הסינגל "אין לך מקום" להשמעה!!

שחוררר

New member
גם אני מרגיש ככה.

אם כבר אז שני האלבומים הראשונים הם החלשים- בהם באמת הסאונד גרוע. "פחד מוות" תכלס, זה היהודים בשבילי. יותר מהכל. מבחינת סאונד, ליריקה, קצב. אחד מאלבומי הרוק הישראלים הטובים ביותר שנוצרו איי פעם.

מתנות

New member
גם אני הכי אוהבת את "פחד מוות",

אבל אני מניחה שלכל אחד יש את הסנדרטים שלו...

נשמת

New member
../images/Emo45.gif

בדיוק מה שאני חשבתי. איזה טעויות,איזה?! אחד האלבומים המוצלחים. המושקעים. העמוקים. האנרגטים. סעמק, אני רואה את זה בא ומאכזב...

Tomer TR

New member
הוא מתכוון לסאונד לפי מה שגם הבנתי

לפי מה שהם אומרים פורטה לא הולך להיות פחות ארוך מפחד מוות. אגב, ב-NRG מציינים שהולכים להיות בו גם 4 שירים באנגלית. בטח שהשירים בפחד סבבה - אבל מבחינת הסאונד לא כמו שהם ציפו, ואולי בגלל זה הם גם בחרו להוציא את הלייב לא מאוחר אחריו - הביצועים של יובגטו, הו לורד וליפול נשמעים בו הרבה יותר זורמים לעומת פחד מוות לטעמי לפחות, למרות הסאונד גיטרה של יפתח

Eldarch

New member
צר לי..

אבל שמעתי שוב ודעתי לא השתנתה- זה לא מגיע לרמה של מה שהם עשו עד היום ואני לגמרי מקווה שפורטה לא הולך להשמע כולו ככה. אז כן, הלחן חביב, הקול של תום טוב, אבל המילים לגמרי לא משהו, ולמה יש טיטי רק בפזמון..

Noam TG

New member
../images/Emo99.gifדווקא אהבתי!

מאוד מתרגש לשמוע משהו חדש, ותאמת ציפתי למשהו הרבה יותר מחוספס.. ועדיין לא יצא לי להתעמק במילים.. אבל אני נרגש מעצם צאתו של משהו חדש
מזלטים!!

Noam TG

New member
אחרי שמיעות חוזרות ונשנות-

זה שיר ממש טוב להופעה
מחכה בקוצר רוח!
[מסבתר שסינגל חדש מוציא את הצד הפקאצי שבי!]

izzys

New member
אחרי כמה שמיעות:

הסאונד שתום דיבר עליו בראיונות הקודמים, לא מגרד את הסאונד של השיר בפועל. מוקלט מדהים. באמת הופתעתי. השיר ממש לא אכזב, ייקח זמן להתרגל.. אבל הוא טוב. מחכה לאלבום, נראה שיש המון למה לצפות. "ללכת ישר עם האמנות שלנו ועם התחושות שלנו בפנים, וכל עוד זה פוגע בנו אז גם לקוות שזה ייפגע במישהו אחר." מדהים.

Kinky DeviL1

New member
פאאאאאאק../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif ../images/Emo99.gif

השיר קצת מונוטוני אבל הוא כ"כ טוב!!!!!! כאלה אנרגיות לא מצאתי באף שיר שלהם
פאק אני כ"כ מחכה לדיסק הזה כבר!!

Dug E

New member
אהבתי../images/Emo13.gif

יותר מידי סינרגיה אבל הקול של תום פשוט נשמע טוב מתמיד. סוף סוף שיר שלא מזכיר משהו שהם כבר עשו. שיהיה בהצלחה עם הסינגל, האלבום והלידה הצפויה. תקופה טובה עוברת עליהם וזה רק מרומם לי את המצב רוח
גם היהודים וגם ריטה עם סינגל חדש באותו שבוע
יותר מזה?

Z A M i

New member
../images/Emo6.gif גם לי משהו מזה הזכיר את סינרגיה..

אבל בקטנה.

נשמת

New member
ההפך, מאמי

זה סינרגיה שנשמעים כמו היהודים הסולן חקיין גרוע!

סינרגיה לא מחקים כלום..

יש להם סגנון שאומנם מאוד חוזר על עצמו אבל הוא ממש שלהם! יש בזה חסרונות ויש בזה יתרונות אבל נורא קל לזהות ששיר מסויים הוא של סינרגיה. אפילו רק לפי ההקדמה... ובאמת יש פה משהו שמזכיר את סינרגיה... לחן מושקע אבל עם זה מאוד מאוד קליט מילים קצת פחות מושקעות...

בת אלי91

New member
מסכימה איתך!

סינרגיה הם סינרגיה, והיהודים הם היהודים. הם אולי נכללים באותו ז'אנר של רוק(וגם זה לא ממש זהה) אבל הם שונים לגמרי.. כל אחד טוב בדרכו שלו. :)

למעלה