הפרצןף האמיתי של עינב!

אתה לא שם לב שזה האידיוט האינטליגנט"?

ובגלל שהוא נכנס ב101 כינויים הוא חושב שכולם כמוהו... אבל אי אפשר שלא לשים לב שזה אותו אידיוט עם ההעתק/הדבק...

את מפחדת שיעלו עליך שאת בכמה כינויים אחות של

שיפרע? אז כרגיל את ממציאה לעצמך סיפורים ומאמינה בהם.. אני מרחמת עליך יודעים שזה מה שאת עושה. איך אפשר לאהוב שטן כמו שיפרה שעושה רק רע? אי אפשר אז טוסי ללפלנד יא כחבה גויה

אלKטרה

New member
רמה גבוהה ../images/Emo45.gif

יעלו עליה/עלי? (לא ברור למי שרשרת). רק אל תגידי אותי למורה, בבקשה לא!

בטח רמה גבוהה כל המדינה חוץ ממש' קורנפלקס

לא סובלת את שיפרה בגלל הרוע שלה רגע.. אפילו אבא שלה מסמס לונסה וצבר עכשיו חחחחחחחחחחחחחחחח

עדי, אני חייבת להודות שאני בהלם מההודעות שלך

שטן.? לא חושבת שהגזמת? קשה לי להאמין שמישהו באמת חושב ככה.... בגלל מה שאת לא אוהבת בהתנהגות שלה, עדיין, שטן זו מילה חזקה... הגזמת

זה יפה שאת אומרת שיש לו כמה כינויים...

ולך בעצמך יש מספר כינויים, לא קשה לגלות מי הם, במיוחד שכולם נפתחו בנובמבר 08 וכולם פתאום מגיבים באותו מקום בשירשור.

אוהדת שיפרה מפחדת שעלו עליה אז היא מאשימה חצי

פורום חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טוסי ללפלנד... אה ונותנים בתפוז לבן אדם 1 להרשם בחודש אז את צודקת

אחותצך אחות של שפרה ואתה אח של אחמדינג'ד

יצור מטומטם. לך חפש לעצמך פסיכיאטר טוב שירשום לך כדורים דחוף דפקט מהלך.

מה קרה נעלבת שדיברתי על משפחת קורנפלקס????

יבת כחבה חכי כשאחותך תצא חצי מדינה תנדה אותה גויה מגעילה

אידיוט כבר לא תהיה "אינטליגנט"

תקרא לעצמך באיזה שם שאתה רוצה, אני אזהה אותך בכל שם. ומי זה משפחת קורנפלקס? אמא שלך ודודה שלך הגזעניות?

עדידושששש יקרה

הביטוי "גויה מגעילה" הוא ביטוי גזעני נמוך ודוחה ומעיד יותר מכל על מי שעושה בו שימוש כמוך המשחק הזה שמוציא ממך ומאחרים כל כך הרבה אמוציות יגמר בעוד חודש חודשיים אבל האמירות הקשות האלו ישארו אני נשואה לאיש מקסים שאת מן הסתם היית מכנה "גוי מגעיל" אני מאחלת לך שתזכי לחלוק את חייך עם איש כזה שיהיה אבא נהדר לילדייך ושותף אמיתי לחיים ללא קשר לדתו או מוצאו אני גם מאחלת לך מכל הלב שתתגברי על מה שזה לא יהיה שעושה אותך כל כך כועסת ולא מאושרת

redflower1

New member
לפי איך שכתבת "אחוצחך" אז אולי אתה באמת אחותה

כמו ששפרה אומרת: אחוצ'ך כצ'ה כאילו

Pale Blue Eyes

New member
מנהלים תחסמו את העדי1989 הזאת

מה זה ההתבטאויות האלה??? לא כולם חייבים להסכים איתך.

מנהלים תחסמו את פייל אוף שיט הזאת שחושבת

שלא יודעים שהיא עוד אחת מהשמות של אחות של שיפרע..

Ootch

New member
שיעור קל במתמטיקה למתקשים

(אם זה באמת מעניין אתכם) תיכנסו לכרטיס שלי. רואים מתי נרשמתי לתפוז? 2001. אם אני "אחות של שפרה" זה אומר שהתחלתי לכתוב פה בגיל 10. נראה לכם? לא.

מישהו דיבר עליך? וחוץ מזה לשפרה יש דודים וכ'ו

לא חייב אחות אז תמכור את החארטות שלך למישהו שיאמין

Ootch

New member
מה שתגידי.

בנאדם שנרשם אתמול ומתחיל להפיץ פה שכל מי שבעד שפרה הוא קרוב משפחה שלה.. אם זה לא היה עצוב זה היה ממש מצחיק.

בשביל מישהי שנרשמה לתפוז

לפני יום-יומיים, את מוציאה די הרבה אנרגיה. מעניין למה....

למעלה