הסוף?

ממש לא לכולן יש פנטזיות של בגידה וזה ממש לא רק עניין

של להוציא או לא להוציא אותן לפועל עבורן.
תתפלא, אבל יש נשים שממש לא חולמות על בגידה ואין להן כל רצון, חשק או צורך לבגוד.

alongrin

New member
בסדר....

כולן צדיקות ונזירות....
עכשיו עם יד על הלב, ותחת כיסוי האנונימיות של הפורום...
את רוצה להגיד לי שבכל שנות הנישואים שלך לא קרה לך שנדלקת על מישהו שהוא לא בן זוגך החוקי?
אפילו לא פעם אחת?

מה לעשות, לא קרה.

קשה להסביר, אבל גברים אחרים הם לא אוביקט מיני בעיניי, אני לא חשה שיש לי איזושהי משיכה מינית אליהם. לא מסוגלת לראות אותם באור כזה, עצם המחשבה מוזרה לי.
ואיפה כתבתי שכולן צדיקות או נזירות? גם אני, אגב, לא צדיקה ובטח לא נזירה, ואני אוהבת מאוד לעשות חיים. באמת מתנצלת שבא לי לעשות זאת רק עם בעלי, אבל זה פשוט ככה, אין לי שליטה על זה. ומעבר לזה לא כתבתי שאין נשים רבות שכן בוגדות או חולמות לבגוד. בסך הכול כתבתי שיש כאלה שלא.

alongrin

New member
מצטער, אבל קשה לי להאמין לך.

פשוט לא קונה את זה שבמהלך החיים לא פגשת איזה גבר שעורר בך את המחשבה...
"וואללה... בנסיבות אחרות (אם הייתי רווקה ופנויה) יש מצב שהיה קורה ביננו משהו".
&nbsp
וזה ממש לא סותר שאת אוהבת את בעלך, חושקת בו ורוצה לבלות רק איתו...

אכן קשה להאמין.

אני בהחלט מבינה מאוד את הכעס שלך על בעלך, כפי שכבר כתבתי.

אבל להתחייס לאנשים אחרים בכזה זלזול כי הם לא יפים בעינייך או מנהלים אורח חיים אחר, ולהסיק שבעיני הבעל שלהן נשים שלדעתך לא יפות הן "גועל נפש" או שהן נמצאות בתחתית נראה לי מאוד שטחי ושיפוטי, שלא לדבר על לא משקף את המציאות. אז זה המדד היחיד או העיקרי של אנשים? אם האישה לא יפה (בעינייך), או אם היא דתייה מדי (לדעתך), אז אי אפשר להתאהב בה בה ולהימשך אליה, לא יכולים להיות ולא מגיע לה לנהל חיי אהבה ומין, לא יכול להיות לה ולא מגיע לה אושר והיא בהכרח נמצאת בתחתית?
ואגב, אני דווקא ראיתי הרבה נשים, ובכלל אנשים, רחוקים משלמות מבחינה חיצונית שהיה מי שאהב אותם ונמשך אליהם. וראיתי אנשים יפים לכאורה שאיכשהו לא הצליחו למשוך אנשים אחרים. אם כולם היו מתאהבים או נמשכים רק לרזים וחתיכים, כנראה רוב האנשים בעולם היו נשארים לבד. אבל זה לא עובד ככה. שלא לדבר על כך שהגיל ברוב המקרים עושה את שלו - אז מי שיותר מבוגרת וזה בא לידי ביטוי במראה שלה צריכה לנעול את הבסטה, לשבת בשקט לבד ולהרגיש שהגיעה לתחתית? כולנו נהיה שם יום אחד, ואני רוצה להאמין שלא נהיה לבד ולא רצויים בגלל זה. כשאני מסתכלת על בן אדם, אני משתדלת לראות מעבר למראה החיצוני שלו, בכלל לא מבינה את הגישה של לשפוט אנשים בצורה כזו.
תראי, בעלך עשה מעשה שפל, והוא שפל באותה המידה בין אם הנשים שבגד איתן היו יפות או מכוערות בעינייך, דתיות או חילוניות. זה בכלל לא קשור לעניין.

alongrin

New member
אני די מתחבר למה שסנדי כתבה...

ולא בגלל שאני חושב שנשים שמכוערות לא זכאיות שיהיו להם חיים מלאים ומאושרים.
&nbsp
יש הבדל של שמיים וארץ בין בגידה לבין הכרות לצרכים לגיטימיים.
המטרות הן שונות, הצרכים הם שונים וגם האנשים שאיתם מתחברים שונים לגמרי.
&nbsp
אני בא יותר מהכיוון שאם כבר החלטתי להמר על כל מה שיש לי בחיים,
אני ארצה להשיג לעצמי את הטוב ביותר - אחרת בשביל מה הסיכון?
&nbsp
זה ברור שלמראה חיצוני יש משקל רב במשיכה מינית ובמערכת השיקולים של קשר אסור.
ואם את לא מאמינה תעשי סקר קטן בין הגברים.
עם מי הם יעדיפו לעשות סקס:
1. מרגלית צנעני
2. בר רפאלי
&nbsp
ובואי נראה את התוצאות
&nbsp
&nbsp
&nbsp

אני בכלל לא בטוחה שמי שבוגד זו הלוגיקה שלפי הוא פועל.

אני לא בטוחה שכל מי שבוגד מחליט: טוב, אני הולך לבגוד, אז בשביל שזה יהיה שווה אני אחפש את מלכת היופי או לפחות את הסגנית שלה. אני מניחה שלפחות בחלק מהמקרים זה כלל לא מתוכנן ונובע מתוך איזה דחף של רגע ולא מחשבה. ממישהי שפוגשים בעבודה, כמו הבחור הזה, ואז מגלים משיכה משותפת וכו', או נסיבות אחרות שלפתע מסתדרות בצורה מסוימת. אני מנחשת שיש כל מיני מקרים.
הבחורה היחידה שהכרתי שבגדה לאורך שנים ועם גברים שונים הייתה בחורה שהרבה יותר דומה למרגלית צנעני מבחינה חיצונית מאשר לבר רפאלי, רק שמרגלית צנעני נראית טוב יותר. וזה לא הפריע לה ולפרטנרים הרבים שלה. היא הייתה דווקא ממש מרוצה מעצמה והייתה בטוחה שהיא אכן בחורה סקסית ונחשקת, בעלה אהב אותה כל כך שסלח לה על הבגידות המרובת פעם אחר פעם וניסה להגן עליה מכל לשון של ביקורת, אף על פי שבכל פעם היא הפרה את ההבטחה שזו הפעם האחרונה. שלא לדבר על כך שכל הבית היה עליו כי היא הייתה עצלנית, לא עשתה כלום ורק ניצלה אותו. והוא כל הזמן סיפר לנו כמה הוא אוהב אותה. אני לא סבלתי אותה, לא בגלל איך שהיא נראית, אלא כי הייתה אדם מכוער מבפנים, אדם נצלן ורע לב, פגעה בחבר טוב שלנו ואף הזניחה את ילדיה. אבל הגברים אהבו אותה אף על פי שעל פי סטנדרט אובייקטיבי היא הייתה בעודף משקל גדול ולא נראתה טוב בכללי, ולקראת הסוף גם לא הייתה כבר צעירה. אבל להגיד שהיא חשבה שהיא מסכנה ואין לה חיים וגברים לא אוהבים אותה? ממש להיפך. היא הייתה בטוחה שכל העולם שם כדי שתיקח אותו, כולל הגברים. וחלק מאלה שנפגשו איתה קבוע היו ממש רחוקים מהליות לוזרים, אלא איש בכיר בעירייה של העיר שבה גרנו וכד', כפי שנודע לנו אחרי שהחבר סוף כל סוף התייאש וכל האמת יצאה לאור.

alongrin

New member
דברים שאת לא יודעת על גברים

1. אם יש אשה שמוכנה לפתוח רגליים, תמיד ימצא הגבר שישמח לזיין אותה ולא משנה איך היא נראית.
גם אם את לא מבינה קבלי את זה בתור אקסיומה כי נשים מנוגה וגברים מהמאדים.
&nbsp
2. אצלינו מין זה דבר שכלי לחלוטין. אנחנו מסוגלים לעשות סקס עם מי שאין לנו שום רגש אליה.
אם את עדיין לא מאמינה/מבינה אני מציע לך להתעמק בכל תעשיית הסקס בתשלום שמגלגלת מליארדים.
&nbsp
זה עונה לך על השאלה לגבי אותה חברה שלך שנראית כמו מרגול.
&nbsp
לגבי הנקודה השניה.
כל הבוגדים בפורום השכן כולל בעלה של סנדי עברו ממזמן את השלב של להדלק באופן ספונטני על מישהי בעבודה.
הם "בוגדים מקצועיים" שעושים את זה באופן סידרתי הרבה מאד שנים.
בתור שכאלה הם מחפשים באופן
פעיל פרטנריות בכל ערוץ אפשרי.
פורומים, פייסבוק, קבוצות טלגרם קיק ועוד...
בתור שכאלה הם בהחלט יכולים להפעיל יותר שיקול דעת בקשר לאיכות הבחירה שלהם.
חלקם גם עושים את זה בפועל..

אני לא מתווכחת עם כך שיש גברים רבים כאלה.

אבל אני לא מאמינה שכולם. כי כבר נתקלתי במצבים שנשים, ולאו דווקא מכוערות, זרקו את עצמן לרגלי גברים מסוימים, והגברים לא היו מעוניינים.

alongrin

New member
נכון לא כל הגברים מחפשים לבגוד

אבל זה לא אומר שהם לא היו רוצים אם רק היה מתאפשר.
&nbsp
הדחף הקמאי של כל גבר בריא בגופו ונפשו כשהוא רואה מישהי שמושכת אותו הוא:
"אוחח איך הייתי קורע ממנה עכשיו את הבגדים ועושה לה....#@$@"
הוא בכלל לא צריך להכיר אותה, לדעת מי היא..חיבור נפשי וכל החרטא..
&nbsp
&nbsp
הסיבות שאנחנו לא בוגדים הן מוסריות נטו:
- קבלה וכיבוד של תנאי החבילה הזו שנקראת נישואים.
- כבוד, הערכה ואהבה לבחירת ליבם
- הבנה של המחיר וההשלכות של המעשה.
&nbsp
אני ארחיק לכת יותר מזה ואני אגיד לך שלכל גבר יש את המחיר שלו.
מעט מאד גברים יגידו לא אם במקרה בנסיעת עסקים לקצה השני של העולם, שאין שום צ'אנס שהאשה תגלה - תיפול להם בדרך נס מהתקרה למיטה איזה בר רפאלי.
&nbsp
אני מבטיח לך שגם הגבר הנאמן ביותר לאשתו יבגוד.
&nbsp
יותר מזה... אני מוכן להעמיד את זה למבחן.
אני מוכן לשים מכספי ולממן נערת פיתוי שתתחיל עם בעלך ולראות אם הוא יעמוד במבחן.
&nbsp

לא מתווכחת איתך על מה יכול או לא יכול להיות במקרה קונקרטי

כזה או אחר, כי זה מראש חסר טעם כל עוד אין לאיש מאיתנו אפשרות להוכיח מעל צלו של ספק שמי מאיתנו צודק.
אבל לדעתי עצם הטענה שרק בגלל שאתה גבר אתה אוטומטית מכיר נפשו של כל גבר אחר בעולם כאילו הייתה נפשך שלך היא קצת יומרנית. בדיוק כמו שברור לי שאני לא מכירה כל אישה בעולם ולא יכולה לצפות כל מעשה שלה רק כי שתינו במקרה נשים. עדיין יש שונות גדולה בין אנשים, גם בני אותו מין. יש נשים שעושות מעשים שאני ממש לא מבינה וברור לי שבחיים לא הייתי עושה, אף על שהן בטוחות שכל הנשים במקומן היו חושבות, מרגישות ופועלות בדיוק כמו שהן פעלו ושבכלל לא ייתכן אחרת.
אישית, אני לא מתיימרת לדעת מראש מה אחרים יעשו, אסתפק בשמחה בלהכיר את עצמי ולדעת מה אני אעשה. ואפילו את זה אני לא יכולה להיות תמיד בטוחה שאני יודעת בוודאות לחזות מראש במאה אחוז מהמקרים.
ואולי לו היית מכיר את בעלי ואת הזוגיות שלנו מקרוב, דווקא לך הייתה מצפה הפתעה? אפילו בהנחה שמה שאתה אומר הוא כלל, הרי שלכל כלל יש גם יוצא מן הכלל. בקיצור, במקומך הייתי קצת יותר נזהרת במידת הנחרצות בקביעות באשר לאנשים שאני לא מכירה.

alongrin

New member
אם את מוכנה להמר

אני מוכן לשים את הכסף...ולשלוח נערת פיתוי לבעלך.
בתנאי שנפרסם פה את תוצאות הניסוי.
הולך?

ברצינות, כאילו? אתה שולח אותי לכתבת רכילות רדודה

שמסתובבת סביב מקרה אחד שלא בטוח שבכלל התרחש במציאות, שלא ברור אפילו מה המסר שהיא מנסה להעביר ושבבירור מיועדת כדי לזבל בשטויות את מוחו של קורא הצהובונים הממוצע והמשועמם, תוך פנייה למכנה המשותף הנמוך ביותר, כהוכחה שכל הגברים בעולם בוגדים? למען האמת, חבל על כל דקה שבזבזתי כדי לקרוא טראש זול מהסוג הזה.
זה כמו שתשלח אותי לקרוא את תיאורי הנשים הבוגדות שסנדי הביאה כאן מהפורום הזה של בגידות או איך שהוא לא נקרא, ותגיד לי שכל הנשים כאלה, ואם אני אומרת שאני לא כזאת, אני סתם משקרת כי זה לא יכול להיות פשוט כי זה לא יכול להיות ואתה יודע שכל הנשים כאלה ללא יוצא מן הכלל (בדיוק כמו שאתה יודע על כל הגברים). ובדיוק כמו שהגולשת השנייה טוענת שהיא לא מאמינה שבאמת במקרה אחד ספציפי לא הייתי מודעת לכך שהידיד שלי מאוהב בי, כי הרי היא מכירה את שנינו יותר טוב ממה שאנחנו מכירים את עצמנו ויודעת מה הלך שם יותר טוב מאיתנו ובכלל כי זה פשוט לא יכול להיות. נו, באמת, אז אל תאמינו ותחשבו כל מה שאתם רוצים, הרי אני לא יכולה וגם לא מתכוונת להוכיח שאין לי אחות ושאין גמלים עם חמש דבשות או סוסים שמדברים עברית. מספיק לי שאני מכירה את עצמי ויודעת מי אני ומה אני, ושום דבר שמישהו אחר חושב או מנסה להשליך עליי מעולמו בפורום אינטרנטי אנונימי שעוסק בבגידות ומערכות יחסים כושלות, בלי שהוא אפילו יודע מי אני, לא ישנה את העובדה הזאת.
בדיוק באותה מידה אני לא צריכה הוכחה שבעלי לא כזה. שמע, אגיד לך את האמת. לא אני זו שמפקפקת בבעלי. אתה זה שמפקפק בו ומנסה להוכיח לי באותות ובמופתים שאתה מכיר אותו יותר טוב ממני וממנו עצמו אף על פי שמעולם אפילו לא דיברת איתו ואין לך מושג מי הוא, איך הוא חי את חייו וכו'. לי אין צורך להוכיח כלום לאף אחד כי אני יודעת מה אני חושבת ומאמינה ואני לא עד כדי כך חסרת ביטחון כדי שכל מי שטוען שהוא יודע יותר טוב ממני יערער אותו. אני לא בגן ילדים וכבר מזמן עברתי את גיל המשחקים בקקי. אתה זה שמפקפק בו ורוצה להוכיח לי משהו (ובעיקר כנראה להוכיח שאתה צודק), אז בבקשה - אם זה כזה חשוב ועקרוני לך מסיבה לא ברורה כלשהי, אז בוא ותוכיח. מבטיחה שלא אתקע לך מקלות בגלגלים. אבל לי אין כל עניין להתלכלך בשטויות כאלה בעצמי, יש לי דברים יותר טובים ומעניינים לעשות עם החיים שלי, רובם עם בעלי.

alongrin

New member
עזבי את הכתבה..

ועזבי את כל הדיבורים...
מה איכפת לך לפתוח פרופיל פיקטיבי בפייסבוק ולנסות לפלרטט עם בעלך?
אם הוא יצא גדול אז הוא יצא גדול.. נכון?
אז אין לך מה לחשוש.
&nbsp

למעלה