הערה בקשר למשחק

המשחק זה לגולשי תפוז והוא אמר שהוא

בכלל בא למשוך כסף מהכספומט וראה שאנשים משחקים והוא גם חיפש ומצא

חחחחח

חחחחחחח לא נורא... בסה"כ כסף... אל תבכה על חלב שנשפך... אני לא יודע בן כמה אתה... אבל אם אתה תלמיד, אז יש לך חופש... לך תעבוד בחודשיים האלה ותרוויח קצת יותר מ-1100 ש"ח... אם אתה לא תלמיד... אז אותה עצה תקפה לגביך...

sweetgirl3

New member
יש בזה קצת בעיה..

זה קצת בעיה שלא רוצים להעסיק נוער..(למשל מקדונלס שלא רצו להעסיק..
)

אממ...

אז אל תעבדי במקדונלד'ס... יש עוד הרבה דברים אחרים שאפשר לעבוד בהם... בקיצור... המשחק הזה של תפוז זה כמו להשתתף בטוטו/לוטו...

lightflake

New member
מקדונלד'ס אשמים בתעשיית רצח אכזרית

ובהרס אקולוגי של כדור הארץ.

Elad l

New member
הערה בקשר למשחק ../images/Emo140.gif

אנו חושפים את מיקום המעטפה בשעה עליה הודענו מראש וזאת על מנת לאפשר לכל הגולשים והגולשות סיכוי שווה והוגן למצוא את המעטפה ולזכות בכסף. אנחנו רוצים להימנע ממצב שבו עובר אורח או גולש יאסוף את הכסף לפני שתהיה האפשרות הסבירה לגולשים האחרים שמשקיעים זמן במעקב אחר הרמזים ועמוד הבית למצוא אותו. אחרת, זה לא ממש הוגן, נכון? הרמז מפורסם בעיקר על מנת לתת לכם כיוון. על מנת שתדעו מראש בערך באיזו עיר המעטפה תוחבא וכמה אתם רחוקים/קרובים אליה. אם אתם חושבים שאתם יודעים את מיקומה המדויק של המעטפה, חכו בסבלנות עד להתחלת השידור ולרגע הנכון, ותתחילו לחשוב על מה אפשר לבזבז 1,100 שקל
בהצלחה לכולם!

זה פשוט חוצפה מיסכן אור

לך אליהם עים ההורים שלך אתה יכול ליתבוע אותם תיסתכל בחוקים של המשחק אין חוק שאומר שאסור לחפש ליפני השידור הם רצו שיהיה להם מה לשדר וביגלל זה הם לקח לך זו חוצפה מבחינה חוקית וצידקית הכסף שלך פשוט בושה לתפוז זו חוצפה אני בימקומך בורח עים הכסף או שלא הייתי נותן להם לצלם את הקטע עים המטולטל שהוא זכה וכל זה או פשוט לא לתת לה את הכסף להחביא תמעטה מיתחת לחולצה כדי שהיא לא תוכל לקחת ולהתקש להורים ולעשות בלאגן אני לא פראייר כמוך אים הם היו עושים לי את זה היה הולך עליהם הקיצר תפוז אני מיתביש בכם יא מעפנים!!! עאלק אתר טוב !!

אור כ

New member
תודה רבה לך על התמיכה!

אל תדאג! אני הולך לטפל בזה! תודה שוב!

lightflake

New member
תראו מה שלחו לי עכשיו מתפוז:

"המשחק המטורף של תפוז התחיל. בכל יום מחכה לך אי שם ברחבי הארץ מעטפה עם 1100 ₪ במזומן. כל יום בשעה אחרת, נגלה לך בעמוד הבית של תפוז את המיקום המדויק של הכסף. הגעת ראשון/נה – הכסף שלך..." ראיתם? "הגעת ראשון- הכסף שלך" אבל כשאור הגיע ראשון חטפו לו את הכסף מהיד! שקרנים!

lightflake

New member
למנהלים: אם אתם רוצים שנמשיך לשחק

ואם אכפת לכם בכלל מהגולשים שלכם, אז כדאי שתבררו את העניין עם אור כי התקנון אומר שמי שלוקח ראשון את הכסף זוכה בו ואור לקח את הכסף לפני כולם. אז תבררו את זה ותתנו לו את הכסף או לפחות תפצו אותו. לא יכול להיות שאתם מתעלמים מזה כאילו לא קרה כלום, הוא טוען שהשדרנית חטפה לו את המעטפה מהיד! אתם יכולים לאמת איתה את הסיפור!

kren2

New member
לאור

בס"ד אתה מצאת את הכסף והכסף שלך אז לך לתפוז ןתדרוש את כספך בתקווה שהמוצא השני כבר לא בזבז את הכסף
אל תצא מכל המשחק הזה פראייר כי הכסף שלך אתה הגעת למקום ראשון והתחלת לחפש את המעטפה ומצאת אותה רק שהמנחה הזאת לרחה ממך את המעטפה בטענה שלא התחיל השידור ואף אחד לא אמר שאסור לחפש את המעטפה לפני השידור!!!!!! ולכן המעטפה שלך אל תשתוק , מגיע לך את כספך ותפוז אף חייבים לך התנצלות על עוגמת הנפש שנגרמה לך כתוצאה מהאירוע . ודרך אגב בכלל לא פייר שמקבי הכסף הם בכלל לא גולשי תפוז אל אעוברי אורח וכאלה ובכלל לא הפכו את תפוז לדף הבית שלהם .

Dr Do Right

New member
ראי "פטור מאחריות" בתקנון ../images/Emo13.gif ו....

בכלל לא צריך להפוך את
לדף הבית כדי להשתתף
זו רק מטרת הקמפיין

אור כ

New member
זה בדיוק מה שאני עושה

דורש בחזרה את הכסף המגיע לי! תודה על התגובה 8)

למעלה