הפגנת הנגד של הימין אמש בכיכר פריז

רולדההה

New member
אני מצטערת אדריכל, ../images/Emo98.gif

אבל אני מאוד לא מסכימה. יסמניקים שמפוצצים נערות בנות 12 במכות זה דבר נורא. לא אכפת לי משמירת הנגיעה כי אלו סיכונים שהבנות צריכות לקחת כשהן הולכות להפגנה לא חוקית, אבל כל אלימות שאינה נחוצה (ולא היה להם נשק, אז היא לא נחוצה) היא בזויה ופסולה.

אין מקום לדעה האישית פה

בשורה התחתונה, חוקית מותר ליס"מניקים להשתמש באלימות מבוקרת כלפי פורעי חוק. אגב, קראי לי נדב.

פרופלו

New member
לא יכולתי שלא להגיב לך...

בנאדם אתה טועה ומטעה. בתור מג"בניק (שוטר) שיודע את הסמכויות השוטר אני יכול לספר לך שלא הייתה ליסמניקים שום סמכות להפעיל כוח לפי מה שהבנתי ההפגנה אומנם הייתה לא חוקית והמשטרה אמורה לפזר אותה אבל להפעיל כוח בשום פנים ואופן לא אלא אם כן השוטר עצר את אותו אדם והוא התנגד למעצר מה שלא נראה לי הגיוני שילדה בת 12 תיהיה מסוגלת לעשות... בנאדם אתה אומנם שמאלני וזאת זכותך אבל אל תיהיה צבוע... למה אינך מוחה על כל שכל יום שישי נפגעים חיילים ושוטרים באופן קבוע על ידי המפגינים בהפגנות השמאל בבליעין ועל כך שאותם אנשים משווים את החיילים ואת השוטרים שלנו לנאצים? ודרך אגב גם הפגנה זאת אינה חוקית ותמיד היא הופכת לאלימה... לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם שוטר היה מרים יד על ילדה בת 12 תושבת בליעין באחת מההפגנות האלה. המשך שבוע טוב...

פרופלו

New member
אה ושכחתי לציין...

המשטרה חייבת אבל חייבת לנסות לפזר את ההפגנה בדיבורים אין לה שום סמכות להפעיל כוח לפני שהם מבקשים מהמפגינים לפזר את ההפגנה. וגם אם הם מסרבים הם יכולים לעצור להפעיל כוח אך ורק כדי לעצור את הבנאדם ולא לפוצץ אותו מכות שהוא על הריצפה וכבר מנוטרל מזמן... אתה חי בסרט שלשוטר יש סמכות לבוא להפגנה ולהתחיל לתת מכות לאנשים תתעורר... אתה הוזה דרך אגב שאלה לי אלייך מה אתה אומר על אוקטובר 2000? הלכתי לישון... יום טוב.

פרופלו

New member
תודה רבה..

אני כמעט ולא מגיב בפורומים אבל כבר לא יכולתי. כל הדברים שנאמרו על ידו היו פשוט מאוד בורות לשמה... שנה טובה לכל עם ישראל... דרך אגב, אדריכל אני אשמח לקבל תגובה ממך שנה טובה גם לך.. ביי

רולדההה

New member
נדב יקר, קרא לי לי. ../images/Emo98.gif

חוקית מותר להם בהחלט, אני לא חולקת על כך. אבל אני אישית, רואה בזה משהו לא בסדר. לפנות אותם? בהחלט. לעצור? למה לא, הם פושעים שעברו על החוק. אבל אלימות מיידית היא לא תשובה גם אם היא חוקית. כן, כאשר דרושה אלימות אני הראשונה שתצדד וכמובן שאני תומכת בכל היס"מניקים שעושים עבודת קודש ומגנים על המדינה, אני פשוט חושבת שאפשר לנצל את הכוח שלהם לדברים יותר חשובים. בהפגנה של נוער צעיר שלא מתחיל באלימות, אני חושבת שיספיקו גם כוחות שיטור רגילים שיבואו לפזר את ההפגנה ולעצור.

יש לך שם יפה

מי אנחנו שנחלוק על החוק? אני מציע שלפני שנתקן חוקים, נדאג לטפל בכל פורעי החוק. היס"מניקים עושים עבודת קודש אכן. תראי הם חלק מהמשטרה, ולכן גם שמירה על הסדר היא תפקידם, וכמובן שדאגה שלא יהיו פשעים זה חלק משמירה על הסדר. שוטרים רגילים יכולים לבוא לשמור על הפגנה חוקית, אבל במקרה כזה אני בהחלט מצדד בשליחת כוחות יס"מ.

רולדההה

New member
תודה. ../images/Emo98.gif

ובכן, אני לא חולקת על עובדת היותם פורעי חוק, אני רק מתייחסת לחומרת העברה ובהתאם לה, גם לחומרת הענישה.

One Echoe

New member
../images/Emo6.gif אתה עובר כל גבול.

פשוט מגעיל. אין מילה אחרת. יפה נפש.

MasterDC

New member
אתם טוחנים מים

הגעתם מזמן לשורש הוויכוח. האדריכל יפה הנפש שלנו טוען שזה בסדר שיס"מניק ירביץ ב"אופן מבוקר" לילדות בגלל שהן "פשעו" ועמדו על מדרכה יחד עם מפגינים נוספים ופשוט הפגינה נוכחות. זה הכל. אין לכם מה להתווכח יותר. כל מה שנותר הוא לאחל את מה שאבא שלי איחל לשוטר שחקר אותי באותו הלילה: הלוואי וכל העבריינים והפושעים במדינה שלנו יהיו כמונו.

מה קשור?

אם יש רוצחים אז זה בסדר לגנוב? אם יש תוקפים אז זה בסדר לקיים הפגנה בניגוד לחוקים ברורים?

MasterDC

New member
אם ראש ממשלה

מחליט החלטות שכאלה, ומיישם אותן בדרכים שכאלו, אז כן, זה בסדר וזה הכרחי לקיים הפגנות בלתי חוקיות כאלו. בפירוש כן. כמו שזה הכרחי לקיים הפגנות בלתי חוקיות במשטרים דיקטטוריים שאוסרים להשמיע דעות מנוגדות לשלטון. כרגע קשה לך לקבל את העובדה שרוב הציבור מסכים איתי לגביי זה, וזה נראה לי אבסורד לתמוך בהפגנה שלא אושרה על פי חוק, אבל בעתיד ההיסטוריה תוכיח את הנחיצות שבהפגנות כאלו, כמו שהיא עשתה זאת בעבר.

מי אתה שתקבע אם אפשר לעבור על החוק?

ההחלטה חוקית (לא עוברת על שום חוק), יישומה חוקי (ההחלטה עברה פעמיים בכנסת). משטרים דיקטטורים לא נותנים אישור להפגנות, בישראל אם תבקש אישור להפגנה ללא התפרעות- תקבל אישור. רוב הציבור מסכים איתך? ובשם מי אתה מדבר בדיוק?

למעלה