הפרצןף האמיתי של עינב!

XדוריX

New member
שמים לב איך אתה כל דקה מחליפ\ה ניקים זה בסדר.

יודעים את האמת על שיפרה מזל שיש לנו טלויזיה ומחשב ולא צריכים לסמוך על מסיטים רמאים ומניפולטיבים כמוך.

אלKטרה

New member
האם את עדידוש המשכילה?

הפוסל במומו פוסל? (אני בוודאי צריכה לפרש לך את המשמעות, אבל אני לא מלמדת כרגע, אני במנוחה)

גם אם מרכלים זה בינם לבין עצמם

לא ראית אותם הולכים ומלכלכים על עינב לחדשים. וחוץ מזה הם לא ריכלו, הם דיברו עליה בסה"כ, כי לא היו בטוחים אם היא הצביעה נגדם או לא. ועכשיו גם רואים למה הם לא יכולים לסמוך עליה...

TheUnstopable

New member
ראה הודעה למעלה.. לא לכלכו????? שקרן

ושמים לב שאתה בכמה משתמשים.. אבל בכל זאת אני יענה לך.. ב4 בבוקר צבר לרנין-"את יודעת שאני לא אוהב אותם אבל החדשים עשו לנו בעיה" ו- "למה נהיית החברה הכי טובה של אלה שהדיחו את שי" ושיפרה אתמול בערב לכלכה שעה אולי על עינב שמתי את הטלויזיה על מיוט כששמעתי את מה שהיא אמרה אין לי סבלנות לריכולים הרשעים שלה..

אולי תקשיב לצבר.

ומה הוא אמר ב4 בבוקר, שרנין לא תתקרב יותר מדי כי עינב היא הפכפכה וזה שרנין מתקרבת לעינב זה לא הדבר הכי חכם לעשות לאור כל הדברים שהיא עשתה לשי,צבר יודע מי זאת עינב ועכשיו גם כולם, פשוט צבועה מאחורי הגב, ומלפנים משחקת כאילו הכל בסדר עם האנשים שריכלה עליהם.

יש את זה בוי או די את כל הלכלוכים אתה לא אומר

צבר ושיפרה עשו עליה חרם ואז באו חדשים ופתאום שיפרה וצבר שינו את כל המשחק וכשליאון בא לצבר ואמר לו למה אתה עם אינה אז הוא אומר אל תדאג צריך נציג שם אבל הלב שלי עדיין אצלכם אנחנו משחקים משחק זה מסביר הכל שיפרה וצבר דורכים על אנשים לשרת את המטרה האגואיסטית שלהם, משהו שיוסי ועינב לא עושים.

שקר, צבר לא לכלכך על עינב.

צבר הזכיר לרנין מי אירגן את ההדחה של שי, שרנין כל כך אוהבת. הדבר שהכי מפריע אצל צבר זה העיוורון שלו לגבי שי הנוכל.

אכדית

New member
אבל לא הבנתי מה בדיוק סותר פה

כן, מעצבן שנכנסו חדשים אחרי שהוותיקים טחנו חודשיים, מצד שני - באמת מה הם אשמים? בשביל זה להתנכר להם? היא נאלצה לקבל את העובדה הזאת למרות שהיא התבאסה ממנה. זה לא אמור לסתור אחד את השני. עד שהיא פעם ראשונה מפגינה בגרות (אם בניסיון להתקרב לש"צ ואם בלקבל את החדשים) אז תוקפים אותה.

ממש לא

שטויות זה היה ונגמר שי כבר לא שם, לרכל ככה פחות מ24 שעות מאז שאמרת שאת לא רוצה שילכו ושאת לא אוהבת את החדשים, אז זה נקרא לא כנה ובטח לא איטילגנטית היא פשוט נחשה במסווה, פי אלף יותר ממה שיש לך להגיד על שי וצבר,לפחות אפשר לראות שאם הם אומרים משהו אז הם יעמדו במילה ולא יבגדו בה כמו שהיא עשתה!

balbala5

New member
כן - שתיהן נחשיות צבועות

עינב שונאת את ונסה מהיום הראשון - אבל היא משחקת אותה חברה שלה למקרה שונסה לא תודח . איך אמר בובליל ? צבעי הטמבור כבר נגמרו מרוב צביעות בוילה = עינב הכי צבועה בוילה .

אני מת שונסה תודח ותגלה שתצא שעינב זו שהעלתה

אותה על הגריל. ויותר מזה אני מת שעינב תודח ותגלה שאבא שלה זה שהעלה את אשר אהוב ליבה על הגריל, ועל על שטות הוא העלה אותו... אבל אני לא דואג היום הזה הולך ומתקרב ולעינב מחכה ההפתעה של החיים שלה...

../images/Emo45.gif דינה

ראיתי את זה ופשוט כיביתי את הטלוויזיה, תוך החלטה שאם שיפרה עפה היום אני לא רואה את התכנית יותר כי הרמה יורדת עוד ועוד ועוד

כן

עינב לא אסטרטגית ואין בה רוע... היא לא שומרת טינה ואין בה טיפת שנאה.. היא עושה מה שהיא מרגישה באותו הרגע. אם זה לכעוס או לצחוק הכל מהבטן ישר... היא לא מדברת בחיוך שהיא מרה בפנים.

נכון!

וגם וונסה מוסיפה פה ושם פרטים, כאילו שתיהן להוטות לספק להם כמה שיותר פרטים ולהתלכלך הן לא עוצרות לרגע לחשוב על זה שהחדשים ראו הכל בחוץ

שמעתם מה היא סיפרה?

יום אחד היא ישבה בחוץ ובביקשה סיגריות ומישהו זרק לה קופסת סיגריות? איך זה שההפקה החליקה את זה? הרי את הקטע עם רנין לא רק שהראו ערוץ 2 ומדברים עליו עד עכשיו, אפילו הספיקו לעשות עליו פארודיה בשישי סוף.

למעלה