הפכים נמשכים\ oppisites attract?

Berethor

New member
לא את, אל תדאגי

אמרתי את זה באופן כללי, וכן יש כאן כמה כאלה אם לא שמת לב.

iba90

New member
הפורום מיועד גם להכרויות

אם יש פה שני אנשים חסרי ניסיון שיכולים להפגש ולצמוח מהמצב הזה....מה טוב?!

אוקיי

תודה על התשובה. לא נראה לי שאני אי פעם אבין, זה כנראה ההבדל בין א-מיניים למיניים. אנשים מיניים לא יכולים לדכא סתם ככה את החשק המיני במודע (אפשר בעזרת כדורים ודרכים אחרות לא סימפטיות).
ואין לך על מה להתנצל, אלה החיים שלך תעשי מה שטוב לך. את עדיין מאד צעירה, הכל יכול להשתנות.
Never say never

memee2

New member
הם יכולים

אחרת איך תסביר נזירות בדתות שונות שיש בה נזירות. בודהיסטים, נוצרים? נכון שיש מקרים ששוברים את זה, אבל לא כולם. לדעתי עם הרבה רצון, הכול אפשרי.

*תסבירי

רובם שוברים את זה, מעטים מחזיקים מעמד. אנשים עם חשק מיני בריא חייבים להוציא את זה איכשהו, זה טבע האדם. כמרים ונזירות לא דוגמא כל כך טובה, הותיקן הודה בעצמו שכמרים אונסים ומתעללים מינית בנזירות ואף בילדים קטנים, וזו תופעה רחבה בעולם, ומאיפה אנחנו יודעים מה הם עושים בסתר? בנאדם שיש לו חשק מיני בריא והוא פועל נגדו לרוב רק מזיק לעצמו כי הוא פועל נגד הטבע. גם הרבה חרדים ודתיים מאוננים וצופים בפורנו למרות שאסור להם. זאת אחת הסיבות שבגללן החרדים כל כך שונאים נשים ודואגים להדיר אותן, גם המוסלמים הדתיים שמכסים את הנשים שלהם מכף רגל ועד ראש, הם פשוט לא יכולים לשלוט בעצמם ובדחפים שלהם, וכאילו שזה עוזר הרי יש אינספור הטרדות מיניות גם אצלהם.

Nurikabe

New member
לא מסכימה

הם לא נהיים פדופילים וסוטים בגלל שהם כמרים. הם נהיים כמרים בגלל שהם פדופילים וסוטים.
-זה יותר הגיוני לדעתי.

Elle992

New member
טוב לי, תתפלאו

יש אנשים שטוב להם בלי מיניות, האמת? פחות כאב ראש, וגם..אני חושבת שזה הושפע מאימי..היא גם יכולה להיות שנים ארוכות ללא מין ולא תחוש צורך/רצון, היא סוג של דמיסקסואל.

אני לא אשכנע אותך לעבור טיפול

אבל מהתיאור שלך, את בהחלט לא א-מינית. את חווה שפל מתמשך בחשק המיני, וזה דבר שיכול לקרות מאלף ואחת סיבות ולהשתנות במשך החיים. זה שדיכאת לעצמך את החשק המיני במודע רק מדגיש את העובדה שא-מיניות היא לא הנטיה הטבעית שלך. מה שלא יהיו הסיבות שלך לרצון לדכא את המיניות שלך, את ממש לא יכולה להבטיח שהיא לא תתעורר.

Elle992

New member
סליחה?!

מי את שתשפטי אותי ותקבעי לי מה ואיך אני? שאבין, מאיפה כל הביטחון הזה שיש לכם המיניים לשפוט אחרים שלא רוצים/מרגישים לקיים יחסי מין?

קודם כל במקום לנסות לתקוף אותי ולקבוע האם אני א-מינית או לא היה חכם מצידך לנסות לשאול אותי על העבר שלי וכו'. ואז לנסות להסיק מסקנות,

בכל מקרה, גם כשהיה לי חשק מיני מועט מאוד(תמיד הוא היה ברמה של פחות מ-5 בסולם) גם אז לא הרגשתי צורך לקיים מגע מיני ובטח שלא יחסי מין מלאים, א-מיניים זה לא אנשים שאין להם חשק מיני, א-מיניים זה אנשים שלא נמשכים מינית לאחרים. מובן? חשוב מאוד לחקור בנושאים כאלה כבדים לפני שמטיחים שטויות בפני בנאדם שיודע היטב הרבה מימה שאת יודעת בתחום הנ"ל,

נמאס לי מאנשים שבמקום להבין ולכבד את הצד השני מטיחים בו "XXXX" רק בגלל טיפוסים כמוך וכמובן שיש מליון כמוך לצערי הרב אני ממשיכה להלחם על הזהות המינית שלי ושל שאר חברי הקהילה, ואני באמת מצטערת אם הגישה שלי פגעה "בך" אבל גם הגישה שלך פגעה בי..ואת לא הראשונה ולא האחרונה אבל די, אני בנאדם..אני לא מכונה, גם אני נפגעת וגם אני חווה רגישות בנושאים מסויימים,

אז שתביני טוב מאוד, א-מיני לא אומר שאין חשק מיני. בעצם לרוב הא-מיניים יש חשק מיני בריא מאוד, א-מיני=חוסר משיכה מינית.

חבל שנפגעת

בכלל לא התכוונתי לתקוף אותך. כמובן שאני לא מכירה את עברך בפירוט (ואני לא נוהגת לבקש מאנשים לפרט את עברם האינטימי). אבל כתבת כמה דברים מאוד מובהקים, וזה שהיה לך חשק מיני, והחלטת לדכא אותו, והיום את מפחדת שהוא יצוץ. זה לא נשמע לי כמו א-מיניות, מצטערת. אני לא צריכה להיות מומחית גדולה לא-מיניות בשביל זה. אולי תשאלי אותי על העבר שלי ואספר לך שגם לי היו תקופות ארוכות ללא חשק מיני? ובכלל, עליות וירידות בחשק המיני? האם זה הופך אותי לא-מינית? ממש לא. מיניות האדם היא דבר הרבה יותר נזיל ומגוון ממה שנהגנו לחשוב.

וחבל באמת שבחרת לתקוף אותי כאחת מ"הטיפוסים האלה". למרות הידע המועט שלי, אני עדיין יודעת ומודעת לנושא הא-מיניות על גווניה הרבה יותר מרוב האנשים. את יכולה לקרוא התבטאות שלי בנושא כאן.

Elle992

New member
טוב, עם כמה שזה בושה אני אספר את האמת

אני לא מספרת את האמת רק כי אני יודעת שזה לא מקובל וישלחו אותי לטיפול מיני כי זה לא מבחירה ואולי ממצב בריאותי וכו'.

אני לא יודעת אם את שמה לב שאני כל הזמן מציינת שגם כשהיה לי חשק מיני הוא היה נמוך מכדי שארצה לממש אותו, מובן?

עכשיו לסיפור האמיתי. בגיל 17 בערך.....משהו נעצר, עד גיל 17 היה חשק מיני(לא משיכה מינית....נגיע לזה גם) אבל לא עשיתי איתו כלום, כלומר הגוף שלי לא ביקש מימני לעשות עם זה משהו. וכשהגוף שלי לא מבקש מימני לעשות משהו-אני לא עושה! ככה אני בנויה,

עכשיו בגיל 17 פתאום החשק הזה גם המועט ביותר שהיה..התחיל לרדת..כל חודש חודש חודשיים..חצי שנה, פשוט התחיל לרדת ולרדת..הגעתי לגיל 19 בערך שזהו....אין לי חשק מיני, לבד...אוקיי, לא הדחקתי..כלומר החיים שלי מספיק סבוכים ומלאי אקשן מכל תחום שרק לא תדמייני אז ככה שהזמן עבר ועבר..ולא התייחסתי בכלל למין ולא חשבתי על זה..והגעתי לגיל 19 ואני יושבת עם עצמי..ומבינה שאין לי חשק מיני, אני רואה גברים שלטעמי...ולא מרגישה כלפיהם שום משיכה, את מבינה את זה? אז לא הדחקתי, שיקרתי...שיקרתי כי בתוך עצמי נוח לי לחשוב שזה סוג של הדחקה..כלומר לא התעסקתי ולא ניסיתי לקיים אינטרקאציות עם גברים אז זה סוג של הדחקה..אבל לא מודעת, זה קרה לבד, עכשיו אולי זה יותר מובן לך? גם יש דברים שאם את חושבת משהו ולא בטוחה לגביו תמיד אפשר לשאול במסרים, אבל לומר לי למול כולם משהו שאת לא בטוחה לגביו..כן זה פוגע, כן...אני לא נפגעת כבר ברמה רצינית כמו פעם. אבל עדיין זה לפעמים פוגע ברמה ממש קטנה בייחוד כשזה נעשה למול קהל שלם....הרוב יודעים כאן שאני א-מינית כי גם אמרתי זאת כשהצטרפתי לפורום, זה לא משהו חדש.

אז הסברתי את עצמי ואני מקווה שתביני, וגם אם לא הבנת זה כבר מעבר ליכולות ההסברה שלי, חשפתי כאן את האמת שלי....החשק המיני שלי נעלם לבדו וזה כנראה הושפע מגורמים חיצוניים וגם ממצב בריאותי(חסרים..בויטמינים וכו') אבל, אני שלמה עם המצב הזה....כלומר זה כמו עיוור, הוא לא ידע לעולם איך זה מרגיש לראות. אז אני לא אדע לעולם איך זה מרגיש יחסי מין, ואם הייתי סובלת מהמצב הזה הייתי מנסה לפתור אותו. אני לא,

זה לא בושה בכלל

אני לא מבינה מה בושה בזה. נראה שאת מרגישה צורך כל הזמן להסביר את עצמך, להצטדק ולהתנצל, ללא כל סיבה.
בכלל לא התכוונתי לחקור אותך על הסיבות שהביאו למצב הנוכחי. וחבל שנפגעת, אבל סורי, אני לא חושבת שאני אמורה להבין בעצמי שהדברים שכתבת הם שקר. אני מציעה לך, אם יש דברים שלא נח לך לדבר עליהם, פשוט אל תדברי עליהם, במקום להמציא סיפורים.

Elle992

New member
זה הכל אשמתכם, אם הייתם מקבלים את הא-מיניות

לא היינו צריכים להרגיש כל הזמן את הצורך להסביר/להצטדק וכו',

זה לא יעזור, החברה היא חלק מימך ואת חלק מהחברה. ועובדה שעדיין קשה לך לקבל ולהבין. ואני אמשיך לספר את הסיפור והאמת שלי בכל מקום שיצטרך עד שאולי יבוא ויגיע היום שתבינו שא-מיניות היא חלק בלתי נפרד מהחברה!

יהיה נחמד אם "האמת שלך"

לא תשתנה מתגובה לתגובה, ואם תשימי לב לתוכן הדברים של בני השיח שלך במקום להטיח בהם שטויות. ג'יזס.

?

סה"כ מתעניינים ושואלים, לא היית חייבת לענות אם זה נושא כל כך רגיש אצלך.
מי אמר שלא מקבלים אותך? להבין זה קצת יותר קשה, רק מי שבנעלייך יכול להבין, אנחנו (אני לפחות) עוד לא שם.

למעלה