העולים לגמר תחרות יום הולדת 30 הם...

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

תחרות מעניינת ! בהצלחה לך כוסית בטירוף ולסיגל שהרבני שעשתה את התחרות לכזו מעניינת.

ההצעה של iritonel

מקווה שיצחיקו שלום לכולכם, יש לי רעיון מעניין ואני מקווה שלא יעליב אף אחד ואולי אפילו יצחיק. מנסיוני, שמגיע מהיכרות עם חבר/ה בפורום, יום ההולדת ה-30 הוא יום נחמד כזה, שבו יתומי צהל מפסיקים להיות יתומים. זה נשמע לי די ביזארי וגרוטסקי, וברוח הדברים הייתי ממליצה לחגוג לחבריכם שעוברים קידומת וגם (בדרך נס!) מפסיקים אוטוטו להיות יתומים, בצורה הבאה: לערוך לכבוד האירוע משחק טלויזיוני (לא זוכרת איך קראו לתוכנית) שבו החתן הלא-יתום לעתיד יבחר את אביו החדש! כמובן לצורך העניין לבחור בשלושה אבות פוטנציאלים, ושלושה חברים שישחקו אותם יענו לשאלות החתן על-פי אופיים השונה. חשוב שהשאלות יהיו כתובות מראש, למשל: איך היית רוצה לבלות איתי זמן איכות, כיצד היית חוגג לי יום הולדת, עם מי חשוב לך שאתחתן, איך תרצה שאקרא לנכד, או כל מיני דברים שאפשר בעזרתם לאפיין מי יהיה אבא טוב. כך כל אחד מהחברים יוכל לכתוב בעצמו את התשובות שאמורות להיות מצחיקות ומאפיינות כל אחד מה"אבות". המטרה היא לבלות ערב משעשע עם חברים, שימתיק את הגלולה המרה שמעניקה המדינה לכבוד יום ההולדת הזה. בברכת יום הולדת שמח, עירית

ההצעה של schmidt

30 שלי מגיע עוד 5 חודשים...ו ולכן אספתי איתי את כל חברי ובן זוגי ואנחנו נוסעים לחודש לתאילנד וויאטנם.... ואת יום הולדתי נחגוג על חופי קופנגן בפול מון פארטי ענקיית... ומכיוון שזו הפעם הראשונה שלי בתאילנד אז זאת בהחלט צורה מאוד מענינת ומיוחדת לחגוג את יום הולדתי ה- 30.

ההצעה של E W

ביום ההולדת 30 שלי הזמנתי את בעלי לטיול של 10 ימים בצרפת. נסענו לטיול בחוף הדרום-מערבי, ובין היתר החלטנו שאת יום ההולדת עצמו אנחנו מבלים "כמו עשירים". הזמנו חדר בבית מלון מפואר (מתוך מישלין), ואכלנו במסעדה יוקרתית.... התנהגנו כאילו העולם שייך לנו (ובעצם היינו די תפרנים). חוויה שווה!!!

למעלה