הסוף?

אולי כי אני שונאת פייסבוק ולא משתמשת בו גם ככה

פרט לצרכים מקצועיים מאוד ספציפיים, וגם זה רק מחוסר ברירה? וכשחושבים על זה, בעלי משתמש בו עוד פחות ממני ולא ברור אם ומתי ישים לב להודעות האלה בכלל. כבר ראיתי על המחשב שלו לא פעם עשרות הודעות פייסבוק שהצטברו שהוא לא טרח לפתוח, וכששאלתי אותו על זה פעם ענה שלמי יש זמן וכוח לשטויות האלה.
אז למה לי להתענות כדי להוכיח משהו כשלי אישית אין בכלל כל צורך בהוכחה הזאת ובעצם אני אעשה זאת רק למענך, כי אתה ביקשת ואתה הוא זה שמשום מה כל כך חשוב לך להוכיח כך או אחרת?
אז אם זה חשוב לך ואתה גם חובב פייסבוק, בוא תפתח אתה פרופיל פיקטיבי בפייסבוק ותנסה לפלרטט איתו, מה אכפת לך? יש סיכוי שגם ישים לב ויענה מתישהו, גם אם זה יקח חודש-חודשיים-שלושה. ממילא תיהנה מכל התהליך הרבה יותר ממני. ורק תחשוב, אם גם במקרה תוכיח שאתה צודק ואני טועה, איזו חגיגה זו תהיה עבורך! בטח תגיע לפסגות חדשות של גאווה, אושר ושמחה לאיד. אז אין לך כאן מה להפסיד, רק להרוויח.

alongrin

New member
פיספסת את כל המטרה.

אני לא ארוויח דבר וחצי דבר מהרס של זוגיות...
בטח לא שמחה לאיד ובטח ובטח שלא גאווה או חגיגה על דבר כזה.
&nbsp
הכוונה היא בסך הכל להוכיח נקודה מסויימת,
וביחוד לאלה שחושבים שהזוגיות שלהם חסינה ולהם "זה לעולם לא יקרה".
&nbsp
זהו שלא!! זה קורה ועוד איך ויותר מאשר אנחנו מעלים על הדעת,
ולכן בזוגיות אסור אף פעם להרדם בשמירה.
&nbsp
אני לא אומר שלא צריך לתת אמון בצד השני...
צריך לתת אמון, אבל האמון הזה מוגבל ונתון לבדיקה כל הזמן.
כל צד צריך להוכיח שהוא ראוי לאמון הזה כל הזמן.
&nbsp
כשהצדדדים מודעים לכך שהאמון הוא מוגבל, ולהפרה יש תג מחיר גבוה,
הם יתפתו פחות להכנס לכל מיני הרפתקאות.
&nbsp
וזה נכון גם לגברים וגם לנשים..
כי על כל גבר שבוגד, יש לפחות אשה אחת שבוגדת איתו (אם הוא לא הומו) אז אף אחד לא חסין.
&nbsp
עכשיו תגידי לי איך אפשר לחיות ככה?
אני אחזיר לך בשאלה...
&nbsp
מה עדיף?
לשמור כל הזמן על גבולות הזוגיות?
או להתעורר בוקר כמו סנדי ולמצוא שכל עולמ חרב עליך ברגע אחד?
&nbsp
&nbsp

הקטע עם השמחה לאיד לא נכתב ברצינות, כמו שאתה בטח מבין.

סתם עקיצה קטנה משועשעת.
בכל מקרה, אני לא פספסתי את המטרה כי לא הייתה לי כזאת. המטרה לכל אורך הדרך היא שלך, לא שלי. והמטרה שלך היא להוכיח לי את הנקודה שלך, אבל אני לא זקוקה להוכחה הזאת. שוב, אם אתה זקוק לה, יש לך אור ירוק ממני, אבל אל תציג את זה כמשהו שאני רוצה, מבקשת או צריכה.
אני לא אומרת שמה שאתה אומר לא נכון בכללי, אני בטוחה שיש לא מעט סנדים וסנדיות (סליחה, שום דבר אישי, סנדי, רק צורת ביטוי) מסתובבים שם בחוץ. אבל ראשית אין לי מושג מה בדיוק היה במערכת היחסים שלהם ואם בכלל יש מקום להשוואה. כל שני מקרים אינם בהכרח זהים וכך גם הנפשות הפועלות. ושנית, כן, אני בוחרת להאמין ללא היסוס קל שבקלים אפילו, גם אם לדעתך אני תמימה ולא מבינה מהחיים שלי. אין מה לעשות, זו הבחירה שלי ויש לי את הסיבות שלי וזה זכותי וענייני, ואני מאמינה לחלוטין במה שאני עושה.
שנית, זה לא נכון שאתה לא אומר שלא צריך לתת אמון בצד השני. זה בדיוק מה שאתה אומר. מה שאתה מתאר - אמון תחת בדיקה וחשד מתמידים ותמידיים, זה בדיוק אי מתן אמון. אמון זה כשכל עוד לא הוכח אחרת לא חושדים ולא בודקים, אחרת במה מתבטא האמון?
אז אני כן נותנת אמון בבעלי, גם אם אתה מחליט בשבילי שלא כדאי לתת בו אמון. אי אפשר גם לחשוד וגם לתת אמון בו זמנית, ואני בוחרת לתת אמון.
אתה אומר שכל צד צריך כל הזמן להוכיח שהוא ראוי לאמון. אבל איך אתה מציע שיעשה זאת בדיוק? איך אתה אמור להוכיח שאין לך אחות? כמו שבעלי לא חוקר ולא בודק אותי ולא חושד בי ונותן בי אמון מלא, כך גם אני נותנת לו את אותו הכבוד, ואני לחלוטין שלמה עם זה. הוא לא צריך להוכיח לי כלום כי אין כל אפשרות להוכיח מעבר לפשוט להמשיך להיות כמו שהוא.
ומעבר לכל הדברים האלה, לפתע חשבתי על עוד משהו שלא הייתי בכלל חושבת עליו אילולא היית דוחף לי לתוך זה את הפרצוף. אני אומנם מעריצה את כישוריו של בעלי בכל מיני תחומים, אך אני מניחה, לפחות על פי חוקי הפיזיקה הידועים לי, שהוא לא יכול להיות בשני מקומות בו זמנית. שנינו עובדים רוב הזמן מהבית ונמצאים רוב הזמן יחד, גם בבית וגם מחוצה לו. וגם בזמנים הקצרים שלא, הוא תמיד אומר לי בדיוק איפה ועם מי הוא יהיה ועל המכוניות שלנו מותקנים התקני מעקב - אל דאגה, לא כדי לעקוב זה אחרי זה מתוך חשדנות, אלא לוודא מה קורה עם המכוניות, בעיקר כשהן ברשות הילדים, ובכלל להיות בטוחים שלא קרה כלום למי שנסע, חלילה, ושהגיע ליעדו בשלום. אז גם כשאני יודעת שבעלי תכנן לנסוע, נגיד, לקניות במרכז מסחרי או למשרד, אני רואה בדיוק את המסלול של הרכב בזמן אמת (ואחר כך את התיעוד שלו), את זמן הנסיעה ומתי הוא מגיע ליעדו, ואם ואיפה הוא חונה ומתי ולאן נוסע משם. מעבר לזה, יש לנו אפשרות לאתר את המיקום של כל הטלפונים המשפחתיים בכל רגע. שוב, ממש לא היה עולה בדעתי לעקוב אחריו כדי לוודא שהוא באמת נוסע לאן שאמר ולא למקום אחר, אבל אני אדם דאגן ורק רוצה לוודא שהוא הגיע בשלום, אז אני בודקת ועוד לא קרה אף פעם שהוא לא היה במקום הציבורי שבו הוא צפוי היה להיות. גם כשהילדים נוסעים אני בודקת, כמובן, ולא בגלל שאני חושדת בבגידה מצידם, אלא כי, כאמור, אני אדם דאגן.
וכפי שכבר אמרתי בשרשור אחר, המחשבים שלו, המיילים, הטלפון - הכול ספר פתוח, ושוב - ממש לא לצורך מעקב מתוך חשדנות או כדי להוכיח משהו, אלא בגלל שכמעט כל העיסוקים שלנו משותפים ואנחנו צריכים להיות כל הזמן בעניינים ועם היד על הדופק. מעולם לא הסתיר או נעל בפניי לא טלפון, לא מחשב לא טאבלט ולא שום התקן או אפליקציית תקשורת מכל סוג שהוא. להיפך, תמיד הכול פתוח והוא כל הזמן מבקש שאחפש לו מיילים, הודעות, מסרים, אענה לשיחות שלו וכו' (ואותו הדבר אני, מאותן סיבות). בקיצור, הוא צריך להיות הרבה יותר טוב מהודיני כדי לתכנן ולממש בגידה בתנאים כאלה.
ושוב, עד היום אפילו לא חשבתי על כל זה במונחים של: או, הינה יש לי הוכחה שהסיכוי שהוא בוגד בי הוא אפסי, אבל אתה כנראה זקוק להוכחה כזאת. לא בטוחה שאפילו זה יספק אותך, אבל זה מה יש. אם אתה רוצה מעבר לזה, כמו שכבר אמרתי לך לא פעם - be my guest. למען האמת, עצם כתיבת הדברים האלה היא ממש מגוחכת ופגיעה בכבודו של אחד האנשים ההגונים, הישרים וטובי הלב ביותר שקיימים על פני האדמה הזאת, אבל אני מכירה אותו ובטוחה שהוא עצמו לא היה נעלב ורק צוחק מכל הלב לנוכח האבסורד.

alongrin

New member
דבר ראשון....

אני לא מחליט דבר עבור אף אחד.
אנחנו בסה"כ מחליפים דעות פה בפורום ציבורי..לא יותר ולא פחות.
&nbsp
יותר מזה...
אם לא שמת לב, גם את וגם בעלך עובדים מאד קשה כדי להצדיק ולשמר את האמון שיש לכם אחד בשני.
האמון שלכם נמצא כל הזמן תחת בדיקה אז למה את מתנגדת כל כך למה שאני אומר?
&nbsp
האימייל הפתוח, הטלפונים, הגישה שאין סודות והכל נמצא על השולחן..
העובדה שאף אחד מכם לא "חרד לפרטיות שלו" ויש בינכם שקיפות מוחלטת.
&nbsp
באופן בלתי אמצעי אתם אומרים - "תשמע, אין לי מה להסתיר, הכל פתוח כל הזמן, אתה מוזמן לראות כל מתי שאתה רוצה"
&nbsp
רק שתדעי, שזה מאד לא טריוויאלי, וזו גם אחת הסיבות שיש לכם זוגיות טובה...
שניכם בזוגיות הזו ALL IN.

שוב, זה שיש לנו זוגיות טובה אני יודעת וגם חזרתי ואמרתי,

אבל השקיפות המלאה אינה נובעת בשום אופן מהמטרה של להכריז "אני לא בוגד". אפילו לא קישרתי בין הדברים עד עכשיו, כאמור, וגם זאת כי ידעתי ששום דבר פחות מזה לא יסבר את אוזניך. השקיפות נובעת מזה שבאופן טבעי אנחנו משתפים פעולה בעניינים שלנו. העובדה שזה בעקיפין יכול לשמש כהוכחה נגד בגידה עבור מישהו כמוך שמאוד ציני ופסימי בעניין - זה לגמרי במקרה. אני בטוחה שאם עכשיו אבוא לבעלי ואגיד לו: "אתה יודע, טוב שאתה מראה לי את כל מכשירי התקשורת שלך כי ככה אני יודעת שאתה לא בוגד בי", הוא היה מאוד מופתע ולא היה מבין מאיפה זה בא בכלל.

ועוד - אנחנו ממש לא עובדים קשה

ולא משקיעים איזה מאמץ מתוכנן ומכוון, אלא מתנהגים בצורה שהיא לגמרי טבעית ומובנת מאליה מבחינתנו, שאינה מצריכה מאיתנו איזה מחשבה, תכנון או השתדלות מיוחדים.

סנדי120

New member
אני לא אומרת חס וחלילה שבעלך בוגד בך אז אל תקחי את דבריי לשם

בעלי היה דבוק לי לתחת פרט לזה שהלך לעבודה - וחי חיים כפולים.
ואחרי שקראתי את כל פורום בוגדים ועשיתי תואר בבגידות (תואר בתאורייה חחח למעשי עוד לא הגעתי) אני יכולה להביא לפנייך את כל השיטות ובקלות להוכיח לך שאפשר לבגוד גם בזוגיות דומה למה שתארת.

אל דאגה, לא לוקחת. אם יש משהו שלמדתי בחיים הוא שהכול אפשרי.

אפשרי גם שמחר אצא מהבית ולא אחזור יותר. אבל באמת שאני לא רוצה וגם לא רואה שום סיבה בעולם להעביר את חיי בלחשוב או לחשוד באפשרויות כאלה מבלי שיש לי ולו שמץ של סיבה או בסיס לעשות זאת. מה זה בדיוק יתן לי? החיים קצרים מדי ואני מעדיפה להעביר אותם בגישה חיובית, אלא אם כן יש לי סיבה ממשית לחשוב שמשהו השתבש.
ובאשר למקרה שלך, ושוב, אני מניחה שהוא לא בגד בך בתוך הבית שלכם, אז מתישהו הוא כן היה יוצא מהבית בלעדייך ומגיע למקומות אחרים ממה שהוא כנראה סיפר לך מבלי שידעת על כך שהוא מגיע אליהם. ושוב, לא חשבתי על זה קודם, אך לפתע הבנתי, שבלי אפילו להתכוון לכך, בטח לא מהסיבה שאנחנו מדברים עליה, אני יודעת בדיוק איפה הוא נמצא פיזית בכל יום ובכל רגע ויש לי גישה חופשית לכל אמצעי התקשורת שלו כל הזמן. שלא לדבר על כך שרוב הזמן הוא נמצא איתי בבית, לא יוצא אפילו למשרד באופן קבוע ולבלות אנחנו יוצאים כמעט תמיד ביחד, בין אם לבד או עם חברים, מאז ומעולם. אז שוב, כדי לתכנן ולבצע בגידה בתנאים כאלה, הוא צריך להיות הרבה יותר טוב מהודיני, ולא לגמרי ברור לי איך זה אפשרי פיזית.
עובדה גם שבכל זאת היה כנראה משהו חשוד בהתנהגות של בעלך אם אפילו בנותייך התמימות שבטח אהבו את אבא שלהן ורצו לסמוך עליו, החלו לחשוד בו. משהו בטוח היווה טריגר לזה. אני כמובן לא יודעת מה ואיך, אבל אם הוא עשה את זה הרבה ובאופן קבוע ועם כמה נשים, היה חייב להיות לו זמן ומקום בשביל זה, זמן שהוא לא היה איתכן בבית ושלא היה לך מעקב איפה הוא נמצא במהלכו פיזית.

סנדי120

New member
מסכימה לגבי גישתך אין צורך לחפש אם אין בסיס וכו'

לא צריך להיות הודיני כדי לבגוד.פשוט קובעים את הפגישות על זמן עבודה.
יוצא ב6 בבוקר חוזר בערב - את יודעת כמה פגישות אפשר להכניס בזמן הזה?
מה הבעיה להודיע בעבודה שאתה חולה ולהעביר יום עם המאהבת? החוקית חושבת שאתה בעבודה המנהל חושב שאתה במיטה חולה ואתה בנתיים במיטה בצימר

אה וגם יש את הקטע הזה של "קראו לי למילואים".
לכי תדעי כמה מהימים שטען שקראו לו למילואים פשוט בילה בצימר/מלון עם אחרות.
והבנות עלו עליו בגלל שהוא הרשה לעצמו להתכתב מהבית לידן בכל הזדמנות שאני לא הייתי צמודה (יצאתי לתלות כביסה, נכנסתי להתקלח, עליתי לשכנה לשתות קפה או סתם הייתי תקועה בהשתלמות מהעבודה) לידי כמובן לא נגע בפלאפון.
כביכול אין לו פייסבוק אבל היו מאהבות שטענו שהכירו אותו דרך פייסבוק ובפלאפון שלו בהודעות ישנות משנת 2014 אכן הופיע המשפט: הקוד לחשבון פייסבוק שלך הוא...
בשורה התחתונה: הכל אפשר לעשות מהמחשב/פלאפון/פלאפון נוסף עם סים
בשעות העבודה של הבוגד/הנבגד.

והוא אשר אמרתי:

באופן רגיל, כמו אצלך, שבו הבעל עובד באופן קבוע שעות ארוכות מחוץ לבית, בטח שיש לו הזדמנויות. במיוחד אם אין לך שום דרך לוודא שהוא אכן נמצא בעבודה כי אין לך ולא עלה על דעתך, כמו שלא היה עולה על דעתי, להפעיל אמצעי מעקב.
לא שאני מאמינה ולו לשנייה שאילו בעלי היה עובד מחוץ לבית זה מה שהיה עושה, אך במקרה שלי, כמו שהסברתי, לא רק שבעלי עובד בערך 95% מהזמן מהבית, ממש לידי, הוא גם משתדל להגיע למשרד לעיתים כמה שיותר רחוקות כי מבחינתו זה רק בזבוז זמן על נסיעה ואין לכך שום ערך מוסף מבחינת ביצוע העבודה עצמה. הוא מרגיש את עצמו מחויב להראות את הפרצוף שלו במשרד פעם בכמה זמן, כדי להפגין נוכחות ולהזכיר את קיומו, אבל גם זה הולך ומצטמצם מאוד עם הזמן, אחרי שהבין בהדרגה שלאף אחד, כולל לבוס שלו, לא ממש אכפת אם הוא מגיע למשרד לעיתים רחוקות אף יותר ממה שנהג בעבר. וגם בימים שהוא נוסע, אין שום בעיה לראות איפה הוא דרך ההתקן שיש ברכב או על ידי מציאת מיקום הטלפון שלו. והוא בעצמו התקין את כל ההתקנים והאפליקציות בכל המכוניות והטלפונים והראה לי איך להשתמש בהם, בעיקר כי הוא מכיר אותי טוב ויודע שאני דואגת כשהוא, ובמיוחד אחד הילדים, נמצא על הכביש. בעלי גם תמיד מתקשר אליי ומעדכן אותי איפה ועם מי הוא נמצא בפעמים הנדירות שהוא יוצא מחוץ לבית, ותמיד עונה כשאני מתקשרת אליו. לעומת זאת, הילדים לא תמיד מעדכנים או עונים וזאת הייתה סיבה לדאגות מרובות בשבילי שגרמה לבעלי להתקין את האפליקציות. בנוסף, היות ששנינו עובדים בעיקר מהבית, העבודה הרגילה של כל אחד מאיתנוו משולבת בכל מיני מיזמים פרטיים ששנינו עוסקים בהם במשותף, ולכן המחשב, הטלפון וכל מכשיר או אפליקציית תקשורת המותקנת עליו פתוחים ונגישים לשנינו בכל רגע נתון. לבקשתו, אני קוראת מיילים, הודעות ומסרים במחשב ובטלפון שלו כי הוא לא תמיד מספיק או צריך לעשות משהו אחר במקביל, וכמובן גם להיפך - הוא קורא את שלי. יתר על כן, כדי למנוע מצב שבו אנחנו צריכים כל הזמן לעדכן אחד את השני, דבר שגוזל זמן מיותר, עשינו העברה אוטומטית של המיילים אחד לשני, ככה שאני מקבלת את כל מה שהוא מקבל. וכמובן שאני כל הזמן רואה את הודעות הווטסאפ, סקייפ וכו', שהוא מקבל. בעלי גם התקין בבית מערכת של שרת RAID המאפשרת לראות מכל מחשב בבית את כל המחשבים האחרים ואת כל חשבונות המייל הקיימים ולהיכנס אליהם, ומשם כמובן לכל אפליקציה המקושרת לחשבון. לעיתים אני צריכה להיכנס לאחד מהחשבונות של בעלי כדי לבדוק הודעות או לבצע פעולות מסוימות שאפשר לבצע רק מהחשבון הספציפי הזה, ככה שבין אם אני רוצה או לא, אני רואה את כל ההודעות שהוא מקבל ושולח בכל החשבונות שלו. הוא גם כל הזמן נותן לי את הטלפון שלו לבדוק הודעות, להוריד תמונות, לענות לאנשים ועוד. כמובן שגם אני נותנת לו את שלי. אני יודעת יותר טוב ממנו איפה כל דבר מונח במשרד שלו, והוא גם הרבה פעמים מבקש שאוציא לו דברים מהתיק, מהכספת וכד', כך שאין הרבה סיכוי שהיה יכול לשמור ממני בסוד לאורך זמן הימצאותו של טלפון נוסף, גם לו היה לו כזה.
בקיצור, מה שאני אומרת הוא שבמקרה שלנו, בשל הנסיבות המיוחדות שלא ניתן למצוא בבתים רבים שבהם שני בני הזוג עובדים, היה לו הרבה יותר קשה (לו באמת רצה לעשות זאת) לנהל התכתבויות ולתכנן פגישות עם נשים אחרות, שלא לדבר על להוציא אותן לפועל. וזה בלי קשר לעובדה שלו הייתי חושבת שהסיבה היחידה לכך שבעלי לא בוגד בי בפועל היא שאין לו תנאים נוחים ומתאימים לכך, מבחינתי זה לא היה נחשב לנאמנות. ככה שבכל מקרה כל זה שטויות במיץ עגבניות והסיבה האמיתית היחידה לחשוב שבעלי לא בוגד בי היא שאני מאמינה בו ובאהבה שלנו, ולא כל השטויות הלא רלוונטיות במיץ עגבניות שכתבתי עד כה.

הוא לא אמר שכל גבר יסכים לשכב עם כל אישה. הוא אמר שבהינתן

אישה, יימצא הגבר שיסכים.

האם במצב שבו הזוג האחרון שנותר בעולם היו האישה הזאת והגבר שלא הסכים, הגבר כן היה מסכים? תכלס, כנראה כן...

ובהינתן גבר, כנראה תימצא אישה שמסכימה. ואפילו בלי סוף העולם.

אבל זה באמת לא גילוי אמריקה, את זה תמיד ידעתי, אז לא הבנתי אם כך מה החידוש הגדול ומה אני לא מבינה.

קודם כל, אני לא בטוחה שתמצא.

(אני מדברת על יחסי מין בהסכמה, בהכרה מלאה, ושאינם בתשלום). וגם אם תימצא, סביר שסטטיסטית זה ייקח הרבה יותר זמן וחיפושים מאשר ייקח לאישה למצוא גבר שיסכים.
את לא מסכימה שקל לאישה הרבה יותר למצוא גבר שיסכים לשכב איתה מאשר להפך?

אולי, לא אמרתי שזה קל באותה המידה, וגם לא מדדתי וערכתי השטח,

אלא שלדעתי בסופו של דבר אישה כזו תימצא.

באמת תודה מקרב לב, אך הצלחת לבחור באחד העיסוקים

הכי פחות מתאימים לאופי שלי מכל העיסוקים האפשריים בעולם.

סנדי120

New member
ברור שאני אתייחס אליהן בזלזול לאור העובדה שהן בוגדות ומרמות

את הבעל שלהן. לאור העובדה שהן מוצצות לגבר זר בצימר ואחר כך מנשקות את הבעל שלהן ללילה טוב וגם כותבות בפורום: "לו הוא היה יודע מה עשיתי עם השפתיים האלו לפני כמה שעות ולמה אני מאושרת..."
הן דוחות בעיניי כל הנשים שהגעתי אליהן לאור העובדה שהן שוכבות עם אדם נשוי.
הכי דוחות בעיניי הדתיות- כי זה פשוט שפל ללכת למקווה, להתפלל בבית הכנסת, לשמור שבת ולזיין את בעלי בצימר שזה חטא לפי התורה.
כן - כל אלו שהגעתי אליהן לא הייתי נוגעת בהן באצבע והן לא מציאה למה זה משנה?
כי לפחות אם אתה נופל לזיין משהי להפסיד את כל מה שבנינו יחד לפחות שזה יהיה שווה את זה. בשביל זה? גודזילות ששוקלות 90 קילו? מחוטטות פנים?
ועוד משהו שעליתי עליו: 90 אחוז מהנשים שנמצאות בפורום בגידות נמצאות גם בפורום "הפריות" בניק אחר - הזוי נכון?
לכי תסבירי את זה ...

יש הבדל בין לגנות את המעשה לבין להתייחס בזלזול

למראה של אדם. אולי יש מישהי מאוד נחמדה ולא בוגדת, אך חסרת ביטחון עצמי, שקוראת את התיאור שלך והוא פוגע בה? לדעתי להתייחס בצורה כזו לחיצוניות של אנשים לא שונה מאשר להתייחס לצבע עורם או לנטייתם המינית. אולי חלקם חולים או מבוגרים?
גם אילו הבוגדות היו מלכות יופי, המעשה שלהן ושל הבעל שבוגד איתן לא היה פחות בזוי, ולכל אדם, בלי קשר למראה, יש אותה זכות ליהנות מהחיים. בכל מקרה, עניין המראה לא שייך ולא קשור לבגידה, ואם לדעתך המעשה עצמו לא בסדר, זה ממש לא רלוונטי איך נראה מי שמבצע אותו. ובכל מקרה, אם הגבר עושה זאת, כנראה זה שווה לו. עובדה.

סנדי120

New member
יש משהו בדברייך! ולכן אדגיש את הרעיון שהתכוונתי אליו מההתחלה

כוונתי הייתה כלפי הבנות שאני גליתי במציאות אותן אני מתייגת כאפס-
השילוב של המראה שלהן והאופי שלהן והדברים שכתבו בפורום בגידות גרם לילראות אותן כדוחות ולא שוות להרוס בית בגללן מאחר שאופי מכוער גורם לאנשים לראות אותך כמכוער ולא משנה כמה אתה יפה.
החברות הכי טובות שלי דתיות , אני באה ממשפחה של שמנים ממש שמנים (כאלו שעברו קיצורי קיבה וחיים על סקסנדה) אני לא חושבת שמי ששמנה/דתייה/ מכוערת היא אפס ולא שווה אני חושבת שמי שבוגדת היא לא שווה.

את זה אני בהחלט יכולה להבין.

בדיוק כפי שאני הרגשתי שהאישה הזאת שבגדה בחבר שלנו היא אדם מכוער לא בגלל המראה שלה, אלא בגלל האופי וההתנהגות שלה.
אגב, סתם מוזר לי שנשים בוגדות (שנראה הגיוני שירצו לשמור על דיסקטיות ואנונימיות עוד יותר מהממוצע) יפרסמו את התמונות שלהן, ועוד בפורום שנועד להיות אנונימי. מעולם לא ביקרתי בפורום ההוא ולכן אין לי מושג. מה, הן באמת מפרסמות תמונות שלהן תוך שברור להן שמי שרואה את התמונות וקרא את מה שהן כותבות יעשה מייד שתיים ועוד שתיים? הן לא פוחדות להתגלות?

למעלה