הסרבן בן ארצי ניצח את צה"ל

אליקום

New member
לפחות אני בסרט טוב לא כמוך

אז מה אני ברזילאי במקור וגם אני רשום במילואים שלהם אז מה יש הבדל בין לשרת בפועל ובין לא. בברזיל ובארגנטינה יש גיוס חובה אבל אף אחד לא נקרא לשרת אי פעם. ואל תלמד אותי על גרמניה אני מכיר יותר גרמנים.

bigrotem

New member
מי בכלל אוהד אותו?? סתם משתמט בזוי

בכל מדינה נורמלית אותו צואת אדם היה נכנס לחמש שנים לכלא. הוא משתמט שחי בזכות אחרים ששומרים עליו..בקיצור עלוקה.

susony

New member
איזה שטויות אתה מדבר

עם כל הכבוד, אחרי ששירתתי בלבנון, ושכלתי חברים, היום החלטתי שהספיק לי, תסתכל באיזה מדינה אלימה אנחנו חיים, יש לי חברים שגרים באום אל פאחם, וכל פעם שאני מדבר איתם, כל פעם שאני שומע מה קורה להם בכפר,ומה האינטראקציה ביניהם לצבא ולמשטרה אני מתבייש להיות חלק מזה. ואני לא מדבר רק על חברים שלי מאום אל פאחם, יש לי חברים בדואים גם מהגליל. מאד נוח לנו להפיל את כל המלחמה הזו על הערבים, אבל אנחנו אף פעם לא מסתכלים על מה שאנחנו עושים. כבר 5 שנים לא עשיתי מילואים, ואני מתכוון גם לא לעשות. היום אני מתבייש להיות חלק מצהל. אביב

פוטיק

New member
אתה טועה

בכל מדינה נורמלית לא היו מכניסים בן-אדם כזה לכלא !! לפחות לא במדינה מפותחת, כן.. אם אתה מביא לדוגמא את איראן,לוב,ערב הסעודית, וצבא אתיופיה אז אתה צודק.. אכן כן אדם כזה היה סובל בהרבה יותר. אך מדינתנו היא לא כזאת, והתפקיד של בן-ארצי הוא לשמור על השפיות, על ערכי המוסר הבסיסיים והחשובים ביותר, במדינות כמו שהזכרתי אתה גם יכול למות ברחוב ואף אחד לא "ישים עליך", פה יש ערך לחיים, ערך למוסר, ערך למצפון. ככה לפחות אני מקווה שיש.. ואני יפעל שכך יהיה.

ognew

New member
קצת קיצוני מצטער

אתם יודעים מה אני קורא את זה ובאמת אני מרגיש נפגע אישית אני משרת בצה"ל כבר שנתיים וחצי אולי רב המשרתים יסכימו איתי שלכל אחד מאיתנו יש תפקיד לאחד חשוב יותר לאחד חשוב פחות אבל בסוף כולנו חשובים וכל אלה שחושבים שהעם הפלסטיני הוא ידיד ושםא נפסיק "להציק" לו הוא יהיה חבר שלנו אז יש לכם טעות באמת כי הוא לא אוהב אותכם ולא איתי הוא רוצה אותנו במקום אחר לגמרה וזה לא פה זה בטוח (קצת יותר למטה לא על כדור הארץ) אני יסכם את דבריי במשפט אחד בלי צה"ל לא היה לנו את הפורום הזה והרבה יותר. תחשבו על זה.......

לאף אחד אין ספק

לאף אחד אין ספק שכיום העם הפלסטיני הוא אויב של מדינת ישראל. השאלה האם זאת גזירה שכך יהיה לנצח או שאפשר לשנות את המצב הזה, והאם יש קשר בין שאנחנו עושים לבין היחס של הפלסטינים אלחינו,ף ובמיוחד האם יש קשר בין מה שצה"ל עושה כצבא כיבוש בשטחים לביןם זה שהפלסטינים מרגישים עוינות כלפינו. עם כל הכבוש לך כחייל שמשרת שנתיים וחצי, יש הרבה אנשים שחושבים שמה שהצבא עושה ניום בשטחים לא מועיל אלא מזיק ואםילו מאד מזיק.

פוטיק

New member
כל הכבוד !!!

צריך להבין שחוק גיוס חובה הוא חוק שפוגע באנשים רבים, לא כולם מתאימים למערכת הצבאית הן מבחינות מצפוניות, והן מבחינות אישיות. המדינה לא יכולה לגייס את כל הנוער אחרי שהוא מסיים את התיכון לשלוש שנים ועוד להחליט שמי שבריא פיזית ונפשית הוא יהיה חייל קרבי, אין דבר כזה בעולם, מי שלא רוצה להיות קרבי אז הוא לא יהיה קרבי, אי אפשר להכריח בן-אדם להחזיק נשק, אני בכלל לא נכנס לשיח על הכיבוש, זה לא העניין פה, אפילו אם לא היה כיבוש אין זה אפשרי לגייס כל נער בן 18, צריכה להיות אלטרנטיבה בדחיפות, למה בנות יכולות לסרב להתגייס מבחינה מצפונית !? איפה פה השיוויון בפני החוק !? רק שמפלים נשים אז כולם קמים וצועקים !? איפה כל החוקים שמלמדים אותנו בשיעורי אזרחות !?

סוף כל סוף הוא יוצא לחופשי

אני לא כתבתי אף פעם בפורום הזה אבל כשראיתי את ההודעה הייתי חייבת להגיב. אתחיל בכך אכתוב שאני בת 16 ואני פעילה בתנועת נוער "השומר הצעיר". אני מכירה אישית את יוני בן ארצי.לפני כשנה וחצי יוני היה קומונר בקן שלי (שנת שרות אחרי הלימודים), ואני חושבת שמה שהוא עשה נכון,אם בן אדם חש שזה לא נכון להיתגייס לצה"ל אז שלא יעשה זאת. ללמרות זאת אני לא אעשה את זה. לי יש את האפשרות לא להיתגייס לצה"ל משום שאחי נהרג בעת מילוי תפקידו, אבל עדיין בחרתי ללכת לפנימייה צבאית משום שכמה שאני חושבת ששלום זה התשובה הנכונה עד שיהיה שלום, צה"ל חייב להמשיך להיתקיים. זה כול מה שיש לי להגיד אז ביי

Shlo43

New member
זה למה 6 מיליון אנשים הלכו למשרפות

אני כבר מפסיק להיתפלא איך 6 מיליון אנשים הלכו כצאן לטווח תראו מה קורה לנו מתפוצצים במדינה שלנו ואנחנו שותקים חושבים שיהיה יותר טוב זה האופי היהודי!!! לוותר ולהרים ידיים במקום לקבל מה שמגיע לנו הסרבנים הם אנשים בזויים שרואים בצורה נהדרת את הצד של האויב אבל מתעלמים לחלוטין מהצד שלנו!!! אבל ככה זה היהודים עד שלא נגיע ל6 מיליון הרוגים מפעולות טרור לא ניהיה מרוצים

אליקום

New member
די כבר עם השטויות והתראומה שלך

אני יודע מה זה קרבי ומה זה חרא. תאמין לי כאחד שעושה מילואים וחווה חרא בצבא אני חושב שלא צריך להכריח אנשים להתגייס לצבא. ואני יודע שזה שמשרת אלק שנתיים לא משרת שנתיים כי השביזות צריכה להיות אצלו עד הראש כבר. אתה יודע כמה אנשים משתמטים מסדיר ומילואים וכמה חרא המערכת שאנשים נפקדים ובורחים. אני הרחוק מלהיות שמאלני אבל מחסומים יהפכו כל אדם למטורלל. הכי יפה זה בדיחות הטירטור והשמירה לא רק על מתנחלים. אני לא אשכח אף פעם אבטש בבהד 7 מקום עם קיר בגובהה 10 מטר אף אחד לא יכול להיכנס טוחנים אותך בשמירות בלי בכלל אפודים אלא כתפיות. והרי אף אחד לא יבוא ויכול לעשות לך פיגוע והרי החיילים שם לא יודעים לירות אסור להם להכניס מחסנית יבוא לך מחבל כולם ימותו במקום.

העקרב69

New member
מעניין

יש לך תראומה משמירות ושרות בשטחים. ואין לך תראומה מהפיגועים. מחשבות של עצלנים ומשתמטים. מזל שאתם מיעוט אם היתם רוב אז באמת זה שכתב לפנך צודק היינו נרצחים כולנו כי לא היינו שומרים על עצמינו בכלל.

אליקום

New member
היתתה מת להיות מיעוט כמוני יאפס

חתיכת ש.ג ולא יותר. אני נלחצתי ולנלחם כנגד כל מי שעושה פיגועים. לדעתי צריך ולשסף לכל מחבל ומסייע לו את הגרון. אגב טראומה ולא תראומה. ולי זה לא יפריע אישית אם אתה תרצח.

העקרב69

New member
מזל שאנשים כמהו לא הקימו את המדינה

כי אז המדינה לא היתה קמה. המדינה ניצחה כי הפסיקה להתעסק איתו. גם אנחנו ניצחנו , מפסיקים לממן את הארוחות שלו שיממן אותם הוא בעצמו. אני מקווה ששום מעסיק ששרת בצבא לא יעסיק אותו.

harabecw

New member
"שיממן אותן בעצמו"

זה כמו להתלונן שהעבד הכושי שלך לא מרוצה. הוא לא רוצה את הכסף, האוכל והתנאים שלך.

חלאס מה זה התגובות של חלק מהאנשים

פה???? למה ככה ??? אם הוא לא רוצה לשרת ופציפיסט זאת זכותו לא?? דרך אגב בן ארצי בן אדם מקסים....מצחיק ונחמד....לכל אחד יש זכות לחשוב מה שבא לו.....ןאם הוא לא רוצה לשרת זאת זכותו.... ד"א אני הומוסקסואל....אז מה זה רע??אולי צריך להרוג אנשים כמוני גם... חלאס די....חבל שאין לנו כבוד אחד לשני אלא רק השמצות מגעילות יוני ...כאשר אמרת לי שאתה פציפיסט...מיד קיבלתי אותך...כי זה לא פוסל אותך כבן אדם...אתה בן אדם סבבה....ואני מבין אותך, כי לא כל אחד חייב להאמין במסגרת הצבאית....

bigrotem

New member
אתה אחלה אחלושי תנסה לשיר ברמאללה

ותבין למה צריך לשרת...להיות הומו זה מעניינך וזכותך אבל לא לשרת זה מענייני כי זה פוגע בי. ארצי גם משתמט וגם רוצה תהילה. אל תהיה פראייר ושמשתינים עליך אל תגיש שזה גשם.

העקרב69

New member
אחלושיי

אין לך מה לדאוג אנחנו לא נהרוג אותך. אם כולם יחשבו כמוך ויהיו פציפיסטים הערבים שלא רוצים אותנו כאן יהרגו אותך.

אליקום

New member
בן ארצי אידיוט לא מקסים

הוא ישב שנה וחצי ואומר שהוא ניצח? אשרי המאמין כמו שאומרים.

למעלה