הפרצןף האמיתי של עינב!

"שכל" בכאילו.

אני מבין ש"שכל" היום זה לבגוד במילה שלך אז שיהיה לה כל הכבוד היא הראתה עד כמה היא אמיתית.

Ootch

New member
תראי לי פעם אחת

שבה שפרה התקרבה אל אנשים שהיא לא סובלת, או שיקרה. אחת.

Ootch

New member
נו באמת.

עזבו את זה שהנושא הזה נופח לגמרי מפרופורציה (צבר אמר "נשארנו שאריות אדם") גם אם הם אמרו את זה על יוסי ועינב, זה לא בגידה ולא שקר.

אני יודע XD

אני התכוונתי שלא יהיה להם מה להגיד, ואז כמו תמיד כשאין להם מה להגיד הם ידחפו את השאריות אדם הזה.

david1487

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo12.gifאני קורא ת'תגובות שלכם

ולא מבין אתכם חברים. האם שכחתם שכדי לנצח במשחק צריך לדעת לשחק אותו? איזה כבוד ואיזה נעליים? אתם באמת חושבים שעינב צריכה ת'כבוד של מישהו מהבית הזה? (מחוץ מאבא שלה כמובן) הדבר היחיד שהיא רואה בעיניים זה את המילייון ובשביל זה היא חייבת להיות נוכלת. אין פה שום צביעות. היא אומרת מה שהיא חושבת ובפרצוף! שלא כמו צבר ושיפרה שאומרים הכל מאחורי הגב. עינב היא זו שעודדה את שיפרה אחרי כניסת החדשים כששיפרה נשברה. עינב היתה זו שהזהירה את שיפרה שההזדנדבות של שיפרה אחרי צבר רק תפגע בה. ושיפרה בתגובה? מלכלכת עליה עם ליאון וצבר שהיא לא מוכנה להתחבר לעינב בחיים. פאק איט עינב לא צריכה בכלל ת'טובות לא של שיפרה לא של צבר ולא של ונסה. מבחינתה כל אחד מהמועמדים השבוע יעשה לה טוב אם יילך. כי המטרה היחידה של עינב מהיום הראשון במשחק הזה זה להגיע לסוף........ ולא משנה איך למה וכמה....... וזו גדולתה.

Ootch

New member
אם לזה אתה קורא גדולה.. תהיה בריא

בעיני זו דרך מלוכלכת.

david1487

New member
בעולם החיצון זה לא יפה זה נכון אבל במשחק

וכמו בכל תכנית ריאלטי. ככה העסק עובד?........ כדי להצליח לנצח בתכנית הזאת חייבים להשתמש בכל האמצעים. כי בדרך הישרה זה לא יילך. בגלל זה איתי שהוא בחור טוב, תמים, ישר, הגון ואמיתי - מקטרע שם בוילה. והוא לא יזכה בחיים לדעתי. (למרות שהוא אחלה בנאדם, אבל לא בשביל המשחק הזה)

מה לא אמיתי פה או שונה ממה שצבר עשה?

אני שמחה מאוד לדעת שעינב לא איבדה את הראש ויודעת בדיוק מי נגדה ומי לא. השיחה של צבר ורנין בלילה, לא היתה שונה ואף יותר גרועה. עינב סיפרה את מה שקרה ולא המציאה שום דבר. היא בחרה בונסה כי היא פגעה באיתי שחשוב לה.אין פה צביעות . חוץ מזה היא בטח התעוררה לזה שוב שכל היום היא לא הרגישה טוב לאף אחד מהוותיקים לא הביע אכפתיות כולל ליאון "החבר הטוב" ובנוסף שמה לב שרנין התרחקה ממנה קצת אחרי השיחה אתמול עם צבר. עינב חכמה וקוראת את המצב וטוב שכך (כבר חששתי שהיא איבדה את הכוון)

Lomsahne

New member
אני פשוט מאוכזב מעינב ברמות...

לא האמנתי למשמע אוזני כמה שקרים ועיוותים בשיחה אחת. דבר ראשון לגבי מה שקרה בחדר של האח הגדול עם אשר עינב צבר ושפרה.צבר ושפרה נקראו על ידי אשר ועינב כדי ללבן את העינינים אשר טרח להגיד לצבר שהשיחה לא מוקלטת או מצולמת צבר שאל את האחד הגדול אם זה נכון והאח הגדול אמר לו שלא ואז צבר אמר שהוא רוצה לעשות את הדיון מול כולם {כמובן שהעריכה בערוץ 2 לא הראתה את זה כדי להוציא את צבר מתנשא} ואפילו אחרי זה באימות בין שפרה לאשר אשר אמר שהוא אמר את זה אבל התכוון למשהו אחר {לא רלוונטי זה מה שהיה גם זאת הייתה אי הבנה},עינב לקחה את זה ועיוותה את זה לחלוטין רק כדי להוציא את צבר ושפרה כמתנשאים בעיני החדשים. עוד שקר גס שלה זה כשהיא סיפרה שאפילו שי בא ואמר לאשר ולה ששי אמר להם להמשיך בדרך שלהם {שימו לב היא לא הזכירה את איתי כי ונסה נוכחת} מה שבאמת נכון,אבל היא גם אמרה להם שהיא לא הלכה וסיפרה את זה להם מה שהיא כן עשתה בפירוש,היא הלכה לצבר וסיפרה לו ששי אחראי לזה והוא בחר שלא להאמין לה. עכשיו לגבי מה שהיה עם נעמה כבר סיפרתי את כל מה שהיה ועינב טורחת לספר רק מה שנוח לה ושכולם התייחסו ככה לנעמה רק בגלל שהייתה צבועה וזה לא נכון היא בכלל לא יודעת מה נעמה עשתה לשפרה וצבר אז מה היא מבלבלת ? וגם משחקת אותה כאילו איך היא התנהגה לנעמה ? כל היום לכלכה עליה וכששי יצא עליה סתמה את הפה גם היא וגם ונסה אז מה היא משחקת אותה ? כולה אמרה לה שלום שהלכה,כשהיא שכבה כל היום במיטה היא בכלל לא ניגשה אליה. כל הזמן התנדנדו התחושות שלי בין אהדה אליה לבין סלידה והיום זה סופית הפך לסלידה,היא פשוט מעצבנת כי ביומים האחרונים כל כך אהבתי איך שהתנהגה. והכי הכי הכי הכי מעצבן אותי שהיא אומרת כל הזמן אני הכי אמיתית כשהיא נראה לי מספרת הכי הרבה שקרים בשיחות גם עכשיו גם בשיחה אז עם איתי וזה בנאדם שהוא הכי אמיתי ? כולם בוילה צבועים במידה מסוימת אבל לא שקרנים היא לעומת זאת גם משקרת. היא אומרת בפירוש שהיא צבועה לחדשים וזה ששפרה וצבר "מתבודדים" כי הם יושבים רק עם אנשים שנוח להם איתם אומר שהם אמיתיים ולא יכולים להיות צבועים כמוהה.איכס ממה העלתה לי את הסעיף עכשיו.

beep beep

New member
לאמשנה - אתה מתעלם מדבר אחד חשוב

עינב מספרת את העובדות מנקודת מבטה. ככה היא ראתה ופרשה את הדברים. היא לא צופה בערוץ 20. אני בטוח שאם תבקשי ממספר אנשים בפורום לתאר את הארועים תקבלי מספר גרסאות. לכל אדם נקודת ראות אישית שלו.

Lomsahne

New member
על איזה נקודת מבט בראשך אתה מדבר?

העובדה הייתה שאשר שיקר לצבר אם זה בכוונה ואם זה מאי הבנה ובגלל זה צבר אמר את מה שאמר ? איפה פה נקודת מבט ? זה סילוף של דברים בדרגה הכי גבוהה שיש... וזה שהיא אמרה להם שהיא לא הלכה וסיפרה לצבר ושפרה את זה ששי ניסה לסכסך בינהם זה גם מנקודת מבטה ? על מה אתה מדבר? זה עובדה קיימת,ע-י-נ-ב ניגשה לצבר ואמרה לו ששי אמר לה ולאשר את מה שאמר והיא עכשיו אמרה שהיא לא עשתה את זה-זה ש-ק-ר ולא רק שקר אלא שקר גס והוא גם נועד למטרה מסוימת לא מתוך זכרון לא טוב של הדברים אלא היא רצתה להוציא אותם חראות {משמע הסתה} ואת עצמה אמיתית כנה ולא סכסכנית.מילא אם זה היה סתם שקר לבן כזה אבל כזה שקר????? וגם לגבי נעמה,מה את כל כך חופרת ומשחקת על הנקודה הזאת שאת לא יודעת שליש ממה שהיה באמת ? מה את אומרת שלא היה לה רחמים על נעמה ? וכשנעמה מיררה בבכי ובגעגעוים לילדים שלה מי חיבק אותה ? ש-פ-ר-ה והכי הכי מעצבן שהיא אומרת שהיא הכי אמיתית שנראה לי שאין מישהו ששיקר שקרים כאלה גסים יותר ממנה... כולם פה אומרים שכל היום של"צ מלכלכים אבל האמת היא שהיא משוחחים חמישים שעות ומתוכם הם "מלכלכלים" אולי חמש דקות ואחרי זה באים ואומרים שהם כל היום מרכלים ומלכלכים ועוד על צבר שנראה לי הבנאדם שהכי לא מלכלך נראה לי עוד אפילו פחות מאיתי. והיא עינב כל השבוע ליכלכה על ונסה ואפחד לא טרח לרשום את זה או לגנות את זה -מעניין...

../images/Emo208.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo91.gif../images/Emo91.gif

צודקת פשוט סילוף דברים של עינב.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif עינב כל הזמן משקרת ונשבעת

מסכן הרבה פינטו , גמרה לו על החיים 200 אלף פעם בתוכנית הזו

למעלה