ורוד, אבל עם הכלבים ואין על בננות!!! אתרים- וואלה או תפוז?
H h o l l o w New member 14/3/03 #23 אין על הירוק...... אממממ קצת גבריות! מכבי ת"א, מכבי חיפה, הפועל ת"א
A AvocadoWoman New member 14/3/03 #25 אדיר מילר.. סדרות נוסטלגיות- "הכל נשאר במשפחה" (ארצ'י ואידית) או "אריזה משפחתית" (סטיב ארקל)?
ת ת ו ת י פ ר ו ט י New member 14/3/03 #26 אריזה משפחתית.. בנות זה בשבילכן.. (אולי גם לבנים מסוימים... ) איתן אורבך או דודי בלסר?
H h o l l o w New member 14/3/03 #28 לא זה ולא זה.... ספרייט שולט, אבל אם הבחירה בין השניים אז: נראה לי שקולה סטייק עוף או סטייק בקר?
H h o l l o w New member 14/3/03 #31 ארומה ואם אנחנו כבר בקטע של אוכל בבית שמש, אז......... מרכז הפיצה או פיצה פצץ???
A AvocadoWoman New member 14/3/03 #32 מרכז הפיצה! בהמשך לפיצה- בגט מרציאנו או אממ בגט אחר..? חח לא זוכרת איך קוראים לזה..
M maayanot New member 14/3/03 #33 אני מניחה ש.. "פינת הבאגט"... בעקר בגלל שאף פעם לא אכלתי במרציאנו... ועכשיו: פיצה או מקדונלדס?
ת ת ו ת י פ ר ו ט י New member 14/3/03 #36 אממ... הפלאפון יותר נגיש, אבל בטלפון שומעים יותר טוב, אז טלפון (אלחוטי). לילה או יום?
S shabluELLA New member 14/3/03 #37 היה את זה כבר לא? ובכל זאת...ברור שלילה!!!אפשר לישון... צבע:כחול או אדום?
H h o l l o w New member 14/3/03 #38 כחול..... אבל אני מעדיף שחור.... צופים או נוער עובד לומד וכ"ו....
S shabluELLA New member 14/3/03 #39 ברור ש הצופים איזו שאלה רטורית... בקסטה(הגלידה...) מה אתם אוכלים קודם:את הווניל או את השוקו?
H h o l l o w New member 14/3/03 #40 את השוקו כי......... הוניל הרבה יותר טעים.. אז אני משאיר אותו לסוף..... איזה פרי עדיף??? דובדבן או תות?
את השוקו כי......... הוניל הרבה יותר טעים.. אז אני משאיר אותו לסוף..... איזה פרי עדיף??? דובדבן או תות?