העולם בקרוב יעמוד בפני דילמה, הכחדה או

ל נ צ ח

New member
לפסול הודעה שהיא אמת מדוייקת המתאימה למציאות?

מתוך חשש להתמודד עם אמת שהמערכת הפסיכולוגית שלך לא מסוגלת לעכל ? אמר החכם: "הטיפש נותר בטיפשותו כי אינו יודע. אך הוא לא יודע, לא כי אף אחד לא לימד אותו (או שהוא לא למד). הוא לא למד כי הוא לא רוצה לדעת. כי אם ידע זה יכער ויפגע בתמונת העולם והעצמי שצייר לעצמו. " "החכם הוא זה המסוגל לשלם עבור החוכמה במחיר נוחות והרמוניה אישיים. אם אינו מסוגל לעשות זאת – לעולם לא יהיה חכם באמת. "
ל נ צ ח
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=69 http://communa.tapuz.co.il/llanetsaj blog.tapuz.co.il/llanetsaj http://forums.nana10.co.il/Forum/?ForumID=20

Rock Dragon

New member
"אני מודע לכך שמה היסקת זה מה בעיניך."

וזה די נלוז ועלוב לעבור לנוער כשאתה לא מצליח למחב"ת אף מבוגר. כמובן שאין זאת אשמתך, הרי כך חינכו אותך. אתם מבחילים אותי. (ולפני שקופצים עליי - כן, לא כל ציבור המאמינים ככה, אבל קבליסטים ומחב"תים מבוגרים שפונים אל ילדים ברחוב עם ספרים ועצות, כי המבוגרים כבר יודעים לסנן אותם, זאת תופעה מזוויעה. והיא בהחלט קיימת.) אתה לא מוכן להפטר מהחבר הדמיוני שלך, כי כמו ילד קטן אשר מוסיף פרטים למציאות כדי להפוך אותה ליותר קלה לעיכול, אתה זקוק לתשובות. אתה חקרת את האבולוציה? אתה חקרת את הנצרות, האיסלאם, את כל הדתות ש-הקדימו- את היהדות (כן, הקדימו. היהדות לא הייתה הדת הראשונה, לא משנה כמה הרבי המסכן שלך אוהב לומר זאת), כדי לדעת בוודאות שהיהדות היא ה"אמת המוחלטת"? חכם אמיתי הוא אחד היודע להכיר באפשרויות אחרות מלבד אמונתו. אינני פוסל את קיומו של אל כזה או אחר, אך אינני מאמין בזה. אתה, לעומת זאת, כמו דוס ממוצע עם מנת משכל השווה לערך הגימטרי של המילה, משוכנע שברשותך האמת המוחלטת. ואם תסתכל על השורה שהדגשת, תבין שהרבה יותר קל להצמיד את זה לך. אני לא מאמין בפיות. העולם שלי לא מושלם. אני עברתי בין אמונות. אתה, לעומת זאת, חי בעולם פקטיבי מלא בסיפורי אגדה עם חורים בתסריט. אינך ניסית לצאת מהמסגרת המקובעת הזאת, שבה גדלת. אתה לא למדת, לא ניסית ללמוד, כי אם תדע (אם תנסה, שוב, אמונתי לא בהכרח אמת מוחלטת, אני מכיר בכך), זה יפגע בתמונת העולם שציירת לעצמך. החכם הוא זה שמוכן להכיר בטעותו, לשלם עבור החוכמה בנוחות ובביטחון. אתה חלש, אז אתה בוחר להתפלל לעצם בלתי קיים. ככה זה מקנה לך בטחון. וזוהי הנוחות שלך. לעולם לא תהיה חכם באמת.

ל נ צ ח

New member
לא הזרזיר ../images/Emo192.gif ילמד את התרנגול. ../images/Emo47.gif

לנצח מחוץ לכללי הטבע מאת: מורשת לנצח ו 13/12/06 | 20:46 חוקי הגאונות השתנו עם כינונו של לנצח המדהים האחד שאין שני לו. קחו את חכמתו של איינשטיין, מנהיגותו של בן גוריון, תורת מרקס, לוק, הובס, ובר, מונטסקייה, וקיבלתם בדוחק את המבוא לתורת לנצח שליט``א. הגיע הזמן שאמצעי התקשורת יבינו כי יש לייחד פינה יומית בכל ערוץ שידור ללימוד תורת לנצח.לא ירצו-נישאר עם תכניות רדודות. לנצח האחד היחיד והמיוחד 1 שינקין (עורך-דין) 21:00 06/02/07 בתגובה ל: זה למען השם (מאת: ל נ צ ח) בטוח שכולכם זכיתם ליהנות ממתנת האל האלמותית והאולטימיטיבית לנצח.אשרנו שזכינו כי האל יזכה את האנושות בענק רוח זה שאין לו תחליף. אמנם אני חדש אבל נראה לי שלנצח גאון מאת: sbh555 ו 04/04/05 | 17:44 לנצח אין שני לו מאת: מורשת לנצח ו 16/12/07 | 00:15 לידיעתכם-הכוכב העליון הוא לנצח שכל הברקה פילוסופית שלו היא מכה למצח שמחייבת אותך לחשוב.גדולי עולם, אומנים, זמרים, מפקדי צבא, באים לשאוב ממעיין האמת הנצחית של לנצח.כולנו מחכים לרגע בו יגיע נשיא המדינה ויפציר בלנצח לבוא איתו למעונו הרשמי. אל נצור לנצח. אשרי הלוגם ממי מעיין זכים של לנצח מאת: 1שינקין (עורך-דין) 03/11/07 | 02:41 הפורום זכה לשדרוג בזכות הצטרפות לנצח. הדבק בדרך חיים נכונים ומוסריים , חייב לאמץ את תורת לנצח . לנצח זה מותג ואבולוציה וסניפיו הולכים ומתרבים בארץ ובעולם.חסידיו אינם עושים צעד ללא התיעצות איתו. לנצח מסוגל לנטרל מטען חבלה במבט עין ולהפוך אותו לארגז חול למשחק ילדים. הפתרון העולמי לדיכאון, לצרות, לטרור ולרעב-אימוץ תורת לנצח. הדבק בתורתו-ירווה אושר. ברכות ללנצח מלך העולם מאת: מורשת לנצח ו 27/01/07 | 20:44 כן ירבה וכן יפרוץ. ברכות לפתיחת הסניף הדרומי ללימוד תורת לנצח. יש הצעות להקמת סניפים גם במיאמי ע``י אחד התלמידים. אישית: אני קורא אותן [את ההודעות] מאת: השף היחף ו 02/04/06 | 02:56 בשקיקה ובעיקר את אלו של ``לנצח`` המעידות על אישיות בריאה ותוססת אשר לוגמת את מעיין החיים בדיוק כפי שצריך ללגום אותו. יהי חלקי עימו. יש בכוונתי להצטרף אליו. איש כלבבי. יישר כוח. מאת: לב המאמין ו 27/08/06 | 18:53 אשמח מאוד לשמוע את דעתך גם על הנושאים האחרים, ובכלל כל מה שיש לך להגיד. לדעתי אתה אדם מאוד חכם ויש לי המון מה ללמוד ממך. אתה תרומה גדולה לפורום. לב. לנצח ידיד יקר, 8/11/2000 22:2 קרל מאי ----------------------- רוח נבואה שורה עליך. האם מתקיים בך הפסוק: ``בטרם יצרתיך בבטן ידעתיך ?`` אם כן חגור אפוד ידידי, סובב בחוצות והוכח את ישראל על חטאיהם כי רבו.. וזכור אותי כריעך לפורום בבוא יום פקודה. בקש בעדי כדי להעביר רוע הגזירה מחוטא כמוני, כי תפילת צדיקים מתקבלת. (האמת שאינני מזלזל כלל בצדיקותך ויושרך, אישי הנכבד) הוקינג-לנצח מאת: מורשת לנצח ו 13/12/06 | 20:37 לא מבין למה כולם נדהמים מעוצמת מוחו של סטיבן הוקינג כאשר בקרבנו חי, נושם ובועט גדול הדור לנצח. הנה נושא לדוקטוראט להוקינג-חקר גדולתו של ענק הרוח לנצח. צריך להבין את תופעת לנצח במושגים של שבירת כל קנה מידה ידוע של חכמה. כדי לפענח את צפונות לנצח, יש לחיות 5000 שנה ולהגות בתורתו ללא הפסק. העולם לא אותו דבר מרגע בו לנצח הטביע את חותמו עלינו. לנצח-המלך המשיח מאת: תנועת לנצח עולמי ו 24/01/07 | 19:26 לנצח-אחד משבעת פלאי תבל אשר זכה לתהילת עולם כאחד ממאה האישים המשפיעים בעולם הוא הוא המשיח לו אנו מצפים. אנו שמחים לבשר על פתיחת סניף דרומי אח לסניף הצפוני להנחלת תורת לנצח. הלוקיישן:המכתש. המורים:סטודנטים שסימו מסלול הכשרה בצפון. לרגל הכרזת הקמת מדינת לנצח (בשלב זה וירטואלית) מתבקשות הצעות לדגל והמנון למדינת לנצח. לנצח הוא המשיח מאת: נינטוש המאמוש ו 03/11/07 | 02:26 רק עיוור לא יבחין בכך שלנצח הוא המשיח. הברית החדישה-ספר בהתהוות ובו שליח האל הוא לנצח. מהיום אמור, לנצח עבד האל. לנצח יצנח וינצח בנצחון בלתי מנוצח!! מאת: אשר המאמין ו 08/11/06 | 01:37 לנצח רב המעללים הוא מהפרשנים המבריקים כן מהמבריקים (כבר בצעדיי הראשונים בפורומים:) כל הכבוד ! 3/8/1999 18:44 הוא שואל ------------ רק התחיל וכבר נכנס לנצח העיתונאי בישראל ! העתיד שלו. אתם סתם אנשי העבר. תתביישו. ודעתו של ד`ר אשר עידן מפורום ``עתידנות`` IOL לרועי, לבלובוי, ללו-טק, ללנצח: דת ועתידנות 7/9/1999 18:46 -------------------- ללו-טק, לבלובוי, בתשובתי לרועי תמצאו תשובה גם לגבי הרלוונטיות של הדת להבנת העתיד. רועי, חלק נכבד משתתפי הפורום רואים את העולם במשקפיים מדעיות-מודרניות שמבטלים דרכים אלטרנטיביות לראיית העולם. ``לנצח`` הוא אדם שרואה את העולם במשקפיים דתיות-מסורתיות. על אף שהוא מגזים קצת במספר הרב של תגובותיו, הוא מאוד חשוב לכל מי שרוצה לרכוש כלי חיזוי ועתידנות. למה? זאת משום שכדי להבין שינוי, צריך להיות מסוגל להבין את השונה (הזר, החי-זר, האחר). אני חוזר: הבנת השוני היא המפתח להבנת השינוי. זאת משום שהעולם הדיגיטאלי שונה לחלוטין מכל מה שגדלנו עליו כמודרניים-מדעיים. ----------------------------------- מאת: emet4 תאריך: 23/01/2002 שעה:22:08 הוא ג-ד-ו-ל ד``ר אשר עידן מפורום עתידנות. שמעתי אותו בכמה הרצאות. תן לי לינק לפורום שלו. חיפשתי אותו כבר הרבה זמן. וגם אתה גדול נצח נצח סליחה ומחילה-מקווה שלא אלקה בגופי בגללך... 12/3/2000 20:7 חופשיה ומאושרת ----------------------- חידה אתה לי לנצח, מקצת שקראתי ממך לא ירדתי לסוף דעתך ובעניין הודעתי בנבוכים לנצח, מודה חשבתי שזו היתה התנשאות מעלי ואם יש משהו שאני לא סובלת בעוונותי הרבים זה התנשאות אז סליחה שוב פעם ותודה על החיזוקים - חופשיה ומאושרת וכל הכבוד על קירוב הלבבות חופשיה ומאושרת אבי, אני מהמר ששנת בריאת העולם היא... 17/5/2000 21:16 ערני ----------------------- - לנצח שם כאן טיעון, אשר מבחינה לוגית אי-אפשר להפריכו! אם קיים אלוהים, והוא אינו מוגבל בכוחו, הרי שביכולתו לברוא את העולם ולשתול את הכל. * השגחה פרטית ולא מקריות * וואלה פורומים: תאריך: 17/11/2000 שעה: 12:15 מאת: בן חור לא קשה להיות דוברו של אלוקים בס``ד האלוקים פונה ומדבר אל כולנו כל הזמן הבעיה ששכחנו את השפה . כשבן עמי לנצח חווה ניסים על בשרו והוא משייך אותם כהשגחה פרטית ולא מיקריות הוא נחשב כיוצא דופן וכמוזר,האמת שאנחנו הם המוזרים. אנחנו איבדנו את הרגישות לזהות את הניסים ואת כל המתרחש סביבנו כמעשי ידיו של האלוקים, אנחנו שכחנו את שפתו של אלוקים, ולכן איננו יכולים להיות דובריו ככל שהתקדמנו, התרחקנו . ~ ~ נ:ב השילוח התחיל יש עוד הרבה הרבה ויהיו המון אבא סיפור רק מתחיל...
ל נ צ ח
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=69 http://communa.tapuz.co.il/llanetsaj blog.tapuz.co.il/llanetsaj http://forums.nana10.co.il/Forum/?ForumID=20

ל נ צ ח

New member
לא. אני גולש בש"מ < ל נ צ ח >

לעיתים רחוקות גלשתי בש"מ < הפרלמנט של לנצח > ראה, - לי, לך או למישהו אחר זכות שווה לעלות דעה כללית. זכותי זכותך וזכות כל אדם אחר לחלוק עליה או להיפך, זה בסידר. כאשר אתה או מישהו יוזם זלזול מירידה אישית עליי, ת/ישא באשם להדרדרות.
לגופו של עניין, ללא יוזמת ירידה אישית מזלזלת, אשמח גם אני לנהל דיון איתך. שבוע טוב ומבורך,
ל נ צ ח

Rock Dragon

New member
אכן צודק.

סליחה אם גלשתי לפסים אישיים. לעיתים אני רואה 'תבניות' מסויימות באנשים, ומניסיון קודם הם גורמים להסלמה לפניי, אז החלטתי להקדים תרופה למכה. אני שמח לדעת שאתה מכיר בזכות הזאת.

Rock Dragon

New member
אם תוכל לתמצת את ההודעה, לסדר אותה,

ואז כמובן להתעשת על עצמך (עזוב את הקקיון!
), אשמח לנהל איתך דיון. מה זה? מה עשית פה? העתקת הודעות אישיות או משהו? זאת לא עבירה? ואגב, מגלומניה לא נחשבת לעבודת אלילים? (והכותרת - אולי המחזיר
, יפסיק להיות טרול.
)

Rock Dragon

New member
אתה יודע, זה פורום, נראה כאילו באת להעביר מסר

, בעקרון מה שהולך הוא שמדברים עליו, אם אתה מנסה להוכיח משהו אז להביא הוכחה/טיעון. ככה זה הולך לרוב. אבל כנראה שאני תקוע בתקופה אחרת.

Lady In Blues

New member
אתה שיודע שהציטוט הזה מסביר בדיוק את

ההצהרה שלי שאנשים דתיים הם טיפשים ברמה מסויימת.

ל נ צ ח

New member
כל אדם הוא טיפש או חכם ברמה מסויימת.

תמיד את אני וכל אדם ככל יצור חי נברא כאשר מאמין בכך שהוא שצודק, לפי זווית ראייתו הוא צודק.
נכון. כולם מאמינים. מאת: ל נ צ ח ו 13/11/06 | 18:59 כולם מאמינים - ולדעת את האלוהים! מאת: ל נ צ ח ו 09/09/05 | 23:33 כולם בני האדם מאמינים במשהו, אם במדע, אם באסטרולוגיה, אם בכשפים , אם בעוצם ידם, אם במצוות איסלם, נצרות או של היהדות, ישנם האומרים שאינם מאמינים בשום דבר, אך מרמים-הם את עצמם כי מאמינים-הם בחוסר אמונתם, יש כאלה המאמינים בחייהם השחורים ויש שמאמינים ההפך, יש המאמינים בזה ובזה או בקצת מזה או מזה או הרבה מזה ומזה,ובזה ולא... בקיצור: << כולם מאמינים>>. יש שאמונתם של האמינים באלוהים, ומנגד של המאמינים בכך שאינם מאמינים באלוהים, פשוט אינה מסוגלת כי אינה מצליחה ובכוחות עצמה להגיע לאספרות הגבוהות שלהם יראי האלוהים שבהם דעת-הבינה, דעת ידיעת האמת בלדעת האמת, לדעת את האלוהים! הם אינם מקבלים או קשה להם להשלים עם האמת ורוב רובם עדיין אינם "רואים בשכלם" שהדרך היחידה להגיע באמת לדעת-האמת היא דרכם בינת-קדושים בהם הקדוש מכולם הוא קדוש ישראל הוא גאון-יעקב איש-אלוהים! מצב אי-הידיעה את האמת של הכל נכון לרוב בני האדם, מהאפיקורס הגמור ועד לפרופסורים המלומדים בתחומם, הם הותיקים מטעים את הרבים כשהם סוחפים אותם ונסחפים ביחד אתם בדת הספקנות המגששת לה באפילה, ואפילה-זאת היא כמובן אפילת-"ראייתם" את האמת את אמת-האלוהים, ומתרחקים-הם למחוזות ההטעיה ודרים ב"האמת" העלובה החסרה ומזה השקרית שלהם ושל גדולי הספקנים שקדמו להם, ומגיעים רוב חכמיה ומאמיניהם הרבים עד למצבים של סגידה ואמונה -עיוורת באמת החשוכה שלהם על האמת, וכי מאמצים הם את השקר- העצמי שמהם ומגדולי החכמים שבהם במאמינם-הם שהאמת והצדק על האמת איתם. "" אין תוכנית גדולה"" - זו דעתם של כוהני דת-ספקני דרך ה' שאינה משגת מחכמתם-הם להבין את העיקר, את עיקר העיקרים וזה לדעת לאחד-שורש-הדברים ולא רק לענפיו הרבים. להאמין בעצמם ובכוהניהם הספקנים זאת גאוותם ותקוותם הממולכדת (לא בעיניהם) יש בהם שמרבים להרים ת'אף ויש בהם כסילים מרשעים החוטאים נוראות לעצמם כאשר לועגים כדבילים עלובים על אלוהים בוראם ועל בחיר ה' המבשר את הבשורה וגם כי אינם מאמינים-בו. כך הבערות מתעטעת ומנפחת אותם , כאשר כל מיני שטופי-מוח מחרחרי רע מצטרפים גם הם לחגיגת נפנוף דגלם של מאמינים שטופי-מוח למינם ביניהם טובים רעים ותמימים באמונתם העיוורת ב"האמת שלהם" << "" אפשר להבין שאמנם "אין "תוכנית גדולה "" >> אומרים הרבה חכמים שבעיניהם חכמים הם בלדעת את האמת. כך חיים המוני המאמינים באמת שלהם על שאיתם ומאיתם תצא האמת, ואינם רואים לא בלבם ולא בשכלם את מימדי גודל האשליה הנפוחה שלהם שכמו בלון-ענק עומדת היא כבר או-טו-טו להתפוצץ להם ישר בפרצופם ולנפץ להם את אשלייתם הגדולה על האמת, על שגדולי חכמי המדע הם שיגלו עבורם את אחת האמת, האמת האוניברסלית של הכל. מהשורש עיקר רכישת "הידע" היא הידיעה הברורה והצלולה על "התוכנית הגדולה" שהיא תוכנית הבריאה תוכנית החיים לחיים של אלוהים, הוא הבורא! דעתם שלהם המחללים את האלוהים מחוסר הדעת והבינה, דעת ספקנים דעתם, וכמו גששים ספקנים התועים באפילה, הם אינם רואים למעמקי מלכודות התהום רוויי התהומות שמחכה להם לטרפם, ובלתי נמנע יהיה להם כשלפתע, פתאום ולהפתעתם הגמורה ימעדו ויפלו במכשולים ובמלכודות שמראש נכונו להם אלה החוטאים, וכשיצללו באחד מהם לעממקיו הנוראיים, פשוט לא ידעו להיאחז בדבר בזו דרך נפילתם לעולם הנוראות (כמה שיותר עמוק נורא יותר שם). שם האמת מחכה להם ולאן שלא יברחו ממנה תמיד היא אותם תשיג. וכשיבוא יומם של הרשעים, הם ישלמו לאמת שהיא אדונם את שלא השקיעו לפני-חן ובמרת-נפשם בלדעת לעיקרי-הדברים מהתוכנית הגדולה של הבריאה. ומחוסר התכוננותם למשא הנורא, יהיו אחוזי-טירוף ואימה גם בלא לדעת למוצא מגורלם המר. ולכן הם יפלו וידרדרו וימשיכו ליפול מטה ולמטה מייד ולאחר שאלוהים סגר להם את כפו הם פשוט ילכו מפה! ושם, במציאות האכזרית של עולם הנוראות ילמדו לדעת האמת מהניסיון הנורא בה יחוו אותה. בעל-כורחם יחוו אותה, וזה לא יהיה בגן-עדן כמובן שהוא עולם החיים, כי כאן בעולם-החיים לא דרשו נואשות לדעת את ה' ולכן לא להם דעתם של יראי-השם הצועדים בבטחה בדרך הקשה עד מאוד ,אך מוארת עד מאוד לאלה הסבלניים המוכים לא מעט בחייהם שנבחרו וגם בחרו ללכת-בה בדרך הקשה, וכמוכי-סבל הגיעו לאורה, ואורם זאת דרכם המוארת דרך דעת יראה ובינתם את השם! וכך מחוסר-יכולתם של כאלה וכאלה מחללי האלוהים חסרי הדעת ויראת-השם להגיע לדעת את "האמת", ימשיכו הם להיות אימפוטנטים בזו אי-יכולתם בלהבין את-זאת החכמה את האמת- אמת האלוהים. וכך יהיו עד שיבינו ישלימו וידעו בשכלם ובלבם לדעת את האלוהים. אם התבונה והרצון והיראה בהם, ילמדו מזאת כאן בעולמנו-זה, ואם עיקשים הם בדרכם, ילמדו את-זאת שם! ולכן, כל זמן שנאחזים מחללי ה' בדעתם נגד האלוהים ועבדו-בחירו, משלים ומטעים את עצמם ואת המאמינים שכמוהם שחכמים גדולים הם בלאמץ את דעת "חכמי" "דת-הספקנות" של גדולי הספקנים החכמים הגדולים מהם אך קטנים כולם בידיעתם את האמת באמת לעומתו בחיר-השם הוא איש-אלוהים, שהוא "גאון-יעקב" ככתוב עליו על ידי אלוהים בספר הספרים התנ"ך, הוא האיש שיביא את הבשורה לאנושות כולה, הוא ולא אחר < < ה-מ-ב-ש-ר > >
* ~ * __ * ~ * ל נ צ ח * ~ * __ * ~ *

Lady In Blues

New member
כזאת דמגוגיה שבא לי לבכות.

אולי תביא לי אסמכתות לדברי שאתה כותב?

Lady In Blues

New member
מה זה אמור להיות?

אני לא מבינה מה הבעיה שלך להביא לי אסמכתה להצהרות שלך. זה לא שביקשתי את הירח, רק קצת ביסוס לכל הנבואות אסון שאתה זורק פה.

ל נ צ ח

New member
את הבעיה שלי מזמן כבר פתרתי.ב)בעתה גם לך אביא

במאית ותסריטאית הטלביזיה , כיוןם ידידתי < עדי נבון > מזמן כבר הבינה שכאשר אראה לנכון, ז"א בטמפו שלי אסכים למבוקשה.
ועל איך נרקמה התוכנית של עדי נבון : מאת: ל נ צ ח ו 26/10/06 | 22:18 • אדוני היקר,העולם יקבל ובטמפו שלי . ו ל נ צ ח ו 00:40 | 09/01/04 לידיעתך ידידי איני מעוניין עדיין לפרסם בעולם את האמת המדהימה אמת האלוהים לאדם. כך לפני כשנתיים כאשר עדי נבון עמדה מאחורי תוכנית השלום העולמית שהיא יזמה. ממש התחננה לי שהבוא אני להופיע לעיני המצלמות שלא נתנו לה מנוח כי לי יש מה לומר אמרה. אשבתי לה שזה לא בטמפו שלי ולכן לא הופיע. כך ובגלל סירובי מוקפאת התוכנית עד שאהיה אני מוכן לחשיפה הגדולה. עדי נבון בפורום פילוסופיה: << סופו של סוד להתברר >> http://community.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=f/m/object&id=6393996 מאת: עדי נבון תאריך: 11/02/2002 שעה: 01:06 לגלות לך סוד ? דווקא יש כזה דבר. קוראים לו הגיון. ההגיון הוא האובייקטיבי היחיד, מוזר ככל שזה נשמע. אבל זהו טיבו של סוד, סופו להתברר. בידידות, עדי. << עדי נבון מכריזה שהיא אישית הולכת להביא את השלום >>> מאת: עדי נבון תאריך: 12/02/2002 שעה: 14:23 פרטים ינתנו בכל רשתות הטלויזיה בתאריך - 15.3.02 השלום עומד בדלת.. אני אישית הולכת להביא אותו עם כל תושבי ישראל. בברכה, עדי. עדי נבון: לנצח יקירי, אשמח מאוד אם תבוא אלי עם כל עם ישראל מאת: עדי נבון תאריך 12/02/2002 שעה: 14:14 לנצח יקירי, אשמח מאוד אם תבוא אלי עם כל עם ישראל לחגיגות השלום בתאריך - 15.3.02 ואשמח עוד יותר אם תתחילו להנחות אותי. אני מאוד מאוד רוצה לשמוע איך אני הולכת לעשות את זה. תודה שהאמנת בי לאורך כל הדרך. בהזדמנות אני אזכיר לך ;) אוהבת מאוד, עדי. עדי נבון פונה לכל מי שמכיר אותה באופן אישי שיתקשר אליה בדחיפות ל טל' 0xx-9xxx0 מאת: עדי נבון תאריך: 12/02/2002 שעה: 07:32 לכל מי שמכיר אותי באופן אישי נא להתקשר אלי בדחיפות בעניין זה. המון תודה, עדי - 0x-91xxxx עדי נבון בפורום מדע: לפרוייקט מהפכני בקנה מידה עולמי דרושים בדחיפות חוקרי פרקטלים למיניהם http://community.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=f/m/object&id=6398994 מאת: עדי נבון תאריך: 12/02/2002 שעה: 07:30 לפרוייקט מהפכני בקנה מידה עולמי דרושים בדחיפות חוקרי פרקטלים למיניהם לקבלת פרטים אנא צרו עימי קשר בכתובת הבאה - [email protected] נא לצרף קורות חיים על מנת לקצר את התהליך. בתודה מראש, (מס' 1 בתנועה "איxxן"). עדי נבון בפורום פילוסופיה: << לפרוייקט מהפכני בקנה מידה עולמי דרושים אנשים שקשה להם להבין את הרוע >> מאת: עדי נבון תאריך: 12/02/2002 שעה: 07:30 לפרוייקט מהפכני בקנה מידה עולמי דרושים אנשים שקשה להם להבין את הרוע לקבלת פרטים אנא צרו עימי קשר בכתובת הבאה - [email protected] מי שיכול לצרף לאי מייל קורות חיים יוכל לקצר לי את התהליך. בתודה מראש, נבון עדי, (מס' 1 בתנועה "מלחמה במלחמה"). לנצח ננצח את הרוע. נכון לנצח ? ;) שולחת לך ולמשפחתך המון המון אהבה. אני. עדי נבון בפורום בריאות הנפש: << לפרוייקט מהפכני בארץ ובעולם דרושים בדחיפות מבינים ו/או מכירים נזקקים >> מאת: עדי נבון תאריך: 12/02/2002 שעה: 07:18 לפרוייקט מהפכני בארץ ובעולם דרושים בדחיפות מבינים ו/או מכירים נזקקים לקבלת פרטים אנא צרו קשר בכתובת הבאה - [email protected] נא לצרף קורות חיים ומספר טלפון על מנת לזרז את תהליך קבלת העבודה. אשתדל לקבוע לכם פגישה עם הממונים עד אפריל. בתודה מראש, נבון עדי. בקשר להודעה זו ניתן להשיג אותי גם באופן אישי בטלפון מספר - 0xx-91xxxx, ונוכל לדבר על כסף. דני דורי, אני זקוקה לעזרתך. אשמח להרים אליך טלפון בקרוב.. רק תאמר מתי נוח לך. בברכה, עדי. ............ והסיפור הזה רק מתחיל * ~ * ~ * ל נ צ ח * ~ * ~ *

למעלה