הפכים נמשכים\ oppisites attract?

Berethor

New member
את מתכוונת להפרעה בתשוקה המינית?

http://he.wikipedia.org/wiki/הפרעה_בתשוקה_המינית

בכל אופן הקשר בין זה לבין א-מיניות הוא גדול. אבל לא משנה מה הסיבה לא-מיניותה, נכון שזה לא דבר נורמלי, אבל היא עדיין א-מיניות כל עוד היא כזאת. בסופו של יום היא עדיין לא רוצה תהיה הסיבה אשר תהיה, ואם היא לא רוצה לשנות את זה, או לא מצליחה לשנות את זה, אז אין מה לעשות. הרי אם היא הייתה בזוגיות, לא חושב שזה היה משנה הרבה לבן זוג שלה למה היא כזאת, בסופו של דבר סביר להניח שהם היו לא מתאימים ונפרדים על הבסיס הזה בכל מקרה. אני גם חושב שיש סיכוי שזה ישתנה, אפילו הכרתי מישהי א-מינית שחשבתי שזה אבוד וזה לעולם לא ישתנה אצלה, אבל בסופו של דבר היא טוענת שהיא מינית עכשיו(למרות שאין לזה עדיין הוכחות חותכות כי עדיין היא לבד ובלי ניסיון זוגי ומיני), אבל כל עוד אלי שלנו נשאר מה שהיא, היא א-מינית, אפילו אם זה ישתנה בעתיד. אני לא חושב שצריך לצאת מהנחה שמיניות היא סטטוס קבוע, זה דבר שיכול להשתנות לפה או לשם, כמו שיש הרבה מקרים של אנשים שאיבדו תחשק, אני מניח שיש גם מקרים הפוכים. אבל אי אפשר לבנות על זה שמישהו ישתנה, במיוחד אם הוא לא רוצה להשתנות, וכל עוד הוא לא השתנה, הוא מה שהוא.

יש הרבה סיבות לירידה בחשק המיני

ואני לא מעוניינת לפרט למה התכוונתי על עצמי.
מה שהתרשמתי מהתיאור של אל לא נשמע לי כמו א-מיניות, אבל יכול להיות שטעיתי, ובוודאי שאין לי רצון לשכנע אותה שהיא כזו או אחרת.

ממש לא אומר שאת חייבת טיפול.

לא ידוע לי שאנו מכירים מאיזה שהוא מקום.

כל עוד טוב לך הכל סבבה. בשום מקום לא תראי שאמרתי למישהו שטוב לו (ושאינו פוגע באחר ואו עובר על החוק) שילך לטיפול.

את אומרת שטוב לך כפי שאת, סבבה.

Elle992

New member
מזל שלהיות א-מיני זה לא עבירה על החוק
|איל

חצץ בנעל - שום בפה - א-פלאפל

חצץ בנעל: הבנאדם שהולך עם אבן החצץ בנעל סובל, האנשים שלידו הכל ממש בסדר אצלהם.

שום בפה: הבנאדם שאכל שום הכל סבבה אצלו, אלה שלידו מתעלפים

א-פלאפל: החליט שהוא לא אוכל פלאפל ולא מתקרב לאזור., סבבה לו וסבבה למי שסביבו (בתנאי שהם לא בעלי דוכן פלאפל)

בקיצור, הכל סבבה אצלך

Berethor

New member
"הכל סבבה" כל עוד לא נמצאים בזוגיות

אם לדייק לא נמצאים בזוגיות בין מיני וא-מיני, אבל זוגיות א-מינית זה משהו שמאוד קשה למצוא.

בוודאי שקשה

א-מיניים (אמיתיים) יש מעט מאוד. כך שלמצוא זוגיות א-מינית זה אכן אתגר.

עכשיו מה יעשה מי שהוא א-מיני, אז קשה למצוא. סו?????? שיוותר? אלא הנסיבות שהוא נמצא בהם עכשיו שימצא פתרונות. דבר זה נכון לכל סוג העדפה (או מצב) שהוא נדיר. כל השאלה האם אותו אחד א-מיני בוחר להיות קורבן של מצבו או שהוא מחויב ליצור את חייב כפי שהוא רוצה למרות הקשיים.

Berethor

New member
זה מתחבר גם לקלישאה של ניגוד נמשכים

ומראה שוב כמה היא לא נכונה, כי למשל מיני וא-מיני זה מאוד לא מתאים וזה ניגודים. בכל אופן לא דיברתי רק על א-מיניים אמיתיים או מוחלטים, גם לא-מיניים הלא מוחלטים עדיין קשה. לגבי אם לוותר או לא לוותר שכל אחד יחליט לעצמו.

Light18m

New member
יכולים להמשך

וזה טוב שיש גיוון של תחביבים,
אבל הפכים מוחלטים לא הולך, ניסיתי.

avi1283

New member
אני מסכים

שעדיף שכששני הצדדים מפחדים ליזם וללכת קדימה קשה קשה יותר להניע את הקשר.
לגבי הפכים נמשכים, מאמין שברוב התכונות אנו מחפשים כאלו שדומים לנו, אבל יש תכונות שהפכים יכולים להתאים -
לדוגמא מישהו דומיננטי שאוהב לדבר הרבה יכול לחפש מישהו שקט, שידע להכיל אותו ולהקשיב, וזה יכול להרגיע אותו.
ומישהו שקט יכול לחפש את ההפך כי זה מוציא ממנו דברים אחרים, וזה יותר קל בשבילו להתבטא עם מישהו חברותי שמפתח שיחה בקלות.

ilmed23

New member
מאמין מאוד שכן, וזה גם בערך מה שקורה לי עכשיו

אותי מאוד מושכות בחורות שהן שונות ממני - יותר "חיות", פחות רציניות. אני רוצה לחוות את החיים מכיוון שונה בו חוויתי אותם עד עכשיו, ולצאת עם מישהי שונה ממני שאוהבת דברים שונים יכול לקחת אותי לשם. זה גם בערך מה שקורה לי עכשיו - אני יוצא עם בחורה שחיה את החיים בקצב הרבה יותר גבוה ממה שאני חי אותם, ומצאתי את עצמי בהרבה חוויות שלא הייתי מכניס את עצמי אליהן מרצוני :)

Saladin

New member
באופן כללי אני מאמין בזה.

מי שהוא חסר ניסיון מחפש מישהי עם ניסיון גם בגלל שעצם העובדה שיש לה ניסיון, יש בה משהו אטרקטיבי וגם בגלל שהוא צריך מישהי עם סבלנות. אבל אין קשר הכרחי בין ניסיון לסבלנות.

למעלה