הפגנת הנגד של הימין אמש בכיכר פריז

לא דווקא לא דיברתי על חוקי התורה ..

חשבתי על חוקי האנושות...החוקים שברורים מאליהם..

One Echoe

New member
אליה, חמודה, אל תתייחסי אליו.

אני בעד לא לענות לו יותר...

ועוד דבר אחד

לפני שאתה מדבר על "רמיסת הכבוד והחוק" של הבנות בהפגנה, תדבר על רמיסת החוק וכבודן של החיילות והשוטרות בהתנתקות, צר לי אך רחמים יש לי יותר לאנשים שעושים הכל על מנת להגן על מדינת ישראל.

One Echoe

New member
סתום ת'פה כבר. יצאת לי

מכל החורים. מה הקשר להתנתקות עכשיו?! אומרים לך שהשוטרים המחורבנים האלה רמסו את הנערים שהיו במקום! הביאו להם מכות! ממתי לשוטרים מותר לקחת את החוק בידיים ולהרביץ? גם אם ההפגנה הייתה לא חוקית.

One Echoe

New member
הכי הרבה שמותר לשוטר לעשות,

זה, כמובן, אם אין סכנה-לעצור. לא לקחת את החוק לידיים. אשכרה איראן נהיה פה.

הילד חזר../images/Emo6.gif

מה קשורה ההתנתקות? נמאס כבר מהצביעות שלהם, נמאס שהם צועקים לדמוקרטיה רק כשזה נוח להם, נמאס כשהם נגד אלימות רק כשזאת מופנת אליהם ונמאס שהם מבקשים לכבד נשים רק כשזה הילדות שלהם. יש לי חדשות בשבילך, למשטרה יש זכות להשתמש באלימות מבוקרת נגד פורעי חוק.

זה היה אלימות מבוקרת??

הלואי שהיית שם והיו עושים עליך תאלימות המבוקרת הזאת... לפוצץ בנאדם זה אלימות מבוקרת? כשארבע יסמניקים מפוצצים לבנאדם תצורה אבל באמת מפוצצים זה אלימות מבוקרת? כששתי שוטרים תופסים ילדה בת 12 משתי הידיים שלה ומקפלים אותה והיא צורחת זה אלימות מבוקרת? אתה פשוט מטומטם שחי על הכוכב שלו... תפתח תעיניים שלך כבר. נמאס לי כבר לראות תטימטום שלך בכל הודעה. תפתח תעיניים ותראה מה קורה במדינה שלנו...

כן, זו הייתה אלימות מבוקרת

אלימות מבוקרת זה לא לתת סתירה, זה לא לגרום לפציעה קשה או חס וחלילה מוות. ואני לא הייתי הולך לשם, כי אני לא משתתף בהפגנות לא חוקיות כמו הפושעים. "כששתי שוטרים תופסים ילדה בת 12 משתי הידיים שלה ומקפלים אותה והיא צורחת זה אלימות מבוקרת"- שוב, קודם תגנה את הפגיעה בחיילות אז אני אגנה פגיעה במפגינות לא חוקיות.

One Echoe

New member
אל תקשר אחד לשני.

אני לא מאמין שיש פה בנאדם אחד שלא מגנה את הפגיעות בשוטרות בהתנתקות. אתה מסתכל על הכל " אם הוא עבר על החוק, אז זה בסדר ". כאילו שהכל כ"כ שחור על גבי לבן, בדיוק כמו איזה פוליטיקאי מצוץ מהאצבע. חאלס כבר. השוטרים הבני זונות האלה הביאו לאנשים שם מכות, וגם אם זו הייתה האמאמ של ההפגנות הלא חוקיות-אין לשוטרים האלה זכות לקחת את החוק לידיים!!! מה אזרחים תמימים אמורים לחשוב כשהם רואים שוטרים רוצחים במכות ילדים בני 12 או יותר?! השוטרים רוצים לעשות משהו? שיעצרו את המפגינים. חוץ מזה, מה זה כבר הפגנה? לא הייתה התפרעות במקום. סך הכל התקהלות של אנשים.

יש פה לפחות 4 אנשים כאלו

איזה לקיחת חוק לידיים? אתה מבין משהו מהחיים שלך? החוק מתיר למשטרה להפעיל אלימות מבוקרת (שבד"כ באה לידי ביטוי על ידי היס"מניקים העדינים חחחח) כלפי פורעי חוק, ומי שמפגין בניגוד לחוק הוא פורע חוק. הפגנה לא צריכה התפרעות כדי להיות חוקי. אם הם רוצים להפגין שיבקשו רשות מהמשטרה כמו כל אחד אחר, פשוט מאוד שיכבדו את החוק זה לא בקשה גדולה מדי.

One Echoe

New member
אני לא מאחל לך,

לחטוף מכות רצח משוטרים. אז אני רוצה לראות כמה אתה סוגד לחוק המטופש. שבמקרה הזה, גם לא נכון. אתה פשוט מגעיל אותי. אין לך לב. כבר כתבתי שאתה לא שמאלני?

אני בחיים לא אעבור על החוק,

כמו אלו שקיבלו ויקבלו מכות משוטרים. כבר כתבתי שאתה ילד שלא יודע כלום מהחיים?

כבר כתבתי לך שאתה חי בכוכב משלך??

תסתכל בהודעות שכתבת... ואני מקווה שתראה כמה אתה מטומטם(במטרה שתשנה תטימטום הזה...).

תגיד לי, במקום לנסות לרדת

אולי תלך ותשכנע את החברים שלך להתחיל להתייחס לחוקי המדינה?

אם המדינה

תתיחס לאזרחים שלה כמו לבני אדם ולא כמו לזבל(שאותו מפנים ולא אנשים...) רק אז אני יוכל להגיד לאנשים להתייחס לחוק...

למעלה