הפעם הראשונה שקמתי והלכתי בדייט ראשון.

היא לא עשתה לך כלום!

אתה סתם מניח הנחות לגבי מה שהיא עשתה לגברים אחרים ובא לך להעניש אותה על זה.

אבל מה היא עשתה לך?

Another Girl

New member
היא לא עשתה לך שום דבר שמצדיק עונש.

אולי אתה מתבלבל, אבל אתה עדיין לא רובין הוד המודרני.

Another Girl

New member
אתה הגעת על תקן הדייט שלה או אבא שלה?

Another Girl

New member
אז מסיימים את הדייט יפה והולכים.

לא הופכים למחנך פטרון ועל הדרך יורדים לאותה רמה בדיוק. היא לא עשתה לך שום דבר שמצדיק את היחס הזה.

student456

New member
מי אמר שהעולם צודק...?

אני לא מכחיש שהתגובה שלי היא אמוציונלית ועדיין אני חושב שהיא מוצדקת.

צר לי אבל, 800000 פעם כתבתי שסיימתי את הדייט באמירת שלום, קמתי והלכתי. 30 שקל של חשבון לא יהרגו אותה.

בדיעבד הייתי צריך להשאיר לה פתק עם המילה פמיניזם ושתלך לחפש את זה בגוגל.

Another Girl

New member
סבבה, אז בוא נתנהל ככה תמיד.

כשאני הולכת לסופר, אני לא אשלם על המוצר שלי. אחרי הכל, הוא עולה רק 30 שקל, ומגה/שופרסל/ווטאבר הוא גם ככה תאגיד גדול ותאב בצע שמפוצץ בכסף - זה לא יזיז לו. ולמה בעצם לשלם חשבון חשמל? זו חברה מסואבת ומושחתת שלוקחת מאיתנו יותר ויותר כסף כדי לכסות את הבזבזנות שלה, זה רק צודק. זהו, שזה לא עובד ככה. גם אם זה כביכול הדבר ה"נכון" לעשות, זה לא רק לא מוסרי, אלא גם לא חוקי.

מצד שני, לא נראה שאפשר לחדור את קליפת ה"אני צודק ושיישרף העולם" האטומה שלך, אז דושבגיות נעימה שתהיה לך.

lusitusi

New member
זה נקרא

גניבה. אני לא הייתי עוברת על כך בשתיקה. תתבייש לך.

student456

New member
סליחה?

אז לשיטתך, כל הנשים בישראל שלא משלמות את חלקן בדייט הן גנבות.

אגב, אם את רוצה להיות סמנטית - אז אני לא הזמנתי אותה לדייט.. היא הזמינה אותי. אז אם בכללים עסקנו - המזמין משלם. ככה נהוג בכל דבר.

lusitusi

New member
אתה

בטוח שאתה גבר? כאשר הולכים לבתי קפה, כל אחד משלם את חלקו. עדיין לא שמעתי שגבר צריך לממן ארוחה לבחורה בדייט ראשון. כל אחד משלם את חלקו. מה זאת אומת שהיא הזמינה אות? אתה ילד קטן? אם לא היית רוצה, היית יכול להגיד שלא מתאים לך וללכת בכבוד ולא בתור גנב ופרזיט.

lusitusi

New member
אני

מציעה שתבדוק במילון מה זה סמנטיקה. אני בטוחה שאתה תיכוניסט משועמם בן 14, כי קשה לי להאמין שגבר שפוי בן 27 מתנהג כך.

למעלה