הפגנת הנגד של הימין אמש בכיכר פריז

One Echoe

New member
דווקא לא.

עצם זה שהוא קורא לילדה בת 12 פושעת מעיד על בורותו. אדריכל, תומך בפושעים? אני מגנה את זה שפיצצו לילדה בת 12 את הפרצוף, אז זה אומר שאני תומך בפושעים? אתה כל הזמן יורה את המילים שלך על פשע וחוק כאילו שהכל כ"כ שחור על גבי לבן. אתה זין שכל רציני. לא משנה מה המקרה, אין זכות לשום שוטר, לגעת בילדה בת 12, בטח שלא להרביץ לה.

מה אתה מבין מהחוקים?

גם אם מאה פעם תזרוק שטויות כמו "אין לשוטרים זכות להשתמש באלימות", זה לא ישנה את העובדה שזו טעות, וכן גם בורות. לא אכפת לי אם אתה בעד זה או לא, זה החוק.

One Echoe

New member
אני גם אברר את זה.

אני לא חושב שזה החוק. לא ענית לי-אם קניתי כרטיס אזרח וותיק לרכבת, השוטרים רשאים לפוצץ אותי מכות?

תבדוק באמת, סוף סוף משהו יסתום

את השטויות שיוצאות ממך. בהתאם לחוק היבש מותר להם להשתמש באלימות, ואל תשאל אם מותר "לפוצץ" מכות, כי כבר אמרתי שמדובר באלימות מבוקרת.

One Echoe

New member
שטויות?

בינתיים אתה היחיד שצריך לסתום לו את הפה... אלימות מבוקרת עלק...אומרים לך שפיצצו את הנערים ואת הילדה במכות..היא שכבה על המדרכה והרביצו לה בהיותה שוכבת על הרצפה. אז מותר לשוטר להביא לי אגרופים בגלל שגנבתי ארטיק מהמכולת?

One Echoe

New member
אני מסתמך רק ע"פ ההודעה שלמעלה.

אין לי מקורות אחרים. וכנ"ל אתה.

MasterDC

New member
ידידה שלי נזרקה לרצפה והוכתה

מכות רצח. לקרוא לי הזוי זה כנראה המפלט האחרון שלך, נדחקת לפינה. וז דר"א ההודעה האחרונה שאני אישית מתכוון לבזבז עלייך בפורום הזה. כשהגעתי לא הייתה לי שום בעיה איתך, ניסיתי לפתח דיון ענייני, אבל לאור התגובות שלך, ולאור ההודעות האחרות שלך בפורום שכל מטרתן היא להכפיש ציבור שלם בגלל מעשי של בודדים, אני פשוט לאמ מתכוון לבזבז עלייך זמן. לא שזה איום, או העלבה, פשוט שתבין שנמאסת אפילו עליי. תהיה ענייני, ואנשים יקחו אותך ברצינות.

תעשה לי טובה ותפסיק להגזים

אני יודע טוב מאוד איך הולכים הדברים ביס"מ, אז נכון שיש אלימות אבל מדובר באלימות מבוקרת. לאור התגובות שלי? מה ציפית שאני אעשה? ארחם על זה שחטפת על ביצוע הפגנה לא חוקית? אבין את השקרים שלך? מה ציפית? הלוואי, הלוואי שהיה מדובר בבודדים, הרי אפילו אתה חלק מזה. תהיה בן אדם, ורק אחרי זה תבקש ממני רחמים. שלום לך.

למעלה