הפגנת הנגד של הימין אמש בכיכר פריז

אין לך מושג

איך אנשים הרגישו שם אז אתה לא יכול לשפוט אותם. תסתכל עלי ככה: דניאל, פורע חוק, היה בחומש, עשה מחסומים לגיפים של צהל, חתך גדרות כדי שאנשים יוכלו להיכנס לחומש, קיבל מכות מיסמניקים, בנאדם שרוצה(ובסוף יצליח) ללכת ולגור איפה שהוא ירצה בארץ שלו, ואף אחד לא יעצור אותו. גם לא שרון. ואם זה לא קורה עכשיו אז זה יקרה מתישהו בחיים שלי בעזרת ה.

יש לי מושג איך החיילים הרגישו שם

ואני אשפוט כל מי שפגע ויפגע בהם. אני מסתכל עליך ככה: פורע חוק שאם ימשיך ככה המקום היחיד שיוכל לגור בו הוא בית הכלא.

טוב, אני ממשיך להתנהג ככה...

ואם בא לך תגיד למנייאק שיכניסו אותי לכלא... דבר אחרון שיש לי להגיד לך זה שאתה מ-פ-ג-ר. ברצינות. אמרתי לך את זה כבר ואני יגיד את זה עוד פעם. תפתח תעיניים שלך ותראה. דוגרי בוא נראה עכשיו. מה העם רוצה? בהפגנה לפני הגירוש היו 250 אלף+ ובהפגנה של השמאל היו 3000 אנשים בקושי(בתור אחד שהיה שם) זה מראה מה העם רוצה. תחשוב על זה.

AB17

New member
מה זה צריך להיות??

אם לטענתך אין לו לב, אז הוא לא שמאלני? ישר אתה חושב שהוא ימני?

One Echoe

New member
לא, אין קשר לימני.

פשוט שמאלנים הם אנשים רגישים. והוא לא.

AB17

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

"שמאלנים הם אנשים רגישים" מה קשור?? לכל בן אדם יש אופי שונה, בלי קשר לדעות פוליטיות. יש שמאלנים טובים ויש שמאלנים חארות, אותו דבר גם אצל הימין.

spoop

New member
אתה רוצה שנגנה את ניתוק המיקרופון

ואתה לא מגנה שימוש באלימות בלתי מחייבת של שוטרים כלפי נערים שלא התפרעו?

spoop

New member
נגיד אני מתחצפת לשוטרת

אז מותר לה לכסח אותי מכות? זה לא משנה שהם עברו על החוק! יכלו לפזר אותם בדרך אחרת! אתה לא יכול לתת לגיטימציה לאלימות של שוטרים!

התצפות לשוטר זה לא עבירה על החוק

ואת לא יכולה לתת לגיטימציה לפושעים שהפגינו ללא היתר. ברמת העיקרון, מותר להפעיל כוח כנגד פורעי חוק.

spoop

New member
אבל לא אלימות!

החברה פה מספרים שכיסחו אותם מכות! בלי שהם התנגדו או התפרעו בכלל!

שוב להסביר לך?

המפגינים עברו על החוק ברגע שקיימו הפגנה לא חוקית. למשטרה יש זכות חוקית להשתמש באלימות מבוקרת כלפי פורעי חוק.

MasterDC

New member
אתם פשוט לא מבינים...

שייפי-נפש אי אפשר לשכנע בדיבורים. יש להם מילים יפות, עקרונות נעלים ואידיאולוגיה מפותחת. אותם אי אפשר לשכנע, תמיד יהיה להם מה להגיד. מה שכן, אדריכל תאקט, אחרי פעם אחת שתבוא ל"הפגנה בלתי חוקית" כמו זאת שהייתה שלשום, ותראה איך מפוצצים בנות, שהן בכנות הבנות הכי נהדרות שיש לנו במדינה, אז אני רוצה לראות אותך ממלמל את כל אותם המשפטים הממוחזרים והשחוקים שלך על כך שהן "פורעות חוק עברייניות" וכל הזבל הפוליטיקלי-קורקט הזה שאתם גורמים לו להישמע כ"כ מוסרי ומתייפיף. אני מזמין אותך רק פעם אחת, לוותר על הכבוד שלך, ולהגיע בתור עד, להפגנה מהסוג הזה, ואז אני באמת רוצה לראות איך תדבר. אתה תראה איך כל הבולשיט המצטדק הזה שאתה כ"כ דבק בו פשוט נשכח לנוכח המראות של צעירים נפלאים חוטפים מכות בגלל האמונה והאמת שלהם.

כנראה ש"ייפי נפש" אי אפשר לשכנע

גם על ידי חוקים. אני, ידידי, לא אבוא להפגנות שלא קיבלו אישור על ידי המשטרה. בלי קשר, אם אני אראה בחורה שמכים אותה, אני אנסה להפריד, לא כי אני מסכים עם הפשעים שלה, אלא כי בניגוד למי שירק על חיילות, אני גבר. ובניגוד לבנות הנעלות האלו, הן לא שוות את הסוליה של הנעליים של בחורות שומרות חוק ושל חיילות. אתה יכול להמשיך להזמין אותי, אבל כמו שכבר אמרתי, אני לא אבוא להפגנות לא חוקיות. אני אשמח לבוא לראות הפגנה שלכם, בתנאי שהיא תהיה חוקית. אגב, מדבריך משתמע שהאמונה של הפורעי חוק האלו היא עבירה על החוק.

MasterDC

New member
כשהזמנתי אותך לבוא

חס וחלילה לא התכוונתי שתהיה שותף בפשע כזה של הפגנה בלתי חוקית. רק התכוונתי שתעמוד מרחוק ותסתכל. ואגב, אני לא בטוח אם כדאי לך באמת להיות גבר ולנסות להפריד אם תראה בנות חוטפות מכות כמו שאמרת.. אני עשיתי את זה וזכיתי להיגרר בכוח ע"י 4 אנשי יס"מ לתוך ניידת ומשם ישר לתחנת המשטרה "מוריה". ועל זה בדיוק אני מדבר. אתה עצמך אמרת שהיית מפריד אם היית רואה בת חוטפת שם, אפילו בלי להסכים איתה. וזה בדיוק מה שעשיתי, ותיארתי לך את מה שקרה לי. היו כאלה שלא היה להם מזל טוב כמו לי.... תשמע אחי, אני לא בא לשכנע אותך מעל דפי הפורום האלה, באמת ובתמים שלא. אני רק מנסה לשתף אותך ואת מי שקורא את זה באותה ההרגשה של רדיפה, התנכלות וכו'. בלי שום קשר לאידיאולוגיה. רק רציתי לפתוח לאנשים את העיניים, כי הרוב יושבים בביתם הרחק מאיזורי ההתרחשויות האלה.

בשביל שאני אראה מה היס"מ עושה?

אין צורך. כל הפעולות שלהם לגיטימיות מבחינתי ומבחינת החוק. מה שעשו לך לא יעשו לי מכמה סיבות: 1. הם עשו את מה שעשו לא כי ניסתי להפריד, אלא כי לקחת חלק בהפגנה הלא חוקית. 2. אני לא בטוח, שההגדרות שלנו ל"להפריד" הן שוות. 3. אני לובש מדי צבא. אחי, אני מבטיח לך, אם תלך לפי החוק אף אחד לא יתנכל אליך.

One Echoe

New member
אתה פשוט ...יפה נפש.

אין מילה אחרת. אתה והפוליטיקל קורקט המחורבן שלך. כאילו שהכל כ"כ שחור על גבי לבן. אתה בעד דמוקרטיה-ומצדיק אלימות משטרתית.

למעלה