הפרצןף האמיתי של עינב!

שכחתם מי עשה על עינב ויוסי חרם?!?!?! ש"צ../images/Emo126.gif

וכשבאו דיירים חדשים הביטחון של שיפרה התערער וגם של צבר, אז פתאום הם בסדר עם עינב??? ומרכלים עליה שעות מאחורה הגב ואתמול ב4 בבוקר צבר ליכלך על עינב שעה עם רנין אתם מדברים על עינב?!?!?! שיפרה לא עושה שום דבר בבית חוץ מלרכל

דנה1982

New member
ההתחברות הזו הייתה הדדית!

גם עינב התחברה לשפרה מאותן סיבות. ושפרה מדברת עם החברים הטובים שלה. היא לא מלכלכת עליה עם החדשים וגם לא עם ונסה או איתי שפחות קרובים אליה. שפרה אומרת את מה שיש לה להגיד לאנשים שהכי קרובים אליה בבית. עינב מספרת את הלכלוכים לכל מי שמוכן לשמוע, ולכל מי שכבר יש לו אנטי לשפרה/צבר והיא רק מחזקת אצלם את האנטי הזה.

TheUnstopable

New member
ולמה שפרה לא מספרת לחדשים? אולי כי נידתה אותם

מהרגע שהגיעו היא עושה עליהם מין חרם.. ולא ממש אכפת להם ולמה שפרה לא מלכלכת אצל החדשים? כי אין לה אצלם אוזן קשבת רק צבר וליאון מוכנים לשמוע את הריכולי סבתא שלה את כל השאר זה משעמם ומגעיל...

דנה1982

New member
כי שפרה קצת יותר כנה עם עצמה

גם שפרה וגם עינב לא מרוצות מכניסת הדיירים. עובדה ששתיהן התקרבו זו לזו (גם אם מתוך אינטרסים אישיים והדדיים) ושתיהן גם לא הצביעו זו נגד זו. הן חושבות אותו הדבר כרגע, אבל שפרה לא עושה פוזות. אם לא בא לה על הנוכחות של מישהו, היא לא מתקרבת אליו. על מה יש להתעצבן? על זה שהיא לא משחקת אותה חברה שלהם? עינב ישבה כרגע ואמרה לחדשים שהיא אמרה לשפרה וצבר שאין מה לכעוס על החדשים כי זכותם להיות פה וכו' וכו'. זה לא מה שהיא אמרה לש"צ וגם לא מה שהיא אמרה בחדר האח הגדול. שפרה הייתה עקבית ולא עשתה פוזות על אף אחד. השאלה רק מה עדיף. הצביעות של עינב, שגורמת לה לדבר עם החדשים ולכלך על הותיקים, או הכנות של שפרה ש"מנדה" את החדשים אבל לא מוציאה בפניהם לכלוך על אף אחד מהוילה. אני בוחרת בצד של שפרה.

צביעות של עינב? אין יותר צבועה משיפרע../images/Emo41.gifורועע

מה יותר טוב זה שעינב אמיתית וטובה או הרוע הזה של שיפרע- שפרה_קראה_לאשר_בן_זונ_ושיצא_לו ילד ה-ו-מ-ו והיא כל הזמן אומרת שילך להזדי** על יוסי וכשאשר היה אמרה גם עליו. והיא מדברת על הפה של יוסי? היא בישלה את האוכל של אמא של אשר בחג כדי שלא יאכל ממנו, כעסה על צבר בגלל שרצה לעשות לבנו בעתיד ברית מילה, רצתה להביא את הברית החדשה כדי לעשות דווקא לאשר, מרכלת ואוכלת כל היום,צבועה. עברה אחד אחד מהדיירים והסיטה אותם נגד יוסי ועינב תמכה בשטניות של שי לאורך כל הדרך השתתפה בחרם על נעמה שגרם לה לפרוש בסופו של דבר בחג המולד היא הולכת לכנסיה עם אחיות שלה לשמוע את המיסה אני פשוט מרחם על מי שאוהד אותה זה אומר איזה מין בן אדם הוא. לא סתם מדינת ישראל לא יכולה להסתכל על הפרצוף שלה ולשמוע את הקול שלה. האמת שקרובי שיפרה שונאים לראות ויודעים שהמתמודדת שלהם נהנה מסבל של אחרים...

אלKטרה

New member
חחחחחחחחח עלק האינטלגנט

עדידוש? דורי? התגעגענו

לונה 2

New member
הצביעות לכשלעצמה לא הבעיה

הבעיה ששפרה היא היחידה שברגע שמישהו לא מעריץ את האדמה שהיא דורכת עליה - הופך להיות באופן אוטומטי אויב שלה, הופך למנודה, לנחות, ללא ראוי, למגונה, לסוג ב'. עם כל הכאב, שפרה ממש הכניסה סוג של וירוס למשחק. מה שהיה אמור להיות חוסר אהדה הפך לשנאה, מה שאמור היה להיות ויכוח הפך למלחמה. היא לוקחת הכל כבד\ אין בה טיפת חוש הומור חברתי. והכי גרוע - התמיכה שלה בשי, והמשפט המגוחך לרנין: "שי רוצה לשבת בבית ולראות אותנו גיבורים" - מה זה המשפט הזה? הבחורה לא מתאימה למשחק שבו הכלל הבסיסי הוא להתחבר לבני אדם מרקעים שונים ולחיות איתם תחת קורת גג אחת.. שפרה יכולה להיות מקסימה לאהוביה ולאוהביה, יש לה לא מעט כישורים פרקטים, אבל היא לא העבירה מסר של שלום, אלא מסר של פילוג ומחנות. לדעתי היא רואה את המציאות מעוותת. היא אכזבה גדולה כי בתחילת התוכנית חשבתי שהיא תהיה הפייבוריט שלי. צבר לדעתי חסר יכולת בסיסית להוביל מהלכים במשחק. ונסה השבוע הוציאה אותי מדעתי, אבל במחשבה שניה ושלישית ורביעית ונסה צריכה להשאר מחר. במכלול על המאזניים - ונסה ראויה הרבה יותר משפרה וצבר.

לונה - בואי אתן לך פרספקטיבה אחרת

כששיפרה מרגישה שמישהו לא אוהב אותה, היא מתרחקת, כי היא חשה את השינאה וזה לא נעים לה. היא מתרחקת מחוסר ביטחון, ולא בגלל הסיבות שאת ציינת, לו הייתה חושבת/מרגישה שאנשים צריכים להעריץ את האדמה שעליה היא דורכת (כמו עינב למשל) היא הייתה שמה פס ומתנהגת בהפגנתיות, בהחצנה וכו'. הבעיה שלה שהיא מתקפלת לאחור ונצמדת רק למי שאוהב אותה (שזו טעות אסטרטגית מבחינתי במשחק הזה) אך בגלל שהיא לא צבועה, היא לא מתיימרת להתקרב למי שמשדר אליה שינאה. לא שמעתי את המשפט על שי, אבל אם זה מה שאמרה, זה נועד לאזניה של רנין בלבד. 'גיבורים' הכוונה לחזקים. יחסים בין אנשים הנם הדדיים. כשעינב, ממניעיה היא, החליטה להתקרב לשיפרה, שיפרה התקרבה גם היא. שם המשחק - הדדיות. אם שיפרה תודח היום, כל מה שתראי עד סוף התכנית, זה את הליקוקי תחת של כולם ליוסי ועינב, ואת החרמנות של ונסה. בשביל זה לא צריך את האח הגדול, אפשר סתם להעביר לערוץ אגו. ואם את מדברת על 'מכלול מאזניים', הייתי רוצה שמישהו פה יכתוב את כל ההתנהגות של ונסה, תחת הערץ 'שיפרה', ותראי כמה שנאה תרוץ פה

מסכימה איתך, עוברת אורח, וגם עם לונה

דבריכן לא סותרים. זה ברור שההתנהגות של שיפרה נובעת מחוסר ביטחון. גם השחצנות לעיתים, גם האובר-דפנסיביות (למשל במקרה של ההזמנה של יוסי לשבת איתו), המרדנות וה"דווקא", ההיצמדות רק לאנשים שאיתם היא מרגישה בנוח והסגירות כלפי אחרים. נורא נורא קשה לה לקבל ביקורת ולכן היא תתחבר רק עם מי שמעריך אותה - שוב, ענין של חוסר ביטחון. הבעיה היא שחוסר הביטחון הזה הוא-הוא שהופך אותה לאדם של קליקות, למי שנתפסת כמתנשאת, ללא-חברותית. וזה נכון שבעתיים כלפי אנשים שהוכנסו למשחק אחרי 60 יום וא-פריורי, לפני שהוציאו מילה, כבר מהווים איום עליה. יוסי בובליל כבר יודע, שהדבר הכי נכון לעשות במשחק - גם בפני אוייב פוטנציאלי - זה לחייך. זה משדר ביטחון ועשוי לפרק את האדם שמולך מנשקו. שיפרה עוד לא יודעת את זה וגם יש בה טבע, שהיא רואה כיושר פנימי, המונע ממנה להיות נחמדה כלפי מי שלא מוצא חן בעיניה. בקטע הזה היא לא בשלה, וודאי שזו טעות מבחינתה במשחק.

אלונה 41

New member
עוברת אורח - (אלונה41=לונה2)

המשפט הזה היה במשדר המרכזי ,אבל זה שולי. אני מבינה מה כתבת, ויחד עם זאת אני עדיין חושבת שבמשחק הזה חובה להתגבר על חולשות. הפגיעות שלה יצרה מחנות, והגיבוי לשי הוא מוסר כפול. להזכירך - מי שמיתן את ההתנהגות המינית של שפרה היה צבר. בשבוע השני כבר שפרה צרחה: "אני חרמנית" . היא בכלל הגיעה לתוכנית כמעשנת, וכששמעה שצבר לא אוהב נשים שמעשנות היא נתנה את הסיגריות שנשארו לה למעשנים והכריזה שהיא מפסיקה לעשן. וונסה ניסתה להתחיל עם צבר בימים הראשונים, שפרה לקחה אותה למקלחת ואמרה: "תפני לי את הדרך" .(לצבר) תאמיני לי.....שפרה שאת רואה, זו שפרה שנמצאת במן דייט ראשון וארוך עם צבר. עם וונסה יש לי הרבה בעיות :) אבל וונסה ריכלה פחות מכולם. ולכן, למרות הכעס שלי עליה - הצבעתי לה.

XדוריX

New member
עינב התחברה לשיפרה כי היא טובה.

ולא אוהבת לריב עם אנשים והסיבה שעינב אמרה את מה שאמרה- כל היום עינב נסתה לדבר עם שפרה ושפרה ענתה לה בחצי פה ועשתה טובה שמדברת בכלל ראו שעינב נפגעה.. אבל זאת שפרה אף אחד לא מצפה ממנה לא להיות רעה וצבועה ואתם הקרובים של שיפרה אל תדברו בכלל על צביעות ראינו איך היא לכלכה אפילו על רנין שכביכול איתם בקבוצה.. היא לא סופרת אף אחד ממטר.

דווקא התחלתי לחבב את עינב ואתמול היא הרסה

חזרה להיות 'עינב המוכרת והטובה'... ממש לא צבעי טמבור הה? לא יאומן איך אדם יכול ללכלך במקום אחד, ובמקום אחר להיות מישהו אחר. כמה טחנה לשחר על שיפרה.... כשיום קודם התקרבה לשיפרה נגד החדשים.... כשהיא לא חוששת להדחתה כעת, הפרצוף האמיתי יוצא.... אחרי שדיברה על ונסה מאחורי הגב... ולכלכה עם איתי... הצביעה נגדה... כעת פתאום חברה שלה.... חה. עינב המתוקה והמקסימה, האמיתית והכנה.....

TheUnstopable

New member
../images/Emo45.gifקרובים של שפרה מחפשים בקטנות

ולא מוצאים כי הם נואשים הם יודעים שהמועמדת שלהם רעה וכל היום מרכלת..

Ootch

New member
רכלנות זה לא רוע. וגם אם כן, אז כולם בוילה

"רעים".

אלKטרה

New member
תתגבר כבר

לא כל מי שמרכל על עינב ומגן על שפרה הוא קרוב שלה. הבדיחה/הברקה הזאת מזמן איבדה את הקלח

למעלה