הפרילימס של אירוע 157 יצאו לדרך !!!!

YardenBu

New member
לפחות הנדו היה מתעייף

ואז מאצ'ידה היה מנסה לתקוף אולי

BT24

New member
מאצ'ידה

ניצח בצדק, הנדו לא עשה כלום בקרב הזה

YardenBu

New member
אולי זאת רק אני

אבל נראה לי ברור מאליו שאם אין הכרעה מי שתקף יותר צריך לקחת את הקרב. מאצ'ידה רק חיכה לקאונטרים, שזה חכם מבחינתו אבל זה מעצבן. ראו שרוב ההתקפות שהוא הוציא היו בחצי כוח רק כדי שיהיה "תורו" של הנדו לתקוף. ומילא אם היה קאונטר לכל התקפה, אבל הוא בעיקר הלך אחורה. שלא תבין לא נכון, אני אוהבת לראות אותו עושה את זה, רק לא 4 דקות, 3 סיבובים.

22wings

New member
מאצ'אפ בעייתי

האיטיות של הנדו המבוגר זה מושלם לסגנון של מאצ'ידה. מאצ'ידה בד"כ מנצל את המהירות שלו מול רוב הלוחמים, מול הנדו זה היה קל מדי עבורו. הוא היה כל כך בטוח בעצמו ועשה כל מיני תנועות מוזרות שלא ראיתי אותו עושה מול ג'ונס. לא כל כך אהבתי את זה. מבחינת הנדו, היה צריך לחפש את הקלינץ' יותר לדעתי. שם יתרון המהירות מתבטל. הוא דווקא קיבל הזדמנות טובה על הקרקע אבל לא הצליח לעשות נזק. עבודה יפה של מאצ'ידה.

לא ממש ברור לי למה מאצ'ידה לא היה יותר תקיף. לא היה לו שום סיבה לפחד. בסוף הוא השאיר את ההחלטה לשופטים וכמעט הפסיד.

BT24

New member
מיין איבנט

נו באמת, מצטער אבל אני לא מסוגל להאמין שראוסי היא עילוי כזה שהיא מסוגלת לנצח יריבות ברמה גבוהה כל פעם באותה הדרך, בסיבוב הראשון. גם את פלהרס עצרו בסוף מלתת לג-לוקס. אני חייב להסיק פה שהרמה של ה-MMA נשים פשוט לא גבוהה מספיק בימינו.

YardenBu

New member
...

זה לא המחלקה, זה המאטצ'אפים. מי שתוריד את ראוסי צריכה להיות סטרייקרית מספיק טובה כדי לגרום לראוסי לחזור לארמבר ולוחמת קרקע מספיק טובה כדי להתגונן. בנוסף, כוח פיזי לא יזיק כי ראוסי קצת גדולה שם. אמרתי עוד מסטרייקפורס, היא צריכה לקבל את קונן שיש לה את כל שלושת התכונות, את דיוויס שיש לה יכולות קרקע מעולות והיא נחותה מראוסי רק מבחינת כוח או את בזלר שרק צריכה לעבוד על ההגנתיות בקרקע (טובה יותר בתקיפה).
לדעתי קרמוש החזיקה יפה, יש לה הרבה כוח פיזי והיא טובה בעמידה, רק יכולות הקרקע שלה בינוניות. צריך להעמיד מול ראוסי מישהי שהקרקע בדם שלה, עם עדיפות לקונן ואח"כ לדיוויס.

k i m k h y

New member
חניקת הצוואר, עם קצת מזל, הייתה

יכולה לנצח לקרמוש ת'קרב, לו רק הייתה מצליחה לשפר אחיזה, לא ככה?

YardenBu

New member
התרגשתי מדי בשביל לשים לב מה קרה שם

צריך לראות שוב

אבל אני באמת מאמינה שעם המאצ'אפ הנכון היא תאבד את החגורה. מצד שני היה נחמד לראות את ההתקדמות שלה, היא לא הלכה למקום הבטוח שלה מיד.

PersonaNonGrata

New member
למה שאני אפסיק?

את ויאיר הפסקתם עם השיחות הפרטיות המעפנות שלכם מול כל הפורום?

YardenBu

New member
אה, אז עדיין לא למדת איך אנשים נורמלים

מדברים. אני אמשיך להתעלם ממך.

yair_bar

New member
מנהל
די מותק, אני מניח שהכוונות שלו טובות

אני שולח לו מסר פרטי. לא יפה לריב על גבי הפורום

באסטר1

New member
תמשיך ככה יאיר

כל הודעה שלך אליה אני צוחק
אני כבר מחכה שתזמינו את כולנו לירח דבש שלכם בתיאלנד

yair_bar

New member
מנהל
זין תאילנד

פעמיים הייתי ולא נהניתי.
אשכרה החוויה הכי טובה הייתה האימון המסריח בצוק ליד פוקט.

את הפרח שלי אני לוקח למקום אחר. נכון מאמי?

באסטר1

New member
בהולנד אין מקדש

יש מצב שתעשני יותר מידי ותחשבי שכמה מקומות זה כמו מקדש

למעלה