הפעם הראשונה שקמתי והלכתי בדייט ראשון.

Berethor

New member
הרבה יותר משאתה חושב

רק שלא כולן מדברות בחופשיות שהיא דברה בא. אם נשים לא מחפשות מישהו שיממן אותן אז למה עדיין המנהג שגבר ישלם על אישה בדייטים כל כך רווח? אפילו אתה שילמת שם עליה, אם כי למזלך לא הרבה.

student456

New member
אני אומנם משלם בדייט ראשון

אבל לזכות המין הנשי יאמר שהרוב המוחלט של הבנות שיצאתי איתן הציעו לשלם על החלק שלהן בדייט הראשון.

Berethor

New member
אז היה לך מזל

אני אישית מעדיף שכל אחד ישלם על עצמו, ואתה אם אתה לא שם לב לוקח חלק בתופעה, ואחר כך מתפלא אם אתה נופל על גולדיגרית. נו באמת.

student456

New member
אני משלם מרצון טוב לא כי אני מרגיש חייב...

ואם בחורה לא מציעה לשלם על עצמה, זה ידליק נורה אדומה...

היא מתייחסת לגברים כאל כספומט

נכון שיש לה רגשות, אבל כשכל מה שהיא עושה בדייט זה להביע את מה שצריך לתת לה, אני לא מרחמת עליה במיוחד. אולי ככה היא תבין שלא כל הגברים מסכימים איתה ורואים עין בעין את מה שהיא רוצה

איך את יודעת איך היא מתייחסת לגברים?

אולי היא מתנהגת לגברים כמו שיפחה - עושה הכל בשבילם, אולי היא תומכת בהם, אולי היא אוהבת דברים יקרים אבל גם אוהבת לתת... העיקר לקטלג מישהי כדי שלא נרגיש רע בשבילה...

הפואנטה היא שהוא התנהג מגעיל - היו לי דייטים לא משהו והכבוד המינימלי זה לסיים את הדייט, להגיד ביי וללכת. אפשר אפילו לסיים די מוקדם ולהגיד משהו כמו - שמעי, אני רואה שיש לנו הרבה חוסר התאמה וזה לא יילך, הנה הכסף על הבירה שלי, נתראה...

זה שהוא ברח מהמקום לא עושה אותו לבן אדם גדול שהראה לפרינססה מה היא שווה. זה עושה אותו מניאק - חד וחלק. ואנחנו יכולים עכשיו להגיד אלפי דברים עליה אבל זה לא יגרום להתנהגות שלו להיות יותר ממה שהיא - התנהגות מגעילה.

Berethor

New member
האמת שהניחוש שלו הוא מבוסס לדעתי

כי היא דברה בעיקר על מה גברים 'צריכים לתת לה' ולא על מה שהיא עושה בשבילם, אז מתקבל הרושם שהיא גולדיגרית מאה אחוז, ולא 'עקרת בית'. "A golddigger is never a Housewife". למרות שיש דמיון מסוים בין השניים קיים גם הבדל ברור בכל הקשור לעשייה. היא עושה יותר רושם של 'פרינססה' מאשר 'שפחה'.

http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/GoldDigger

Berethor

New member
כן זה באמת היה לא יפה

לפחות היה מסיים את הדייט כמו שצריך אפילו אם אין לו המשך, היא אומנם בעייתית גם לדעתי אבל לא ברמה שמצדיקה לעזוב ישר.

Survivor Man

New member
מבין אותך

אחת כזאת בטוח לא הייתה מקבלת ממני הזמנה לדייט שני.

היא אמרה לך באופן ישיר מה היא רוצה

היא אוהבת פינוקים, אוהבת לקבל דברים... אין יותר ישיר מזה

טוב שפינקת אותה בלשלם את החשבון, נשים כאלה זה פשוט איכסה.

אני מבינה שהיא לא מצאה חן בעיניך בלשון המעטה כל הכבוד לך שאתה אדם שמאמין בנתינה ומתנדב.
אבל למה להעניש אותה? אתה מנסה לחנך אותה? אפשר לעשות את זה במילים ובכבוד. בכל זאת מדובר באדם.
אתם בני אדם שונים בעלי רקע שונה ואמונות שונות.
בחרת בדרך מעט...... ירודה, לדעתי.
אפשר לומר לבן אדם בצורה מכובדת: "אנחנו לא מתאימים". לשלם על הבירה שלך וללכת.

בהצלחה.

student456

New member
וזה מה שעשיתי עד עכשיו..

המקרה הזה היה חריג... יש אנשים שדורשים כבוד אבל לא נותנים אותו, זה דבר אחד להיות פרינססה מפונקת, זה דבר אחד לזלזל בנתינה לאחרים. אף אחד לא ביקש ממך ללכת להתנדב בעצמך, אבל עצם הזלזול בצורך של מתן משהו למישהו אחר מעיד על אופי דוחה.

הבנתי. אני לא שופטת אותך חלילה.
אם מה שעשית עד עכשו היה לכבד את הצד השני ולומר יפה "לא מתאים"
וכעת הרגשת צורך לקום וללכת ללא דיחוי, אז כנראה נפגעת.
הרגשת שהיא זלזלה בך ולא רק בערך הנתינה.

בתכלס, העיקר שאתה שלם עם הדבר שעשית.
מאחלת לך שהמקרה הנ"ל יהיה באמת חריג ותפגוש בנות שיתאימו לך יותר.
בהצלחה.

Berethor

New member
מבחינה אחת אתה צריך אפילו להודות לה

על כך שהיא ספרה על זה והבנת שאין לך מה לחפש איתה. היא יכולה הייתה גם להסתיר את זה ולשקר, ואז הייתה אוכל אותה הרבה יותר.

student456

New member
לא נראה לי...

אם יש משהו שאני נוהג לעשות זה לקחת את הבחורה שאני יוצא איתה בדייט שני\שלישי להעביר כמה שעות עם הילדים שאני מתנדב איתם. זה תמיד מעלה חיוך ותמיד מקורי ומועיל לכולם.

לא נראה לי שהיא הייתה עומדת בזה, וסביר להניח שהייתי צריך לפצות את הילדים אח"כ :\

Berethor

New member
שיטה טובה

אני לא יתפלא אם היה מתברר שם שמעניין אותה בעיקר כסף ולא ילדים.

student456

New member
אכן..

באופן כללי כיף יותר גם להכיר על פועלו של אדם בדייט מאשר ללכת לעוד מסעדה...

lusitusi

New member
ולמה

היא צריכה לעשות את מה שאתה אומר? אולי היא לא מעוניינת להעביר את זמנה היקר בחברת הילדים שאתה מתנדב איתם. ולמה היא צריכה לעמוד בזה?

כי הוא אוהב לעשות מבחנים לדייטים שלו

היא צריכה להתנהג ככה וככה ...

הוא נשמע כמו קונטרול פריק - וכאשר מישהי לא תואמת למה שהוא חושב שהיא צריכה להיות אז היא "נענשת"... בצורה פחדנית ועלובה ...

אני חושבת שמזלה שהיא לא צריכה לפגוש אותו שוב

למעלה