ראובן,
קראתי את המאמר של רון בן ישי, אבל אין זה אומר לי הרבה, כי אינני יודעת אם הוא מנתח נכון את המידע שיש בידו. אולי כן, ואולי לא, ועל כן אינני יכולה לפעול על פי זה. ציטוט: "אבל הכי קל לדרוש שראש הממשלה "יעשה הכל" כדי להביא את גלעד הביתה, עכשיו ומייד, בתוספת שלום וביטחון. הוא הרי האבא הגדול שלנו ואסור לו לאכזב... " להזכירך שראש הממשלה עצמו אחראי לכך שגלעד עדיין בשבי. אינני זוכרת כרגע את המילים המדוייקות שאמר מייד עם החטיפה, אבל הנוסח היה שהוא לא ייכנע לטרור, לא ישחרר שבויים בשום פנים ואופן, משהו דומה, וכבר ידוע שבימים הראשונים יכולנו לקבל את גלעד בחזרה תמורת אסירים ספורים. לימדו אותי שעל טעויות משלמים. אולמרט לא יכול, {עובדה שהוא יכול}, להתעלם מהטעות הטרגית שעשה ולהתנער מאחריות!!!! בהחלט הכל תלוי בנו !!!! וזאת על אף מה שכתב רון בן ישי. כי שוב, לו אנשים חכמים, יצירתיים, שאינם מקובעים, איכפתיים, שלא אגו מטומטם היה מדריך אותם, היו מטפלים בנושא, גלעד שליט היה חוגג את שלושת ימי ההולדת שלו בבית. פעם חשבתי כמוך: "בטוח שמאחורי הקלעים עושים הכל כדי לשחרר שבוי". הייתי תמימה. עדיין מהלכים בתוכינו הרבה מדי אנשים תמימים.