דעה על מצ'ידה - הנדו
קודם כל: נהנתי ממצ'ידה - הנדו
הייתי בעד מצ'ידה... ואני חולה על כל המשחק שלו. זה כיף לראות איך הוא השתפר מאז הקרבות נגד רמפייג', שוגאן וגם נגד קוטור... לא אהבתי שהוא היה הולך אחורה בכל מצב עד הגדר ומאבד המון מהקרדיו.
כל הסגנון חדש-ישן עכשיו זה בזכות ההתקפות היזומות לדעתי. מצ'ידה שעבד בעבר תמיד חיפש את הקאונטר וכמעט לא היה יוזם התקפות וזה מאוד מעייף ללכת אחורה כל הזמן... עכשיו הוא מוציא הרבה בעיטות ישרות (מאי גרי), בעיטות לאינסייד בשביל ניקוד, למרות שבעבר הוא לא השתמש בהם באפקטיביות כי הוא תמיד חיפש את הנוקאאוט.
הייתי מרוצה מהקרב... כי הסגנון של מצ'ידה הוא מאוד מיוחד, הוא הופך את הקרב לקרב קראטה של in and out ואו שאתה מסתכן ונכנס פנימה ועלול לאכול קאונטר, או שאתה נשאר בחוץ ומחכה לו.
הנדרסון היה נראה לי מאוד איטי בקרב הזה, או שפשוט לא ידעתי כמה מהיר מצ'ידה... אבל הייתי בטוח שהוא יכניס את ה-Hbomb פעם אחת או לפחות יתפוס לו מאחורי הראש ויתן כמה אפקרטים.. בכל זאת הוא נלחם נגד שמאלי והיד ימין שם. אבל הוא בכלל לא היה קרוב אליו..
במקום לנסות כל הזמן אובר-הנד שנראה כמו דוד נגד גולייט (מצ'ידה היה נראה הרבה יותר גדול וגבוה ממנו) אם הייתי בפינה שלו הייתי אומר לו ללכת רק על ימניות ישרות, לגוף ואז לראש.
ניקוד של הקרב:
סיבוב 1: מצ'ידה לא למד עדיין שאם הוא לא עושה בלוק הוא אמנם לא פוגע בשין שלו, אבל זה נחשב כניקוד. בגלל שאלו היו בעיטות של הנדרסון ולא של שוגאן - הם לא ממש פגעו בו, לעומתו שפגע קצת יותר טוב לראש ולגוף וגם השיג טייקדאון בסוף. סיבוב צמוד, שוב כי הוא לא חסם את הבעיטות לרגליים שהנדו ניקד - אבל הייתי נותן את הסיבוב למצ'ידה.
סיבוב 2: סיבוב של מצ'ידה, נראה לי יש על זה הסכמה בכל בית.
סיבוב 3: מצ'ידה פוגע טוב בהתחלה, מצ'ידה מחליק והנדו לוקח טופ פוזישן... כמה מרפקים לרגליים.. מצ'ידה מנסה לנטרל אותו מבלי לתקוף כדי שהרב דין ירים מ"חוסר אקשן" ואז שזה לא הולך לו והוא מאבד 2 דק' על הגב הוא כאילו "מאיים" בקימורה ואז קם איכשהו. ואז הנדו מבין שהסיבוב כנראה שלו, הולך אחורה ולא עושה כלום (על זה אין ביקורת?) או אפשר לומר גם מתחפש לליוטו לכבוד פורים... מצ'ידה מנסה להחזיר את הסיבוב בחזרה, בעיטה חזקה פנימה, בעיטה ישרה מעופפת, עוד בעיטה לראש עם הכף רגל שעושה רעש אבל לא יותר והסיבוב נגמר.
איך מנקדים סיבוב כזה? לתת להנדו סיבוב כזה אפשר, אבל גם תיקו יהיה בסדר.
סה"כ היה קרב טכני, מצ'ידה פחד מהימין של הנדו, הנדו פחד מהקאונטרים של מצ'ידה אבל כן היה אקשן וסה"כ זה לא היה הקרב הכי טוב שלהם. אני ממש לא חושב שמצ'ידה יחזור ל"סטייל" הזה של ההחלטות אבל אומרים Your only as good as your last fight.
אז זה השאיר קצת טעם רע לאנשים בפה, אבל הקרב מול ג'ונס יהיה הרבה יותר טוב... כי ג'ונס לא יחכה בחוץ הוא ילחץ את מצ'ידה, וככה עושים קרב טוב.
אגב אני היחידי שרצה לראות את הקרב הזה עוד 2 סיבובים? אולי הנדו היה שופך לאגר ומצ'ידה היה גומר אותו ונותן סיום טוב. או שזה היה מצ'ידה UD ב-5. או שהנדו H-bomb. אי אפשר לדעת אף פעם