הפגנת הנגד של הימין אמש בכיכר פריז

MasterDC

New member
הפגנת הנגד של הימין אמש בכיכר פריז

אמש הייתי עד להפגנת הנגד של הימין, בכיכר פריז, בתום הפגנת השמאל. עם סיום הפגנת השמאל, כאשר לא נותרו במקום מפגינים, התקהלו עשרות עד מאות מפגיני ימין אשר באו למחות על הפגנת השמאל בכלל, ועל העיתוי בפרט. המפגינים, רובם צעירים, עמדו בכיכר ובמדרכה הסמוכה, שרו והניפו שלטים. לאחר שעה קלה של הפגנה שקטה ומכובדת, קיבלו חיילי המ"גב, יס"מ והמשטרה הוראה לפזר את הצעירים בכח. תוך שניות, ללא כל אזהרה קודמת, התנפלו עשרות החיילים בצורה ברוטאלית ומפחידה על הצעירים, בצעקות, דחיפות, חניקות, גרירות וכו'. כל זאת ללא תגובה מצד המפגינים. בנות אשר עמדו על שפת המדרכה נדחפו בגסות על ידי החיילים והשוטרים, תוך רמיסת החוק וכבודן. כל אדם אשר ניסה לדבר אל לב אנשי הביטחון, ולהסביר את האיסור שבנגיעה בבנות נדחף בכח מיד לניידות אשר המתינו באיזור, עוכב, ונלקח לחקירה בתחנות המשטרה "מוריה" בתלפיות, ובמגרש הרוסים. בנוסף, בחורה צעירה אשר עמדה בכיכר בזמן שנכנסו החיילים לאיזור, נזרקה לריצפה, ובעודה שוכבת חסרת אונים היא הוכתה ע"י שוטרים ונחבלה ברגלה. צעירים שרק עמדו באיזור ללא מעש נגררו בפראות ע"י חיילים ושוטרים ונזרקו לרצפה. צר לי על התנהגות אחינו היקרים אנשי הביטחון, אך יותר כואב לי על העלמת העין הזדונית של כלי התקשורת. בתודה, דוד

בתור אחד שהיה שם-אתה צודק בכל מילה.

וגם, 2 שוטרים פיצצו אחות של חבר שלי בת 12 במכות סתם!! בלי שהיא עשתה כלום! וגם אם היא הייתה עושה, היא בת 12! חיות!

One Echoe

New member
השוטרים בארץ הם פשוט זוועה.

ממש עצוב לי לשמוע את זה מה יהיה?

MasterDC

New member
השוטרים בארץ

הם זוועה, אבל הם עדיין, למרות הכל, יותר טובים משוטרים במדינות אחרות, על זה אני לא חושב שיש ויכוח. אבל זה לא מנחם אותי הרבה. אי אפשר להתנחם אחרי שרואים מראות כמו של אתמול בערב לדוגמה.

One Echoe

New member
אני לא מכיר שוטרים במדינות אחרות.

אם מה שאתה אומר נכון - זה עוד יותר עצוב.

spoop

New member
אבל הוא אמר שההפגנה הייתה

שקטה ומכובדת ובכלל לא ביקשו מהם ללכת! מילא אם השוטרים היו מבקשים מהם לעזוב כי זאת הפגנה לא חוקית,והנערים היו מסרבים,אולי הייתי מבינה. אבל לפי מה שהבנתי השוטרים התנפלו עליהם בלי אזהרה מוקדמת.

מה זה משנה אם היא היתה חוקית או לא?

אז אולי הם עשו משהו לא בסדר זה לא אומר שהשוטרים צריכים להתנהג כמו חיות...הם לקחו את החוק לידיים שלהם וביצעו פשע חמור...תאמין לי בהרבה יותר מלקיים הפגנה שקטה אפילו אם היא ללא אישור..

האמת שכן

החוק מתיר לשוטרים להשתמש באלימות כלפי פורעי חוק. תלמדי את חוקי המדינה, ותחזרי אלי.

One Echoe

New member
אתה כמו דיקטטור מחורבן.

הוא פועל ע"פ חוק, אבל אין לו אנושיות. החוק לא שווה אם הוא לא מעורבב בהומניות. הומניזם זה מה שאין לך.

למעלה