הסתובבתי במקום מגוריי וראיתי יותר סוכות מאשתקד ומשנים קודמות

דיברגנט חדש

Well-known member
ייתכן שזה אנקדוטלי, אך נראה לי שהציבור התקרב יותר לדת במקום שיהיה ההפך.
אפילו, קראתי שהיה ילד עם צרכים מיוחדים שנורא רצה סוכה ואנשים טובים סייעו לילד שרצה סוכה :)
תמונתו הזכירה לי מאוד את התמונות של המוגבל מחמד שלנו, בדיוק אותו טייפקאסטינג.

נערך לאחרונה ב:
אפילו, היה ילד עם צרכים מיוחדים שנורא רצה סוכה ואנשים טובים סייעו לילד שרצה סוכה :)
או שהסביבה שלך נהייתה צפופה יותר.

דיברגנט חדש

Well-known member
או שהסביבה שלך נהייתה צפופה יותר.
לא, אין אצלנו בנייה בכלל, למעט בשיכון בנים.
באיזור שלי אין שטח פנוי לבנייה למעט כאלו שמסיבים את הפרדס לשטח בנייה, בשביל לבנות יחידת דיור במקומו של הפרדס בנוסף לשטח שקיבלו בשכונת הבנים.

לא, אין אצלנו בנייה בכלל, למעט בשיכון בנים.
באיזור שלי אין שטח פנוי לבנייה למעט כאלו שמסיבים את הפרדס לשטח בנייה, בשביל לבנות יחידת דיור במקומו של הפרדס בנוסף לשטח שקיבלו בשכונת הבנים.
מישהו כתב באחת התגובות שדתיים עזרו לבנות סוכות "כחלק מהמאמץ המלחמתי".

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member

הסתובבתי במקום מגוריי וראיתי יותר סוכות מאשתקד ומשנים קודמות​

אפילו, היה ילד עם צרכים מיוחדים שנורא רצה סוכה ואנשים טובים סייעו לילד שרצה סוכה :)
זה לא הוא. זה צילום אילוסטרציה. אבל למה ציפיתי ממישהו ש-11 גולשים שונים אומרים שהוא מפגר? רק מפגר כמוך יכול להרים לי כך להנחתה שוב ושוב ;)

גם רק מפגר כמוך יכול להיות בן-אדם ברמה כל-כך נמוכה ש-11 גולשים שונים ואף יותר (אני בטוח שלא הגעתי להכול) טוענים שהוא מפגר, אבל עדיין לחשוב שהוא נמצא בעמדה להגיד איזשהו משהו על איזשהו מישהו 😂

מה הפלא שעם רמת אינטלקט כל-כך נמוכה זרקו אותך מהמדע ומהאוניברסיטה וכיום אתה נאלץ לעבוד עבור חברה פרטית? 😂

__צילום מסך_11-5-2024_16431_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_16334_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_17032_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_17746_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_153630_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_154722_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_165339_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_165437_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_15-5-2024_20629_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_18-7-2024_6430_www.tapuz.co.il.jpeg

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
זה לא הוא. זה צילום אילוסטרציה. אבל למה ציפיתי ממישהו ש-11 גולשים שונים אומרים שהוא מפגר? רק מפגר כמוך יכול להרים לי כך להנחתה שוב ושוב ;)

גם רק מפגר כמוך יכול להיות בן-אדם ברמה כל-כך נמוכה ש-11 גולשים שונים ואף יותר (אני בטוח שלא הגעתי להכול) טוענים שהוא מפגר, אבל עדיין לחשוב שהוא נמצא בעמדה להגיד איזשהו משהו על איזשהו מישהו 😂

מה הפלא שעם רמת אינטלקט כל-כך נמוכה זרקו אותך מהמדע ומהאוניברסיטה וכיום אתה נאלץ לעבוד עבור חברה פרטית? 😂

צפה בקובץ המצורף 118516
צפה בקובץ המצורף 118517
צפה בקובץ המצורף 118518
צפה בקובץ המצורף 118519
צפה בקובץ המצורף 118520
צפה בקובץ המצורף 118521
צפה בקובץ המצורף 118522
צפה בקובץ המצורף 118523
צפה בקובץ המצורף 118524
צפה בקובץ המצורף 118525
__צילום מסך_5-10-2024_175833_www.tapuz.co.il.jpeg

מצחיק לשמוע אותך גם מדבר על תמונות שמזכירות אנשים. בדיוק לא מזמן נתקלתי בכמה תמונות מהאינטרנט שמזכירות לי אותך, רואה את הדמיון? ;):

fs67l8z9.png
1kkn2c4p.png
homeless-teenager.jpg

דיברגנט חדש

Well-known member
יפה שזיהית ישר שהכוונה אליך |נחמה|

צפה בקובץ המצורף 118516
צפה בקובץ המצורף 118517
צפה בקובץ המצורף 118518
צפה בקובץ המצורף 118519
צפה בקובץ המצורף 118520
צפה בקובץ המצורף 118521
צפה בקובץ המצורף 118522
צפה בקובץ המצורף 118523
צפה בקובץ המצורף 118524
צפה בקובץ המצורף 118525
בדיוק כמו התמונות שלך במקום שתשים תמונה יותר דומה |נחמה|
זאב רווח.png

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
יפה שזיהית ישר שהכוונה אליך |נחמה|
כי אני רגיל שאתה קורא לי כך, כמובן ללא שום קשר למציאות וללא שום יכולת שלך להוכיח או להסביר את עצם הדבר.

כשאני מנגד קורא לך מפגר, אני מביא לא פחות מ-11 עדויות שונות של 11 אנשים שונים :)
בדיוק כמו התמונות שלך במקום שתשים תמונה יותר דומה |נחמה|
זאב רווח.png
האיש הזה לא דומה לי, והמשקפיים שלו אפילו לא קרובים ללהיראות כמו המשקפיים שלי, אבל מפגרים הרי לא מבינים גם כשמסבירים להם, אז למה ציפיתי, בעצם? 🤷‍♂️

שאני אסביר ותבין? ברור שלא 🤷‍♂️

אתה הרי מפגר ממדרגה ראשונה ולכן טבעך הוא להישאר כך ולא ללמוד גם כשמסבירים לך.

כוח האינרציה וכל זה 🤷‍♂️

דיברגנט חדש

Well-known member
כי אני רגיל שאתה קורא לי כך, כמובן ללא שום קשר למציאות וללא שום יכולת שלך להוכיח או להסביר את עצם הדבר.

כשאני מנגד קורא לך מפגר, אני מביא לא פחות מ-11 עדויות שונות של 11 אנשים שונים :)

האיש הזה לא דומה לי, והמשקפיים שלו אפילו לא קרובים ללהיראות כמו המשקפיים שלי, אבל מפגרים הרי לא מבינים גם כשמסבירים להם, אז למה ציפיתי, בעצם? 🤷‍♂️

שאני אסביר ותבין? ברור שלא 🤷‍♂️

אתה הרי מפגר ממדרגה ראשונה ולכן טבעך הוא להישאר כך ולא ללמוד גם כשמסבירים לך.

כוח האינרציה וכל זה 🤷‍♂️
יפה שהפנמת, אולי עוד יש לך תקנה ... |הלוואי|
מוגבלי.png
זה יותר טוב לך?

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
יפה שהפנמת, אולי עוד יש לך תקנה ... |הלוואי|
הפנמתי שאתה קורא לי כך. זה לא אומר שזה נכון. זה בעיקר אומר שאתה קנאי.
מוגבלי.png

זה יותר טוב לך?
לא הבנתי מה אתה מנסה להוכיח באמצעות התמונה הזאת בדיוק. שזה לא צילום אילוסטרציה בניגוד למה שטענתי על התמונה מהכתבה שהיא כביכול התמונה של הילד המוגבל שבנו בשבילו סוכה? או שאתה מנסה להביא תמונה שדומה לי?

במקרה שהכוונה לדבר הראשון, אני לא יודע למה כתוב מתחת שזה צילום פרטי שצולם על-ידי איזה בחור בשם שאטרסטוק. יכול להיות שזאת טעות. מצד שני, אפשרי שצילומים פרטיים ישמשו כצילומי אילוסטרציה. מה שבטוח, ומה שאני יכול להבטיח לך, שזה לא הילד המוגבל שמדובר עליו בכתבה. התמונה מוכרת לי. היא נפוצה ברחבי המרשתת ומשמשת כבדרך קבע במגוון נרחב של כתבות. הילד בתמונה, אני מקווה שזה ברור לך, אינו מוגבל. אני לא יודע מי זה, אבל רוב הסיכויים הם שהוא סתם איזה ילד. אם הוא לא סתם איזה ילד, אז שחקן או דוגמן. אלו האפשרויות לפי הסדר של ההסתברות. שוב פעם, כנראה סתם ילד.

במקרה שהכוונה היא לנסות להביא תמונה של מישהו שדומה לי, גם הוא לא התאמה טובה כי אני משמעותית יותר חתיך (אני מזכיר לך שאני בלונדיני בהיר עיניים), אבל מה שכן, הוא כן יותר דומה לי לאין שיעור מאשר התמונה של הבחור המכוער ההוא עם המשקפיים הענקיים המצחיקים.

בכל מקרה, ואם אתה רוצה תמונה של מישהו שדומה לי, ואם כל-כך חשוב לך שגם המשקפיים של ייוצגו בתמונה, אז הוא די מתאים:

56c112bfce29528eef1212e6a864c9ae.jpg

הנה. טוב לך? :cool:

נערך לאחרונה ב:

דיברגנט חדש

Well-known member
הפנמתי שאתה קורא לי כך. זה לא אומר שזה נכון. זה בעיקר אומר שאתה קנאי.

לא הבנתי מה אתה מנסה להוכיח באמצעות התמונה הזאת בדיוק. שזה לא צילום אילוסטרציה בניגוד למה שטענתי על התמונה מהכתבה שהיא כביכול התמונה של הילד המוגבל שבנו בשבילו סוכה? או שאתה מנסה להביא תמונה שדומה לי?

במקרה שהכוונה לדבר הראשון, אני לא יודע למה כתוב מתחת שזה צילום פרטי שצולם על-ידי איזה בחור בשם שאטרסטוק. יכול להיות שזאת טעות. מצד שני, אפשרי שצילומים פרטיים ישמשו כצילומי אילוסטרציה. מה שבטוח, ומה שאני יכול להבטיח לך, שזה לא הילד המוגבל שמדובר עליו בכתבה. התמונה מוכרת לי. היא נפוצה ברחבי המרשתת ומשמשת כבדרך קבע במגוון נרחב של כתבות. הילד בתמונה, אני מקווה שזה ברור לך, אינו מוגבל. אני לא יודע מי זה, אבל רוב הסיכויים הם שהוא סתם איזה ילד. אם הוא לא סתם איזה ילד, אז שחקן או דוגמן. אלו האפשרויות לפי הסדר של ההסתברות. שוב פעם, כנראה סתם ילד.

במקרה שהכוונה היא לנסות להביא תמונה של מישהו שדומה לי, גם הוא לא התאמה טובה כי אני משמעותית יותר חתיך (אני מזכיר לך שאני בלונדיני בהיר עיניים), אבל מה שכן, הוא כן יותר דומה לי לאין שיעור מאשר התמונה של הבחור המכוער ההוא עם המשקפיים הענקיים המצחיקים.

בכל מקרה, ואם אתה רוצה תמונה של מישהו שדומה לי, ואם כל-כך חשוב לך שגם המשקפיים של ייוצגו בתמונה, אז הוא די מתאים:

צפה בקובץ המצורף 118864

הנה. טוב לך? :cool:
בדיוק כמו כל התמונות שאתה שם וכן אתה הילד המוגבל בדיוק כמו זה שמדובר עליו בכתבה, רק צריך לשים את המשקפיים של זאב רווח וזה יהיה בול |נחמה|

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
בדיוק כמו כל התמונות שאתה שם
לא ממש. בתמונות שלי מופיעים אנשים שיותר דומים לי ממנו.
וכן אתה הילד המוגבל בדיוק כמו זה שמדובר עליו בכתבה,
בלי להעליב, אבל אם אני הייתי גולש ברמה כל-כך נמוכה ש-11 גולשים שונים ויותר היו מדברים על כמה שאני מפגר, אני במקומך לא הייתי מסתובב ומדבר על מוגבלים 😂
רק צריך לשים את המשקפיים של זאב רווח וזה יהיה בול |נחמה|
הוסבר לך פעמים רבות שהמשקפיים שלי אפילו לא קרובים ללהיראות ככה. עוד הוסבר לך שאתה לא מרכיב משקפיים אתה בעצמך, אתה לא אופטיקאי ואתה לא מכיר אף-אחד עם משקפיים במספר כזה, ועדיין לא למדת ואתה מתעקש להתיימר לקבוע את מראה המשקפיים שלי לפי מספרם. העיקר שאחר-כך אתה מתפלא שכולם חושבים ובצדק, שאתה מפגר 😂

אם אתה כל-כך קשה הבנה, אז הייתי מעלה תמונה של המשקפיים שלי, אבל יש שלוש בעיות עם זה. הבעיה הראשונה היא שאתה לא שווה את זה. הבעיה השנייה היא שאתה כבר הוכחת את עצמך כטיפש כל-כך גדול, עד שלמעשה הוכחת עצמך כטיפש ברמה של "עיניים להם ולא יראו", ולכן אתה, ביחד עם עוד כמה, אתם-אתם הייתם ההשראה שלי עבור החתימה שלי, "עיניים להם ולא יראו", כך שאיתך, גם מראה עיניים לא יעזור, כפי מה שגם בעבר, מראה עיניים לא עזר, ומצאת תירוצים שונים למה מה שהראיתי לך לא אמיתי/מפוברק/לא תקף. הבעיה השלישית היא שהמשקפיים שלי הם הוגו בוס שעלו 2,000 שקל ואתה מגיע מהלמטה של הלמטה של העולם הזה והחיים האלו. אתיופיה, שאפילו בין מדינות אפריקה נחשבת ענייה ולא מפותחת. גם לאחר שעליתם לארץ באמצע החיים, עדיין חייתם אתה ומשפחתך בעוני מרוד (שמסביר את טיפשותך הרבה). כל מה שאתה יודע עליי וראית מספיק לך בשביל להיטרף מרוב קנאה. ואני מה? מה, אין לי לב? מה, אין לי אלוהים? מה, אתה לא מקנא בי מספיק, שאני צריך להוסיף שמן למדורה שבליבך? מה, שאני אעלה לפה תמונה של המשקפיים שלי שעלו יותר כסף מאשר מה שכל המשפחה שלך הוציאה על אוכל במשך חודש שלהם כשהייתם ילדים (ואני מתכוון לאחר שעליתם לארץ)? לא נעים. וכאמור, אתה מקנא בי מספיק, כפי מה שניתן לראות על בסיס יום-יומי. אני בוחר לרחם עליך.

באהבה, יקירי.

רק תעריך :)

דיברגנט חדש

Well-known member
לא ממש. בתמונות שלי מופיעים אנשים שיותר דומים לי ממנו.
תסתכל שוב, עיבוד תמונה של 2 התמונות הן של הילד המוגבל מהסוכה והן של זאב רווח יוצרים בדיוק אותך.
בלי להעליב, אבל אם אני הייתי גולש ברמה כל-כך נמוכה ש-11 גולשים שונים ויותר היו מדברים על כמה שאני מפגר, אני במקומך לא הייתי מסתובב ומדבר על מוגבלים 😂

הוסבר לך פעמים רבות שהמשקפיים שלי אפילו לא קרובים ללהיראות ככה. עוד הוסבר לך שאתה לא מרכיב משקפיים אתה בעצמך, אתה לא אופטיקאי ואתה לא מכיר אף-אחד עם משקפיים במספר כזה, ועדיין לא למדת ואתה מתעקש להתיימר לקבוע את מראה המשקפיים שלי לפי מספרם. העיקר שאחר-כך אתה מתפלא שכולם חושבים ובצדק, שאתה מפגר 😂

אם אתה כל-כך קשה הבנה, אז הייתי מעלה תמונה של המשקפיים שלי, אבל יש שלוש בעיות עם זה. הבעיה הראשונה היא שאתה לא שווה את זה. הבעיה השנייה היא שאתה כבר הוכחת את עצמך כטיפש כל-כך גדול, עד שלמעשה הוכחת עצמך כטיפש ברמה של "עיניים להם ולא יראו", ולכן אתה, ביחד עם עוד כמה, אתם-אתם הייתם ההשראה שלי עבור החתימה שלי, "עיניים להם ולא יראו", כך שאיתך, גם מראה עיניים לא יעזור, כפי מה שגם בעבר, מראה עיניים לא עזר, ומצאת תירוצים שונים למה מה שהראיתי לך לא אמיתי/מפוברק/לא תקף. הבעיה השלישית היא שהמשקפיים שלי הם הוגו בוס שעלו 2,000 שקל ואתה מגיע מהלמטה של הלמטה של העולם הזה והחיים האלו. אתיופיה, שאפילו בין מדינות אפריקה נחשבת ענייה ולא מפותחת. גם לאחר שעליתם לארץ באמצע החיים, עדיין חייתם אתה ומשפחתך בעוני מרוד (שמסביר את טיפשותך הרבה). כל מה שאתה יודע עליי וראית מספיק לך בשביל להיטרף מרוב קנאה. ואני מה? מה, אין לי לב? מה, אין לי אלוהים? מה, אתה לא מקנא בי מספיק, שאני צריך להוסיף שמן למדורה שבליבך? מה, שאני אעלה לפה תמונה של המשקפיים שלי שעלו יותר כסף מאשר מה שכל המשפחה שלך הוציאה על אוכל במשך חודש שלהם כשהייתם ילדים (ואני מתכוון לאחר שעליתם לארץ)? לא נעים. וכאמור, אתה מקנא בי מספיק, כפי מה שניתן לראות על בסיס יום-יומי. אני בוחר לרחם עליך.
יש רק בעיה אחת, שאתה מפחד שנראה כמה אתה עולב |נחמה|
באהבה, יקירי.

רק תעריך :)
היבלת מאוד כואבת? |חבול|

certified.woke

Well-known member
כן, אתה היית הסטאג' שלי.

האמת מגעיל להסתכל עליך ולראות את היבלות הרבות ונראה לי שתזדהה מאוד עם השרשור של זה שאתה מעריץ שלו :)
ככלב שב על קיאו, כסיל שונה באולתו (משלי כו יא) ¯\_(ツ)_/¯
מעולם לא ראיתני.
אתה, לעומת זאת, מתערטל פומבית מדי יום וחושף ערוותך בלא מודעוּת...

נערך לאחרונה ב:

דיברגנט חדש

Well-known member
אין לך מושג עד כמה. האיש עבר גיהינום עלי אדמות. ליבי יוצא אליו |נחמה|
אני, דווקא, מאוד שמח שמצאתי שידוך ביניכם, מצא מין את מינו, אלו שהחיים בגדו בהם, אתה עוד ילד אך הוא זקן שאפילו בגרות לא הצליח להוציא למרות רצונו העז |נחמה|
כן, אני יודע, היבלות כואבות לכם |חבול|

למעלה