הסינגל "אין לך מקום" להשמעה!!

eliavtu

New member
חח.. גם לי

בגלל המילים קצת.. אבל הלחן
הסאונד והלחן נשמעים מעולה לדעתי הקול של תום גם מאוד טוב פה <למרות שקצת לא מבינים אותו
> אני אישית אהבתי

Dug E

New member
בעצם..

ההתחלה ישר העלתה לי את פעמון מלחמה לרגע. וזה לא סותר תעניין שלשיר יש ייחודיות משלו.

Dug E

New member
וגם התופים בשיר

מזכירים לאללה את התופים בלרנינג.

אחחח..

בהחלט שבוע טוב.. אגב, גם גיסתי צפויה ללדת ממש בכל יום.. נראה מי יגיח קודם לאויר העולם

וואוו../images/Emo14.gif

שמעתי אותו גם בזמן הכי נכון נגע בי מאוד עכשיו אני הכי מחכה בעולם לדיסק!!!!

Tom 7

New member
אהההההההההההההההההההההההההההה

שיר מדהים! כל כך שיניתי את הנקודת מבט שלי אל תום בתור זמר הוא מוכשר בטירוף.. השיר הזה מוכיח.. השיר אשכרה מרגש.. לא יודע למה.. אוףף בא לי כבר את הדיסק אני מתשגע!!!! אההההההההההההההההההההההההה

נשמת

New member
../images/Emo79.gif

מזל טוב, בשעה טובה. אחלה סאונד, בנזונה של קצב ולאוצר המילים המצומצם אני סולחת בתנאי ששאר הדיסק מפצה ושהם לא שכחו לי את Dont Like כי פשוט אין עליו.

שחוררר

New member
ככה ברפרוף

עברתי על התגובות של כולם... את הדעה שלי על השיר נרחיב כבר יותר מאוחר. "ולאוצר המילים המצומצם אני סולחת בתנאי ששאר הדיסק מפצה ושהם לא שכחו לי את Dont Like כי פשוט אין עליו"
חחחחחחחחחחח קרעת שינסו לא להוציא את dont like!!!!!!!!!!!! יהיה פה טרור.

חנושש

New member
ת'אמת..

לא החלטתי איך לשפוט את השיר. בצד אחד הלחן שלו מעולה לדעתי,מצד שני המילים קצת מאכזבות לא?! טוב שיהיה.. סוף סוף סינגל לפחות.

שיר טוב. בהחלט התחלה חזקה מהאלבום הבא

שיר בהחלט טוב, אחלה לחן, השירה של תום ממש מרגשת ונוגעת. סאוד משובח ועשיר. פשוט תענוג לשמוע. איזה כיף, הדיסק יוצא עוד חודשיים (בדיוק בחודש שאני משתחרר)... שמחה כפולה!

../images/Emo6.gif יו. אחרי שהתאוששתי מהפורטה

זה כמו תיקים באפלה
. הלכתי לקחת אקמול
פורטה.

זמן אור

New member
../images/Emo55.gifאו... תהיתי מתי זה יתחיל....

אני צופה את זה מגיע.... 101 בדיחות על השם של האלבום.

Noam TG

New member
בטח אחד מהשבועות היותר טובים שלך../images/Emo3.gif

[עם טורי וזה..]

איך שקראתי את הכתבה בעיתון

ישר חשבתי עלייך. "יוו. שוקו בטח מתפוגגת עכשיו מאושר..."

למעלה