הפגנת הנגד של הימין אמש בכיכר פריז

One Echoe

New member
איפה הרגישות שלנו בתור אומה?

בתור משטרה? בתור מדינה? אתה חושב שכל אחד שעובר על החוק, צריך לקבל מכות רצח? טוב, מה אני בכלל מנסה. אין מה לדבר איתך.

One Echoe

New member
אלימות מבוקרת?

מה זה אלימות מבוקרת בשבילך, להרביץ למישהו, העיקר לא להרוג אותו?

One Echoe

New member
פעם אחת נסעתי

ברכבת בכרטיס של אזרח ותיק, אני צריך לחטוף מכות רצח?

אלימות מבוקרת, לפי החוק,

זה כשאין צורך בטיפול רפואי (אלא אם כן הפושע מתפרע ואז ניתן להשתמש גם באלימות חזקה יותר).

One Echoe

New member
בהקשר שלך, כן.

כי אני לא ילד, אני בן 17. ואני גם לא ממש מתנהג כמו ילד. אז כן, זה כינוי. ותחסוך ממני את זה שתגיד שאני אומר מחורבן בכל הודעה. נמאס לשמוע את זה כבר. כמו את המלמולים שלך בכל הודעה שנייה שלך.

לא, אתה לא מתנהג כמו ילד...

אבל אם נמאס לך לשמוע את המילה "מחורבן", למה אתה ממשיך לומר אותה? את הפירוש למלמול אתה יודע?

One Echoe

New member
אין לי בעיה עם המילה מחורבן.

זו, דווקא, אחלה מילה. יש לי בעיה עם זה שאתה נתפס פה לאנשים ויורד עליהם עד שנשמתך יוצאת. זה כמו עם יוטו, עכשיו תקרא לו נהג כל הזמן. וכל אחד שלא מסכים איתך עם דעותיו הוא בוגד. כל אחד שלא תומך בזה ששוטרים יכולים לפוצץ ילדים בני 12 ולהרוג נערים במכות הוא תומך בפושעים. אתה פשוט גועל נפש.

בטח שאתה חושב ככה

הרבה ילדים לא יודעים איך לדבר. על מי ירדתי? יוטו? כן, מה לעשות הציק לי שהעובד רס"ר מתנהג כאילו הוא רמבו. על הדתיים? כן מציק לי מה שהם עושים. עליך? לא היה לי משהו נגדך עד שהתחלת להתנהג ככה. קורא לאנשים בוגדים? כן, אבל לא כי הם לא מסכימים עם הדעות שלי, אלא כי הם לא תורמים ומסכנים בכך את המדינה. ומשפט אחרון, אל תכניס לי מילים לפה.

One Echoe

New member
אני לא מכניס לך מילים לפה.

אני מתבסס על דברים שאמרת. בוא נחשוב ביחד, אוקיי? כל, על יוטו, קלטת את העובדה שהוא נהג, וירדת עליו בכל הודעה שנייה עם העובדה הזאת. בנוסף, אמרת שהתפקיד שלו, ונהג בכלל-הוא כאילו לא להתגייס לצה"ל. אמרת ששירות לאומי הוא פרזיטי ולא תורם כלום. וכשאתה אומר את זה אתה בעצם בא ופוגע ישירות בבנות השירות שאני מכיר שאין לך מושג כמה הן תורמות. דתיים? אני שונא המון דתיים, אבל לא את כולם. אני לא מסכים עם דעותיהם, זה לא אומר שאני אשנא אותך. אל לך לשנוא ציבור שלם, זה רק מביא מתח ושנאת חינם. איך התנהגתי? באנושיות? וכן, קראת לי בוגד. על מה קראת לי בוגד? על זה שאמרתי שכל תפקיד בצה"ל מבורך...ושאל לך לשפוט אנשים בכלל. ועל אחת כמה וכמה בלי לדעת עליהם כלום. מה שעשית פה להמון אנשים.

AB17

New member
אם לשוטרים אסור להביא מכות

אז למה לדעתך הקימו את היס"מ
לפי מה שאני יודע מותר להפעיל כח נגד מתפרעים. אם המפגינים לא התפרעו ונשמעו להוראות המשטרה ובכל זאת חטפו מכות, זה משהו אחר

One Echoe

New member
נו ברור!

קרא מה שכתבתי לפני שאתה מגיב: "הכי הרבה שמותר לשוטרים לעשות זה, כמובן, אם אין סכנה-לעצור.

למעלה