הסינגל "אין לך מקום" להשמעה!!

ella42

New member
../images/Emo2.gif רגע , אז יש להם ילד או ילדה?

כל אחד אומר משהו אחר. ואאאאאאאאאיייייייייייייי איזה שיר מדהים!!!!! סוף סוף קצת רענון אם הלהקה הזאת. אין מאושר מימני

מתנות

New member
וואו....

התרגשות מטורפת. הלחן כבש אותי ישר, והקול של תום במיטבו. המילים גם מאוד נוגעות. מחכה כבר לאלבום, שאוכל להתעמק ולשקוע, להבין ולגלות.
בהחלט יש למה לצפות... הם לא איכזבו.

קצת הפריע לי -

"השירים שבאלבום השלישי, "פחד מוות", לא זכו להצלחה כמו השירים שבשני האלבומים שלפניו, זה השפיע עליכם? "יש דברים שאתה עובר בחיים וצריך לדעת ללמוד מטעויות, אין מה לעשות. או שאולי אתה טיפש ולא לומד מהטעויות וחוזר עליהם עוד הפעם. אנחנו נורא היסטריים ורוצים שהכל יהיה מושלם, וככה גם ניסנו לעשות ב'פחד מוות', אבל בדיעבד, אנחנו מודעים לכך שהסאונד שם לא היה מספיק טוב ויש בעיות באלבום הזה. הפעם, הרגשנו שאנחנו צריכים לעשות הפקת לקחים, ועשינו את זה. אני חושב שמבחינת סאונד, האלבום הזה מצלצל בצורה מפחידה, והיה לנו נורא חשוב להגיע לזה, זו הייתה ממש משימה". " אני [ונראה לי שלא רק אני] תמיד החזקתי מ"פחד מוות" אם לא הדיסק הטוב ביותר שלהם, אז משהו מאוד קרוב לזה...

izzys

New member
..

"אנחנו מודעים לכך שהסאונד שם לא היה מספיק טוב ויש בעיות באלבום הזה. הפעם, הרגשנו שאנחנו צריכים לעשות הפקת לקחים, ועשינו את זה. אני חושב שמבחינת סאונד, האלבום הזה מצלצל בצורה מפחידה, והיה לנו נורא חשוב להגיע לזה, זו הייתה ממש משימה." אני חושבת שהוא התכוון יותר במישור של ההקלטה של האלבום. את האיכויות המוזיקליות של פחד מוות אף אחד לא ייקח, וכבודו במקומם מונח. אבל הסאונד שם ממש לא משהו. ואפשר להצביע כמעט בכל השירים על נקודות כאלו ואחרות שבעייתיות. הסאונד ב"אין לך מקום" בהחלט מצלצל מדהים, ממש תוצרת חוץ. אם הם ילכו בקו הסאונד הזה באלבום הם נשמעים מליון דולר. הם ממש שיחקו אותה במישור הזה.

טוב, אני לא מבינה גדולה בזה

אבל כן זכור לי שכמה מבינים בעניין אמרו ש"תענה לי" ו"המאה העשרים" הם בעלי הסאונד הטוב ביותר משירי היהודים. נראה לי שגם בייחוד בהשוואה ל"היהודים 2"

izzys

New member
דווקא שני השירים האלה באמת נשמעים מצויין.

(ברור שלכל כלל יש יוצא מן הכלל.) אני חושבת שההשוואה בהשמעות להיהודים 2 בכלל לא נובעת מעניין הסאונד. להוציא כסינגל מפחד מוות את תענה לי זה לא בדיוק מתכון להשמעות שיא. אין בו מיינסטרים, יש בו משהו שמדבר לטעם מאוד ספציפי. תום הוא זה שבחר להתייחס דווקא לעניין הסאונד באלבום. הגיוני שבמבט של חמש שנים אחורה הוא יוכל להעביר ביקורת על עצמו, ולהצביע מה הוא היה יכול לעשות אחרת. כנראה שבעיניו זה הדבר המרכזי שאפשר לשפר בפחד מוות.

למעלה