייסבוק, טלגרם, קיק וכו'...
&nbsp
זה הרבה יותר מאשר כתבה כזו או אחרת...
&nbsp
&nbsp

תלוי מה ההגדרה לבגידה

יש מחקרים שמתייחסים לקשר מתמשך, יש מחקרים שמתייחסים למשהו חד פעמי ויש מחקרים שההגדרה של בגידה אפילו לא מצריכה יחסי מין. ראה ההתכתבות שלי עם מריוס בשאלה אחרת. וגם יחסי מין יש כל מיני גוונים ודרגות. האם נשיקה היא בגידה? נשיקה לוהטת? אורלי קטן בין חברים? זוכר את ביל קלינטון עם ה" I did not have sex with that woman"? ממחיש בדיוק את הבעייתיות.

בקיצור כל מספר נכון, תלוי רק מה מודדים.

למעלה