דבר ראשון, הליריקה.. היהודים, למה אפשר לצפות? נחמדה... אבל הלחן הוא ממש נחמד.. כיפ שכזה אבל מזכיר משהו... אני אפילו דיי בטוחה שזה משהו של דרים, מסינס פרום א ממורי אני פשוט לא זוכרת מה..
הסאונד נשמע ברמה גבוהה לאללה לטעמי, אפילו מזכיר מאוד את של הצ'ילי פפרס וזה מצויין, כל הכבוד על ההשקעה הענקית השיר גם יצא טוב מאוד וזורם, סך הכל אהבתי ושיהיה ללהקה המון בהצלחה עם האלבום החדש... בהחלט יש למה לצפות הקיץ
בואנה איזה סאונד אלוהים!!!!!! כשהאלבום יוצא צריך לשמוע אותו באולפני סאונד רק כדי לשמוע את הסאונד הזה בשלמות הסאונד מזכיר לי את של הצ'ילי (בתופים, ובמיוחד אצל "כאילו", למרות שהוא לא באלבום |אורי-גלר|), דרים ת'ידר ואיזבו קיצר ע נ ק
תגידו אני היחיד שקראתי למטה שחבר חדש מצטרף ללהקה? או שכולכם ידעתם ואף אחד לא סיפר? איך זה שאף אחד לא מתייחס לעובדה הזאת??? בכל מקרה אחרי השמעה אחת השיר נשמע סבבה. הוא לא יהיה אחד האהובים עלי אבל גם לא שיר חלש. אני מניח שאני צריך לשמוע אותו עוד כמה פעמים בשביל לגבש דעה יותר רצינית. ולגבי השם של הדיסק. נו מילא. פורטה שם נחמד,יהיו כמה בדיחות עם אקמול ודקסמול אבל פחדתי משם באמת מטומטם אז זה יחסית שם סבבה. כבר מריחים את התקופה החדשה באוויר. איזה התרגשות
שיר מדהים. ואני פעם ראשונה בכיתי מתום :| אם אני בכיתי פעם משירים שלהם זה היה רק כי אורית שרה (נוו טוב אני סוגדת לה,אז לא לא לבכות? D=) שיר כ"כ כ"כ כ"כ מרגש! נוו שיצא הדיסק כבר %^&$#@! ושום סינרגיה%%% סינרגיה לא מגיעה אפילו לבוהן של היהודים. ואני עדיין רותחת שהם מחליפים את היהודים <_< (עדיף כבר עידן יניב לא? D=) עזבו.אני מתעבת סינרגיה.
מה שנורא בולט בשיר הזה...זה הסולם שהם יושבים עליו...אף פעם הם לא השתמשו בו, נורא "ואלס" כזה... נשמע לי כמו לה#?או שמישהו ייתקן אותי.... באמת אחד השירים היפים ביותר ששמעתי...
פה. מתוך הכתבה: אתם לומדים לנגן שירי ערש על גיטרה חשמלית? "למה שירי ערש? התינוק שומע שירים שלנו כבר חודשים. הרי הופענו עד לפני כמה שבועות. אורית אומרת שהוא מת על רוק. כשאנחנו מנגנים היא מרגישה אותו בבטן מוחא כפיים".