הפגנה חשובה בירושלים למען גלעד שליט

קמנצינד

New member
אני מסכים עם דריה (דינה)

איזה אורך נשימה ? המשמרות מתקימות אחת לשבועיים כבר קרוב לשנה. אחרי הפעם היחידה שבא הציפו את הכביש, הממשלה החליטה על העסקה עם חיזבאללה.

dariayaari

New member
במחשבה שניה,

נראה כי יש צורך לשנות את אופי משמרות הערנות, ואולי כפי שהציעה יונה בזמנו, {תקני אותי אם אני טועה}, לקרוא להן משמרות מחאה ולפעול בהתאם. די מייאש לעלות פעם בשבועיים לירושלים {מתל אביב}, לעמוד בשקט עם שלטים שכל מי שרואה אותם אלו השוטרים וכמה מכוניות שעוברות ברחוב רמב"ם. לראש הממשלה אנחנו ממש לא מפריעים. כולה אנחנו מפריעים למשך כמה דקות, לכמה מכוניות, בעת שאנחנו מפריחים את הבלונים.

קראת את המאמר של רון בן ישי?

אם קראת את ודאי יכולה להבין שלא הכל תלוי בנו או בכמות האנשים ליד משרד ראש הממשלה. בניגוד למה שאנחנו רוצים להאמין החיים אינם תוכנית כבקשתך בה צריך רק ללחוץ מספיק חזק כדי לקבל את שלך. יש עוד צדדים וכל פעולה שלנו משפיעה על המערכת כולה. כמו שכתבתי במקום אחר, צריך לתכנן אסטרטגיה ריאלית. לדעתי הכי ריאלי לדרוש קודם כל ביקורי צלב אדום ולהכניס את החמאס לסד של התחיבויות הומניטריות והבטחת שלומו של גלעד. אבל הכי קל לדרוש שראש הממשלה "יעשה הכל" כדי להביא את גלעד הביתה, עכשיו ומייד, בתוספת שלום וביטחון. הוא הרי האבא הגדול שלנו ואסור לו לאכזב...

dariayaari

New member
ראובן,

קראתי את המאמר של רון בן ישי, אבל אין זה אומר לי הרבה, כי אינני יודעת אם הוא מנתח נכון את המידע שיש בידו. אולי כן, ואולי לא, ועל כן אינני יכולה לפעול על פי זה. ציטוט: "אבל הכי קל לדרוש שראש הממשלה "יעשה הכל" כדי להביא את גלעד הביתה, עכשיו ומייד, בתוספת שלום וביטחון. הוא הרי האבא הגדול שלנו ואסור לו לאכזב... " להזכירך שראש הממשלה עצמו אחראי לכך שגלעד עדיין בשבי. אינני זוכרת כרגע את המילים המדוייקות שאמר מייד עם החטיפה, אבל הנוסח היה שהוא לא ייכנע לטרור, לא ישחרר שבויים בשום פנים ואופן, משהו דומה, וכבר ידוע שבימים הראשונים יכולנו לקבל את גלעד בחזרה תמורת אסירים ספורים. לימדו אותי שעל טעויות משלמים. אולמרט לא יכול, {עובדה שהוא יכול}, להתעלם מהטעות הטרגית שעשה ולהתנער מאחריות!!!! בהחלט הכל תלוי בנו !!!! וזאת על אף מה שכתב רון בן ישי. כי שוב, לו אנשים חכמים, יצירתיים, שאינם מקובעים, איכפתיים, שלא אגו מטומטם היה מדריך אותם, היו מטפלים בנושא, גלעד שליט היה חוגג את שלושת ימי ההולדת שלו בבית. פעם חשבתי כמוך: "בטוח שמאחורי הקלעים עושים הכל כדי לשחרר שבוי". הייתי תמימה. עדיין מהלכים בתוכינו הרבה מדי אנשים תמימים.

אני לא צריכה לקרוא מאמרים

כדאי להבין שמאולמרט לא תבוא הישועה.....את האסטרטגיה הריאלית נעשה אנחנו.

קמנצינד

New member
תגובה לעניין, חנה. מילים כדורבנות.

אם כי אני חייב להודות שאני לא בטוח שהבנתי אותך לגמרי.

תודה זאת נראתה לי התגובה המתבקשת

אם לצערנו הממשלה כשלה כניראה שאת מקומה בנושא יצטרך למלא הציבור הרחב אבל גם הציבור הרחב צריך שיראו לו את הדרך ו ואנחנו נראה לו אותה.

קמנצינד

New member
ממש, כל מילה שלך- בסלע !

רק לא הבנתי מי זה הציבור הרחב שצריך שיראו לו את הדרך, ומי אלה אנחנו שנראה לו אותה. התכוונת לכל משתתפי הפורום, או רק לחברי הועד ?

אתה מוכן להפסיק? כי אני תיכף אתחיל להסמיק!!!

התכונתי לכל מי שמוכן להצטרף ליוזמה שבמיקרה זה היא הועד...בין אם דרך הפורום ובין אם בכל צורה אחרת, אנחנ יזמנו נשמוך אחרים וכך הלאה..

dariayaari

New member
אני רוצה לעשות סדר בדברים

חנה, מאחר והדברים משתנים כל הזמן, ומאחר וכרגע יש יוזמה ברוכה של שתי אחיות, רותי ויעל, שמארגנות את המשמרות בירושלים {ראה הודעה של יונה בראש העמוד}, אני לא רואה לנכון לפתוח חזית נוספת, לפני שאנחנו רואים איך מתקדמת היוזמה הזאת. כרגע צריך לשים את כל הכוח באותן משמרות בירושלים, ולהביא עוד ועוד אנשים. {הכוונה למשמרות של 15 שעות בכל יום, למשך כל ימות השבוע}. הערב יושבים אנשי הכיכר וחושבים על שינוי המתכונת. נראה מה יוחלט שם, ואם נותר בהם עוד כוח ליוזמות חדשות. אגב, את ההפגנה בכפר המכביה, הם מארגנים.

למעלה