העם דורש- העם יקבל- מפגש ל"ג בעומר

קבל ../images/Emo24.gif ענק גם ממני

תנחומיי ... תחזיק מעמד, זה קשה אבל אני בטוח שיש הרבה אנשים שדווקא עכשיו צריכים את תמיכתך.

night mistress

New member
אוייש מארק.. ../images/Emo16.gif

רק עכשיו קראתי את זה..משתתפת בצערך מתוק. אני אתקשר אליך..

dianah

New member
טמבל יקר...../images/Emo8.gif

גם אני בעד אש באופן כללי, אבל אחרי החוויה הקודמת המעושנת (שוויתרת עליה משום מה..
), נראה לי שההעדפה (לפחות שלי) היא למפגש נטול-אש
אבל לא אומר שהוא יהיה נטול שמחה, התלהבות או אש וירטואלית
ולכן מדורה לא תהיה, וכנראה שגם לא תפוחי אדמה בגחלים, אבל בכל מקרה זה מפגש בסתם יום של חול ולא בלג בעומר אז לא נחוצה רוח חג ממש אלא רוח התלהבות בלתי מרוסנת רגילה לקראת מפגש מס´ 2
ולגבי מה להביא - תחליט מה אתה רוצה להביא ותודיע
דיאנה

dudusch

New member
ומה עם המכוניות?

כדי להגיע למקום עם רכבים יש להקיף את כל הפארק. נכנסים למגרש החניי, פונים שמאלה ונוסעים לכיוון המימדיון. במגרש החנניה של המימדיון נוסעים מזרחה, ומוצאים מקום בו נכנסים לכיוון חורשה או משהו דומה. נוסעים במקביל לנחל הירקון לכיוון דרום, מתחת לכבלי החשמל (יש שם קו מתח גבוה), עד שאין יותר לאן לנסוע, מצד ימין (לכיוון מערב) תראו איזור בו ניתן להתכנס. ליד המקום יש גם שירותים שאני חושב שהם פעילים, יש מזנון לא רחוק, והאגם קרוב מאוד...

אלדד26

New member
שאלה חשובה

ותן לי לנחש, המקום מוקף גדרות, ויש שם שער (פתוח, בטח פתוח!) שיורד אל האיזור שבו מבעירים מדורה?
חוץ מזה, תלמד מליאן, תעשה מפה! אם אתה צריך עזרה, תחזור אליי.

ליאן.

New member
אלדד...

אני מצפה בכיליון עיניים שתביא את השולחן המתקפל.. כדי שאקפל אותך בתוכו..

dianah

New member
רגע....

אז מה, רק אני לא הבנתי את הוראות הנסיעה של דודוש?
דודוש ברור לך עכשיו שתיאלץ לקבל שיחות טלפון רבות באותו ערב בסגנון" "אבל איפה הפנייה?" , "מה זה מזרחה?", "קו מתח גבוה??? - איך הוא נראה?"

אלדד26

New member
קו מתח גבוה -

אם לא יודעים, רק צריך להרטיב אצבע ולגעת. ואז יודעים. וגם מי שבסביבה יודע.

ליאן.

New member
האזור שאתה מתאר

שונה מהאזור שתארה דיאנה.. אני מכירה את האזור החורשתי הזה.. ודיי מפחיד להתכנס שם בלילה.. עפ"י מה שהבנתי מהדיאנה (ותקני אותי אם אני טועה) במגרש החנייה פונים ימינה (מערבה) עד הסוף וחונים.. ושם הולכים בשביל ברגל לכיוון האגם.. אני יודעת שבאזור הזה.. עוד לפני האגם יש מספר מקומות ´מנחת´ אטרקטיביים דיים.

אלדד26

New member
חשבתם אולי על האופציה

להיפגש במקום מואר, נורמלי, נחמד כזה, ומשם לנסוע ביחד? בלי להסתבך עם תיאורים מסובכים?

night mistress

New member
../images/Emo93.gif אני עובדת...

איזה בעסה ..מכל הימים בשבוע, הייתם צריכים לבחור יום שאני עובדת ערב, בוקר ערב.. אוף..עכשיו אני עצוב :(

night mistress

New member
לא יודעת אם אני אוכל..

קודם כל אני לא ניידת..אני צריכה טרמפ..והבעיה השניה היא שיום חמישי אני עובדת מ15:00 עד 23:00 ושישי מ 07:00 עד 23:00 ..אז תהיה לי קצת ביעה עם העירנות.. מכל הימים..דווקא יום חמישי? אולי נקדים את זה לשלישי בערב או יום רביעי.. :(

למעלה