העתיד

נושיב אותם על רכבות?

גם תמונה מוכרת. גם לנו היו 22 מדינות ואף יותר, אך באנו לפה. והערבים שכאן, חיו כאן במשך דורות. למה שהם יעברו מביתם? המתנחלים הרי גם לא אוהבים להתפנות, אז למה שהערבים יפונו? כי אנחנו הגזע העליון? בקיצור, או שאין תשובה לשאלה שלי, או שיש תשובות גזעיות, המעידות על אובדן צלם אנוש.

מי שתומך בטרנספר ליהודים

אוטומטית מצדיק טרנספר לכל אחד אחר.וזה יהיה השלב הבא,לתשומת לבכם, כל תומכי תכנית שרון.

אהההה.... מה?

אז לפי אותו ההגיון, אם את מצדיקה טרנספר לערבים, את מצדיקה טרספר לכל אחד, כולל יהודים?

טרנספר זו העברה

הטרנספר ליהודים כבר מתרחש מזה125 שנים,בהעברתם של יהודים מכל ארצות העולם לארץ ישראל.

אז תיפתור לי אותה

נ.ב אלכס זה שם מרוקאי?

noamgk

New member
מוזר.

כשאמרו שמתכוונים להעלות מתנחלים על אוטובוסים לא שמעתי "תמונה מוכרת" אלא "זילות השואה". מוזר מאוד. אשמח אם תפרט לי על "22 מדינות ואף יותר", כי אני לא מצאתי אפילו אחת.

התכוונתי לכל מדינות הגלות

כשמעבירים בן אדם לבית מרווח יותר בתוך אותה המדינה, אין להשוות את זה עם גירוש, השמדה המונית או טרנספר.

noamgk

New member
מדינות הגלות היו ארצות שלנו?

הן מדינות היהודים? יותר מ-22 ולא סיפרו לי?

דירה בשווי 200,000 לא יותר מרווחת מ

בית ארבע קומות,חממה, גינה ע-נ-ק-י-ת, את הרהיטים הגדולים המנהלת לא אורזת,וזה אם יקבלו200000 רוב הסיכויים שפחות! (יקבלו ולא נקבל-לא יצרנו קשר עם המנהלת

כנראה שלא הבנת

שיטת גנדי זה שלא מגרשים אותם! מעודדים אותם לגרש את עצמם, הרי זה בדיוק מה שהם עושים לנו רק שהם עושים את זה בדרך הרצח והאלימות

עדיף למשוך ת´קרב מלהכנע ולסגת

אם נישאר במצב הזה עוד הרבה זמן הערבים יכנעו! זו לוחמת סיבולת, אם נמשיך ולא נכנע הם יהיו חייבים להכנע! השאלה מי יכנע ראשון, אסור לנו להכנע!

כמה אלפי יהודים

מול מיליון וחצי פלשתינאים. הכניעה כבר בדרך. הכינוי שלך לא מתאים לך

אנחנו לא כמה אלפי יהודים

אנחנו 5 מיליון,הבעיה שהצלחנו לשכוח ולהשכיח שאנחנו הצודקים.

למעלה