תות! מה יותר כדאי זה או זה?!
H h o l l o w New member 14/3/03 #42 ברור שזה! פחחחחח רותם או אמיתי?!?!?!?!? נראה מי יעז לענות על זה........
A anava1 New member 14/3/03 #43 רציתי לשאול את זה אבל לא היה נעים... אממ..אף אחד! חח סתם...שניהם לדעתי או ?
A AvocadoWoman New member 15/3/03 #47 אם זה היה תלוי בי אז.. זורו אבל התשובה היא זינה נינג'ה אמריקאית 1 או 6?
F faith2 New member 15/3/03 #48 אמממ.... מהה??..לא מכירה אבל בגלל שאני אוהבת מספרים זוגיים אני בוחרת ב-6 אזזז....פארקר או פיילוט?
F faith2 New member 15/3/03 #50 צר לי לאכזב אותך אבל... היסטוריה כאילו! לא סובלת את סיגלית!!!!!!!!!!!! אנשים......אממממממממממממממממממממ.................. צמות בכל השיער או בייביליס?
צר לי לאכזב אותך אבל... היסטוריה כאילו! לא סובלת את סיגלית!!!!!!!!!!!! אנשים......אממממממממממממממממממממ.................. צמות בכל השיער או בייביליס?
A AvocadoWoman New member 15/3/03 #51 אממ אממ אממ אממ... שניהם מיוחדים.. אבל אני נאלצת לבחור בבייביליס... סוכריות גומי או סוכריה על מקל?
F faith2 New member 15/3/03 #52 כאילו ברור ש.... סוכריות על מקל...יאמיייייייייייייייייייי אממ.... סלקום, אורנג' או פלאפון?
M maayanot New member 15/3/03 #53 אורנג'... למרות שלי יש בכלל סלקום.. אבל בעצם כולם גנבים.. ועכשיו לביגוד:חולצה או גופיה?
H h o l l o w New member 15/3/03 #54 אמממ נראה לי שחולצה.... סתם כי אני לא אוהב גופיות.... ג'ינס או טרנינג???
H h o l l o w New member 15/3/03 #57 המשך פה...... אממממ נראה לי שחולצה.... סתם כי אני לא אוהב גופיות.... ג'ינס או טרנינג???
H h o l l o w New member 15/3/03 #59 שאלה קשה...... פעם הייתי מכור לשעון, עכשיו אני בכלל לא מסתובב עם שעון... אז נראה לי שאני אגיד בלי שעון... זהב או כסף?
שאלה קשה...... פעם הייתי מכור לשעון, עכשיו אני בכלל לא מסתובב עם שעון... אז נראה לי שאני אגיד בלי שעון... זהב או כסף?
A AvocadoWoman New member 15/3/03 #60 גם אני כמוך בקשר לשעון.. ../images/Emo13.gif אממ.. כסף.. משתלב עם כל דבר. עגיל בלשון או לא?