הפרצןף האמיתי של עינב!

דלשון

New member
פשי ממש גאונה רק עכשיו גילית שבני אדם

בדרך כלל דואגים לאינטרסים שלהם ? ועוד במשחק כזה על פי כמה וכמה רואים יותר את הצביעות והלכלכוך של כל אחד. יש כאלה יותר ויש כאלה פחות.

דנה1982

New member
נורא קשה לי עם זה

בדיוק היום כתבתי באחד השירשורים פה שאתמול התאהבתי בעינב והוספתי אותה לשלישיית הגמר שלי, ושמחתי שהיא לא הצביעה נגד שפרה ולהיפך כי הייתה התקרבות יפה ביניהן מאז שנכנסו הדיירים החדשים. אבל איך שהיא דברה עכשיו ולכלכה עליה, זה לא לעניין. נכון שיש שם מטענים והן לא שוכחות אחת לשנייה כלום, אבל זה לא מתאים שבזמן שיש התקרבות בין הותיקים, היא מתלכלכת על שפרה וצבר ומחזקת את שחר באנטי שלו כלפי שפרה. הורסת לי את כל המחמאות שחילקתי עליה ביומיים האחרונים...

gwini1

New member
אני לא מאמינה אבל שוב קלעת למחשבותיי

ולכן היססתי אם להוסיף אותה לשלישיית הגמר...

הרסה הכל

היא הרסה את כל האהדה שהיא קיבלה אתמול, בגלל ההתנהגות שלה עכשיו, וחבל היה לה הזדמנות לצאת גדולה וחכמה, עכשיו היא פשוט פאתטית וצבועה.

סאאפיר

New member
זה פאקינג משחק!!!!!

עינב לא בוגדת ולא בטיח!!!!! מה אתה רוצה שיהיו שתי קבוצות בבית וזהו??? חדשים וותיקים???!!! לא ברצינות... אתה מצפה שעינב תישאר "נאמנה" לוותיקים בלבד?? למה לה לסגור לעצמה את האופציות כמו שפרה הסתומה הזו?? וחוץ מזה להצביע לאנשים זה חלק מהמשחק... היא אמרה שונסה נורא עצבנה אותה עם הקטע של איתי( אם אני זוכרת נכון..) ובגלל זה היא הצביעה לה.. לא בגלל שהיא שונאת אותה! היא גם אף פעם לא אמרה שהיא מתה עליה... את הצביעות בבית צריך להשוות למי שצבוע באמת.. קח את לאון למשל.. כל היום עשה תולי חתלתולי לשי ובסוף תקע לו סכין בגב. אז חלללללאאאאססס עם השטויות האלה! אני מאוד מקווה שכולם יתחברו עם כולם וזה ממש לא נקרא לבגוד! החדשים לא עשו להם בינתיים כלום ואין שום סיבה שבעולם שמשהו לא יתחבר אליהם וגם ישאר מחובר לותיקים. בטח שלא עינב.

דנה1982

New member
תגובה:

כן, אני מצפה שיהיו 2 קבוצות ושעינב תהיה נאמנה לותיקים. קודם כל - כי היא אמרה את זה בעצמה! שנית, נוצרו קשרים וחברויות. אנשים עברו הרבה יחד בחודשיים הראשונים, לטוב ולרע. ועינב אמרה בעצמה בחדר האח הגדול שזה לא פייר שיבואו אנשים מבחוץ שיעופו קודם. גם עינב חשבה (או שעדיין חושבת אבל צבועה מול החדשים) שלשפרה מגיע להשאר לפחות עד שיעופו החדשים. יכול להיות שאם ונסה לא הייתה מעצבנת אותה בקטע עם איתי, היא לא הייתה מצביעה גם נגדה. ולמה היא באמת הצביעה נגד ונסה? כי היא היחידה שממש התחברה לכל החדשים (גם לאינה היא הכי התקרבה מבין כל הותיקים). עינב נחשבה בעיניי למישהי שהאמינות וההגינות שלה הן בעדיפות עליונה, והיא הוכיחה לנו הערב שזה לא נכון. או שאי אפשר לדעת באמת, כי היא משקרת לאחד משני הצדדים. היא הייתה יכולה לשתוק ולא להגיד כלום, או לספר שהיו לה חיכוכים עם שפרה בנושא הדת אבל הן דיברו והעבירו את זה. אבל לא. במקום זה היא לכלכה עליה. אם היא באמת לא נאמנה לותיקים ולא מעניין אותה כלום, למה היא לא הצביעה נגד שפרה??

זה לא בסדר.

אי אפשר להגיד להם שהיא רוצה שהם ישארו ופתאום 20 שעות אחר כך לרכל ולהכפיש את שמם, היא בונה לעצמה רשת בטחון שגם בשבועות הבאים לא יצביעו נגדה וזה פשוט מגעיל להתחנחן במילים של" יוסי שהוא אבא שלה" לדיירים החדשים,היא פשוט מפנה את כל האש לשפרה וצבר ולא אכפת לה שלפני שנייה בדיוק היא אמרה ההפך המוחלט, פשוט גועל נפש משחק או לא משחק.

MEYTAL 14

New member
ולמה על לאון לא אמרתם את זה?

לאון הוא שיא הצביעות. לאון תמיד שיחק אותה החבר הכי טוב של עינב ועוד אמר לה את זה בפנים, שהיא הכי חשובה לו, ואחרי זה יורד עליה עם צבר ושפרה, גועל נפש. אז דיי להיות פאטתים ולחפש אנשים בקטנות, פתחו תעיניים ותראו שכולם שם צבועים אחד אחד.

כנראה שלא קראת את ההודעות שלי לגביו

לדעתי הוא הראשון שהיה צריך לעוף. אבל מה זה קשור בכלל לעינב וללכלוכים שלה מאחורי הגב הערב?

MEYTAL 14

New member
מה זה קשור?

זה קשור כי אנשים מנסים לחפש משהו רע במי שהם שונאים, בעוד הם לא שמים לב שהאנשים שאוהבים עושים את אותו דבר. כולם שם צבועים (כמעט) ומשחקים את המשחק, כולם שם רוצים את המליון ויעשו כל דבר בשביל לקחת אותו, אף אחד שם לא שה תמים

למעלה