הפעם הראשונה שקמתי והלכתי בדייט ראשון.

לגמרי בעד הגישה

אבל לא על חשבוני

stav1991

New member
קצת מהזווית הנשית

לא יודעת מי היא ומה היא לכן אני לא שופטת אותה.
לא מסכימה עם זה שהגבר צריך לפרנס , אבל מסכימה עם מעט כבוד בסיסי ולהגיד שלום וכנראה שלא ניפגש יותר מסיבות כאלה ואחרות .
אבל להשאיר אותה שמה ככה?
בלי מה מי מה.
זה לא כבוד בסיסי לבן אדם לא הייתי רוצה שיעשו לי את זה אז מי אני שאעשה את זה לאחרים?<
" אל תעשה לחברייך מה ששנוא עליך"

Shamy

New member
אל תחמיר עם עצמך כ"כ

לכולם בחיים היה לפחות דייט אחד שהם קמו והלכו בו באמצע...אפילו לי ואני סופר אולטרא מנומסת

זה לא נורא...יכול להיות שהיא ניסתה פשוט להרשים אותך בדרכה שלה...וזה לא כ"כ הרשים אותך ..וזה לא נורא יהיו עוד דייטים אני בטוחה

הסיפור המשעשע שלי מתי קמתי והלכתי באמצע דייט :

הייתי עם מישהו בדייט שלא יכל להפסיק לדבר בוואטספ כי הוא רצה לקבוע למסיבה עם חברים בערב...אחרי שביקשתי ממנו כבר פעמיים להשתיק את הטלפון ולהתעמק בשיחה והוא התחיל למכור לי תירוצים בעשר אגורות פשוט אמרתי תשמע..נראה שהחברים שלך מאוד לחוצים עליך או שאתה ממש מכור לאייפון שלך שיהיה לך יום מוצלח שמתי 20 שקל כי זה מה ששלפתי מהכיס שילמתי על הקפה שלי והלכתי להזמין מונית הבייתה

וזהו...הוא אפילו לא טרח ללכת אחריי אלא המשיך להתכתב בקולניות בפלפון שלו (אם תשאל אותי בטח גם הסובבים בשולחנות האחרים התעצבנו על זה...זה נורא מציק שאתה יושב במסעדה ושומע כל הזמן..אבל כל הזמן טלפון מצלצל להודעות ...גם אני כשאני במסעדה לא משנה עם מי והטלפון שלי עושה צליל כלשהוא אני שמה אותו על שקט כדי להתרכז במי שאיתי וגם כדי לא להפריע לסביבה...על אחת וכמה שאני חרשת באוזן אחת אפילו לי זה מפריע)

yoursister

New member
למה להישאר איפה שלא מתאים לך?

אני הלכתי באמצע סקס פעם...
כמובן שלא עושים את זה בברוטאליות. אומרים יפה "תראה אתה מאוד נחמד אבל זה לא מתאים ושיהיה בהצלחה", מתלבשים והולכים הביתה.
אני לגמרי בעד לומר את האמת:
מצד אחד לא משלים אנשים,
מצד שני- נשארים נאמנים לעצמנו

שלום

נתקלים בכל מיני אנשים. עצתי לא ליצור קשרים בדייטים ובאופן מלאכותי עם זרים, אלא לפתח מערכות יחסים של אהבה במסגרות. יש כל-מיני אנשים בעולם, אם אין אהבה או חיבה אין תועלת להיות בקשר.

Berethor

New member
קצת וולגרי, אבל מבין למה עשית את זה

מה אתה צריך תגולדיגרית הסקסיסטית הזאת, שעסוקה כל הזמן רק 'בטיפוח', סטראוטיפ נשי מהלך היא. מה שכן בטח היא התפלאה מזה שזה כל כך הפריע לך, כי יש גברים שלא אכפת להם או אפילו מעדיפים כאלה. לדעתי היא דווקא הייתה מספיק ישירה, עובדה שישר הבנת במי מדובר.

sweetdreams

New member
אני רק לא הבנתי למה לא שילמת על הבירה שלך..

.. לא ברור לי הקטע הזה של להשאיר קנס לבנאדם האחר.

אבל פרט לזה, מבינה אותך לגמרי! גם אני הייתי עוזבת (אחרי שהייתי משלמת על המשקה שלי).

Berethor

New member
איפה כתוב שהוא לא שילם?

הוא כתב "קמתי והלכתי. פינקתי אותה בלשלם את החשבון", לא רק שהוא שילם על עצמו, הוא גם שילם עליה.

Berethor

New member
אלא אם כן הבנתי לא נכון תחלק הזה

אולי הוא באמת השאיר לה לשלם עליו, בהחלט לא יפה מצידו, למרות שלאחת שרגילה שמשלמים עליה זה סוג של קארמה.

sweetdreams

New member
האמת שעכשיו לא ברור לי מי משנינו לא הבין נכון

באמת המשפט ניתן לפירוש לשני הכיוונים. מעניין מי מבניהם הוא הנכון?

sweetdreams

New member
דבר ראשון, אני שמחה שהבהרת..

לפחות עכשיו ברור לנו שאכן לא שילמת את החשבון שלך, וזו לא היתה השערה כוזבת או חוסר הבנה..

ודעתי נשארת כמקודם - אני לא מאמינה בקנסות לצד השני. בעיניי זה מיותר וילדותי, ומעיד יותר עליך מאשר עליה.

מבינה את הרצון לעזוב, לא מבינה את הצורך ״לקנוס״ את האחר. היית מבהיר יפה מאוד את עמדתך בצורה מכובדת גם בלי זה.

student456

New member
כתבתי את זה מההתחלה.

ה"קנס" נועד ללמד אותה לקח. זו כנראה פעם ראשונה ואחרונה שמישהו עשה לה דבר כזה... וחוץ מזה מדובר ב 30 שקל. היא תחייה.

sweetdreams

New member
זה לא עניין של ״תחייה״..

אתה גם ״תחייה״ עם זה שאנשים יעקפו אותך בתור ויחתכו אותך בכביש.
אבל זאת לא שאלה של ״תחייה״, זה עניין של צורת התנהגות.

אם זה מי שאתה, ואתה מרגיש בנוח עם לחנך אנשים בכך שאתה מריץ עליהם את הקטעים הדפוקים של עצמם - אז סבבה, הבהרת את זה.
אני חושבת שזה מטופש ולא ראוי, ואת החשבון *שלך* (לא שלה!) אתה בכל מקרה צריך לשלם. אבל אם זה מי שאתה ואתה מרגיש בנוח עם זה אז שיהיה לך בכיף, ונראה שיש גם כמה שהסכימו איתך, גם אם אני לא.

ואם זה לא הקטע שלך, ואתה בכל זאת מנסה להיות בנאדם עם דרך ארץ, ולא להגרר אחרי אנשים עם ערכים דפוקים, אז לא ברור מה ניסית לעשות פה..

student456

New member
לא אתנצל על זה שאני מאמין במידה כנגד מידה.

את יודעת, ביוטוב רץ קטע של נהג אוטובוס רוסי, שכל נהג שחותך אותו בכביש הוא מאיץ בכוונה ונכנס בו, רק בשביל ללמד אותו נהג לקח...
את יכולה לא להסכים עם השיטה אבל אין לי ספק שאותם נהגים שזה קרה להם נוהגים היום בצורה אחרת.

מעבר לזה, אני לא חושב שהאינדוקציה שלך נכונה.
התנהגתי ככה רק במקרה הזה, הנסיון שלך להציג אותי כאדם עם צורת התנהגות מסוימת רק על סמך המקרה הזה לוקה בחסר. לאורך השרשור הבהרתי שבמקרים קודמים גם כשלא התאים נפרדנו בנעימים, המקרה הזה הוא קיצוני ביותר.. אני בטוח שאם זה היה מצולם והיית רואה בדיוק איך זה התנהל היית כותבת דברים אחרים לגמרי.

sweetdreams

New member
אל דאגה, עמדתך הובהרה

אני עדיין לא חושבת שהייתי חושבת אחרת.

זה ממש אחלה לנסות ללמד מישהי אחרת שהיא מתנהגת לא נכון בכך שאתה מתנהג כמו אידיוט שחושב את עצמו "עלאק פינקתי אותה בחשבון"... עם בחורים כמוך עדיף לא להתעסק...

למעלה