הסרבן בן ארצי ניצח את צה"ל

kundason2003

New member
הוא שוחרר עקב "חוסר מוטיבציה" ולא

מטעמי מצפון. שלא יעבדו עליכם.

לסרבנים אין זכות לחיות במדינה

רבבות של אנשים חיו ומתו על אדמה זו. לדעתי הציבור החרדי והסרבנים הם כאחד. אם בתורה כתוב - " מלחמת מצווה " או מלחמת חובה, אז הדתיים פוסחים על התורה. כברמימי קדם נלחמנו עד פיסת דמנו האחרונה בכדי לחוש את אדמת הקודש, האומנם אני לא בן אדם דתי אבל אני מאמין. אז בן ארצי מקומבן כן בדיוק בשפה הזאת יהו עוד אנשים רבים שיאלצו לשבת בכלא . מישהו העלה את ההומוסקסואליים אני חושב שיש להפריד בן הומוסקסואל לבין סרבן - ישנם הרבה הומוים שאכן רוצים לשרת אך הצבא אינו מאפשר זאת מטעמים מסוימים - למדנו כי לא הלוחם הגבר בקרב הוא האמיץ אלא הלב השלם. האמת שיהיה לי קשה לשרת במחלקה ובו יש הומו , אנחנו מתקלחים ביחד עושים מערבים ביחד וזהו בדיוק השיקול הצבאי. לעומתם הסרבנים המפונקים שלא בה להם לקום בבוקר בשש ולעמוד במסדר, הרבה מאוד מהסרבנים המם אנשים מכוספים בכסף ומכושפים בכישופי סרק על הצבא. אז אם זאתי המדינה שלכם תראו זאת.

guznik

New member
שמת לב מה אתה אומר?

"הסרבנים המפונקים שלא בה להם לקום בבוקר בשש ולעמוד במסדר". אתה חושב שבכלא עושים חיים? הסרבנים יודעים שהם יקבלו כלא, ותאמין לי שלא כיף גדול שם, ובכל זאת הם עומדים על שלהם. תבדיל בין סרבני מצפון למשתמטים כי סתם לא בא להם. ולהזכירך, הוא לא ביקש להשתחרר מתרומה למדינה - הוא ביקש לשרת בשרות לאומי אזרחי.

susony

New member
אני חושב שלסרבנים גם אין זכות למות

על האדמה זו, ובטח שלא להיפגע בפעולת טרור, ובכלל צריך לאסור זכות הצבעה לשמאלנים והומואים. יש לי עוד כמה הצעות איתי אם תרצה לשמוע אביב

yoavl84

New member
את הדעות הנאציות האלה כדאי שתשמור

לעצמך.. בכל מדינה מתקדמת יש דמוקרטיה. ולכל קואליציה צריך להיות אופוזיציה.. וכמה שאתה בטח לא מאמין לזה.. גם אתה תיפגע אם כל הארץ תהיה ימנית, לא יהיה מי שעומד מנגד לשלטון. לא ידעתי שזאת זכות כזאת גדולה למות בפיגוע טרור..

WickerMan1

New member
אי אפשר להכריח אדם לעשות צבא!!!!

אם בן ארצי לא רוצה אין לו את המוטיבציה והרצון אין טעם לנסות להכריח או לשכנע אותו! פשוט זה ככה,סתם סבל שנגרם לאדם עקב אטימות המערכת הצבאית איפה שהוא גובל באבל ורוע לאלץ אותו ע"י כוח כלאיה וגזילת חירותו.. לא נתפס יפה בכלל בין אם בישראל ובין אם בשאר העולם!!! המערכת הצבאית והמדינית יוצרת ע"י זה עוד שונא ישראל אבל בקטן ... כותב זה כן שירת בצבא ועושה שירות מילואים פעיל! גיל.....

geostant

New member
לכל מדינה יש חוקים

ואחד מחוקי המדינה זה שכל אזרח המגיע לגיל 18 ישרת בצבא לא מתאים לו החוק, הוא היה יכול לעזוב. בדיוק כמו שיש חוקים הבאים לטובת האזרח ומגינים עליו יש גם חוקים הבאים לטובת המדינה ומגינים עליה !

aavi1

New member
שטויות

יש אמנם חוק, אבל החוק מטיב רק עם אחדים בעלי קשרים בחלקם, למה יש חוק ואחד צריך להיות עובד רס"ר כל השירות וללקש עשבים בצבא כל היום ולסבול את הטמטום בצבא והשני לא? מי ששמו אותו כך שיעבור על החוק חופשי..מי שמתעשט מהר מרוייח זמן חשוב בחייו

אפרת*

New member
חוק גיוס חובה חל רק על חצי מהאנשים

כיום 50% מכל מחזור גיוס אינו מתגייס לצה"ל (לפי נתונים אחרים, מדובר על 45%) ועוד כ5% אינם מסיימים את השירות הצבאי. כלומר, כמחצית מבני ה18 מתגייסים ועושים מה שעושים בצה"ל ואילו כמחצית אינם, כאשר רק מעטים מהם מתנדבים לשירות לאומי במסגרת 2 הארגונים המוכרים למדינה. חוק שיאפשר לכל אזרח/ית בן/בת 18 לבחור האם ברצונו/ברצונה לתרום לחברה על ידי שירות צבאי או אזרחי (כלומר, פעילות בבתי חולים, ילדים ובוגרים מוגבלים, מתנ"סים, בתי ספר ועוד...) יתן לכל אדם האפשרות לתרום לחברה במקום בו הוא/היא מרגיש/ה הטוב ביותר, בתוך הקהילה שלו/שלה (כלומר, המגזר הערבי יפעל בתוך המגזר הערבי, בני הישיבות יפעלו במסגרת המאפשרת להם קיום אורך חיים דתי לפי אמונותם) לא רק שיחול על כל האוכלוסיה, אלא גם יאפשר חינוך אמיתי לתרומה לקהילה ומעורבות חברתית ולא רק חינוך למיליטריזם כפי שקיים כיום.

סוכון

New member
אומץ לב אזרחי למופת !

כל הכבוד! איזה אומץ לב צריך בשביל להוביל מאבק אדיר ואוונגרדי מפואר כמו שעשה האיש הזה?! הוא בהחלט יכול לשמש דוגמה לאומץ לכל ה"גנרלים" המתגמדים למולו. יישר כח,הדרך עוד ארוכה לפניך בהצלחה.

bigrotem

New member
כאשר יאנסו את הבת שלך מה תגיד אז??

אתה וארצי סליחה על הביטוי משחקים בקקא ומהמרים על חיינו. כל מי שרואה את השנאה שערפת טיפח בהסתה מבין שאם הם ינצחו הם יענו אותנו וכמובן יאנסו את הנשים שלנו - אמך ואחותך... מי שלא מבין את זה הוא אדיוט

סוכון

New member
אהה,אונס זה הקטע שלך?

חשבתי שהנושא הוא סרוב לשרת בצבא (בכלל ובצבא כיבוש בפרט), שיוביל,אינשאללה,ליציאה מהירה מן השטחים הכבושים ואז נפסיק אנחנו לאנוס מיליוני פלסטינים מידי יום, כפי שאנו עושים כבר 36 שנה. מי שבינתיים מהמר על חיינו הוא דוקא השלטון הנוכחי(שמתקיים בזכות תמיכתם של טפשים כמוך) שכבר גרם , בחוסר החלטיותו ובפחדנותו למותם של אלפי ישראלים ופלסטינים. .

TJSBZ

New member
לא!

הימור זה מצב שבו התוצאות לא ידועות מראש. שרון יודע היטב את התוצאות מראש. הוא לא מהמר, בהתנהגות שלו המוות הוא דבר בטוח.

SimsY

New member
הדבר היחיד שיש לי להגיד

אחרי שאני קורא את חלק התגובות הדביליות כאן ואת מה שקורה כאן הוא זה שאני - פ ר י י א ר ! בזמן שאני צריך להפסיד לימודים ועבודה כדי לקרוע את התחת בחרא הזה אנשים אחרים משתמטים בכיף ולא אכפת להם בכלל - שהאנשים ההגונים יעשו את העבודה השחורה. אוקיי - אם ככה אתם רוצים לשחק, אין לי שום בעייה בעוד שבועיים ביום שני יש לי מילואים - ובהתחשב ביכולות המשחק שלי אני מתערב איתכם שאני אצליח לצאת מהם לתמיד. עכשיו נראה מי הפרייאר - לי נשבר! תודה על שיתוף הפעולה. (ורק כדי שאדון ארצי הדביל יחשוב לרגע, אם לא יהיה מי שישרת "בצבא הכיבוש" ולאור האנטישמיות חסרת התקדים באירופה לא יהיה מי שיגן עליו כי הרי האדון הנכבד הוא נגד שירות צבאי ואז פשוט התוצאה תהיה "שואה - פרק ב'" במקרה הזה נוכל להודות לאדון ארצי וחבר מרעיו!)

geostant

New member
חבל שזה דרך הפעולה שלך

אני דווקא רק מחכה לימי המילואים שלי, אני רואה בזה כמו חופש והתאווררות מכל הלחץ של חיי היום יום... זה שיש כאלה שמשחקים אותה יפיי נפש ולא משרתים בצבא מסיבות "אידיאולוגיות" זה בעיה ואין הרבה מה לעשות בעניין...

אליקום

New member
מסכים איתך

מילואים זה הדבר הכיף ביותר. אני כבר מחכה לעשות עם הנח"ל.

Shlo43

New member
תראו מה זה

אני לא מבין מאיפה אנשים השיגו את הנתונים האלה ש 50% מהנוער לא מתגייס לצבא אבל הנתון אומר שכל נער שני לא מתגייס אז רק שתדעו שמבה"ס שלי אין אדם אחד שמסרב להיתגייס גם השמאלנים הגדולים שבבית ספרי מוכנים לתרום את חלקם הצנוע למדינה אבל למה שבן ארצי יתרום למדינה? במילא הוא "סתם פרחח בדאויין של תותח" שכל הסרבנים רואים בו אליל וגבור המדינה תאמינו לי השואה מ"ס 2 בדרך אלינו והסרבנים מקבלים אותה בזרועות פתוחות

למעלה