הפורום - הוא בית שלנו?

עלמה 3

New member
סוף כל סוף אמרת מה את רוצה ../images/Emo175.gif

שאת מקבלת את עצמך........ נו.... אז מה את רוצה
מה מה את רוצה שנעשה עם זה

בקשתי ממשו משהו../images/Emo35.gifלא זכור לי

נפגעתי ממשהו
לא זכור לי דרשתי משהו ממשהו
לא זכור לי מה שכו, מה שכן, בקשתי להביע את דעתי בלי שיפרשנו, ויפגעו ק פ י ש
תגידי לי עלמה מה כל כך מקפיץ אותך בי
שאת אפילו מדברת במקום יעל (סליחה יעל שהזכרתי את שמך) וזה מה שמסרתי לך במסר האישי תפסיקי לדבר ולקחת על עצמך עניינים שלא שלך אם יעל תרצי היא תגיב ולא את אני חושבת שיש לך מספיק בעיות משלך חבל לי עליך

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הצילו

הבטן שלי והצלעות שלי......................
עלמתי דיייייייייייייייייייייייייייייי,אני מתכננת ,דייייייייייי אני לוקחת כדורי הרגעה ,ואני לא נרגעת ,דיייייייייייייייייייייי בבקשההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ושמישהו יסביר לי כבר מה כתבתי בין הרווחים?

*יערית

New member
לעולם על תפסיקי../images/Emo24.gif

לפתוח את הפה
וכל ביקורת על דבריי מתקבלת באהבה והקשבה
שיתפתי אתכם במה שעבר לי בראש...מקווה שזה אפשרי

סול11

New member
בוקר נפלא../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

בוקר נפלא לכולם. הרשו לי להביע דעתי בנושא הבית.לכל אחד ואחת מאתנו יש דעה והשקפה משלו/ה ואין שתי דעות זהות.ישננן דעות מקבילות,והסיבות להן שונות ומשונות כל אדם בנוי אחרת ונטיות ליבו שונות.יש הזקוקים לאוזן קשבת,וישנם החפצים שקולם ישמע,ישנם הנסחפים,וישנם העוברים לסדר היום.הדבר המרגיז ביותר לטעמי הן תגובות מישרי הקו למינהם שבאותו שירשור דעתם משתנה בהתאם לרוח הדברים הנכתבים. אבל בואו נעזוב את הנפגעים,המסכימים,המתנגדים,וכדומה.הפורום הוא בית לכל מי שרואה בו בית. למשמעות המילה בית פרושים שונים ומשונים.עבור האחד/ת ארבעה קירות וגג.ובעבור השני/ה מקום שטוב לחזור אליו, ולא משנה האם זה צריף דל, אוהל קידר,או מבנה מוצק ומפואר.לבית אנו מעניקים את המשמעות בה אנו חפצים. יכול שיהייה רגוע ושליו ולפעמים סוער.יכול להיות עצוב או שמח.רק בנו הדברים תלויים את שנבנה נקבל.מעט סובלנות לדעתו של הזולת,ולא תמיד היא חייבת למצוא חן ו/או להקביל לדעתנו.מעבר קל ואי התיחסות לנראה טרול בעיננו ימנעו ויכוחים מיותרים פגיעות אישיות וכ"ו,וכך יהפוך ביתנו למקום שנעים להיות בו,ולחזור כל פעם מחדש. שיהייה לכולנו יום נהדר הרבה
וגם
מכל ה
שלכם סול
קחו את החיים בקלות על מנת שהם לא יקחו אותנו מוקדם מהצפוי.

rolan

New member
יא סול ../images/Emo79.gif../images/Emo42.gif

כייף לראות אותך והכי אהבתי את המשפט האחרון שכתבת - קחו את החיים בקלות על מנת שהם לא יקחו אותנו מוקדם מהצפוי נפלא

רות 2

New member
קפצתי לביקור

את הותיקים אני מכירה .... קצת... סתם בא לי כי השירשור הזה מבטא איזה פואנטה .. שניסיתי להעביר לאילנה ... בפורום ג"ג ואתם בהחלט מבטאים זאת רות סקרנית חד ועין שינו את הניקים או ..בחופשה?? אני קוראת יותר מאשר כותבת.. אולי בגלל חוסר במורכבות... אבל יאללה בא לי להציק ליערית מידי פעם!!!! היא.. יודעת איך לאכול דוגריות שבאה ממקום טוב..ולזהות דוגריות שבאה ממקום לא טוב.... אז ראו הוזהרתם אני מתכוונת לחזור ולקשקש ולנג'ס מידי פעם "למה מה"למה מי????

היי רות

יופי שקפצת אנחנו אוהבים במיוחד את יערית וגם בגלל הדוגריות שלה אבל לא רק.

עלמה 3

New member
היי חמודה, ראיתי אותך כאן מידיי פעם

את נחשבת - נועה של ים. נקודה. הינך מוזמנת לביתנו , מתי שתרצי.. אך אומרת מנהלתנו הכחולית .. " שבי עמנו... " ברוכה הבאה עלמה

rolan

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif עלמה

אהבתי כן, שבי עמנו ספרי שתפי אנחנו כאן כולם, מקשיבים

למעלה