העם דורש- העם יקבל- מפגש ל"ג בעומר

yupy9

New member
אפשר להביא...

הורים???

thor

New member
שולחן ההנהלה חשוב במיוחד

לאור הארוע הקודם וכדי שאוכל למצוא את ענת מירון ..... :)

thor

New member
קרשים

אם אפשר להבעיר שם מדורה אז יש אצלי 8 משטחי העמסה מעץ גדולים אבל לי יש רק אופנוע. אז אם יש מכונית גדולה למישהו אין צורך לדאוג לעצים אצלי=רמת גן

dianah

New member
בלי אש...

המקום הוא על הדשא בפארק הירקון..אי אפשר לעשות שם מדורות. אבל תשמור טוב העצים לקומזיץ-מדורה הבא

robbi53

New member
הובלת העצים

אני מרמת גן,נפרק את המשטחים ונעמיסם על הסקודה שלי.

dianah

New member
רובי...

ראשית בתור חבר חדש, אני חושבת, בפורום ברוך הבא והנה קבל
מסורתי. שנית, אני מבינה שבחרת (בחכמה...) למצטרף אלינו ובינתיים מעלה את מספרנו לאחת עשרה (חברים...עוד לא קמתם?
) ושלישית, אם תשים לב להודעה הקודמת, תוכל להבחין שמדובר בשטח דשא ליד אגם בפארק הירקון ואין, שוב, אין אפשרות להדליק שם מדורה... אז כל הכבוד על רוח ההתנדבות לגבי העצים, אבל בוא נשמור את העצים לפעם הבאה, ובינתיים נשמח לעזרה כמובן בכל תחום אחר שתרצה
ושוב, ברוך הבא

MemphisRaines

New member
אני אביא שולחן מתקפל אחד ../images/Emo13.gif

במיוחד עבור עינת מירון
ומה לגבי אוכל ? מי מביא מה ? שרון

assaf2002

New member
מה קורה פורום ? ../images/Emo66.gif

לאחר זמן שלא הייתי, אני חוזר,ומה אני רואה ?,אנשים התקרבו הסתדרו ועכשיו אני מקנא...
אפילו עינת לפי מה שהיא רשמה קודם על המיפגש התקפלה מול לחץ הקהל זה אומר שדברים חיוביים קורים פה,אחלה,אפשר גם להצטרף לחגיגה למרות שאני הייתי משתתף בעבר ורק עכשיו חזרתי ? תגידו איפוא ומה להביא ונביא

enicegirl

New member
אסףףף !! איפה היית?

התגעגעתי לסיפורי הבליינד דייט שלך

assaf2002

New member
עובד-לומד.......

את יודעת איך זה...... עבודה-לימודים,ובליינד דייטים אומללים

אלדד26

New member
אהממממ...

אוקיי.. אז זה הולך ככה. נכון לעכשיו, עם איך שהדברים נראים, אני אוכל להגיע למפגש הנוסף
קודם כל... רכב. מה - 1 למאי אני מנופף לרכב שלי לשלום. אני בונה על הרכב של אחותי - ואז אוכל להביא גם (שוב) את השולחן, אבל... עוד נראה מה אוכל לעשות בפועל. אני מתנדב להביא שוב כלים חד פעמיים, מתרגולי בפעם הקודמת.

ומה עם איכות הסביבה

באמת אלדד האם לא שמעת על הררי הכלים החד פעמיים שבמעמקי האדמה, האם היית רןצה שנינייך יילכו להם לעד בתוך כל הכוסות החד פעמיות שבהן שתית, מה רע בכלים מפלסטיק לא חד פעמיים שאפשר לשטוף ולהשתמש בהם שוב? או מה רע בכוסות מנייר שאפשר אחר כך למחזר? חומר למחשבה, ע.

אלדד26

New member
אז ככה,

כן, שמעתי על הררי הכלים החד פעמיים. לומר לך בכנות? בשיא הכנות? עם הערבים מימין, החרדים משמאל, והאנטישמים באירופה, אני לא בטוח שמה שיטריד את הנינים שלי תהיה איכות הסביבה. אני סקפטי שמדינת ישראל תתקיים עוד 30 שנה במתכונתה הנוכחית, בכלל. ובוקר טוב גם לך. ואם יש לך כמות כזו של כלים מפלסטיק, את מוזמנת להביא, ואז לא נצטרך את הכלים החד פעמיים.

אלדד26

New member
משמאל, מימין, למעלה ולמטה.

(וגם הערבים לא מימין, אני חושב, אם כבר נכנסת לזה ככה)

כלים מפלסטיק רק לי יש?

ובכן אני מאמינה שלכל בן/בת אדם יש בבית כלים מפלסטיק, אז מה אתה חושב אולי כל אחד ינדב לעצמו ולחבריו/חברותיו כלים מפלסטיק, ובסוף האירוע ייקח אותם איתו הבייתה. זה בדיוק כמו עם הכוסות קפה הרב פעמיות שאפשר לקנות ב- coffee to go גם אני מוטרדת מערבים, חרדים, פיגועים וכו´ ועדיין עם כל הכבוד מתישהו (אולי לא בדורנו) זה ייגמר ואז מי יתמודד עם כל ערימות הדברים שאי אפשר למחזר? ומה הפסימיות בקשר לישראל? למה שלא נתקיים? תמיד היה פה קשה ועובדה שעדיין לא כולם ירדו וכיבו את האור? אני משוכנעת שהמדינה תתקיים גם עוד מאה שנה.

טוב, אז איך אני יכול תרום ?

להביא את הקפה ? השתיה ? מה ? ואיזה מין קומזיץ זה בלי מדורה ? מה קורה לכם ? השתגעתם ? מה עם תפוחי אדמה וכאלה ? איפה רוח החג ??? הטמבל מצביע בעד אש !!!
(טוב, גם נורה זה משהו
) ואני לא פירומן !!! סתם אוהב להצית דברים ...

blaumark

New member
היי לכולם אני כנראה יגיע. אבל לצערי

סבא שלי היום נפטר ואני לא ממש במצב רוח לארגן או להיות פעיל אני מאמין שאני אגיע וכרגיל אני אביא יין לבן ויין אדום אני מכיר את המקום מצויין אחלה מקום כייפי מומלץ להביא סדינים או שקשים לשבת עליהם בתקופה זו הדשא עם טל בשעות הערב בכל מקרה קדימה הפועל לעוד ערב מוצלח בברכה מארק בלאו 052-725323

למעלה