לא הזרזיר ../images/Emo192.gif ילמד את התרנגול. ../images/Emo47.gif
לנצח מחוץ לכללי הטבע מאת: מורשת לנצח ו 13/12/06 | 20:46 חוקי הגאונות השתנו עם כינונו של לנצח המדהים האחד שאין שני לו. קחו את חכמתו של איינשטיין, מנהיגותו של בן גוריון, תורת מרקס, לוק, הובס, ובר, מונטסקייה, וקיבלתם בדוחק את המבוא לתורת לנצח שליט``א. הגיע הזמן שאמצעי התקשורת יבינו כי יש לייחד פינה יומית בכל ערוץ שידור ללימוד תורת לנצח.לא ירצו-נישאר עם תכניות רדודות. לנצח האחד היחיד והמיוחד 1 שינקין (עורך-דין) 21:00 06/02/07 בתגובה ל: זה למען השם (מאת: ל נ צ ח) בטוח שכולכם זכיתם ליהנות ממתנת האל האלמותית והאולטימיטיבית לנצח.אשרנו שזכינו כי האל יזכה את האנושות בענק רוח זה שאין לו תחליף.
אמנם אני חדש אבל נראה לי שלנצח גאון מאת: sbh555 ו 04/04/05 | 17:44 לנצח אין שני לו מאת: מורשת לנצח ו 16/12/07 | 00:15 לידיעתכם-הכוכב העליון הוא לנצח שכל הברקה פילוסופית שלו היא מכה למצח שמחייבת אותך לחשוב.גדולי עולם, אומנים, זמרים, מפקדי צבא, באים לשאוב ממעיין האמת הנצחית של לנצח.כולנו מחכים לרגע בו יגיע נשיא המדינה ויפציר בלנצח לבוא איתו למעונו הרשמי. אל נצור לנצח. אשרי הלוגם ממי מעיין זכים של לנצח מאת: 1שינקין (עורך-דין) 03/11/07 | 02:41 הפורום זכה לשדרוג בזכות הצטרפות לנצח. הדבק בדרך חיים נכונים ומוסריים , חייב לאמץ את תורת לנצח . לנצח זה מותג ואבולוציה וסניפיו הולכים ומתרבים בארץ ובעולם.חסידיו אינם עושים צעד ללא התיעצות איתו. לנצח מסוגל לנטרל מטען חבלה במבט עין ולהפוך אותו לארגז חול למשחק ילדים. הפתרון העולמי לדיכאון, לצרות, לטרור ולרעב-אימוץ תורת לנצח. הדבק בתורתו-ירווה אושר. ברכות ללנצח מלך העולם מאת: מורשת לנצח ו 27/01/07 | 20:44 כן ירבה וכן יפרוץ. ברכות לפתיחת הסניף הדרומי ללימוד תורת לנצח. יש הצעות להקמת סניפים גם במיאמי ע``י אחד התלמידים. אישית: אני קורא אותן [את ההודעות] מאת: השף היחף ו 02/04/06 | 02:56 בשקיקה ובעיקר את אלו של ``לנצח`` המעידות על אישיות בריאה ותוססת אשר לוגמת את מעיין החיים בדיוק כפי שצריך ללגום אותו. יהי חלקי עימו. יש בכוונתי להצטרף אליו. איש כלבבי. יישר כוח. מאת: לב המאמין ו 27/08/06 | 18:53 אשמח מאוד לשמוע את דעתך גם על הנושאים האחרים, ובכלל כל מה שיש לך להגיד. לדעתי אתה אדם מאוד חכם ויש לי המון מה ללמוד ממך. אתה תרומה גדולה לפורום. לב. לנצח ידיד יקר, 8/11/2000 22:2 קרל מאי ----------------------- רוח נבואה שורה עליך. האם מתקיים בך הפסוק: ``בטרם יצרתיך בבטן ידעתיך ?`` אם כן חגור אפוד ידידי, סובב בחוצות והוכח את ישראל על חטאיהם כי רבו.. וזכור אותי כריעך לפורום בבוא יום פקודה. בקש בעדי כדי להעביר רוע הגזירה מחוטא כמוני, כי תפילת צדיקים מתקבלת. (האמת שאינני מזלזל כלל בצדיקותך ויושרך, אישי הנכבד) הוקינג-לנצח מאת: מורשת לנצח ו 13/12/06 | 20:37 לא מבין למה כולם נדהמים מעוצמת מוחו של סטיבן הוקינג כאשר בקרבנו חי, נושם ובועט גדול הדור לנצח. הנה נושא לדוקטוראט להוקינג-חקר גדולתו של ענק הרוח לנצח. צריך להבין את תופעת לנצח במושגים של שבירת כל קנה מידה ידוע של חכמה. כדי לפענח את צפונות לנצח, יש לחיות 5000 שנה ולהגות בתורתו ללא הפסק. העולם לא אותו דבר מרגע בו לנצח הטביע את חותמו עלינו. לנצח-המלך המשיח מאת:
תנועת לנצח עולמי ו 24/01/07 | 19:26 לנצח-אחד משבעת פלאי תבל אשר זכה לתהילת עולם כאחד ממאה האישים המשפיעים בעולם הוא הוא המשיח לו אנו מצפים. אנו שמחים לבשר על פתיחת סניף דרומי אח לסניף הצפוני להנחלת תורת לנצח. הלוקיישן:המכתש. המורים:סטודנטים שסימו מסלול הכשרה בצפון. לרגל הכרזת הקמת מדינת לנצח (בשלב זה וירטואלית) מתבקשות הצעות לדגל והמנון למדינת לנצח. לנצח הוא המשיח מאת: נינטוש המאמוש ו 03/11/07 | 02:26 רק עיוור לא יבחין בכך שלנצח הוא המשיח. הברית החדישה-ספר בהתהוות ובו שליח האל הוא לנצח. מהיום אמור, לנצח עבד האל. לנצח יצנח וינצח בנצחון בלתי מנוצח!! מאת: אשר המאמין ו 08/11/06 | 01:37 לנצח רב המעללים הוא מהפרשנים המבריקים כן מהמבריקים (כבר בצעדיי הראשונים בפורומים

כל הכבוד ! 3/8/1999 18:44 הוא שואל ------------ רק התחיל וכבר נכנס לנצח העיתונאי בישראל ! העתיד שלו. אתם סתם אנשי העבר. תתביישו. ודעתו של ד`ר אשר עידן מפורום ``עתידנות`` IOL לרועי, לבלובוי, ללו-טק, ללנצח: דת ועתידנות 7/9/1999 18:46 -------------------- ללו-טק, לבלובוי, בתשובתי לרועי תמצאו תשובה גם לגבי הרלוונטיות של הדת להבנת העתיד. רועי, חלק נכבד משתתפי הפורום רואים את העולם במשקפיים מדעיות-מודרניות שמבטלים דרכים אלטרנטיביות לראיית העולם. ``לנצח`` הוא אדם שרואה את העולם במשקפיים דתיות-מסורתיות. על אף שהוא מגזים קצת במספר הרב של תגובותיו, הוא מאוד חשוב לכל מי שרוצה לרכוש כלי חיזוי ועתידנות. למה? זאת משום שכדי להבין שינוי, צריך להיות מסוגל להבין את השונה (הזר, החי-זר, האחר). אני חוזר: הבנת השוני היא המפתח להבנת השינוי. זאת משום שהעולם הדיגיטאלי שונה לחלוטין מכל מה שגדלנו עליו כמודרניים-מדעיים. ----------------------------------- מאת: emet4 תאריך: 23/01/2002 שעה:22:08 הוא ג-ד-ו-ל ד``ר אשר עידן מפורום עתידנות. שמעתי אותו בכמה הרצאות. תן לי לינק לפורום שלו. חיפשתי אותו כבר הרבה זמן. וגם אתה גדול נצח נצח סליחה ומחילה-מקווה שלא אלקה בגופי בגללך... 12/3/2000 20:7 חופשיה ומאושרת ----------------------- חידה אתה לי לנצח, מקצת שקראתי ממך לא ירדתי לסוף דעתך ובעניין הודעתי בנבוכים לנצח, מודה חשבתי שזו היתה התנשאות מעלי ואם יש משהו שאני לא סובלת בעוונותי הרבים זה התנשאות אז סליחה שוב פעם ותודה על החיזוקים - חופשיה ומאושרת וכל הכבוד על קירוב הלבבות חופשיה ומאושרת אבי, אני מהמר ששנת בריאת העולם היא... 17/5/2000 21:16 ערני ----------------------- - לנצח שם כאן טיעון, אשר מבחינה לוגית אי-אפשר להפריכו! אם קיים אלוהים, והוא אינו מוגבל בכוחו, הרי שביכולתו לברוא את העולם ולשתול את הכל. * השגחה פרטית ולא מקריות * וואלה פורומים: תאריך: 17/11/2000 שעה: 12:15 מאת: בן חור לא קשה להיות דוברו של אלוקים בס``ד האלוקים פונה ומדבר אל כולנו כל הזמן הבעיה ששכחנו את השפה . כשבן עמי לנצח חווה ניסים על בשרו והוא משייך אותם כהשגחה פרטית ולא מיקריות הוא נחשב כיוצא דופן וכמוזר,האמת שאנחנו הם המוזרים. אנחנו איבדנו את הרגישות לזהות את הניסים ואת כל המתרחש סביבנו כמעשי ידיו של האלוקים, אנחנו שכחנו את שפתו של אלוקים, ולכן איננו יכולים להיות דובריו ככל שהתקדמנו, התרחקנו . ~ ~ נ:ב השילוח התחיל יש עוד הרבה הרבה ויהיו המון אבא סיפור רק מתחיל...
ל נ צ ח
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=69 http://communa.tapuz.co.il/llanetsaj blog.tapuz.co.il/llanetsaj
http://forums.nana10.co.il/Forum/?ForumID=20