אני פשוט מאוכזב מעינב ברמות...
לא האמנתי למשמע אוזני כמה שקרים ועיוותים בשיחה אחת. דבר ראשון לגבי מה שקרה בחדר של האח הגדול עם אשר עינב צבר ושפרה.צבר ושפרה נקראו על ידי אשר ועינב כדי ללבן את העינינים אשר טרח להגיד לצבר שהשיחה לא מוקלטת או מצולמת צבר שאל את האחד הגדול אם זה נכון והאח הגדול אמר לו שלא ואז צבר אמר שהוא רוצה לעשות את הדיון מול כולם {כמובן שהעריכה בערוץ 2 לא הראתה את זה כדי להוציא את צבר מתנשא} ואפילו אחרי זה באימות בין שפרה לאשר אשר אמר שהוא אמר את זה אבל התכוון למשהו אחר {לא רלוונטי זה מה שהיה גם זאת הייתה אי הבנה},עינב לקחה את זה ועיוותה את זה לחלוטין רק כדי להוציא את צבר ושפרה כמתנשאים בעיני החדשים. עוד שקר גס שלה זה כשהיא סיפרה שאפילו שי בא ואמר לאשר ולה ששי אמר להם להמשיך בדרך שלהם {שימו לב היא לא הזכירה את איתי כי ונסה נוכחת} מה שבאמת נכון,אבל היא גם אמרה להם שהיא לא הלכה וסיפרה את זה להם מה שהיא כן עשתה בפירוש,היא הלכה לצבר וסיפרה לו ששי אחראי לזה והוא בחר שלא להאמין לה. עכשיו לגבי מה שהיה עם נעמה כבר סיפרתי את כל מה שהיה ועינב טורחת לספר רק מה שנוח לה ושכולם התייחסו ככה לנעמה רק בגלל שהייתה צבועה וזה לא נכון היא בכלל לא יודעת מה נעמה עשתה לשפרה וצבר אז מה היא מבלבלת ? וגם משחקת אותה כאילו איך היא התנהגה לנעמה ? כל היום לכלכה עליה וכששי יצא עליה סתמה את הפה גם היא וגם ונסה אז מה היא משחקת אותה ? כולה אמרה לה שלום שהלכה,כשהיא שכבה כל היום במיטה היא בכלל לא ניגשה אליה. כל הזמן התנדנדו התחושות שלי בין אהדה אליה לבין סלידה והיום זה סופית הפך לסלידה,היא פשוט מעצבנת כי ביומים האחרונים כל כך אהבתי איך שהתנהגה. והכי הכי הכי הכי מעצבן אותי שהיא אומרת כל הזמן אני הכי אמיתית כשהיא נראה לי מספרת הכי הרבה שקרים בשיחות גם עכשיו גם בשיחה אז עם איתי וזה בנאדם שהוא הכי אמיתי ? כולם בוילה צבועים במידה מסוימת אבל לא שקרנים היא לעומת זאת גם משקרת. היא אומרת בפירוש שהיא צבועה לחדשים וזה ששפרה וצבר "מתבודדים" כי הם יושבים רק עם אנשים שנוח להם איתם אומר שהם אמיתיים ולא יכולים להיות צבועים כמוהה.איכס ממה העלתה לי את הסעיף עכשיו.