הערה בקשר למשחק

יוטו

New member
אבל זה מקרה חריג , הוא לא ידע בכלל

שאסור . אני מתאר לעצמי שאמרתם לו לאחר שהוא כבר מצא אותה .. הכי טוב שלא יהיו בעיות - תעשו הגרלה בין כול משתמשי תפוז הקבועים .. ככה גם לא נחשוד (לדעתי זה די בטוח ) שאתם עושים הצגה בכול העיניין הזה ..

רווית30

New member
נכון תקשיבו לה......כך הייה בידיוק

אני הייתי שם ואמרו לא לחפש גם אחרים שניסו להתחיל לחפש אמרו להם לא

אור כ

New member
שקר וכזב!

אתי משקרת במצח נחושה כשהיא אומרת את המשפט הבא: "אמרנו לו חד וחלק שהוא לא יכול לקחת לפני הזמן את המעטפה, ושהוא יכול לחכות לקחת אותה ב 13:00 בדיוק." אף אחד לא דיבר איתי!!!

רווית30

New member
אור אני יודעת מי אתה עמדת ליידי

בידיוק לפני המדרגות אני זוכרת ואתי כן אמרה וגם המנחה אמרה וגם הצלם אמר לא להתחיל לחפש אני שמעתי את זה והם אמרו זאת כי אנשים התחילו לחפש ואני לא סתם אומרת לך אוליי לא שמעת אוליי לא שמת לב אבל אמרו!!

אור כ

New member
יכול להיות שהם אמרו זאת אחרי שמצאתי

את בכלל ראית אותי כשאני מצאתי???

אור כ

New member
אז את אומרת שאחרי שמצאתי אמרו לא לח

אז את אומרת שאחרי שמצאתי אמרו לא לחפש, נכון?

אור כ

New member
נו? אז למה את מתלוננת?

אז הם לא יכולים להגיד כלום תפוז, כי לפני שמצאתי הם לא(!) אמרו את זה!

אור כ

New member
בדיוק. רק אחרי שמצאתי ושחטפו לימהיד

אני רואה שלא קראת את הכל אם אתה שואל.

אור, תראה, תשמע.

בלי קשר לתפוז, בלי קשר לכלום. יש כללי משחק מסויימים, ולפני שהמשחק התחיל אתה לא יכול להקדים את כולם. אני די בטוח ששמת לב שאחרים לא התחילו לחפש ביחד איתך.

אור כ

New member
אני לא יודע אם היית שם או לא

אבל תדע לך שהיו כאלו שכן התחילו לחפש. אני רואה שלא קראת הכל אם את/ה אומר/ת שהתחלתי לפני. הסברתי כבר ואמרתי שהם לא אמרו על זה שאסור לחפש לפני שהשידור מתחיל שום דבר! הם אמרו רק אחרי שמצאתי ושלקחו לי את זה מהיד!

חתיכת חוצפנים נבלות

מה זה חטפו לך את זה מהיד ? מה פתאום נתת להם לחטוף לך את זה ? אתהב זה שמצא את זה מה הולך פה ?

למעלה