הערה בקשר למשחק

אור כ

New member
מצאתי היום את הכסף אבל לקחו לי אותו

מצאתי היום את הכסף אבל לקחו לי אותו מהיד. בבקשה תקראו כולם. טוב, אז קוראים לי אור והיום הגעתי לשם באופניים. לקח לי יותר מ-40 דקות(!) להגיע לשם באופניים בשמש הקופחת הזאת. בסוף הגעתי וזה היה ליד גרם המדרגות של בית העירייה ליד המצבה/אנדרטה של רבין ז"ל. טוב אז השידור עוד לא התחיל, אך אני התחלתי לחפש. אחרי כמה דקות מצאתי את זה מאחורי העמוד האדום הזה שמכבי האש מוציאים ממנו מים. הוצאתי אותו מהמקום, ואז המנחה רצה אלי ולקחה לי אותו מהיד בטענה שהשידור עוד לא התחיל. איך יכול להיות דבר כזה??? מאיפה אני צריך לדעת שצריך לחכות לתחילת השידור??? קראתי את התקנון ולא היה שם שום דבר!!! איך אתם הייתם מרגישים במקומי???? כל אחד אחר במקומי היה לוקח ישר את הכסף!!! בסוף אחד מתולתל עם חולצה בצבע תכלת אם אני לא טועה מצא את זה מתחת למכונית. אבל אני מצאתי את זה קודם והכסף מגיע לי!! אני התעוררתי מוקדם בבוקר, לקחתי את האופניים והתחלתי לנסוע בשמש הנוראית הזאת עד לשם! ממש ביזיון!!! איך אתם הייתם מרגישים במקומי?? נכון שזה לא הוגן???

lightflake

New member
זה ממש חוצפה של תפוז!!

הם לא אמרו שאפשר לקחת את הכסף רק ב13:00 הם אמרו שהשידור מתחיל רק ב13:00 הם חייבים לך 1,100 שקל!!

אור אחי אם אתה קטין

אז תן להוריך לדבר אם אתה בגיר בן 18 + תדבר לעצמך כי אם אתה קטין הם יעשו בלגאן לא ישמעו לך ויעשו בלגאן זה תמיד ככה הם לא ירצו לשמוע אותך כי הם לא יכלו לחפש את מי שזכה ולהגיעד לו נפלה טעות יש זוכה הוא מצאה לפניך ולא התחיל השידור

lightflake

New member
הם בכל מקרה לא ישמעו ולא יעניין

אותם הסיפור הזה אז אור! חבל שתפתח ציפיות, לא נורא, מה שקרה קרה. שכח מזה. לא תראה את הכסף. זו האמת, מצטער לבשר לך.

lightflake

New member
אור היית צריך באותו הרגע לא להסכים

להחזיר לה אותה, כי אם מצאת אותה במקום ציבורי זכותך עליה מבחינה חוקית, לא היית צריך להחזיר לה היית צריך לקחת ולברוח משם עם הכסף שלך.

אור כ

New member
אני לא הספקתי

המנחה רצה אלי וחטפה לי אותו מהיד. חוץ מזה שהייתי בשוק כשמצאתי אותו אז לא יודע היא פשוט לקחה לי אותו במהירות מהיד. הם יכלו להחזיר את זה למקום ואז לצלם כאילו שאני מוצא אותו כדי שיהיה להם 'אקשן'! ממש לא פייר.

sweetgirl3

New member
כל המשחק הזה פשוט לא הוגן!!

אין תקנות ברורים למשחק הזה!! וחוץ מזה למה עושים את זה רק בת"א!?!?!? ומה שנעשה לאור פה היה לא הוגן!!

ואיך היא אמרה עדיין לא שמו תמעטפה

ודווקא אור מצאה לפני שזה התחיל מה היא לוקחת לו תכסף הייתי תובע את תפוז אל עוגמת הנפש מנהל שמחר בשידור תגיד אני רוצה להיתנצל אל מה שקרה אתמול בכירר רבין שגולש מצאה את המעטפה לפני הזמן ולקחתי לו את המעטפה

אור כ

New member
תודה רבה לך על התגובה

היא באמת לא בסדר, ובאמת לא היה רשום וגם לא אמרו שום דבר על זה שאסור לחפש לפני שהשידור מתחיל.

lightflake

New member
הנה עכשיו הם כתבו את זה שאסור

לקחת את המעטפה לפני זמן השידור, אבל הם לא אמרו את זה קודם וגם אני הבנתי שבשביל זה הרמז שהראשון יבוא ויזכה... בקיצור תכתוב את זה בפורום משוב.

אור כ

New member
הנה ציטוט מהתקנון:

"8.3 הגולש הראשון שיגיע למוקד היומי וימצא את המעטפה, יזכה בסכום הכסף שבתוך המעטפה." נכון! הם באמת לא אמרו את זה קודם!

lightflake

New member
תכלס אם זה ככה אתה באמת חייב לתבוע

את הכסף שלך בחזרה! ואם הם לא יתנו אתה יכול לתבוע אותם במשפט, כבר היו משפטים כאלה בעבר! הכסף שלך אור. גנבו לך אותו מהיד, לכן זכותך לתבוע אותו בחזרה.

רווית30

New member
תגובה לאור....אור יקר גם אני הייתי

ואמרו במפורש לא להתחיל לחפש,אני שמעתי היא אמרה כמה פעמים ...... אחרת בגלל זה הרבה עוד כמוני חיכו לידיי להתחלת החיפוש........

יוחזר לאור הכסף הוא מצא אותו

וזה שקיבל תכסף המטולטל הוא לא גולש תפוז בכלל

למעלה