הערה בקשר למשחק

Xnick

New member
"רווית30" ו "שקשוקה הורסת" מושטלות!

שניהם מושטלות של תפוז שמתחזות לגולשות רגילות!! תפסיקו לזלזל ככה באינטלגנציה שלנו!! אנחנו לא מפגרים! בקשר למקרה של אור...אנ לא בטוח אבל דיי סבור שהכסף הולך למקורבי תפוז ולא לאיזה אדם תמים שמוצא מעטפה ברחוב. אולי מאוחר מידי לומר אבל היית צריך להעיף את המנחה קיבינימט ולקחת את הכסף! מי היא בכלל? מעטפה שנמצאה בציבור דינה כנחלת הכלל!! או במילים אחרות:מי שמצא-זה שייך לו (וזה גם מגובה מבחינת החוק). כך גם מבחינה משפטית הם לא היו יכולים לדרוש את הכסף חזרה. מה שהם עשו זהו מעשה ברוטלי ולא יפה מצידם!

אני חושב שתפוז צריכים להראות

בגרות ולהביא לאור את הכסף וכך שני הצדדים יצאו מרוצים

לפי התקנון אני נאלץ להסכים

אני גם חושב שמגיע לאור את הכסף וזאת מהסיבה שלפי התקנון מי שמגיע ראשון ומוצא את הכסף זוכה בו, לא נאמר שישנה שעת התחלה שממנה מתחיל החיפוש. קראתי את כל התקנון ולא הבנתי על סמך מה מנעו מאור את הזכיה. אני מבין מצד שני את האינטרס של תפוז, על מנתלמנוע מצב לא נעים זההיה צריך לנסח את חוקי המשחק היטב. (לומדים מנסיון) בברכה, עדן.

Xnick

New member
נכון

כל עוד לא התייחסו לזה בתקנון אז הם צריכים לפצות את אור.

li20at

New member
הם יגיעו לכל מהקומות?

יש מצב שגם לאילת הם יגיעו?

יוטו

New member
אור - תפוז לא מחלקים לאף גולש את

הכסף ! כול ה"גולשים " ש"מצאו " הם אנשי תפוז שמתחזים לגולשים .. ככול שתקלטו את זה כך יטב לכם ולזמנכם .. מה אתה מבזבז 40 דקות על השקרנות של תפוז ? שתפוז יעשו הגרלה בין כול משתתפי הפורומים שלהם (הקבועים )- יותר טוב ויותר אמין ..

תגיד לי - על מה אתה בוכה?

יש חוקים ואור שבר אותם זה הכל תפוז צודקים אני יודעת שאני הייתי כועסת בטירוף אם הייתי מגיעה לשם ב - 13:00 כמו ילדה טובה ומגלה שמישהו החליט להתחכם ולקחת את המעטפה לפני הזמן. לפי החוקים, עד כמה שהבנתי, הוא יכול למצוא את מעטפה, אבל רבאק - שישים עין על המעטפה, וכשיגיע הזמן יזנק עליה! אבל שלא ישבור את החוקים ושלא ילך להתבכיין בפורום על זה שהוא רמאי! אני מאוד מצטערת אבל אני תומכת בתפוז על ההחלטה שלהם. זה היה ביזיון אם הם היו נותנים לו את הכסף לפני 13:00 - כי זה אומר שאין דין ואין דיין. מצטערת אור - תלמד לכבד את החוקים! בהצלחה לכולנו

יוטו

New member
זו לא הבעיה .. הבעיה שאני לא מאמין

ששני אלה ש"מצאו " את הכסף הם גולשים\אנשים תמימים . אני דווקה די משוכנע שהם אנשי תפוז שמתחזים לגולשים . ושוב - תפוז לא אמרו שמי שימצא את הכסף לפני הזמן לא יקבל אותו - רק לאחר המקרה הם נזכרים להודיע ..

רווית30

New member
יוטו אני חייבת לומר לך משהו.....

אני הגעתי לשם ב 12:45 בידיוק ואמרו שם במופרש לא לחפש לפני הזמן אז למה סתם להגיד: "לא אמרו" אוליי פה לא אמרו אבל שם אמרו אני שמעתי באוזניי

יוטו

New member
היו צריכים לומר גם פה בפורום ..

אבל עזבי .. עדיין לא שיניתי את דעתי לגבי שחקני הזוכים ..

רווית30

New member
אתה צודק שהיו צריכים לומר גם פה אבל

אני באמת רוצה שתאמין לי שכך הייה......... ואת דעתך אני באמת לא יכולה לשנות... בכל אופן קח את זה בקלות ויהייה בסדר ושיהייה לך בהצלחה

יוטו

New member
את מה לקחת בקלות ? ../images/Emo6.gif

מצד אחד אני שמח שאני בצבא שאני לא מבזבז את זמני על שטויות ושקרים של תפוז .. אם את אומרת שכך היה - אין לי מה לומר חוץ מאולי שאור לא שמע ..

רווית30

New member
נכון מאוד יוטו ותאמין לי אני לא

מת"א גם באתי מרחוק יחסית.....45 דקות נסיעה אני גרה ע"י רמלה...... בכל אופן באמת לא מדובר כאן בשקרים של תפוז זה שהם לא הציגו את הדברים כמו שצריך באתר אולי נכון..... אבל שם אמרו ושמעו עובדה שאנשים שהתחילו לחפש הפסיקו ברגע שאמרו להם אז מה דווקא אור לא שמע???? לא חשוב עזוב נגמר דיי ממשיכים הלאה....

etii2

New member
תגובה לאור

אתם מוזמנים לקרוא את התגובה של אלעד. הכוונה שלנו לתת זכות לכולם לזכות בכסף. אור רצה לקחת את המעטפה ב12:40 - אמרנו לו חד וחלק שהוא לא יכול לקחת לפני הזמן את המעטפה, ושהוא יכול לחכות לקחת אותה ב 13:00 בדיוק. המטרה שלנו לאפשר לכל הגולשים להגיע למעטפה באותו הרגע. ואתם הגולשים - איך הייתם מרגישים אם הייתם מגיעים בשעה 12:50 והיו אומרים לכם שמשהו כבר לקחת את המעטפה? הרי פרסמנו שבשעה 13:00 אפשר להתחיל לחפש. אנחנו לא נגדכם, אלא אתכם!

למעלה