לא!!!!!! פשוט איכסה!!! עגיל בגבה או לא??
A anava1 New member 15/3/03 #62 כן! אבל חישוק אם כבר הלכתם לשאלות שטותיות אז... קורנלפקס עם חלב או בלי?!
H h o l l o w New member 15/3/03 #64 ברור חישוק, ובקשר לקורנפלקס.... זה תלוי, כי שוגי אני אוכל עם חלב וקורנפלקס זה בלי הסוכר אז בלי חלב... קוטג' או גבינה?
ברור חישוק, ובקשר לקורנפלקס.... זה תלוי, כי שוגי אני אוכל עם חלב וקורנפלקס זה בלי הסוכר אז בלי חלב... קוטג' או גבינה?
A anava1 New member 15/3/03 #65 אז אמרתי קורנפלקס לא שוגי...../images/Emo13.gif ו---קוטג'........בעעעעעעעעעעעעעעע!!!!!!! פעם אהבתי את זה אבל אחרי..אהממ..פלומבו...ממש לא!! אז גבינה אממ...'סיכון מחושב' או 'סיכון כפול'??
אז אמרתי קורנפלקס לא שוגי...../images/Emo13.gif ו---קוטג'........בעעעעעעעעעעעעעעע!!!!!!! פעם אהבתי את זה אבל אחרי..אהממ..פלומבו...ממש לא!! אז גבינה אממ...'סיכון מחושב' או 'סיכון כפול'??
H h o l l o w New member 15/3/03 #66 סיכון מחושב..... מת על הסרט הזה.... אלכס חולה אהבה או אסקימו לימון(לא משנה איזה)
A anava1 New member 15/3/03 #67 גם אני../images/Emo13.gif זה סרט גדול והשיר שלו עוד יותר) אממ..אסקימו לימון.. דאודורנט ספריי או ספיד סטיק?! (או גולה..אם זה עוד קיים..)
גם אני../images/Emo13.gif זה סרט גדול והשיר שלו עוד יותר) אממ..אסקימו לימון.. דאודורנט ספריי או ספיד סטיק?! (או גולה..אם זה עוד קיים..)
A AvocadoWoman New member 15/3/03 #69 אממ.. מעל הקרסול.. אבל גם בגב התחתון זה יפה.. ריקוד צמוד או ריקוד מושחת?
A AvocadoWoman New member 16/3/03 #76 חחחח שניהם ביחד אבל במבה ביותר. לא.. ביסלי.. נו טוב- אפרופו... שעת 0 או לסיים ב-4?