בלי להעליב, אבל אם אני הייתי גולש ברמה כל-כך נמוכה ש-11 גולשים שונים ויותר היו מדברים על כמה שאני מפגר, אני במקומך לא הייתי מסתובב ומדבר על מוגבלים
הוסבר לך פעמים רבות שהמשקפיים שלי אפילו לא קרובים ללהיראות ככה. עוד הוסבר לך שאתה לא מרכיב משקפיים אתה בעצמך, אתה לא אופטיקאי ואתה לא מכיר אף-אחד עם משקפיים במספר כזה, ועדיין לא למדת ואתה מתעקש להתיימר לקבוע את מראה המשקפיים שלי לפי מספרם. העיקר שאחר-כך אתה מתפלא שכולם חושבים ובצדק, שאתה מפגר
אם אתה כל-כך קשה הבנה, אז הייתי מעלה תמונה של המשקפיים שלי, אבל יש שלוש בעיות עם זה. הבעיה הראשונה היא שאתה לא שווה את זה. הבעיה השנייה היא שאתה כבר הוכחת את עצמך כטיפש כל-כך גדול, עד שלמעשה הוכחת עצמך כטיפש ברמה של "עיניים להם ולא יראו", ולכן אתה, ביחד עם עוד כמה, אתם-אתם הייתם ההשראה שלי עבור החתימה שלי, "עיניים להם ולא יראו", כך שאיתך, גם מראה עיניים לא יעזור, כפי מה שגם בעבר, מראה עיניים לא עזר, ומצאת תירוצים שונים למה מה שהראיתי לך לא אמיתי/מפוברק/לא תקף. הבעיה השלישית היא שהמשקפיים שלי הם הוגו בוס שעלו 2,000 שקל ואתה מגיע מהלמטה של הלמטה של העולם הזה והחיים האלו. אתיופיה, שאפילו בין מדינות אפריקה נחשבת ענייה ולא מפותחת. גם לאחר שעליתם לארץ באמצע החיים, עדיין חייתם אתה ומשפחתך בעוני מרוד (שמסביר את טיפשותך הרבה). כל מה שאתה יודע עליי וראית מספיק לך בשביל להיטרף מרוב קנאה. ואני מה? מה, אין לי לב? מה, אין לי אלוהים? מה, אתה לא מקנא בי מספיק, שאני צריך להוסיף שמן למדורה שבליבך? מה, שאני אעלה לפה תמונה של המשקפיים שלי שעלו יותר כסף מאשר מה שכל המשפחה שלך הוציאה על אוכל במשך חודש שלהם כשהייתם ילדים (ואני מתכוון לאחר שעליתם לארץ)? לא נעים. וכאמור, אתה מקנא בי מספיק, כפי מה שניתן לראות על בסיס יום-יומי. אני בוחר לרחם עליך.