הפרילימס של אירוע 157 יצאו לדרך !!!!

ארוע נחמד

התרגשתי בשביל ראוסי. באמת מגיע לה. כל הכבוד על קור רוח בזמן החניקה, ידעה בדיוק מה היא עושה, נלחמה להגיע לפוזיציה שבה היא שולטת הכי טוב ונצחה כמו אלופה. אני מצפה לקרבות נוספים שלה.

מצידה הנדו, קרב חלש ומשעמם. לא היו פעילים כמעט בכלל. לדעתי היה תיקו ויכל גם ללכת להנדרסון. לא מגיע למצידה להתקדם בזכות הקרב הזה. תנו לג'ונס את גוסטבסון יהיה יותר מעניין

דןדן61

New member
מאצי'דה מציק, אירוע נחמד סה"כ

אני חושב שהיה סה"כ אירוע נחמד.

מאצידה-הנדו - זה פשוט מאצ' אפ גרוע, הקרטיסט פשוט לוחם מעצבן, כל הזמן מחכה מאחורה כמו מפגר, והנדו כבר קצת זקן מדי בשביל להשיג אותו. גם סילבה וגם ג'ונס יערפו למצ'ידה את הראש, וגם להנדו אין סיכוי מולם. רק לטשיירה יש סיכוי מול ג'ונס, וגם הוא יפסיד לדעתי. היה מעניין אותי הרבה יותר לראות את טשיירה מול כל אחד מהם.

קושצ'ק היה חצי בחוץ, אבל עדיין העצירה הייתה קצת מוקדמת. לדעתי הוא בכלל קיבל ברכיה בנפילה והיה בהלם ואז התחיל לאכול מכות. אבל בסה"כ הוא לוחם לא מעניין במיוחד, למרות שמקומו בהחלט ביואףסי.

את קורט מגי אני מאוד אוהב, אבל הוא לוחם בינוני מאוד ביום טוב. סה"כ צריך להצדיע לו, הבנאדם היה כבר פעמיים על מנת יתר (כמו עוד כמה לוחמים) ושרד כדי לעשות שינוי בחיים. סיפור יפה אבל בתור לוחם אין לו הרבה מה למכור.

ראוסי קארמוש היה אחלה קרב. כבר היה נראה שאנחנו בדרך לאפסט, עד שראוסי שוב לקחה. יש לה פשוט יתרון משמעותי של ניסיון, גודל ויכולת ברצפה על שאר הלוחמות, אין מה לעשות. אהבתי מאוד את הגישה של קארמוש במסיבת עיתונאים אחרי, שכל הזמן חייכה והפגינה אהבה אפילו שהפסידה. אחלה לוחמת

למעלה