העתיד

זו בדיוק בעיתך

ששכחת מי כאן הצודקים ומי האלימים ואתה גוזר גזרה שווה בין המתקיף למותקף ובין הפושע לבין קרבן-הפשע.

מה לעשות

אני לא ילדה בת 13, שכבר חילקו עבורה את העולם לשחור ולבן. אני רואה בני אדם גם בצד השני של הגדר. ורק שתדעי, גם אנחנו תוקפים והורגים הרבה מאוד פלשתינאים. גם להם יש הרבה מאוד קורבנות חפים מפשע.

אנחנו הורגים חפים מפשע כי

המחבלים מתבצרים בין חפים מפשע, הם הורגים חפים מפשע כי זה הדרך הטובה (והשפלה)ביותר למלחמת התשה

לה

רקפת = בחורה, "גאון". אתם לא 5 מיליון. לרוב הדומם לא איכפת. התמיכה בהתנחלויות לא תשלם לנו את חשבון החשמל הבא.

העם הוא שש מליון

לא הבנתי את הקשר לחשבון החשמל, בגלל שיש לכם צרות אני צריך לסבול?

תשובה

אתה לא צריך לסבול, אבל אי אפשר לזרוק 10000אנשים מהבית שלהם בשביל כמה גרושים. (מה עוד שההתנתקות תעלה 10,000,000 שח(

תשובה

א. מילא כל השאר אבל גוש קטיף מכניס הרבה יותר ממוציא ב. גם תל אביב עלתה יותר ג.לא ענית לי על השאלה באותו נוסח שלי ד. לא ענית לי על שאר ההודעה

זה תשובה של עם שסבל שנים בשביל

להישאר קיים ולהישאר עם הכמיהה לארץ ישראל? הרי אין ברירה! הערבים קבעו שזו תהיה מלחמת התשה! להכנע כי זה לא הסיגנון שנוח?

AirBot

New member
>>>>>>>

אתה באמת חושב שאפשר לנצח טרור במלחמת התשה? מי אתה חושב יותש קודם, הבן-אדם שאין לו כסף להאכיל את המשפחה ושאם הוא יתפוצץ באוטובוס המשפחה שלו תקבל מספיק כסף בשביל להיות מסודרת לכל החיים, או האמא הישראליה שצריכה להקריב את הבן שלה בקרב על איזו פיסת אדמה שהיא לא הייתה בה בחיים בגלל שהחוק קבע שירות חובה לכל אזרח? אתה רוצה להילחם מלחמת התשה בטרור, לך תקריב את המשפחה שלך למען הניסוי ההזוי הזה שלך. אני מראש יכול להגיד לך מה תהיה התוצאה.

זה תשובה של עם שסבל שנים בשביל

להישאר קיים ולהישאר עם הכמיהה לארץ ישראל? הרי אין ברירה! הערבים קבעו שזו תהיה מלחמת התשה! להכנע כי זה לא הסיגנון שנוח?

Cornflakes

New member
אני מתנחל מהשומרון.

אני רואה את עצמי ממשיך לחיות בשומרון. אם הייתי חושב שהמצב בארץ נובע מהעובדה שאני גר כאן, לא הייתי עושה לכם (לנו) את זה. אבל מה לעשות שזה ממש לא כך. פיגועים היו גם לפני כיבוש השטחים (ארגון פת"ח הוקם ב-1964, 3 שנים לפני מלחמת ששת-הימים). הכיבוש הוא תירוץ עלוב לכך שהערבים פשוט לא רוצים אותנו כאן. אתה כובש בדיוק כמוני. הדבר היחיד שמפריד ביננו הוא 19 שנה (מ-48 ל-67). בניגוד לרבים מהקיבוצים והערים בתוך שטחי הקו הירוק, אנחנו לא יושבים על ערים פלסטיניות שתושביהם גורשו ב-48. המצב בהחלט לא יכול להימשך, ותאמין לי שהמתנחלים יודעים זאת יותר טוב מכולם. להם היו הכי הרבה אבדות. אבל הפיתרון הוא לא לברוח. הפיתרון הוא להכריע את המלחמה הזאת. ואל תספר לי שאין פיתרון צבאי, "שלום עושים עם אויבים" וכו'. שלום עושים עם אחים. מלחמה עושים עם אויבים. אם תנסה לראות את המצב מנקודת מבט אחרת, ולא תתקבע על העמדה שלך, תראה שדווקא המתנחלים הם אלה שחושבים לטווח ארוך. הסכמי אוסלו, שזכו להתנגדות נחרצת של המתנחלים ולתמיכה גורפת של שאר העם, ולבסוף הובילו למאות הרוגים, הוכיחו לכולם מי מסתכל על המציאות בצורה ריאלית ומי חולם חלומות שווא.

למעלה