ברצינות, כאילו? אתה שולח אותי לכתבת רכילות רדודה
שמסתובבת סביב מקרה אחד שלא בטוח שבכלל התרחש במציאות, שלא ברור אפילו מה המסר שהיא מנסה להעביר ושבבירור מיועדת כדי לזבל בשטויות את מוחו של קורא הצהובונים הממוצע והמשועמם, תוך פנייה למכנה המשותף הנמוך ביותר, כהוכחה שכל הגברים בעולם בוגדים? למען האמת, חבל על כל דקה שבזבזתי כדי לקרוא טראש זול מהסוג הזה.
זה כמו שתשלח אותי לקרוא את תיאורי הנשים הבוגדות שסנדי הביאה כאן מהפורום הזה של בגידות או איך שהוא לא נקרא, ותגיד לי שכל הנשים כאלה, ואם אני אומרת שאני לא כזאת, אני סתם משקרת כי זה לא יכול להיות פשוט כי זה לא יכול להיות ואתה יודע שכל הנשים כאלה ללא יוצא מן הכלל (בדיוק כמו שאתה יודע על כל הגברים). ובדיוק כמו שהגולשת השנייה טוענת שהיא לא מאמינה שבאמת במקרה אחד ספציפי לא הייתי מודעת לכך שהידיד שלי מאוהב בי, כי הרי היא מכירה את שנינו יותר טוב ממה שאנחנו מכירים את עצמנו ויודעת מה הלך שם יותר טוב מאיתנו ובכלל כי זה פשוט לא יכול להיות. נו, באמת, אז אל תאמינו ותחשבו כל מה שאתם רוצים, הרי אני לא יכולה וגם לא מתכוונת להוכיח שאין לי אחות ושאין גמלים עם חמש דבשות או סוסים שמדברים עברית. מספיק לי שאני מכירה את עצמי ויודעת מי אני ומה אני, ושום דבר שמישהו אחר חושב או מנסה להשליך עליי מעולמו בפורום אינטרנטי אנונימי שעוסק בבגידות ומערכות יחסים כושלות, בלי שהוא אפילו יודע מי אני, לא ישנה את העובדה הזאת.
בדיוק באותה מידה אני לא צריכה הוכחה שבעלי לא כזה. שמע, אגיד לך את האמת. לא אני זו שמפקפקת בבעלי. אתה זה שמפקפק בו ומנסה להוכיח לי באותות ובמופתים שאתה מכיר אותו יותר טוב ממני וממנו עצמו אף על פי שמעולם אפילו לא דיברת איתו ואין לך מושג מי הוא, איך הוא חי את חייו וכו'. לי אין צורך להוכיח כלום לאף אחד כי אני יודעת מה אני חושבת ומאמינה ואני לא עד כדי כך חסרת ביטחון כדי שכל מי שטוען שהוא יודע יותר טוב ממני יערער אותו. אני לא בגן ילדים וכבר מזמן עברתי את גיל המשחקים בקקי. אתה זה שמפקפק בו ורוצה להוכיח לי משהו (ובעיקר כנראה להוכיח שאתה צודק), אז בבקשה - אם זה כזה חשוב ועקרוני לך מסיבה לא ברורה כלשהי, אז בוא ותוכיח. מבטיחה שלא אתקע לך מקלות בגלגלים. אבל לי אין כל עניין להתלכלך בשטויות כאלה בעצמי, יש לי דברים יותר טובים ומעניינים לעשות עם החיים שלי, רובם עם בעלי.