הפרילימס של אירוע 157 יצאו לדרך !!!!

yair_bar

New member
מנהל
מותק, הבטחת לי שאת מפסיקה

אם אני מפסיק לגנוב לך את התחתונים ולמדוד אותם כשאת לא בבית

באסטר1

New member
זה לא שהיא לא ברמה

זה מזכיר את תקופת מאט יוז , שההיאבקות והנגד ג'וג'יסטו או התקפי היו מושלמים ביחס לשאר המחלקה
אז הוא היה אלוף מאוד חד ממדי בלי עמידה עד שהגיע פן עילוי בעמידה עילוי בקרקע רק חסר כושר.

ביום שתבוא הרמה זה יקרה , עכשיו רק התחילו לבנות את זה וזאת הסיבה שקרבות כאלה עדין צריכים להיות קו מיין איבנט למרות שזה היה קרב חמוד היה קצת אכזרי הנקברייקר הזה הייתי בטוח שזה יהיה כמו בסרט המסור והראש שלה יתפוצץ

22wings

New member
אין שם מספיק כח בינתיים

ראוזי תמיד בכל הקרבות מיד סוגרת מרחק ומטילה וכולם יודעים את זה. היא מאוד נחושה והיא לא מבזבזת זמן בעמידה. סוג של סונן בקטע הזה. בגברים יש מספיק לוחמים שיש להם את היכולת ל- KO במכה אחת שמקשה על לוחמים עם סנגון משחק כזה. בנשים אין כנראה מספיק כח וראוזי יכולה תמיד להשיג את ה- TD בלי יותר מדי נזק (זה הרושם לפחות, אני לא מכיר יותר מדי את המחלקה). כשסייבורג תחזור אז זה יהיה סיפור אחר.

fatnoam

Active member
מוות למשידה

פעם ראשונה שאני שומע קריאות בוז רמות בקרב עמידה.

משידה פשוט דוחה. הסגנון שלו הוא לא NO2, הוא לא "חמקני" ואל תקראו לזה גם "מחכה לקאונטר".

הסגנון של משידה פחדני. הוא נכנס, מנקד, ובורח.

זה לא לוחם, זה חתיכת אפס. למה מעסיקים את האדיוט הזה בכלל? אני חותך אותו מהארגון ועכשיו.

אה ובקשר לקרב בנות היה אחלה קרב אני מאוד נהניתי. ראוסי באמת מזכירה את מאט יוז כמו שאמרו כאן - היא לא טכנית, ודי חד מימדית, אבל היא מאוד חזקה ומאוד קשוחה, ועד שלא תבוא מישהי שתהיה חזקה וקשוחה כמוה, היא תמשיך להיות האלופה.

מעדיף לראות אלף קרבות שלה מקרב אחד של משידה אגב. איכס.

elvis18

New member
אחי, אני שנאתי את זה גם ...

אבל מוות זה מוגזם,על הלקאות אני מסכים
, אחריי שהוא הרג את הקרב , אתה רוצה עוד גוויות ?

זוהי גרסת קראטה לקרב של קליי גווידה שהוא ברח בו חמישה סיבובים !

אבל הסוג הזה של האי לחימה מביא למאצ'ידה את הנקודות . כשהוא ניסה להיות התקפי יותר אז הגיעו כל הפאלטות וההפסדים ..
כמו שמאצ'ידה אמר בקרב נגד ביידר , דה דרגון איז בק !

הוא התכוון לומר , חזרתי למתכונת הקודמת של להיות "אילוסיב"
וזה בערך מה שראינו בלילה

fatnoam

Active member
אז אולי שאלה קונספטואלית

חותכים לוחמים שמפסידים. אבל אפשר להפסיד בצורה שמוכרת את המוצר טוב יותר לקהל. ואפשר לנצח בצורה שגורמת לספורט להיראות פחות אטרקטיבי.

אם אני דיינה ווייט, אני תוקע את משידה בפרילימס עד שיתחיל להיות תוקפני יותר.

elvis18

New member
בדיוק השבוע השאלה עלתה ...

אחריי שחתכו את פיץ' ... העיתונאים שאלו את דיינה , למה אתה חותך את פיץ' אבל למשל לא חותך את לאונרד גרסיה שיש לו רצף הפסדים יפה של מעל לשלושה . ?

אני חושב שרמת הריגוש בקרבות כן משפיעה בסוף על ההחלטות של היואפסי .

אתה לא יכול להגיד לאדם איך לנצח . אם הוא מנצח תחת החוקים אין מה לעשות ואדם שכל הזמן מנצח אי אפשר להוריד אותו למטה .

אבל אם כן ,אפשר לשנות את החוקים\ראיית שופטים בסדר עדיפויות לפי מה שופטים קרב ואז לגרום לתקיפות יתר של הלוחמים .

UgiPletzet

New member
בשעה 3 בצהריים, הקרבות כבר עלו בכל מקום...

mmatko שמים את הקרבות עצמם (בלי הלפני והאחרי) באיכות די גרועה כמה דקות אחרי שהם נגמרים. צריך להיזהר מספוילרים בתגובות.
האתרים הראשונים (שאני מכיר) שמעלים את האירועים המלאים הם myrls, wwereleases, fight-bb.

BeniTaz

New member
אירוע עצוב בעיניי

לא רוצה לראות את מאצ'ידה עכשיו נלחם שוב נגד ג'ונס על האליפות.. שיתנו כבר לגוסטפסון אם ינצח.

לא רוצה לראות יותר נשים בקרב המרכזי ב-MMA. יאללה.. את מי זה מעניין.

לא רוצה לראות יותר עצירות מוקדמות.. חשבתי שהרב דין התגבר על הבעיה הזאת. דוקא בקרב במקדימים הוא כן נתן ובצדק לאחד הלוחמים הרבה קרדיט וזמן להתאושש.

לא רוצה לראות יותר קרבות אסטרטגיים לא ראויים לקארד המרכזי כמו מקגי-ניר שבו 2 הלוחמים מגיעים אחרי 2 הפסדים וה-UFC רוצים לקדם את מקגי אלוף TUF.

תכלס הכי נהנתי באירוע הזה ממייקל קיאסה.

Vizmo

New member
כל כך נשבר לי ממאצ'ידה ודיעות

1. קרב גרוע. הנדו הולך כל הזמן קדימה וליוטו בורח ומחכה להשיב.
counter puncher my ass
אתה צריך להראות שאתה מנסה לנצח בכלל. להגיד בסוף הקרב - הוא לא הצליח לקחת אותי לקרקע. נו ו..??
ממש מעאפן...

2. מסכים שהעצירה של דין הייתה קצת מוקדמת אבל לדעתי קושצ'ק היה מקבל KO בכל מקרה.

3. הקרב של ברמודז - וואו ! פשוט אדיר. גם ההכנעות של רוברטסון ושל פייבר היו ממש מגניבות.

4. ראוסי ? וואלה לא יודע אפילו מה להגיד עליה. מצד אחד נראה שזה לא רמה מצד שני לא ראיתי כזה הבדל בין הבנות עד ההכנעה (אולי כי זה לא הגיע לסיבוב 2-3). בכל מקרה נראה לי קצת ביזבוז של מיין איבנט.

Vizmo

New member
אה ושאוב-ג'ונסון ???

איך לעזאזל זה שרד את הסיבוב הראשון ?
הייתי בטוח שזה יהיה KO ברוטלי ושאוב יחתך...

דעות

ראוסי ספורטאית אולימפית והרמה של הMMA נשים מאוד חלשה עדין ולכן היא מצליחה בעזרת הג'ודו לנצח בכל פעם בקלות ובאותה הדרך.
הג'וג'י שלה מאוד טכני והיא השתמשה בS-מאונט יפה אבל השליטה שלה בסאייד בעזרת קזה גטמה ממש לא מתאים לMMA וזה שהיריבות שלה לא מנצלות את זה ולוקחות לה גב כל פעם רק מעיד על הפרש הרמות..

לולר מצטרף לרשימת הלוחמים שירדו מהMW ומצליחים בWW.
2 המחלקות הכי איכותיות בארגון ללא ספק לדעתי!
העצירה היית מוקדמת למרות שאין ספק שקושצ'ק חטף שם קשה. כל עוד הוא לא איבד הכרה והוא בתנועה אין הצדקה להפסיק את הקרב.

מצ'ידה ניצח בצורה מזעזעת עם משחק פחדני.
הנדרסון איטי מידי בשבילו וראו שלא אכפת לו לקבל קצת מכות העיקר להכניס את הימנית. מצ'ידה קלט את זה ובקושי הוציא קאונטרים שלא נדבר על התקפות יזומות.
קרב ממש גרוע בין 2 מהלוחמים המובילים במחלקה הכי אוברייטד בספורט.

לסיכום מזל שלא קמתי בשביל האירוע הזה שהיה אירוע חלש ביותר מכל הבחינות.
הUFC צריכים לעשות בדק בית רציני..

באסטר1

New member
דעות ודעות עתידיות

קושצ'אק-לולר , קושצ'אק כבר החליט לעלות לMW חזר למלא מקום , למה הוא נשאר בWW? לא הספיק לו 2 קרבות מול האלוף ולהפסיד בהם?
הוא לא באמת משתפר עם הזמן אלא נשאר במקום כבר.
בכל מקרה עצירה מוקדמת קושצ'אק לא רק שהיה בהכרה גם דיבר תוך כדאי המכות , יכול להיות שאחרי שניה שתיים היה מקום לעצור אבל לא בזמן הזה.
וכל כך חבל שעצירה מוקדמת זה פשוט כרטיס אדום ללוחם והוא לא יכול לעשות כלום ברגע שההחלטה הוחלטה מה שנקרא.

ניר-מקג'י...אחלה היה לי זמן להתקלח בקרב הזה
זה קרב שהמקום שלו בקרבות המוקדמים של פייט נייט בכלל
מכות בלי עוצמה לשני הלוחמים , מקגי אמור להיות כיבכול מישהו שעולה עם הטכניקה אז אני מאחל לו בעוד כמה שנים להיות הרבה יותר טוב ממה שהוא היום אחרת הוא ימצא את עצמו כסמרטוט רצפה במחלקה.

פייבר-איון , אני שמעתי שרוגן אומר שפייבר חייב לנצח ללא החלטת שופטים כדאי לחזור להיות קונדנדר , באמת?! הבחור הזה מקבל טייטל שוט כמעט בכל מחלקה , סבבה הוא מפלצת בקרקע אבל מה עם העמידה? ובכללי צריך להבין שכבר נמאס למחזר קרבות בטח שהלוחם לא מצליח לקחת את האליפות יותר מפעמיים.
אם כבר שפייבר יעלה לLW ושם כבר נקבל לפחות קרבות חדשים כי שלא תטעו פייבר לוחם מעולה אבל הרמה שהוא מקבל לא מתאימה לו , והרמה שהוא כן מקבל שמתאימה הוא לא מצליח לעבור אותה.

קרמוז=רונדה , אחלה קרב אבל שוב לא כמיין איבנט , רק ההכרזה של הנדו מא'צידה הייתה יותר ארוכה מהקרב הזה!

בכל מקרה אני חושב שקלטתי פעמיים שרונדה טפחה בנייקבראייקר הזה , מה שבטוח כמו שאמרתי בבוקר הייתי בטוח הראש שלה הולך להתפוצץ , קריפי לגמרי.
תוך שנתיים מהיום לוחמות יסתכלו על רונדה היום וילמדו BJJ ברמות הטובות ביותר ויכניעו אותה , ואז לוחמות ילמדו היאבקות ברמות הטובות כדאי להימנע מהכנעות, וככה המחלקה הזו תבנה כמו UFC 10 לאט לאט ובטוח.

המיין איבנט האמיתי
מא'צידה נגד הנדו
טוב כבר בהימורים הימרתי על מא'צידה מהסיבה הפשוטה , איזה מא'צידה יבוא?
אם זה מא'צידה שמחפש קאנטר וKO היה יכול להיות לנו קרב מעולה!
או שיבוא לנו מא'צידה שפשוט לא יזוז ויחכה שהנדו יתקוף לתת קאנטרים , ידעתי שהנדו ינסה לרוץ אחריו ומא'צידה יברח , ידעתי שאין סיכוי שהנדו יקח את מא'צידה לקרקע (לא כולל ההחלקה של מא'צידה) וגם ידעתי שהסיכוי של הנדו לפגוע אחת טובה הוא קטן כל כך.
זאת הסיבה שהימרתי על מא'צידה וגם בהחלטה
אני לא יכול להגיד שזה קרב מאכזב כי ידעתי למה לצפות בקרב כזה
מה שכן אפשר ללמוד מהקרב זה שמא'צידה הצליח להטיל מהקלינץ את הנדו , איפה שזה המשחק של הנדו , וג'ונס מומחה בהטלות מסוג כזה , ה2 מכות שהנדו חטף בקרקע עשו לו חתך , עם ג'ונס היה היה חתך רציני הרבה יותר.
אפשר להסיק שהנדו עדין לא מוכן לג'ונס.
מה שכן , הנדו הוא לוחם ברולר שאוהב להיכנס ולרדוף אחריך ולתת מכות הוא מוכן לספוג מכות בשביל להיכנס , ובקרב הזה הוא באמת הגיע למה שמצפים ממנו.
הנדו לא יכול להיות ברולר ברמות האלה כבר , ויפה שהוא חשב על לאו קיקים רק חבל שאין לו כוח בשיט ברגליים
שיעשה חושבים טקטיקה חדשה וינצח 2 קרבות ויקבל את ג'ונס בגיל 42 או שיהיה לו מזל וג'ונס יעבור לHW ואז הוא יקבל לוחם חדש יותר.

מא'צידה בהצלחה עם ג'ונס , אני צופה טקטקיה דומה מול ג'ונס , רק שהפעם ג'ונס יודע שצריך להזהר מהקאנטרים המהירים והפעם יהיה פה קרקע יותר מהר , מה שכן אני חושב שלמא'צידה כיום יש סיכוי גבוה הרבה יותר מהנדו מול ג'ונס.
חבל ששוגון עולה כמו בן 50 כי אם הוא בא לקרבות כמו שבא מול מא'צידה בקרב הראשון הוא יכול להיות אלוף שוב

ציון האירוע לדעתי זה 6 מתוך 10 (ורק כי היה הכרעות ולא החלטות כל הזמן)

childressman

New member
דעה על מצ'ידה - הנדו

קודם כל: נהנתי ממצ'ידה - הנדו :)

הייתי בעד מצ'ידה... ואני חולה על כל המשחק שלו. זה כיף לראות איך הוא השתפר מאז הקרבות נגד רמפייג', שוגאן וגם נגד קוטור... לא אהבתי שהוא היה הולך אחורה בכל מצב עד הגדר ומאבד המון מהקרדיו.

כל הסגנון חדש-ישן עכשיו זה בזכות ההתקפות היזומות לדעתי. מצ'ידה שעבד בעבר תמיד חיפש את הקאונטר וכמעט לא היה יוזם התקפות וזה מאוד מעייף ללכת אחורה כל הזמן... עכשיו הוא מוציא הרבה בעיטות ישרות (מאי גרי), בעיטות לאינסייד בשביל ניקוד, למרות שבעבר הוא לא השתמש בהם באפקטיביות כי הוא תמיד חיפש את הנוקאאוט.

הייתי מרוצה מהקרב... כי הסגנון של מצ'ידה הוא מאוד מיוחד, הוא הופך את הקרב לקרב קראטה של in and out ואו שאתה מסתכן ונכנס פנימה ועלול לאכול קאונטר, או שאתה נשאר בחוץ ומחכה לו.

הנדרסון היה נראה לי מאוד איטי בקרב הזה, או שפשוט לא ידעתי כמה מהיר מצ'ידה... אבל הייתי בטוח שהוא יכניס את ה-Hbomb פעם אחת או לפחות יתפוס לו מאחורי הראש ויתן כמה אפקרטים.. בכל זאת הוא נלחם נגד שמאלי והיד ימין שם. אבל הוא בכלל לא היה קרוב אליו..

במקום לנסות כל הזמן אובר-הנד שנראה כמו דוד נגד גולייט (מצ'ידה היה נראה הרבה יותר גדול וגבוה ממנו) אם הייתי בפינה שלו הייתי אומר לו ללכת רק על ימניות ישרות, לגוף ואז לראש.

ניקוד של הקרב:
סיבוב 1: מצ'ידה לא למד עדיין שאם הוא לא עושה בלוק הוא אמנם לא פוגע בשין שלו, אבל זה נחשב כניקוד. בגלל שאלו היו בעיטות של הנדרסון ולא של שוגאן - הם לא ממש פגעו בו, לעומתו שפגע קצת יותר טוב לראש ולגוף וגם השיג טייקדאון בסוף. סיבוב צמוד, שוב כי הוא לא חסם את הבעיטות לרגליים שהנדו ניקד - אבל הייתי נותן את הסיבוב למצ'ידה.

סיבוב 2: סיבוב של מצ'ידה, נראה לי יש על זה הסכמה בכל בית.

סיבוב 3: מצ'ידה פוגע טוב בהתחלה, מצ'ידה מחליק והנדו לוקח טופ פוזישן... כמה מרפקים לרגליים.. מצ'ידה מנסה לנטרל אותו מבלי לתקוף כדי שהרב דין ירים מ"חוסר אקשן" ואז שזה לא הולך לו והוא מאבד 2 דק' על הגב הוא כאילו "מאיים" בקימורה ואז קם איכשהו. ואז הנדו מבין שהסיבוב כנראה שלו, הולך אחורה ולא עושה כלום (על זה אין ביקורת?) או אפשר לומר גם מתחפש לליוטו לכבוד פורים... מצ'ידה מנסה להחזיר את הסיבוב בחזרה, בעיטה חזקה פנימה, בעיטה ישרה מעופפת, עוד בעיטה לראש עם הכף רגל שעושה רעש אבל לא יותר והסיבוב נגמר.

איך מנקדים סיבוב כזה? לתת להנדו סיבוב כזה אפשר, אבל גם תיקו יהיה בסדר.

סה"כ היה קרב טכני, מצ'ידה פחד מהימין של הנדו, הנדו פחד מהקאונטרים של מצ'ידה אבל כן היה אקשן וסה"כ זה לא היה הקרב הכי טוב שלהם. אני ממש לא חושב שמצ'ידה יחזור ל"סטייל" הזה של ההחלטות אבל אומרים Your only as good as your last fight.

אז זה השאיר קצת טעם רע לאנשים בפה, אבל הקרב מול ג'ונס יהיה הרבה יותר טוב... כי ג'ונס לא יחכה בחוץ הוא ילחץ את מצ'ידה, וככה עושים קרב טוב.

אגב אני היחידי שרצה לראות את הקרב הזה עוד 2 סיבובים? אולי הנדו היה שופך לאגר ומצ'ידה היה גומר אותו ונותן סיום טוב. או שזה היה מצ'ידה UD ב-5. או שהנדו H-bomb. אי אפשר לדעת אף פעם

לא התייחסת לבומבה,שמצידה חטף בסיבוב

הראשון. בומבה שכמעט עלתה לו בקרב

childressman

New member
לא ראיתי בומבה...

ראיתי אותו מכניס 2 איגרופים, אבל מצ'ידה ראה אותם באים והסנטר שלו לקח אותם בסדר.

למעלה