הסקסולגים הגדולים בעולם: "אל תשחיתו את גוף ילדכם"

הסקסולגים הגדולים בעולם: "אל תשחיתו את גוף ילדכם"

"מבחינה רפואית, מילה שגרתית [של בנים] הגיונית כמו כריתת העפעפים לתינוקות או כריתת שפתי איבר המין לבנות".

"רופא בארה"ב מרוויח בין $150 ל $300 עבור כל מילה שהוא מבצע ... לא פלא שלרופאי ילדים ולרופאי לידה [רופאי נשים] היסטוריה של מריבות ביניהם על מי יצבע את המילות בתינוקות"

"אם גברים יהודים רוצים להיות נימולים בתור סימן ליהדות שלהם, אז מדוע שלא ימתינו עד שיהיו בני 18 ויכולו להזמין את המוהל בעצמם? מילה בגיל 18 תהיה סימן הרבה יותר חזק של אמונה מאשר לכרות את הקצה של הפין בגיל כמה ימים כאשר התינוק לא יודע את ההבדל בין ספר תורה לבין ספר טלפונים".

מקור: "המדריך לסקס" מאת ד"ר פול גואניידס.
ד"ר פול גואניידס נחשב לאחד המומחים המובילים והמוערכים בעולם בנושא סקסולוגיה.

בטי דודסון: "מילת גברים: אמהות, אל תשחיתו את גופם של ילדים"

"המנהג הברברי והמזעזע הזה [מילת בנים] ממשיך להתקיים ללא כל סיבה או הגיון מלבד אלו שיש להם את האומץ להתנגד"

ד"ר בטי דודסון נחשבת למומחית מובילה בעולם בתחום הסקסולוגיה.

למקורות של שני הציטוטים ניתן להגיע דרך ההודעה הבאה בשירשור.

tomer benner

New member
מחקר: גברים שעברו מילה, ובנות זוגם, סובלים מבעיות מיניות.

מחקר רפואי בנושא ברית מילה שנערך בדנמרק בשנת 2011 וכלל מידע מ- 5552 זוגות:

“Conclusions: Circumcision was associated with frequent orgasm difficulties in Danish men and with a range of frequent sexual difficulties in women, notably orgasm difficulties, dyspareunia and a sense of incomplete sexual needs fulfillment.”

תרגום: גברים שעברו מילה סבלו מבעיות באורגזמה במקרים רבים. נשים שבן זוגן עבר ברית מילה סבלו ממגוון של בעיות מיניות הכוללות: העדר אורגזמה, כאבים בזמן יחסי מין, והעדר סיפוק מיני.

מקור: מחקר רפואי שנערך בדנמרק בשנת 2011 וכלל מידע מ- 5552 זוגות.
[URL]http://ije.oxfordjournals.org/content/early/2011/06/13/ije.dyr104.abstract[/URL]

אנחנו בשער! אם מישהו יכול להעלות צילום מסך של השער

לתעד את המאורע, זה יהיה ממש נחמד מצידו. אני מטאבלט ואין לי מושג איך עושים זאת ממכשיר כזה.

trilliane

Well-known member
מנהל
כותרת הקידום כללית ועמומה מדי, לא מוצלחת בעיניי

וגם לא קשורה ישירות לדיון המסוים (אלא באופן כללי לנושא הפורום). עדיין, עדיף קידום (גם אם כזה) מלא-כלום...

יהודי עושה ברית מילה

ולא אכפת לי משאר העולם מי שלא מבין מה המשמעות האמיתית של ברית המילה ומהיצחשיבותה לעם היהודי - לא מצליח להבין שבדבורים ובשכנועים לקעקע אןתה מעם ישראל נוא בעצם מנסה הלא יודעין לקעקע את קיומו של העם היהודי. לא סתם לאורך כל הדורות ניסו עמים שונים למנוע מהיהודים למול את עצמם. בכח הזרוע או בדרך אחרת. ולא סתם יהודים חרפו נפשם כדי לשמר את הציווי. ולעצם נושא הסקסולוגיה : כבר שמענו עולים שמלו עצמם בבגרותם וחלקן אמרו שאין הבדל וחלקם אמרו שדווקא המילה שיפרה את תחושתם. ובכל מקרה, יהודים צלו את בניהם אלפי שנים וימשיכו כך אלפי שנים.

tomer benner

New member
אדם חושב שוקל את מעשיו ולומד ממידע חדש ומשנה את דרכו.

אדם חושב שוקל את מעשיו ולומד ממידע חדש ומשנה את דרכו.
אדם שטוף מוח ובור ממשיך לפגוע בתינוקות חסרי ישע כי "ככה תמיד עשו".
&nbsp
איזה מאלו מתארים אותך?
&nbsp
ולעובדות - יותר ויותר יהודים דווקא לא עושים ברית מילה בימינו - כיום מאות אלפי יהודים לא נימולים בעולם. והמספר רק הולך וגדל.
&nbsp
זה באמת מאד נחמד ששמעת שכמה בוגרים עברו מילה ואמרו שלא נפגעה הנאתם ממין (אפשר מקור?) - זה לא שקול לדעות של מומחים עולמיים בתחום הסקסולוגיה. אדם אינטיליגנטי מבין את ההבדל.
&nbsp
בכבוד רב,
תומר בנר
&nbsp

tomasth

New member
מעניין שחזל והרמבם סברו אחרת

גם ביהדות וגם אצל קבוצות אחרות , אחרי ולפני היהדות (למשל המצרים הקדמונים) , המטרה המוצהרת והמכוונת היתה לפגום את ההנאה ממין.

ומהתינוק שלך גם לא אכפת לך?

מצידי שאר העולם יכול להשרף, אני לא אבצע את המעשה הברבארי הזה שנקרא ברית מילה. כהורה, אין שום דבר חשוב יותר בעולם הזה מאשר הילדים.

דווקא בגלל שאכפת לי מהבנים שלי

מלתי אותם בלב שלם.
מילה כהלכתה. מוהל רגיל.
כולם נרגעו מר, הכל היה תקין. הם בנים שמחים ומאושרים ולא נגרם להם שום נזק. להיפך.
בספרים קדושים נכתב שהזכות של עם ישראל על הארץ הזו היא בזכות היותם נימולים. ואפילו קראתי את אחד מהמקובלים מלפני כ- 500 שנה שכתב שיגיע היום ועם ישראל יחזור לארץ ויאבקו עימו בני ישמעאל על הארץ הזו.
שם נכתב שיהיה נראה לעתים שאכן בני ישמעאל מצליחים לקבל את הארץ או חלקיה אבל בסופו של דבר לא יעלה הדבר בידם.
ולמה הם יצליחו חלקית? כי גם הם מלים את עצמם מכח הציווי.
ולמה לא יצליחו? כי הם לא מקיימים מצוות מילה בזמנה (8 ימים).
באמת נראה למישהו הגיוני שיותר נכון למול ילד בגיל 13 או לתת לבחור בן 19 למול את עצמו?! זה העוול האמיתי שעושים ההורים היהודים לילדיהם.
שלא לדבר על הנזק שהם גורמים לעם שלהם בכללותו

מסכימה עם רונית מעלי, ההודעה המקורית ברמה מאד נמוכה שטופה בהזיות דתיות ולא ראויה לתגובה בכלל.

tomer benner

New member
האמת ששטיפת מוח דתית כמו שעברת היא עוול יותר גדול מברית מילה

מסכנים ילדייך אם כך גידלת אותם במקום ללמד אותם איך לחשוב.

אין אלוהים ואין עם נבחר.
ספרי הקודש ומעשיות התורה הם קשקוש בלבוש אחד גדול.
רק מוח מקולקל ביותר יכול להאמין לכאלו שטויות כמו שכתבת.

ייתכן ויאמרו לי שאני כותב לא נחמד, האמת היא שאני עושה לך טובה גדולה. פעם ראשונה בחיים אומר לך את האמת המדוייקת לפרצוף. אולי יקרה "נס" וגם תקשיבי ותלמדי. ואולי אם מספיק אנשים היו מגיבים כך לקשקושים שאת כותבת (ובוודאי אומרת), היית חוזרת קצת למציאות.

kagome10

New member
פעם ראשונה בחיים? איפה אתה חושב שהיא חייה? על הירח?

בעוד שממש איני דתייה, והבורות ההיסטורית וההתנשאות מטרידות אותי, הרי שההתנשאות שלך מטרידה אותי אף יותר. לא עשית טובה גדולה, אלא סתם יצאת יהיר ומגעיל.
&nbsp

tomer benner

New member
אכן פעם ראשונה בחיים או קרוב לכך.

אשמח לשמוע איפה לדעתך נהוג לומר לאנשים דתיים את האמת בפנים שאין אלוהים, ושחינוך דתי הוא סוג של התעללות בילד?
&nbsp
מי שבאמת יהירים ומתנשאים הם עלו שכיאלו מתייחסים בכבוד לקוקואים דתיים ומאחורי הגב שלהם מגלגלים את העיניים. או אלו שבכלל לא מגיבים להם כי הם חושבים שחבל על הזמן. (ומנסיוני כך נוהג רוב הציבור החילוני).
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

למעלה